Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ma sta im vrijedi to sad,Sir Alex ce titulu polagano uzet,heheh
Ma Dzeko se u ovoj situaciji pokazao i suvise blag prema manciniu, netipicno za jednog balkanca. Mozda je i trebao stisnuti zube i ebat mu mater kao i mnogi pa bi mozda i igrao. A ovako mancini vidio kako ovom malom moze sve radit pa ga prca maximalno to je to. Samo treba bit bezobrazan sa zabarima 

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Džeko mani se virtualnih mreža, traži sebi klub!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Cincinnatus
- Kontakt:
A i ovaj United pobjedi kad bas ne treba a gubi kad treba da pobjedimokhe je napisao/la:jos junajted gubi

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Evo ga...
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Ma cisto sumnjam da ce ferguson prokockat titulu nema sanseCincinnatus je napisao/la:A i ovaj United pobjedi kad bas ne treba a gubi kad treba da pobjedimokhe je napisao/la:jos junajted gubi
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
evo ga 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Iztorturisao ga je poslednjih 2 mjeseca kao da mu je sprcio zenu Dzeko.
Uvodi ga sad 15 min. Odbjegli debeli sin igrao sat vremena
Uvodi ga sad 15 min. Odbjegli debeli sin igrao sat vremena
Ma sta ce za 15 minuta igre
Potpis.admirone je napisao/la:Ma Dzeko se u ovoj situaciji pokazao i suvise blag prema manciniu, netipicno za jednog balkanca. Mozda je i trebao stisnuti zube i ebat mu mater kao i mnogi pa bi mozda i igrao. A ovako mancini vidio kako ovom malom moze sve radit pa ga prca maximalno to je to. Samo treba bit bezobrazan sa zabarima
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ispali iz trke za titulu, ispali Kup, ispali LP, ispali EL, ali i dalje aplaudiraju i pjevaju Robertu kao da sve ide prema planu
Ne bi me cudilo da sljedece kolo Baloteli bude vracen u tim.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
neeee samo jedan je Shrek! evo gaszlaja je napisao/la:Shrek zabio na odusevljenje cijelog stadiona, a sad svi skandiraju Manciniu,![]()
![]()
![]()
POSTOJI LI GLUPLJA NACIJA
Ulazi Jonson umjesto Teveza![]()
![]()

Izvede dva napadaca a ostavi Dzeksona samog gore da se udara s ovim ,hehe
Gotova tekma, zadnjih 5 minuta se nista ne desava, Dzeko trci, al nema lopti, nema igre, gotova tekma, 4:0!
Zato mi je najviše krivo. Ubacuje čovjeka kad je sve gotovo, kad više ni protivnički igrači ne trče.Edo_77 je napisao/la:Gotova tekma, zadnjih 5 minuta se nista ne desava, Dzeko trci, al nema lopti, nema igre, gotova tekma, 4:0!

4.10.2009.
vuce se ko prebijena macka
Fakat mi je žao čovjeka...jjebeš pare i sve, vidilo se na njemu da hoće da igra jbt, al jednostavno ovaj konj mu neda, jjebem mu svu familiju...pa lik nam upropasti najboljeg igrača repke jbt, nevjerovatno...samo neznam otkud Edinu ovoliko strpljenje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.