Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Odustajem,jednostavn od ovakve nikakve igre arsenala me glava boli xD
Jusuf !
Ja odusto na poluvremenu...Rosicky je napisao/la:Odustajem,jednostavn od ovakve nikakve igre arsenala me glava boli xD
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Dobro je samo da se RvP nije povrijedio ..
Nakon nake igre protiv City-a ovo je loše. I niko me ne može ubjedit u suprotno. Ovo je za mene očajno al hvala Bogu pa i ovakve utakmice dobijamo.
GunnerS je napisao/la:Nakon nake igre protiv City-a ovo je loše. I niko me ne može ubjedit u suprotno. Ovo je za mene očajno al hvala Bogu pa i ovakve utakmice dobijamo.
Pa neces upirati svim silama.imas rezultat,imas igraca vise i stat ces na loptu i mirno privesti utakmicu kraju.Odlika velikih ekipa,a ne grlom u jagode...
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Jeste vi meni ludi
Vode 2-0 protiv ekipe koja ima igrača manje i koja ne može pogodit prazan gol i vi bi da oni haman grizu ko protiv Milana. Pa treba odigrat i ovakvih utakmica, povest, riješit sve čim prije i onda čuvat snagu za Wigan i Chelsea. To će biti 2 yebene partije gddje možete očekivat neku igru. Ovako ako vam se ne gleda nemojte gov.na jest i pisat gluposti, nego otvorite tab, slušajte komentatora i dopisujte se na FB s trebom.
Vode 2-0 protiv ekipe koja ima igrača manje i koja ne može pogodit prazan gol i vi bi da oni haman grizu ko protiv Milana. Pa treba odigrat i ovakvih utakmica, povest, riješit sve čim prije i onda čuvat snagu za Wigan i Chelsea. To će biti 2 yebene partije gddje možete očekivat neku igru. Ovako ako vam se ne gleda nemojte gov.na jest i pisat gluposti, nego otvorite tab, slušajte komentatora i dopisujte se na FB s trebom.
Bosco je napisao/la:Jeste vi meni ludi![]()
čovječe koji penal nije sviran nad ramzijem , znači nemoguće
i da pohvalim nam golmana, imo je jednu refleksnu odbranu za deset.
Vođa zna.
Ma nije to igra sigurnih ekipa. Meni nije. Hvala Bogu i završi ovo. Nadam se da će protiv Wigana drugačije biti, potpuno.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Evo je još jedna na kraju, šut Milijaša skida Chesneynedim1993 je napisao/la:Bosco je napisao/la:Jeste vi meni ludi![]()
Vode 2-0 protiv ekipe koja ima igrača manje i koja ne može pogodit prazan gol i vi bi da oni haman grizu ko protiv Milana. Pa treba odigrat i ovakvih utakmica, povest, riješit sve čim prije i onda čuvat snagu za Wigan i Chelsea. To će biti 2 yebene partije gddje možete očekivat neku igru. Ovako ako vam se ne gleda nemojte gov.na jest i pisat gluposti, nego otvorite tab, slušajte komentatora i dopisujte se na FB s trebom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čovječe koji penal nije sviran nad ramzijem , znači nemoguće
i da pohvalim nam golmana, imo je jednu refleksnu odbranu za deset.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Pa Manchester ovako već 20 godina uzima titule. Neka ba, bodovi se pišu, igru kakva god da je poslije utakmice možeš samo zanemarit.GunnerS je napisao/la:Ma nije to igra sigurnih ekipa. Meni nije. Hvala Bogu i završi ovo. Nadam se da će protiv Wigana drugačije biti, potpuno.
znam to druže, al nisam ja naviko na ovo, **** to sve. Arsenal mi je drag zbog te igre. 
evo malo da se smiriš podatakGunnerS je napisao/la:znam to druže, al nisam ja naviko na ovo, **** to sve. Arsenal mi je drag zbog te igre.
Wolves made 305 passes, while on the other hand Arsenal almost trippled it with 828 passes
naša igra
Vođa zna.
Papa Wolves. 
To je +5 od Tottenhama, Newcastlea, +7 od Chelsea i -10 od Citya, -15 od Uniteda, pet utakmica do kraja.
Walcott igrač utakmice, tu nema puno pametovanja. Meni su dobro odigrali svi, pogotovo veznjaci, a pogotovo Ramsey (i Vermaelen).
A sad, igra...
Kao prvo, gostovali smo, valjda ste navikli da tudji stadioni nisu ni nalik Emiratima, a kao drugo, imaš 2-0, igrača više nakon 15-20 minuta i onda trebaš k'o biva napadat?
Dosta je što su nam dva-tri put opucali po golu, tek toliko da možemo zasluge za pobjedu pripisati cijelom timu.
Szczesny hobotnica.
Onako je Oli (Kahn) nekad skid'o.
@Rizo: Sluti, sluti, dobro nam dodje.
Mada beli ti onu taktiku primjenjuješ k'o na temi Uniteda (čestitaš na tituli unaprijed, a vamo se nadaš da si baksuz
)?!
Ja sve manje vjerujem kako će Wenger "nabaviti" Hazarda, a za Thea sam siguran da će ostati i sledeću sezonu.
Btw. i ovaj Doyle bi bio dobar kao treći-četvrti napadač.
To je +5 od Tottenhama, Newcastlea, +7 od Chelsea i -10 od Citya, -15 od Uniteda, pet utakmica do kraja.
Walcott igrač utakmice, tu nema puno pametovanja. Meni su dobro odigrali svi, pogotovo veznjaci, a pogotovo Ramsey (i Vermaelen).
A sad, igra...
Szczesny hobotnica.
@Rizo: Sluti, sluti, dobro nam dodje.
Ja sve manje vjerujem kako će Wenger "nabaviti" Hazarda, a za Thea sam siguran da će ostati i sledeću sezonu.
Btw. i ovaj Doyle bi bio dobar kao treći-četvrti napadač.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
107 touches, 87 passes, 91% accuracy, 2 chances created, 4 successful dribbles.
šta mislite ko je ?
šta mislite ko je ?
Vođa zna.
Arteta možda.
Hah, opet nisam gledao utakmicu i ne mogu sudit o igri. Ako je bio dobar aj onda fala qrcu.
imo je jednu dobru šansu, jer se dobro postavio na asistenciju van persija, onda je jednu usro, i penal nije sviran nad njimBosco je napisao/la:Hah, opet nisam gledao utakmicu i ne mogu sudit o igri. Ako je bio dobar aj onda fala qrcu.
malo ko gleda objektivno na momka, stvarno.
Vođa zna.
Ma nije on za prve ekipe, a to što je odigrao malo bolje protiv ekipe koja je ispala prije 3 kola i nije neki uspjeh... I dalje tvrdim da će biti dobar igrač, ali da mu je trenutno mjesto na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.