LA STORIA DELLA JUVENTUS, LA BANDIERA BIANCONERA----ALESSANDRO DEL PIERO.......
Ja ne znam kako sam prezivio ovu utakmicu. Toliko sam se nervirao i onda ovo...
ludnica...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Fakat ne znam koji mi je go ljepsi, ovaj drugi mi je draziGaetanoScirea je napisao/la:Godot je napisao/la:Haj nađite Zulianija, da jos jednom prezivim gol majstora....
AAAAAAAAAHH COME GIOCa DEL PIEROOOOOOOOOO
http://www.metacafe.com/watch/8352878/j ... o_zuliani/
Ja mislim da smo mi jedini klub na svijetu u kojem najbolji asistent ima više asistencija nego najbolji strijelac golova.![]()
Zato se ti ne ženiš, valja te trpiti takvog.ramiral je napisao/la:Grlo poderao, prst isjekao, stol slomio....
HVALA UZVIŠENOM BOGU pa stvori takvu 10-ku......
FORZA JUVE!
Detalji nekad...
Reja: "Mi smo utakmicu odigrali dobro, a to je vrlo teško za odraditi na Juventusovom stadionu. Oni ovdje diktiraju tempo svih 90 minuta, Marchetti je bio sjajan i šteta zbog gola Del Piera. Nije mi bila namjera da igram bunker cijelo vrijeme. Mi jednostavno nismo mogli igrati ništa drugo jer su oni bili ti koji su vršili presing sa svih strana. Veliko mi je zadovoljstvo bilo igrati protiv ovako jakog Juventusa."
[youtube][/youtube]Conte:"Žao mi je i u isto vrijeme krivo što ovakve mečeve, gdje je naša dominacija izražena, ne završavamo ranije u svoju korist. Ovako je bilo i na utakmicama protiv Cagliaria, Genoe i Chieva. Moramo popravljati određene aspekte igre ... čak i ako funkcionišu dobro. Trebalo je biti više od 2:1 za nas, ali dobro je i ovako, vratili smo se na prvu poziciju. Sada se okrećemo Ceseni."
Da, ja ću vam reći. Nemoj ti mene žaliti, nema potreba za tim, glupo s tvoje strane do krajnjih granica, bolje razmišljaj o sebi i ostavi žal za nekoga drugog.juventus 0244 je napisao/la:Ti ćeš nam reći, zašto moraš biti padobranac mogao si nešto napisati o utakmici večeras. I da jedite se Juventus se vratio, i ponovo večeras mu nije sviran penal, ali uspjeli su i bez toga pobjediti, stvarno mi je žao takvi kao ti<<<PreddatoR>>> je napisao/la:Što će vam bgti dijeliti penale? Penal treba izboriti, a ne da vam sudije tek onako dodjeljuju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.