RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
eo u rasporedu piše da ima prijenos večeras na hercegovina live
11.04.2012 | 19.00 NK Široki Brijeg - FK Velež (Premijer liga BiH)
11.04.2012 | 19.00 NK Široki Brijeg - FK Velež (Premijer liga BiH)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Naprijed rođeni.......

Štopa nevjerovatno prenos sa ****. Nisam mogao gledati.
Kako god bilo, NAPRIJED ROĐENI !
Kako god bilo, NAPRIJED ROĐENI !
Who dares, wins !
A jbt , stvarno je ocajan ovaj stream ... vidim svaku petu akciju i to s prekidima
.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
1-0 za siroki
A nisam vidio gol , vidi se svaka 10 akcija . Ocekivano ..muamer10 je napisao/la:1-0 za siroki
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
neznam stvarno sta vama šteka al meni bez problema ide. cak mi nijednom nije zapelo. sto se tice utakmice apsolutna dominacija Širokog i mozete bit zadovoljni sto ste samo 1 gol primili.
i meni ide bez problema, slobodni udarac s desne strane (cini mi se da nije bilo faula, da je bilo cisto na loptu) nekakva odbijanja, na glavu jeseu i golANTIFA ! je napisao/la:A nisam vidio gol , vidi se svaka 10 akcija . Ocekivano ..muamer10 je napisao/la:1-0 za siroki
Štopa zato što ima vas delegata iz Širokog kojim je mrsko prohodati 2 min do stadiona i uz ove Bosance, koje utakmica ne bi trebala ni zanimati, ste zakrčili link.bogbatina je napisao/la:neznam stvarno sta vama šteka al meni bez problema ide. cak mi nijednom nije zapelo. sto se tice utakmice apsolutna dominacija Širokog i mozete bit zadovoljni sto ste samo 1 gol primili.
Who dares, wins !
Varesanovic dobio crveni karton -.-' .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Stae radio ? ..ccMaestro^^ je napisao/la:Varesanovic dobio crveni karton -.-' .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
mi neki iz Širokog studiramo u Hrvatskoj pa nismo doma. A to uopce nema veze koliko ljudi gleda utakmicu. znalo je i preko 2000 ljudi gledat bez problema. Štopa zato jer je tebi problem platit 5KM skuplji internet da ti bude veca brzinaNeToBoLa je napisao/la:Štopa zato što ima vas delegata iz Širokog kojim je mrsko prohodati 2 min do stadiona i uz ove Bosance, koje utakmica ne bi trebala ni zanimati, ste zakrčili link.bogbatina je napisao/la:neznam stvarno sta vama šteka al meni bez problema ide. cak mi nijednom nije zapelo. sto se tice utakmice apsolutna dominacija Širokog i mozete bit zadovoljni sto ste samo 1 gol primili.

Izvini molim te što mi tata nije ratni profiter i što ne mogu platiti 5 KM skuplji internet i studirati vani. Aj' bola otpepaj s teme.bogbatina je napisao/la:mi neki iz Širokog studiramo u Hrvatskoj pa nismo doma. A to uopce nema veze koliko ljudi gleda utakmicu. znalo je i preko 2000 ljudi gledat bez problema. Štopa zato jer je tebi problem platit 5KM skuplji internet da ti bude veca brzinaNeToBoLa je napisao/la:Štopa zato što ima vas delegata iz Širokog kojim je mrsko prohodati 2 min do stadiona i uz ove Bosance, koje utakmica ne bi trebala ni zanimati, ste zakrčili link.bogbatina je napisao/la:neznam stvarno sta vama šteka al meni bez problema ide. cak mi nijednom nije zapelo. sto se tice utakmice apsolutna dominacija Širokog i mozete bit zadovoljni sto ste samo 1 gol primili.![]()
Who dares, wins !
opusti se bolan ipak ste vi nasa severina
gibam 

-
- Kontakt:
Pa vidi, da je Seve kojim slucajem Mostarka - pa bi i imalo nekog smisla.
Zna se odakle je i za koji tim navija.
A zna se i sta joj rade ...
Ali posto svaka ptica svome jatu leti - de ostani dosljedan, nazigu se raji malo pa tek onda odpepaj kad zavrsimo.
Zna se odakle je i za koji tim navija.

Ali posto svaka ptica svome jatu leti - de ostani dosljedan, nazigu se raji malo pa tek onda odpepaj kad zavrsimo.

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
treba li se smijat iliMostaracVelezovac je napisao/la:Pa vidi, da je Seve kojim slucajem Mostarka - pa bi i imalo nekog smisla.
Zna se odakle je i za koji tim navija.A zna se i sta joj rade ...

- el-fighter
- Kontakt:
Siroki ima zasluzeno vodstvo od 1-0 i sreca je sto na golu imamo veoma raspolozenog Bandovica inace bi sada bilo 3 ili 4 gola prednosti za Siroki. Mora se priznati da sudija dosta vise navlaci Sirokom, ali to ne smije biti opravdanje za nasu losu igru. Nadam se da ce se razbuditi i do kraja barem bod izvuci.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Okić i Zvonić ulaze u igru, očigledno da će momci do kraja tražiti bod. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Sada stream odlican , samo da ga ne ureknemo
.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Bravo Jugo mentolu, mogli smo izjednačit' sad' ćemo primit' još jedno 2-3 komada. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.