Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Danas je zicer na kladionici odigrati da će ga Edin zabit, 2.10 kvota 
al sigurno vazi samo za drugo poluvrijeme, posto ce utakmicu poceti na klupi, kako stvari stojemandraX je napisao/la:Danas je zicer na kladionici odigrati da će ga Edin zabit, 2.10 kvota
mandraX je napisao/la:Danas je zicer na kladionici odigrati da će ga Edin zabit, 2.10 kvota
Kakav je hajvan Mancini dobit ce Dzeko 5 - 10 min .. A Teveza i Aguera ce u vrh stavit , zivi bili pa vidjeli
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- brzitesanj
- Kontakt:
Dzeko garant ulazi s klupe...ulazi oko 65 minute Tevez-DzekomandraX je napisao/la:Danas je zicer na kladionici odigrati da će ga Edin zabit, 2.10 kvota
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
nea veze, mene raduje cinjenica da cemo igrati Dzeko-Ibisevic u napadu, koja gotivaaaaaaaaaa
, al fakat, osmjeh mi na faci
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Ma ne vjerujem da će Aguero / Tevez početi od prve minute...mislim da će Aguero / Džeko krenuti u prvo postavi danas...i da će Tevez ući umjesto Aguera oko 70 i neke minute...vakat je da i Džekson spoji par utakmica...tako da očekujem večeras da će igrati čitavu tekmu, svih 90 min...
Sumnjam da Tevez moze izdrzat 90 minuta, vjerovatno ne moze ni 45. Tako da ocekujem Dzeku od pocetka, zajedno sa Aguerom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mene nebi iznenadila ni ovakva postavka
----------Barry Milner(De Jong)
Silva --------Yaya-------Nasri
---------Aguero
Il
------------Barry Yaya
Johnson-----Silva------Nasri
------------Aguero
Zabaru nista ne vjerujem!
---------Aguero
Il
------------Barry Yaya
------------Aguero
U ekskluzivnom intervjuu za Večernji list zvijezda Manchester Cityja i najskuplji nogometaš iz država nastalih raspadom SFRJ Edin Džeko rekao je:
- Uh, Modrić je strašan igrač! Da, svi ga traže, ali ja bih najviše volio kada bi on došao u City. Bio bi nam veliko pojačanje, jer nam nedostaje igrač s njegovim rješenjima. Uz to, u Cityu bi imao sve: od Lige prvaka, borbe za naslov, do dobre plaće, i navijam za to da izabere City!
Džeko je prijatelj s Mandžukićem, proglašenim njegovim nasljednikom u Wolfsburgu.
- Ne čujemo se često, ali kad razgovaramo, ispričam mu što se događa kod mene, a on meni kaže što ima u Wolfsburgu i to je to. Ne dajem mu savjete, jer je Mandžo dovoljno pametan, zreo i inteligentan da zna najbolje i nema razloga da mu ja solim pamet. Već je napravio mnogo u Wolfsburgu i vjerujem da će napraviti još toliko.
No, s Felixom Magathom, s kojim je i Mandžo imao problema, nije u kontaktu.
- Dok sam bio u Wolfsburgu, Magath je otišao u Schalke i prestali smo kontaktirati, što je zapravo i razumljivo. Zamislite da je sa svim igračima koje je trenirao ostao u kontaktu, morao bi se dnevno čuti s tisućama igrača, ha-ha!
Novi hrvatski hit-igrač u Engleskoj je Jelavić.
- Svaki igrač je drugačiji, Jelavić je imao sreću da u Premiership dođe iz Škotske, pa mu nije trebalo mnogo za adaptaciju, jer se u Glasgowu igra slično. Drago mi je da je sjajno počeo u Evertonu, pogotovu jer sam od Saše Papca čuo da se radi o sjajnom momku. Ne poznajem ga, ali ćemo se već upoznati. Uostalom, dobro je za Balkan da u Engleskoj ima naših igrača i da se svi dobro snalaze.
Njegovu BiH na putu prema Euru zaustavio je Portugal, a koliko može Hrvatska?
- Hrvatska ima dosta dobru momčad, ali je zaista u teškoj skupini. Španjolska je favorit i Hrvatska će se za prolaz boriti s Italijom, koja je u ovom trenutku, prema mom mišljenju, lošija momčad od Hrvatske. Sve ovisi o vama, budete li raspoloženi i imali svoj dan, s lakoćom možete u drugi krug!
Slaven Bilić, navodno, odlazi nakon EP-a, može li Ćiro, koji se nudi, ponovo uspješno voditi kockaste?
- Ćiro je kralj! Slaven svoj posao radi odlično, ali ako bi u nastavku karijere izabrao Tottenham, Ćiro bi bio pun pogodak za Hrvatsku!
Rasplet engleskoga prvenstva nešto je tmurnija tema. Je li borba za naslov izgubljena?
- Nije, no šanse su nam minimalne, gotovo nikakve.
Kako objašnjavate pad momčadi u posljednjih pet kola, počevši od utakmice sa Swanseajem? U tom je razdoblju United stekao prednost od deset bodova.
- Jednostavno smo upali u krizu. U nekim susretima nismo imali ni sreće, a United je vrlo iskusna momčad da bi propustila šansu.
Kako komentirate svoje nastupe u tom razdoblju, kojih je bilo vrlo malo?
- U svakoj utakmici davao sam sve od sebe i zadovoljan sam svojim učinkom. Postigao sam 13 pogodaka u prvenstvu i trudio sam se da pomognem momčadi.
Kako komentirate to da je Tevez odjednom, nakon svih ekscesa i stanke, u momčadi ispred vas?
- Nemam komentar na to. Trener odlučuje o tome tko će igrati.
U kakvom ste odnosu s trenerom Mancinijem?
- U profesionalnom odnosu, kakav i treba biti odnos između svakog igrača i trenera. Bez kojekakvih problema i trzavica.
Mislite li da će Mancini ostati menadžer ne osvojite li naslov prvaka?
- Nemam komentar na to.
A u slučaju da Mancini ostane trener, ostajete li i vi u Cityju?
- Nemam komentar ni na to, do kraja prvenstva je još šest utakmica i nije sad vrijeme da se razgovara o tim stvarima. Prije sam rekao da ne želim govoriti o odlasku iz Cityja, jer ga nitko, osim medija, i ne spominje.
Kako komentirate najnoviji slučaj Balotelli i Mancinijevu izjavu da ga više neće koristiti do kraja sezone? Je li Mancini u pravu i je li Balotelli ponašanjem zaslužio toliko “drugih šansi” koliko ih je dobio?
- Nemam komentara, i ponavljam: trener je taj koji odlučuje.
Mancini je nedavno tražio duhovni mir u Međugorju. Je li vas pitao za savjet? Je li vama i ostalim igračima donio nešto?
- Pitao me samo kako bi najlakše mogao doći do Međugorja. Prije je slušao priče o Međugorju i odlučio je doći, ali nismo razgovarali nakon što se vratio, niti nam je što darovao - zaključio je Džeko.
Čim budem mogao doći ću na Medveščak
Hokejaš Medveščaka Saša Martinović kaže da ste dobri prijatelji još iz vremena dok ste igrali u Wolfsburgu.
- Sa Sašom se čujem. Istina, ne toliko često kao prije dok je igrao u Wolfsburgu, ali ostali smo u kontaktu. Sad slabije pratim hokej i njegovu karijeru, ali rekao sam mu da ću doći u Zagreb gledati ga kad budem mogao. Sad stalno igramo utakmice i ne mogu doći, ali čim budem mogao doći ću u Zagreb gledati Medveščak.
Hoćete li opet doći na splitski malonogometni turnir “Četiri kafića”?
- Prošle godine zbog objektivnih razloga nisam mogao doći u Split braniti naslov najboljeg igrača i osvojeno prvo mjesto. Dok god sam u Engleskoj neću ni moći doći, niti planiram, jer u to vrijeme igramo najviše utakmica. Žao mi je što nisam mogao doći, jer sam se u Splitu osjećao sjajno, ali tko zna, možda opet jednom dođem.
- Uh, Modrić je strašan igrač! Da, svi ga traže, ali ja bih najviše volio kada bi on došao u City. Bio bi nam veliko pojačanje, jer nam nedostaje igrač s njegovim rješenjima. Uz to, u Cityu bi imao sve: od Lige prvaka, borbe za naslov, do dobre plaće, i navijam za to da izabere City!
Džeko je prijatelj s Mandžukićem, proglašenim njegovim nasljednikom u Wolfsburgu.
- Ne čujemo se često, ali kad razgovaramo, ispričam mu što se događa kod mene, a on meni kaže što ima u Wolfsburgu i to je to. Ne dajem mu savjete, jer je Mandžo dovoljno pametan, zreo i inteligentan da zna najbolje i nema razloga da mu ja solim pamet. Već je napravio mnogo u Wolfsburgu i vjerujem da će napraviti još toliko.
No, s Felixom Magathom, s kojim je i Mandžo imao problema, nije u kontaktu.
- Dok sam bio u Wolfsburgu, Magath je otišao u Schalke i prestali smo kontaktirati, što je zapravo i razumljivo. Zamislite da je sa svim igračima koje je trenirao ostao u kontaktu, morao bi se dnevno čuti s tisućama igrača, ha-ha!
Novi hrvatski hit-igrač u Engleskoj je Jelavić.
- Svaki igrač je drugačiji, Jelavić je imao sreću da u Premiership dođe iz Škotske, pa mu nije trebalo mnogo za adaptaciju, jer se u Glasgowu igra slično. Drago mi je da je sjajno počeo u Evertonu, pogotovu jer sam od Saše Papca čuo da se radi o sjajnom momku. Ne poznajem ga, ali ćemo se već upoznati. Uostalom, dobro je za Balkan da u Engleskoj ima naših igrača i da se svi dobro snalaze.
Njegovu BiH na putu prema Euru zaustavio je Portugal, a koliko može Hrvatska?
- Hrvatska ima dosta dobru momčad, ali je zaista u teškoj skupini. Španjolska je favorit i Hrvatska će se za prolaz boriti s Italijom, koja je u ovom trenutku, prema mom mišljenju, lošija momčad od Hrvatske. Sve ovisi o vama, budete li raspoloženi i imali svoj dan, s lakoćom možete u drugi krug!
Slaven Bilić, navodno, odlazi nakon EP-a, može li Ćiro, koji se nudi, ponovo uspješno voditi kockaste?
- Ćiro je kralj! Slaven svoj posao radi odlično, ali ako bi u nastavku karijere izabrao Tottenham, Ćiro bi bio pun pogodak za Hrvatsku!
Rasplet engleskoga prvenstva nešto je tmurnija tema. Je li borba za naslov izgubljena?
- Nije, no šanse su nam minimalne, gotovo nikakve.
Kako objašnjavate pad momčadi u posljednjih pet kola, počevši od utakmice sa Swanseajem? U tom je razdoblju United stekao prednost od deset bodova.
- Jednostavno smo upali u krizu. U nekim susretima nismo imali ni sreće, a United je vrlo iskusna momčad da bi propustila šansu.
Kako komentirate svoje nastupe u tom razdoblju, kojih je bilo vrlo malo?
- U svakoj utakmici davao sam sve od sebe i zadovoljan sam svojim učinkom. Postigao sam 13 pogodaka u prvenstvu i trudio sam se da pomognem momčadi.
Kako komentirate to da je Tevez odjednom, nakon svih ekscesa i stanke, u momčadi ispred vas?
- Nemam komentar na to. Trener odlučuje o tome tko će igrati.
U kakvom ste odnosu s trenerom Mancinijem?
- U profesionalnom odnosu, kakav i treba biti odnos između svakog igrača i trenera. Bez kojekakvih problema i trzavica.
Mislite li da će Mancini ostati menadžer ne osvojite li naslov prvaka?
- Nemam komentar na to.
A u slučaju da Mancini ostane trener, ostajete li i vi u Cityju?
- Nemam komentar ni na to, do kraja prvenstva je još šest utakmica i nije sad vrijeme da se razgovara o tim stvarima. Prije sam rekao da ne želim govoriti o odlasku iz Cityja, jer ga nitko, osim medija, i ne spominje.
Kako komentirate najnoviji slučaj Balotelli i Mancinijevu izjavu da ga više neće koristiti do kraja sezone? Je li Mancini u pravu i je li Balotelli ponašanjem zaslužio toliko “drugih šansi” koliko ih je dobio?
- Nemam komentara, i ponavljam: trener je taj koji odlučuje.
Mancini je nedavno tražio duhovni mir u Međugorju. Je li vas pitao za savjet? Je li vama i ostalim igračima donio nešto?
- Pitao me samo kako bi najlakše mogao doći do Međugorja. Prije je slušao priče o Međugorju i odlučio je doći, ali nismo razgovarali nakon što se vratio, niti nam je što darovao - zaključio je Džeko.
Čim budem mogao doći ću na Medveščak
Hokejaš Medveščaka Saša Martinović kaže da ste dobri prijatelji još iz vremena dok ste igrali u Wolfsburgu.
- Sa Sašom se čujem. Istina, ne toliko često kao prije dok je igrao u Wolfsburgu, ali ostali smo u kontaktu. Sad slabije pratim hokej i njegovu karijeru, ali rekao sam mu da ću doći u Zagreb gledati ga kad budem mogao. Sad stalno igramo utakmice i ne mogu doći, ali čim budem mogao doći ću u Zagreb gledati Medveščak.
Hoćete li opet doći na splitski malonogometni turnir “Četiri kafića”?
- Prošle godine zbog objektivnih razloga nisam mogao doći u Split braniti naslov najboljeg igrača i osvojeno prvo mjesto. Dok god sam u Engleskoj neću ni moći doći, niti planiram, jer u to vrijeme igramo najviše utakmica. Žao mi je što nisam mogao doći, jer sam se u Splitu osjećao sjajno, ali tko zna, možda opet jednom dođem.
Ja uvijek nekako dobijem utisak da su ovi intervjui izmisljeni. Odgovori su previse cudni i "korektni", na primjer ovo za ove hokejase. Znam da je i Spahic jednom izjavio da je Avaz jednostavno izmislio intervju s njim (znam da ovo nije iz avaza).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Edo_77 je napisao/la:Mene nebi iznenadila ni ovakva postavka
---------Aguero
Il
------------Barry Yaya
------------Aguero
hart
clichy lescott kompany richards
silva de jong
johnson nasri barry
aguero
stvarno su dosadni s intervjuima..Cartman je napisao/la:Ja uvijek nekako dobijem utisak da su ovi intervjui izmisljeni. Odgovori su previse cudni i "korektni", na primjer ovo za ove hokejase. Znam da je i Spahic jednom izjavio da je Avaz jednostavno izmislio intervju s njim (znam da ovo nije iz avaza).
naravno da nikad nece priznat, da ga boli to sto balotelli igra vise od njega, pogotovo sto nije u pitanju zasluga nego simpatija trenera prema igracu.. niti ce reci da ce ici iz cityja. cak ni kada se znalo da ce ici iz wolfsburga, on nikad nije reko da ce ici..
a kamoli da komentarise balotellijeve ispade i gluposti..
po tom pitanju stvarno svaka cast. pravo profesionalno. mnogi se ne bi mogli suzdrzat.
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Ubrzo ce izaci prvi sastav za MC na njihovoj stranici, nadam se da je Dzeko u prvoj 
- Cincinnatus
- Kontakt:
Dzeko na klupi danas.
Zabaru, ubi se.
Zabaru, ubi se.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Edin Dzeko na fb :
...a sad adio, a sad adio, i ko zna gdje i ko zna kad...
Sta god to mu znacilo
Sta god to mu znacilo
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Zenichanin
- Kontakt:
Popio koju viseammarc je napisao/la:Edin Dzeko na fb :
Sta god to mu znacilo
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ma pocet ce sto posto sa Aguerom nema logike da ne pocne i ne dadne hetrik 
Hahahhahahahammarc je napisao/la:Edin Dzeko na fb :
Sta god to mu znacilo
A vjeruj da je i njemu pun k**** svega vise..
Forsiranje Bale, sad forsiranje Teveza koji i da je bolji 10 puta od Dzeke, nije zasluzio da igra poslije svega..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Nisu jos na Manchester City-evoj stranici objavili prvih 11 
- Goalgetter
- Kontakt: