Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la zmaj_Bosne » 11 apr 2012, 22:40

mandraX je napisao/la:Fakat mi je žao čovjeka...jjebeš pare i sve, vidilo se na njemu da hoće da igra jbt, al jednostavno ovaj konj mu neda, jjebem mu svu familiju...pa lik nam upropasti najboljeg igrača repke jbt, nevjerovatno...samo neznam otkud Edinu ovoliko strpljenje...
Mislim da je ovo taj prelomni trenutak koji mu je odredio daljnji tok, ili Mancini ili Džeko na kraju sezone mijenjaju adresu.
Dragon Town

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 11 apr 2012, 22:41

bumerang5 je napisao/la:vuce se ko prebijena macka
Malo sadisticki posmatramo ali jeste tako,jbg nama preostaje da se samo salimo u vezi ovoga,ali zalosno jeste.Jedino pozitivno je nje njegov bankovni racun,on se samo smijeska nama svima.. :D

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 11 apr 2012, 22:43

bumerang5 je napisao/la:vuce se ko prebijena macka
i vedo se vuk'o dok je igrao u hoffenheimu...pa dodje u stuttgart ko navijen (sto od zelje, sto od uzdizanja forme iz utakmice u utakmicu koju je igrao po 90min)...

jednostavno, ubijen u pojam psihicki, a od nove godine nije sastavio 2 utakmice po 90min da je odigrao - tako da je i forma upitna realno gledajuci.

ovako se unistava igrac kako se mancini ponasa prema dzeki...najveca greska edina bi bilo da ostane narednu sezonu u cityu!

kad je dolazio, kontao sam da dolazi klub zeljan ambicija, ipak sa 100-godisnjom tradicijom, pa vjerovatno i navijacima...kad ono...navijaci tezi moroni, vlasnicima bitnije trke konja u arabiji nego rezultat u manchesteru, pa trener nevidjeni retard...i skup samozivih zvjezdica ispod 175cm...

zgadio mi se city sto zbog navijaca i trenera i ovih bezveznih nezainteresovanih vlasnika!
pravi instant klub

ja nikad ne bih oprostio tevezu kao navijac
sutno bi mancinija poslije ispadanja iz lige sampiona
ocitao lekciju svim igracima ko navijaci kolna!hh

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 11 apr 2012, 22:46

a mogao je Juventusu donjet titulu ove sezone, bas nam takav igrac fali da imamo 10 bodova prednosti :( 9 miliona je 9 miliona
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 apr 2012, 22:47

Mislim da bi Džeko explodir'o kad bi prešao u neki drugi klub, nešto kao Ibišević u Sttutgartu...stvarno nemože ovdje čovjek igrati, pa kad mu je ono uradio dok je bio u najboljoj formi od svih igrača City-a, kad ga je sjeo na klupu, šta onda očekivati sad? Šta on očekuje od Edina, samo bi to volio znat? Šta je on mislio da će on večeras uradit u 10 jeebenih minuta?

Idi Edine iz tog polu-kluba živ bio, pa makar i u Želju nazad!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 apr 2012, 22:47

joj dzeko, dzeko :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 11 apr 2012, 22:54

Zalosno..
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 11 apr 2012, 22:57

mandraX je napisao/la:Mislim da bi Džeko explodir'o kad bi prešao u neki drugi klub, nešto kao Ibišević u Sttutgartu...stvarno nemože ovdje čovjek igrati, pa kad mu je ono uradio dok je bio u najboljoj formi od svih igrača City-a, kad ga je sjeo na klupu, šta onda očekivati sad? Šta on očekuje od Edina, samo bi to volio znat? Šta je on mislio da će on večeras uradit u 10 jeebenih minuta?

Mislim da se to zove rotacija. Nije Man City reprezentacija BiH ili Wolfsburg gdje je Dzeko ubjedljivo najbolji napadac. Imaju 4 napadaca istog kvaliteta, cetiri internacionalca. Dzeko bi trebao da grize, da gine u 20 min sto provede na terenu ako mu je zelja da igra cesce od prve minute(ocigledno on te ambicije nema u Man City-u).

Dzeko nije za Man City-a. On jednostavno nije za njihov nacin igre. Dalo se primjetiti koliko se Tevez uklapa iako nije igrao 6 mjeseci. Man City igra od noge do noge i ide sve kroz sredinu, jedan dodir, dva dodira, konstantno kretanje a Dzeko nije dovoljno brz niti ima dovoljno dobru tehniku za tako nesta. On se ubio za ekipu tipa Tottenham-a.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 apr 2012, 22:58

Dzeko ce sigurno ici iz Citya,ostao zabar trener ili ne...njemu jednostavno ne odgovara taj stil igre i zdravo! i pored toga on je u ovoj sezoni zabio respektabilnih 18 golova,a veoma malo je igrao...Mancini je forsirao Balotelija i to je razlog zasto se u ekipi javio razdor ,pa povratak Teveza....jednostavno sprdacina od ekipe! Tevez i Aguero su veceras odigrao odlicno i to je garancija da ce do kraja njih dvojica igrati u vrhu napada,a Dzeko dobijati sansu sa klupe...druga je stvar sto je Dzeko bezvoljan,jednostavno mu se ne igra,vidi se to,a i kako bi.... Dzeko da predje u bilo koju ekipu razvaljivao bi,,bas kao i Ibisevic koji jednostavno u Stutgartu igra kao preporodjen! nije sve u novcu,bitnije je spasiti sebi karijeri...ako predje u Juventus ili Inter Dzeko ce se preporoditi i nadavati golova,on je predobar igrac i sigurno nije zaboravio igrati,,,kad se Tevez vratio sa pauze od 6 mjeseci moze i Edin sa ovog kratkog posta... jos 5 utakmica nek se strpi,pokusa ono malo vremena sto dobije koliko toliko iskoristiti i nagovorit se Manciniju svasta,ne mogu mu nista,suspendovali ga ili ne,ionako ne igra... neka ga puste ako nista na posudbu,uglavnom nace se neko rjesenje,a ubjedjen sam da ce naredne szeone u nekom novom klubu Dzeko opet biti glavna zvijezda! Juve je realno rodjen za njega,bas taj tip igraca mu nedostaje!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 11 apr 2012, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 11 apr 2012, 23:00

Džeko definitivno postao 4. napadač City-a. Uvodi ga na 2-3-4 : 0, kad City nema nikakvih ambicija za postizanje gola ili kad ganja rezultat, a protivnička ekipa igra bunker, u tom slučaju dobije max. zadnjih 10 minuta. Tuga, žalost, na šta izađe onaj dijamant iz Njemačke. Mjenjaj sredinu, bilo šta, samo idi, tu hajra više nema. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 11 apr 2012, 23:05

boli ga racku sjedi a dobiva platu. da nije otiso za parama sad bi igro 90 minuta svaku utakmicu u wolfsburgu. kad covjek pogleda na kraju sve ti je oko para zato nek sjedi, uziva i dobija milioncice

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 apr 2012, 23:05

Buffon je napisao/la:a mogao je Juventusu donjet titulu ove sezone, bas nam takav igrac fali da imamo 10 bodova prednosti :( 9 miliona je 9 miliona
Sta ce vam kad imate Del Piera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 apr 2012, 23:08

AÐ_Official je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Mislim da bi Džeko explodir'o kad bi prešao u neki drugi klub, nešto kao Ibišević u Sttutgartu...stvarno nemože ovdje čovjek igrati, pa kad mu je ono uradio dok je bio u najboljoj formi od svih igrača City-a, kad ga je sjeo na klupu, šta onda očekivati sad? Šta on očekuje od Edina, samo bi to volio znat? Šta je on mislio da će on večeras uradit u 10 jeebenih minuta?

Mislim da se to zove rotacija. Nije Man City reprezentacija BiH ili Wolfsburg gdje je Dzeko ubjedljivo najbolji napadac. Imaju 4 napadaca istog kvaliteta, cetiri internacionalca. Dzeko bi trebao da grize, da gine u 20 min sto provede na terenu ako mu je zelja da igra cesce od prve minute(ocigledno on te ambicije nema u Man City-u).

Dzeko nije za Man City-a. On jednostavno nije za njihov nacin igre. Dalo se primjetiti koliko se Tevez uklapa iako nije igrao 6 mjeseci. Man City igra od noge do noge i ide sve kroz sredinu, jedan dodir, dva dodira, konstantno kretanje a Dzeko nije dovoljno brz niti ima dovoljno dobru tehniku za tako nesta. On se ubio za ekipu tipa Tottenham-a.
Jarane 4 gola zabije lik Tottenhamu i slijedeću tekmu ostane na klupi? Kako to opisuješ? Tu nije griz'o a? Šta je treb'o majket' još, da mu uzore njivu? Nigdje veze...i nije se to samo dešavalo poslije te tekme, odigrao je Džeko još extra dobrih utakmica, al' slijedeću na klupi opet...spominješ neku rotaciju, ok slažem se, al' šta je to Aguero pa da on ispada iz tog sistema rotacija, gdje je on u svemu tome? Lik se vukao k'o preb'jena mačka po terenu 5 utakmica zaredom, al' nikad nije na klupi počeo, svaku je igrao...otkud mu toliko povjerenje u njega, a u Edina ga nema?

Ubijeđen sam, 535239085032% da se nešto desilo na relaciji Džeko - Mancini...

Fakat sam se iživcirao nakon ovog večeras, vidiš i na njemu jbt da mu nije svejedno (a kome bi bilo), kakav god da je jbt, naš je, pa upropasti ga onaj 'talijanski futavac, fuj...lik izdominir'o jednu njemačku ligu, al bukvalno...i gle ga sad, vodonoša jebbote hljeb...pu poserem im se na klub...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 apr 2012, 23:12

BH430 je napisao/la:boli ga racku sjedi a dobiva platu. da nije otiso za parama sad bi igro 90 minuta svaku utakmicu u wolfsburgu. kad covjek pogleda na kraju sve ti je oko para zato nek sjedi, uziva i dobija milioncice
svi smo mi htjeli da on ode iz wolfsburga, jer je fakat bio prevazisao citavu bundesligu, al daBogda se istog trena vratio u wolfsburg....dzeko iz wolfsburga je igrao svaku tekmu, bio kapiten, bio jedan od najboljih napadaca na planeti, bio drugi strijelac kvalifikacija za SP, a dzeko iz city-a ne zna loptu primit'....zalosno !
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 apr 2012, 23:13

Mislim da je ovo bio jasan znak da je sad 4. po redu. Prvo ne udje nikako na Emiratesu, i sad Tevez igra od pocetka a on opet na klupi. Eh sad je problem ko moze platit dovoljno, prica se da Juve ima dosta para, pa se nadajmo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 11 apr 2012, 23:14

Papastathopoulos je napisao/la:
BH430 je napisao/la:boli ga racku sjedi a dobiva platu. da nije otiso za parama sad bi igro 90 minuta svaku utakmicu u wolfsburgu. kad covjek pogleda na kraju sve ti je oko para zato nek sjedi, uziva i dobija milioncice
svi smo mi htjeli da on ode iz wolfsburga, jer je fakat bio prevazisao citavu bundesligu, al daBogda se istog trena vratio u wolfsburg....dzeko iz wolfsburga je igrao svaku tekmu, bio kapiten, bio jedan od najboljih napadaca na planeti, bio drugi strijelac kvalifikacija za SP, a dzeko iz city-a ne zna loptu primit'....zalosno !
Nek se vrati u BL al u Bayern i bit ce opet onaj stari Dzeko za kojeg je tada cuo i deda u Zambiji i divio mu se ;)
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 11 apr 2012, 23:17

Zenichanin je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:
Nek se vrati u BL al u Bayern i bit ce opet onaj stari Dzeko za kojeg je tada cuo i deda u Zambiji i divio mu se ;)
sve dok je Gomez u Bayernu nema sanse da Dzeko ode tamo

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 11 apr 2012, 23:17

Tako bi bilo lijepo vidjeti Dzeku u dresu ekipe koja će naredne sezone igrati CL i biti u grupi sa Cityem kojeg je ostao voditi Mancini...Jedan pogodak u 90' za pobjedu Edinove ekipe i direkno njegovom zaslugom izbacivanje Citya jos u grupnoj fazi...onako nesto kao Napoli, samo jos dramaticnije i to u Manchesteru :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 apr 2012, 23:17

Hahahah znao sam ja da cemo mi zaliti sto je Edin otisao iz Wolfsburga. Mogao je jos koju salataru dignuti sa njima i sigurno bi jos vise napredovao nego ovdje u Engleskoj. Dzeko bi najbolje bilo da ide u Juventus, a moze i Tottenham.

Nek Dzeko ode u Dortmund, hebo Bayern vidis da samo forsiraju svoje Švabe. Pa cemo opet biti nezadovoljni. Dzeko je klasa za ovog Lewandowskog, ali eto sta znaci imati dobru ekipu iza sebe.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 apr 2012, 23:19

BIHfan je napisao/la:Hahahah znao sam ja da cemo mi zaliti sto je Edin otisao iz Wolfsburga. Mogao je jos koju salataru dignuti sa njima i sigurno bi jos vise napredovao nego ovdje u Engleskoj. Dzeko bi najbolje bilo da ide u Juventus, a moze i Tottenham.

Nek Dzeko ode u Dortmund, hebo Bayern vidis da samo forsiraju svoje Švabe. Pa cemo opet biti nezadovoljni. Dzeko je klasa za ovog Lewandowskog, ali eto sta znaci imati dobru ekipu iza sebe.
cek brate sekund...jeli edin dzeko napredovao u city-u ? osim sto je napuhao bicepse...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.