FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 apr 2012, 10:48

Batistuta je napisao/la: Odanost-zašto se navijači Željezničara nikada nisu oglasili sa željom da se ukine zabrana po kojoj navijači ne mogu ići na gostovanja, da li je to zbog slabog interesa za iste.
Kako je moguće da polufinale kupa između Želje i š brijega prati slovom i brojem 20 "vjernih manijaka", kako je moguće da utakimicu u trebinju, banovićima itd. itd. prati 9 navijača :lol: kako je moguće da se navijačima Sarajeva opstruiura dolazak na Grbavicu nakon neviđene blamaže Željinih navijača i navijačkog debakla u posljednjem normalnom derbiju na Grbavici. Kako je moguće da navijači Željezničara kopiraju koreografije i pjesme navijača svog najvećeg rivala (neviđeni blamovi). :lol: :lol: Dovoljno je živi bili
druze,s oprostenjem napisao si i previse gluposti,ono u stilu napaljenog klinca... tako da ti nemam sta replicirati na ovo...
nekome se i moze objasniti,a neko je izgleda ogranicen ko plafon :mrgreen:

2000 i neke se pjevalo manijaci,zeljo,bog i carsija...toliko o kopiranju...

p.s.-vidis da ti se ljudi smiju,ne provaljuj se vise ;)

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 11 apr 2012, 10:48

Batistuta je napisao/la:
Odanost-zašto se navijači Željezničara nikada nisu oglasili sa željom da se ukine zabrana po kojoj navijači ne mogu ići na gostovanja, da li je to zbog slabog interesa za iste.
Kako je moguće da polufinale kupa između Želje i š brijega prati slovom i brojem 20 "vjernih manijaka", kako je moguće da utakimicu u trebinju, banovićima itd. itd. prati 9 navijača :lol: kako je moguće da se navijačima Sarajeva opstruiura dolazak na Grbavicu nakon neviđene blamaže Željinih navijača i navijačkog debakla u posljednjem normalnom derbiju na Grbavici. Kako je moguće da navijači Željezničara kopiraju koreografije i pjesme navijača svog najvećeg rivala (neviđeni blamovi). :lol: :lol: Dovoljno je živi bili
Jel ti stvarno kontas da je nasim navijacima u tolikom interesu da idu na gostujuce utakmice ? Ljudi se boje otici na domacu utakmicu, i ne pada im napamet da idu tamo u neku vukojebinu da geldaju Zelju i rizikuju zivot. Sto se tice ovih utakmica, svi dobro znamo da je polufinale kupa protiv sirogog bila srijeda, a za banovice i trebinje necu ni da ti se pravdam. Jbt, pa kad Zeljo na Grbavici igra protiv timova iz trebinja, banovica...neki nece da dodju jer protivnik "nije atraktivan", pa sta mislis onda hoce li ti isti ici na gostovanja u pomenute gradove?
FKŽ !

LJUBAV1921
Kontakt:

Post Postao/la LJUBAV1921 » 11 apr 2012, 10:55

sta je sa batistutom?
ti ko da si bio u trebinju i banovicima..mozda nismo bili na istoj tekmi..ja ja gledo si na bht sportu..
opstruira dolazak navijaca?mi smo duzni da vam damo 5%(sto je relano i previse za vas,vama je i kavez iz pionirske dosta ;) )..blamaza?kopiranje koreografije?kopiranje pjesama?...ovo zvuci kao"tugo moja predji na drugoga"..
ali dobri ste,da vas nema ja se ne bi imo cemu smijati..kako na utakmici,kako na tribini,tako i na forumu..

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 11 apr 2012, 10:56

TeaM87 je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:
Odanost-zašto se navijači Željezničara nikada nisu oglasili sa željom da se ukine zabrana po kojoj navijači ne mogu ići na gostovanja, da li je to zbog slabog interesa za iste.
Jel ti stvarno kontas da je nasim navijacima u tolikom interesu da idu na gostujuce utakmice ? Ljudi se boje otici na domacu utakmicu, i ne pada im napamet da idu tamo u neku vukojebinu da geldaju Zelju i rizikuju zivot. Sto se tice ovih utakmica, svi dobro znamo da je polufinale kupa protiv sirogog bila srijeda, a za banovice i trebinje necu ni da ti se pravdam. Jbt, pa kad Zeljo na Grbavici igra protiv timova iz trebinja, banovica...neki nece da dodju jer protivnik "nije atraktivan", pa sta mislis onda hoce li ti isti ici na gostovanja u pomenute gradove?
Lijepo, iskreno, korektno od tebe to je to što se vas tiče sve si opisao bolje nego što bi ja :lol:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 apr 2012, 10:57

[youtube][/youtube]
evo batistuta,poslusaj,nauci nesto o ljubavi i odanosti klubu
[youtube][/youtube]

kakva na je danas formacija,ko igra protiv smogovaca,hajmo misljenja :mrgreen:
ko su danasnji 11 velicanstvenih 8-)

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 11 apr 2012, 11:01

Imate priliku osvojiti ulaznicu za utakmicu

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sportspo ... juju/78360" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

LJUBAV1921
Kontakt:

Post Postao/la LJUBAV1921 » 11 apr 2012, 11:05

Dakle, mislim ovako:

--------------gušo-------------------

colic----bogi-----vasilic----kvesić

----patrik------------svraka-------

--------------jamak------------------
beslija-------------------------bekric
------------selimovic----------------

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 11 apr 2012, 11:14

SarajlijaTM je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo batistuta,poslusaj,nauci nesto o ljubavi i odanosti klubu
[youtube][/youtube]

kakva na je danas formacija,ko igra protiv smogovaca,hajmo misljenja :mrgreen:
ko su danasnji 11 velicanstvenih 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: u željinoj pjesmi spominju ČELIK :lol: :lol: :lol: :lol: jao, jao što smo vam ne interesantni ;)
#samoČelik

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 11 apr 2012, 11:25

Danas ocekujem 2500-3000 maximalno,ljudi nisu nalozeni ni sekunde.Sjecate kad smo bili prvaci pa na tekmu protiv Travnika,Slavije i lijevih ekipa dodje 7-8 hiljada.Pun mi je .urac sminkera koji govore hebala te nasa liga.
Mrs kuci i gledaj Bayern,da istina je i mozes ih gledat samo preko tv.
Danas Celiku 3 komada,nazalost na njima cemo se iskalit to je 100% igraci nalozeni haos :D

ZELJO jedina ljubav koja me nikad nije izdala!!!
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 11 apr 2012, 11:49

TeaM87 je napisao/la:Jel ti stvarno kontas da je nasim navijacima u tolikom interesu da idu na gostujuce utakmice ? Ljudi se boje otici na domacu utakmicu, i ne pada im napamet da idu tamo u neku vukojebinu da geldaju Zelju i rizikuju zivot. Sto se tice ovih utakmica, svi dobro znamo da je polufinale kupa protiv sirogog bila srijeda, a za banovice i trebinje necu ni da ti se pravdam. Jbt, pa kad Zeljo na Grbavici igra protiv timova iz trebinja, banovica...neki nece da dodju jer protivnik "nije atraktivan", pa sta mislis onda hoce li ti isti ici na gostovanja u pomenute gradove?
@TeaM87 - WRONG ANSWER!
Jel ti stvarno kontaš da našim navijačima nije u interesu da idu na gostujuće utakmice? Pravi navijači se ne boje otići na utakmicu, čak ni simpatizeri jer nema gostujućih navijača, samim tim su izbjegnuti svi incidenti?! I pada im na pamet, išli bi Manijaci bilo kuda sa Željom, sjeti se samo Hajduka, drama udaljeno, znalo se da će biti problema na nacionalnoj osnovi pa su išli i bodrili, prema tome, ova priča o vukojebini ti pada u vodu.
A da ti odgovorim za to "NIJE ATRAKTIVAN". NEMOJ U ISTI KOŠ SVRSTAVATI PRAVE ODANE MANIJAKE, LJUDE KOJI SU TU UVIJEK SA ŽELJOM I ZA ŽELJU, KOJI ULAŽU SVOJ ŽIVOT, IDEJE I SVE ZA JAČANJE TRIBINE i one male nafurane **** što puče usne pa dođu na tekmu, pa one šmekere, furače koji dođu ljeti sa trebom da budu viđeni, onda one pozere i sl. ;)
Budi upućen o nekim stvarima prije nego što počneš pisati o istim.

Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i pozeri, ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i odani tvoji Manijaci!
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

nanek

Post Postao/la nanek » 11 apr 2012, 12:11

------------Adilovic----------------

Imam osjecaj da ce danas pustit Adil bega da pocne,to je jedina dilema ovo ostalo ce sigurno biti ovako.Svakako je sef reko na presu da nece biti nikakvih znacajnih izmjena.

i naprijed
i naprijed
i naprijed
da slavimo
daj go, daj go, daj go
i nek se baklje pale
kad padne
da plane
i trpaj te levate
i dalje, i dalje
oooooooooooooooooooooooooooooooooo

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 11 apr 2012, 12:15

rastafarian je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Jel ti stvarno kontas da je nasim navijacima u tolikom interesu da idu na gostujuce utakmice ? Ljudi se boje otici na domacu utakmicu, i ne pada im napamet da idu tamo u neku vukojebinu da geldaju Zelju i rizikuju zivot. Sto se tice ovih utakmica, svi dobro znamo da je polufinale kupa protiv sirogog bila srijeda, a za banovice i trebinje necu ni da ti se pravdam. Jbt, pa kad Zeljo na Grbavici igra protiv timova iz trebinja, banovica...neki nece da dodju jer protivnik "nije atraktivan", pa sta mislis onda hoce li ti isti ici na gostovanja u pomenute gradove?
@TeaM87 - WRONG ANSWER!
Jel ti stvarno kontaš da našim navijačima nije u interesu da idu na gostujuće utakmice? Pravi navijači se ne boje otići na utakmicu, čak ni simpatizeri jer nema gostujućih navijača, samim tim su izbjegnuti svi incidenti?! I pada im na pamet, išli bi Manijaci bilo kuda sa Željom, sjeti se samo Hajduka, drama udaljeno, znalo se da će biti problema na nacionalnoj osnovi pa su išli i bodrili, prema tome, ova priča o vukojebini ti pada u vodu.
A da ti odgovorim za to "NIJE ATRAKTIVAN". NEMOJ U ISTI KOŠ SVRSTAVATI PRAVE ODANE MANIJAKE, LJUDE KOJI SU TU UVIJEK SA ŽELJOM I ZA ŽELJU, KOJI ULAŽU SVOJ ŽIVOT, IDEJE I SVE ZA JAČANJE TRIBINE i one male nafurane **** što puče usne pa dođu na tekmu, pa one šmekere, furače koji dođu ljeti sa trebom da budu viđeni, onda one pozere i sl. ;)
Budi upućen o nekim stvarima prije nego što počneš pisati o istim.

Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i pozeri, ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i odani tvoji Manijaci!
fkt ti je TeaM87 glup komentar, nemoj se osjecati uvrijedjenim. Cuj nebi isli, cuj nije nam do toga? Odakle sada ta prica? Pa bio sam u Banja Luci kada je bilo kamenovanje, evo prvi bi se prijavio da opet idem. Split da ne pricam. Kada bi znao da bi bio opet isti belaj na nekoj utakmici kao sto je bilo sa Torcidom u Sarajevu, opet bi prvi krenuo, pa makar i na**bao. Takodjer, smatram da bi bilo i vise nasih navijaca, pogotovo na jugu, kada bi na Grbavicu dolazili i gostujuci navijaci, zbog same atmosfere i prepucavanja. I ako su Banovici i Trebinje vukojebine, onda ne znam sta su ona manja naselja za tebe...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 11 apr 2012, 12:34

Uvijek uz tebe i ti to dobro znas, tebe pratim ja, za tebe navijam, zbog tebe dane, noci ne spavam, citav zivot svoj,tebi cu da dam
Željeznicar za život cijeli !

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 11 apr 2012, 12:52

ugostiteljskaaaaaaaaa , POČELO JE! :mrgreen:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 11 apr 2012, 12:53

Raja, glupa vam je priča, manite se tih dječijih prepucavanja o navijačima... :mrgreen:

Je li iko bio na treningu sinoć pa da zna ko bi danas mogao igrati?
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 11 apr 2012, 12:54

ja mislim ovako

------------BATISTUTA----------------

ovaj batistuta stvarno voli ŽELJU toliko je ovde da bi mu ja dao da zaigra danas :lol: :lol: :lol: :lol:
AMAR AMAR OSIM OSIM

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 11 apr 2012, 14:03

.. i države i vlasti sve, nisu mogle da te ugase, mi stojimo, prkosima u SRCIMA TE NAŠIM NOSIMO ..

Naprijed Željo od pobijede¨!
Potpis!

LJUBAV1921
Kontakt:

Post Postao/la LJUBAV1921 » 11 apr 2012, 14:26

bubakar je napisao/la:ja mislim ovako

------------BATISTUTA----------------

ovaj batistuta stvarno voli ŽELJU toliko je ovde da bi mu ja dao da zaigra danas :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kako sam ga samo zaboravio :lol: :lol: :lol:

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 11 apr 2012, 14:32

Nema nazad samo NAPRIJED !! nema pazi samo GAZI !! samo naprijed bez pardona RUŠI do trona !!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 11 apr 2012, 14:39

Danas trebamo doći u što većem broju, važna utakmica za nas, kad već nismo pobijedili Olimpic, ovu utakmicu moramo dobiti, i malo ući u golgeterski fazon, dobro bi nam došla pobjeda od 2-3 gola razlike, radi samopouzdanja. Zato dođimo danas u što većem broju, da podržimo Želju. :lol: :lol:
Odlazi Safete.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 16 gostiju.