Dočekuje Leotar pa gostuje ŠB.GunnerS je napisao/la:E sad, iduća tekma je... ?!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ovo je Suljic trebao gurnuti za Saida,jeste zabio gol i imali smo gol prednosti al isto je moglo biti 1-1 i on imati ovako sansu i pucati iz mrtvog a u sredini imas samog igraca...ovako mu niko nece zamjeriti jel je zabio,a bgm nesmije se biti sebican kao da nista iz Zenice nisu naucili...Comor je pun pogodak u vezi,Sesar pogon i glavni igrac ove ekipe,a sad Leotar
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U iduće 2 tekme mora se uzet 4 boda... Ustvari, sa ta 4 boda smo onda veoma blizu osiguravanja Europe
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Uf na trenutak kod 1-1 kad igrac kozare izadje sam pred adilovica stativa nas je spasila
al dobro 3 gostujuce bobe su tu ,trenutno smo neporazeni u gostima u proljetnom dijelu
Suljic i Tatomirovic igraci utakmice 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Ma samo vi uzmite Siroki baGunnerS je napisao/la:U iduće 2 tekme mora se uzet 4 boda... Ustvari, sa ta 4 boda smo onda veoma blizu osiguravanja Europe

Hahahasekac je napisao/la:cera1 je napisao/la:1-11:3

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sta reciHigh je napisao/la:Hahahasekac je napisao/la:cera1 je napisao/la:1-11:3

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
žao mi kozare 

forum je za to da pišeš šta ti je voljaexbabilon je napisao/la:cera1 je napisao/la:1-1
Eto, da uzmemo da ne navijas za Sarajevo, ne kontam čemu ova provokacija. Ljudi prate utakmicu, vide rezultat i ti im dođeš na temu kako bi ih "obavjestio" da više ne vode. Imaš svoj klub, možda je to Željo, možda nije, ali okreni se svom klubu, svima će biti lakše.

P.S : komšinice čestitam na pobjedi

Cera poštujem poštenu zajebanciju pa sad nemoj da se ljutiš ti si nas malo ali ima ona ko se zadnji smije.....
Sarajevo ljubavi moja!
ma nema frke ba neljutim se ja ... kako god nadam se da ćemo zajedno na koševu (grbavici) gledat utakmice naših velikana u evropisekac je napisao/la:Cera poštujem poštenu zajebanciju pa sad nemoj da se ljutiš ti si nas malo ali ima ona ko se zadnji smije.....

Pokazali i dokazali da smo najveci bili i ostali. Na virslama, caju, petit keksu, bez stuje, vode, gladni i zednji smo izborili evropu, sad kad igramo svaku tekmu sa 10 igraca ( Comor igrac manje) opet 8 boba sa 4 gostujuce utakmice...cestitke momcima i svi na Kosevo sljedecu tekmu al svi nema izgovora
Nema veze sa nasom ekipom ni temom al ovaj Bojac je hala svih hala....i oni se zale na sudjenje???
Pa ovi ko da loptu nikad u zivotu nisu vidjeli, imaju igraca vise i opet nemogu nista....eeeee Bojac Bojac

Nema veze sa nasom ekipom ni temom al ovaj Bojac je hala svih hala....i oni se zale na sudjenje???
Pa ovi ko da loptu nikad u zivotu nisu vidjeli, imaju igraca vise i opet nemogu nista....eeeee Bojac Bojac

- Giallorossi
- Kontakt:
@ado-hz po komentarima nasih navijaca koji su pratili tekmu Comor je veoma solidno odigrao uz Suljica, igrao je na poziciji zadnjog veznog. 
PS: Ono sto raduje je da u zadnje 4 tekme na strani nismo izgubili( 2 pobjede i 2 remija).

PS: Ono sto raduje je da u zadnje 4 tekme na strani nismo izgubili( 2 pobjede i 2 remija).

Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 11 apr 2012, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
nema frajera koji je vise pljuvao po njemod mene,al uvijek sam govorio dok je na desnom beku da necu prestati s pljuvanjem...napokon igra na poziciji na kojoj bi ja zelio da on igra i mislim da vise nece biti potrebe da ga onoliko pljujemo...pgt jer napokon imamo desno tatu-matu...ado-hz je napisao/la:Pokazali i dokazali da smo najveci bili i ostali. Na virslama, caju, petit keksu, bez stuje, vode, gladni i zednji smo izborili evropu, sad kad igramo svaku tekmu sa 10 igraca ( Comor igrac manje) opet 8 boba sa 4 gostujuce utakmice...cestitke momcima i svi na Kosevo sljedecu tekmu al svi nema izgovora![]()
Pa ovi ko da loptu nikad u zivotu nisu vidjeli, imaju igraca vise i opet nemogu nista....eeeee Bojac Bojac![]()
![]()
![]()

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
da ovo napise zeljovac ja bi i shvatio al da borac proziva navijac kluba kojeg je gosk na sred koseva nabio ko majmune kojeg su vile i sudija pronosali protiv slavije i to govori sad nakon gostujuce pobjede nad KOZAROM IZ GRADISKE koja se bori za opstanak to ne mogu svariti nikako.kakav kralj ebo te cuko mali pametni.borac jeste kara al vi ste KARI.NAado-hz je napisao/la:Pokazali i dokazali da smo najveci bili i ostali. Na virslama, caju, petit keksu, bez stuje, vode, gladni i zednji smo izborili evropu, sad kad igramo svaku tekmu sa 10 igraca ( Comor igrac manje) opet 8 boba sa 4 gostujuce utakmice...cestitke momcima i svi na Kosevo sljedecu tekmu al svi nema izgovora![]()
Pa ovi ko da loptu nikad u zivotu nisu vidjeli, imaju igraca vise i opet nemogu nista....eeeee Bojac Bojac![]()
![]()
![]()
brate meni on ne smeta, meni je njega zao jer:Giallorossi je napisao/la:@ado-hz po komentarima nasih navijaca koji su pratili tekmu Comor je veoma solidno odigrao uz Suljica, igrao je na poziciji zadnjog veznog.
1) jer nezna na mjestu beka al bas nezna
2) jer ga je uzela raja na zub i svaku mu tekmu hebu mater
3) jer se stvarno bori i trci na terenu
a i u vezi mi vala leta ko muha bez glave nikako mi ne djeluje da moze povezati igru al hajd i takvih treba u ekipi

da vidimo te titule Borca sine..napisi nam po cemu je to Borac veci od SARAJEVA..fredi je napisao/la:da ovo napise zeljovac ja bi i shvatio al da borac proziva navijac kluba kojeg je gosk na sred koseva nabio ko majmune kojeg su vile i sudija pronosali protiv slavije i to govori sad nakon gostujuce pobjede nad KOZAROM IZ GRADISKE koja se bori za opstanak to ne mogu svariti nikako.kakav kralj ebo te cuko mali pametni.borac jeste kara al vi ste KARI.NAado-hz je napisao/la:Pokazali i dokazali da smo najveci bili i ostali. Na virslama, caju, petit keksu, bez stuje, vode, gladni i zednji smo izborili evropu, sad kad igramo svaku tekmu sa 10 igraca ( Comor igrac manje) opet 8 boba sa 4 gostujuce utakmice...cestitke momcima i svi na Kosevo sljedecu tekmu al svi nema izgovora![]()
![]()
![]()

FK SARAJEVO.
opet histori chanel...kakve to sad veze ima sa pricom?samo sam prokomentarisao danasnja desavanja odnosno desavanja u ovoj sezoni
Ajde bolan okreni arenu i gledaj bracu mani se ti Velikana Bojca vidis da pojma nemajufredi je napisao/la:da ovo napise zeljovac ja bi i shvatio al da borac proziva navijac kluba kojeg je gosk na sred koseva nabio ko majmune kojeg su vile i sudija pronosali protiv slavije i to govori sad nakon gostujuce pobjede nad KOZAROM IZ GRADISKE koja se bori za opstanak to ne mogu svariti nikako.kakav kralj ebo te cuko mali pametni.borac jeste kara al vi ste KARI.NAado-hz je napisao/la:Pokazali i dokazali da smo najveci bili i ostali. Na virslama, caju, petit keksu, bez stuje, vode, gladni i zednji smo izborili evropu, sad kad igramo svaku tekmu sa 10 igraca ( Comor igrac manje) opet 8 boba sa 4 gostujuce utakmice...cestitke momcima i svi na Kosevo sljedecu tekmu al svi nema izgovora![]()
![]()
![]()

Mi smo za vas izmislili fudbal, i prije i danas i sutra

Kako te nije stid da poredis nas i vas, pa mi smo vise utakmica odigrali u Evropi nego vi u kup-u BiH

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.