FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
eto nas na kosevu u ovoj polusezoni pa cemo vidjeti ko je bolji.smanji malot e smajlije to samo balonje rade kad ne znaju sta napisat
BLA BLA BLA..prica bez pokrica ponovo znaci..evo ako vec pricamo o sadasnjosti,baci pogled na tabelu i reci mi po cemu smo to mi veca **** od vas..ako smo ispred vas..mislim malo logike brate dragi..fredi je napisao/la:opet histori chanel...kakve to sad veze ima sa pricom?samo sam prokomentarisao danasnja desavanja odnosno desavanja u ovoj sezoni

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ajd onda po toj tvojoj logici mi smo bili bolji od vas prije ovog kola jer smo imali dva boda vise
nemos sa pitarima tupi do bola.ajte cao

Grohotom ti se smijemfredi je napisao/la:eto nas na kosevu u ovoj polusezoni pa cemo vidjeti ko je bolji.smanji malot e smajlije to samo balonje rade kad ne znaju sta napisat

Super, dodjes na Kosevo, lijep izlet, vidis veliki grad, vidis pravi klub, deracinu guzova, pa odes i do ambasade da izvadis pasos jer te ja pozivam da ides samnom na turneju po Evropi, a ako ne zelis ima i jedan izuzetno jak kup sljiva u Gracanici pa mozes tamo sa svojom Bojcem da ides

Kazes evo nas....eto mozda igraca a ti ces da sjedis kuci prd tv i gledas tekmu....opet kriv komitet jer navijaci vam nemogu doci...a sto ce i dolaziti kad samo belaje prave
e jbg pa ti hoces da govoris o sadasnjosti,a sta je bilo prije jednog,il dva kola to je vec proslost ..il se varam..fredi je napisao/la:ajd onda po toj tvojoj logici mi smo bili bolji od vas prije ovog kola jer smo imali dva boda visenemos sa pitarima tupi do bola.ajte cao

ajde sine ..cao, cao, vozdrica..

FK SARAJEVO.
otisao je 

[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Asmire, Asmire...noge ti se pozlatile...
Frajer zaslužuje i daleko veći tim od zagrebačkog Dinama, samo da nabaci koju kilu.
Da sam u Upravi ne bih znao šta raditi, ako ga Mamić bude tražio, da li ga prodati njima i gledati kako oni uzimaju velike pare za njeg, ili sačekati malo pa da onda mi direktno uzmemo pare za njeg. Za godinu dana će biti još puuno bolji, naravno ako nastavi raditi i učiti....
Frajer zaslužuje i daleko veći tim od zagrebačkog Dinama, samo da nabaci koju kilu.
Da sam u Upravi ne bih znao šta raditi, ako ga Mamić bude tražio, da li ga prodati njima i gledati kako oni uzimaju velike pare za njeg, ili sačekati malo pa da onda mi direktno uzmemo pare za njeg. Za godinu dana će biti još puuno bolji, naravno ako nastavi raditi i učiti....
Teško da će otići tako lako, imamo razumnu upravu koja ga neće pustiti tek tako, a pogotovo nekom Dinamu. Sumnjam da će nam se desiti stvar kao sa Pandžom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
sta smo sve promasiliVanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]

Raja pola sam zivota izgubio gledajuci tekmu, ne mogu vam opisati kako sam se osjecao kad sam gledao 85. minut 1:1 s Kozarom, ali kad ga je zabio Tatomirevic
Sad 3 bobe na Kosevu, i Evropa osigurana
Drago mi je i zbog Zelje, sto ubi nogama one ljubomore iz Zenice, a naravno i zbog Olimpica
Al` kako mi je tek drago zbog Borca
Jedina gostujuca pobjeda u ovom kolu
Postavljamo standarde, nabijamo komplekse 

Sad 3 bobe na Kosevu, i Evropa osigurana

Drago mi je i zbog Zelje, sto ubi nogama one ljubomore iz Zenice, a naravno i zbog Olimpica

Al` kako mi je tek drago zbog Borca

Jedina gostujuca pobjeda u ovom kolu

Oko za oko, zub za zub!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moglo je biti 1:5,6 realno
I ovo je cist faul nad Adijem kod njihovog gola
Jel s Leotarom u Subotu ili Nedjelju?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
opet pitarska logika kazem eto nas na kosevu eto borca kontas.ko kad vi kazete razbio NAS gosk 0:2 nije vas razbio vec vase igrace ali tako se kaze.shvatas?ado-hz je napisao/la:Kazes evo nas....eto mozda igraca a ti ces da sjedis kuci prd tv i gledas tekmu....opet kriv komitet jer navijaci vam nemogu doci...a sto ce i dolaziti kad samo belaje prave
mma_hz je napisao/la: e jbg pa ti hoces da govoris o sadasnjosti,a sta je bilo prije jednog,il dva kola to je vec proslost ..il se varam..![]()
![]()
ajde sine ..cao, cao, vozdrica..
citaJ ''sine'' citaj malo bolje.gdje vas samo nalaze da mi je znatisamo sam prokomentarisao danasnja desavanja odnosno desavanja u ovoj sezoni

90% da je subota, jer ne mozemo igrati na Vaskrs, jos s Leotarom 

Oko za oko, zub za zub!
Ne kontam zašto se Jagodić žali na suđenje, kada nije sviran faul nad Adilovićem kod njihovog gola .
I da, ne znam šta više treba učiniti Suljić da dobije poziv u repku .

I da, ne znam šta više treba učiniti Suljić da dobije poziv u repku .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Opasan vam taj Suljic postao, vidjecemo ga kad udari na Kvesica
Bice to zanimljivo...

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Pozdrav raja, posto sam danas radio i nisam bio u mogucnosti da gledam tekmu,moze li mi neko reci da li je igrao huseinovic i kako vam se cini jel bas predebeo ili je normala,unaprijed hvala 

- Hordas Doboj
- Kontakt:
Nesto kao Ronaldo kad je iz Reala potpisao za Milan hehe Usao u 70.minuti, imao 2-3 dodira sa loptom. Igrac koji ce nam svakako dobro doci u nastavku sezone i koji ce se mislim vec za 2-3 kola izboriti za mjesto medju prvih 11.rimaa je napisao/la:Pozdrav raja, posto sam danas radio i nisam bio u mogucnosti da gledam tekmu,moze li mi neko reci da li je igrao huseinovic i kako vam se cini jel bas predebeo ili je normala,unaprijed hvala
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Ostavimo Husejinovića po strani, doći će vrijeme kad ćemo ga hvaliti zbog doprinosa rezultatima i klubu općenito, nadam se. Neko je postavio sliku o dosadašnjoj uplati klubova iz naše lige, raduje me to što smo uplatili više novca od velikog broja premijerligaša. Svaka čast našoj upravi, odličan posao radi, rezultati će sami doći, počevši od sljedeće sezone, siguran sam. Začepili su usta svima koji su jedva čekali spomenuti FK Sarajevo, hrenovke, viršle, neplaćanja igračima i slično. E, pa, kompleksaši moji, opet smo izdržali, štaviše.. Poslije toga radimo bolji posao nego pola vas. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.