FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Genghis
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Genghis » 11 apr 2012, 17:54

GunnerS je napisao/la:E sad, iduća tekma je... ?!
Dočekuje Leotar pa gostuje ŠB.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 apr 2012, 17:56

Ovo je Suljic trebao gurnuti za Saida,jeste zabio gol i imali smo gol prednosti al isto je moglo biti 1-1 i on imati ovako sansu i pucati iz mrtvog a u sredini imas samog igraca...ovako mu niko nece zamjeriti jel je zabio,a bgm nesmije se biti sebican kao da nista iz Zenice nisu naucili...Comor je pun pogodak u vezi,Sesar pogon i glavni igrac ove ekipe,a sad Leotar
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 apr 2012, 17:57

U iduće 2 tekme mora se uzet 4 boda... Ustvari, sa ta 4 boda smo onda veoma blizu osiguravanja Europe
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 11 apr 2012, 18:02

Uf na trenutak kod 1-1 kad igrac kozare izadje sam pred adilovica stativa nas je spasila :D al dobro 3 gostujuce bobe su tu ,trenutno smo neporazeni u gostima u proljetnom dijelu :) Suljic i Tatomirovic igraci utakmice 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 11 apr 2012, 18:05

GunnerS je napisao/la:U iduće 2 tekme mora se uzet 4 boda... Ustvari, sa ta 4 boda smo onda veoma blizu osiguravanja Europe
Ma samo vi uzmite Siroki ba :D

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 apr 2012, 18:11

cera1 je napisao/la:1-1 :lol:
:lol: 1:3
Sarajevo ljubavi moja!

High

Post Postao/la High » 11 apr 2012, 18:16

sekac je napisao/la:
Hahaha :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 11 apr 2012, 18:23

High je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Hahaha :mrgreen:
Sta reci :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 11 apr 2012, 18:24

žao mi kozare :lol:

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 11 apr 2012, 18:27

exbabilon je napisao/la:

Eto, da uzmemo da ne navijas za Sarajevo, ne kontam čemu ova provokacija. Ljudi prate utakmicu, vide rezultat i ti im dođeš na temu kako bi ih "obavjestio" da više ne vode. Imaš svoj klub, možda je to Željo, možda nije, ali okreni se svom klubu, svima će biti lakše. ;)
forum je za to da pišeš šta ti je volja :) nevrijedjam nikoga , nemam nacionalnih komentara ... malo prepucavanja nije na odmet valjda ... a i onako mi ni ovi ni oni neznače ništa :D

P.S : komšinice čestitam na pobjedi ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 apr 2012, 18:30

Cera poštujem poštenu zajebanciju pa sad nemoj da se ljutiš ti si nas malo ali ima ona ko se zadnji smije.....
Sarajevo ljubavi moja!

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 11 apr 2012, 18:33

sekac je napisao/la:Cera poštujem poštenu zajebanciju pa sad nemoj da se ljutiš ti si nas malo ali ima ona ko se zadnji smije.....
ma nema frke ba neljutim se ja ... kako god nadam se da ćemo zajedno na koševu (grbavici) gledat utakmice naših velikana u evropi ;) radujte se danas ste pobjedili nas još čeka paklenih 90 minuta za pola sata ;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 apr 2012, 19:06

Pokazali i dokazali da smo najveci bili i ostali. Na virslama, caju, petit keksu, bez stuje, vode, gladni i zednji smo izborili evropu, sad kad igramo svaku tekmu sa 10 igraca ( Comor igrac manje) opet 8 boba sa 4 gostujuce utakmice...cestitke momcima i svi na Kosevo sljedecu tekmu al svi nema izgovora ;)

Nema veze sa nasom ekipom ni temom al ovaj Bojac je hala svih hala....i oni se zale na sudjenje???
Pa ovi ko da loptu nikad u zivotu nisu vidjeli, imaju igraca vise i opet nemogu nista....eeeee Bojac Bojac :lol: :lol: :lol: :lol:

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 11 apr 2012, 19:15

@ado-hz po komentarima nasih navijaca koji su pratili tekmu Comor je veoma solidno odigrao uz Suljica, igrao je na poziciji zadnjog veznog. ;)

PS: Ono sto raduje je da u zadnje 4 tekme na strani nismo izgubili( 2 pobjede i 2 remija). :)
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 11 apr 2012, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 apr 2012, 19:16

ado-hz je napisao/la:Pokazali i dokazali da smo najveci bili i ostali. Na virslama, caju, petit keksu, bez stuje, vode, gladni i zednji smo izborili evropu, sad kad igramo svaku tekmu sa 10 igraca ( Comor igrac manje) opet 8 boba sa 4 gostujuce utakmice...cestitke momcima i svi na Kosevo sljedecu tekmu al svi nema izgovora ;)

Nema veze sa nasom ekipom ni temom al ovaj Bojac je hala svih hala....i oni se zale na sudjenje???
Pa ovi ko da loptu nikad u zivotu nisu vidjeli, imaju igraca vise i opet nemogu nista....eeeee Bojac Bojac :lol: :lol: :lol: :lol:
nema frajera koji je vise pljuvao po njemod mene,al uvijek sam govorio dok je na desnom beku da necu prestati s pljuvanjem...napokon igra na poziciji na kojoj bi ja zelio da on igra i mislim da vise nece biti potrebe da ga onoliko pljujemo...pgt jer napokon imamo desno tatu-matu... ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 11 apr 2012, 19:18

ado-hz je napisao/la:Pokazali i dokazali da smo najveci bili i ostali. Na virslama, caju, petit keksu, bez stuje, vode, gladni i zednji smo izborili evropu, sad kad igramo svaku tekmu sa 10 igraca ( Comor igrac manje) opet 8 boba sa 4 gostujuce utakmice...cestitke momcima i svi na Kosevo sljedecu tekmu al svi nema izgovora ;)

da ovo napise zeljovac ja bi i shvatio al da borac proziva navijac kluba kojeg je gosk na sred koseva nabio ko majmune kojeg su vile i sudija pronosali protiv slavije i to govori sad nakon gostujuce pobjede nad KOZAROM IZ GRADISKE koja se bori za opstanak to ne mogu svariti nikako.kakav kralj ebo te cuko mali pametni.borac jeste kara al vi ste KARI.NA

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 apr 2012, 19:18

Giallorossi je napisao/la:@ado-hz po komentarima nasih navijaca koji su pratili tekmu Comor je veoma solidno odigrao uz Suljica, igrao je na poziciji zadnjog veznog. ;)
brate meni on ne smeta, meni je njega zao jer:
1) jer nezna na mjestu beka al bas nezna
2) jer ga je uzela raja na zub i svaku mu tekmu hebu mater
3) jer se stvarno bori i trci na terenu
a i u vezi mi vala leta ko muha bez glave nikako mi ne djeluje da moze povezati igru al hajd i takvih treba u ekipi :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 apr 2012, 19:21

fredi je napisao/la:

da ovo napise zeljovac ja bi i shvatio al da borac proziva navijac kluba kojeg je gosk na sred koseva nabio ko majmune kojeg su vile i sudija pronosali protiv slavije i to govori sad nakon gostujuce pobjede nad KOZAROM IZ GRADISKE koja se bori za opstanak to ne mogu svariti nikako.kakav kralj ebo te cuko mali pametni.borac jeste kara al vi ste KARI.NA
da vidimo te titule Borca sine..napisi nam po cemu je to Borac veci od SARAJEVA.. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 11 apr 2012, 19:22

opet histori chanel...kakve to sad veze ima sa pricom?samo sam prokomentarisao danasnja desavanja odnosno desavanja u ovoj sezoni

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 apr 2012, 19:22

fredi je napisao/la:

Ajde bolan okreni arenu i gledaj bracu mani se ti Velikana Bojca vidis da pojma nemaju :lol: :lol:
Mi smo za vas izmislili fudbal, i prije i danas i sutra ;)
Kako te nije stid da poredis nas i vas, pa mi smo vise utakmica odigrali u Evropi nego vi u kup-u BiH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kyle88, r3m1, tajsamja i 59 gostiju.