FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TM87doboj
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TM87doboj » 10 apr 2012, 20:58

tu i tamo je napisao/la:Ne znam da li je neko vec pisao ali Zelji je paklen raspored sada sa ovim kupom, i nimalo nece biti lahko drzati sve konce u rukama...

21.april. ZELJEZNICAR - BORAC
25.april. ZELJEZNICAR - SIROKI B. (kup)

pa onda

12.maj. DERBI
15.maj. SIROKI B. - ZELJO uzvratna utaknica finala kupa

u tako jakom tempu nebi imali prava na kiks u sve 4 utakmice, ovako kada se gleda mozda je derbi i najmanje vazna utakmica sto se tice plasmana i razvoja situacije oko titule, ali svi znamo da to nece biti tako, vec ce nam to biti i najvaznija :D , a ako bi birali da kiksamo, koja bi to bila?
BICE PAKLENOOOOOO!
zato je tu Amar.....ne brigaj pasa moj .....dupla je ove godine 8-) 8-)
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 10 apr 2012, 21:08

Bolje vam je ne spremajte se za derbi, bezveze cete previse paznje posvetiti derbiju, pa zijaniti od Sirokog, a mi cemo vas i onako dobiti na Kosevu :lol: (kakav bi komsija bio, da vas malo ne zezam i na muku vam pristajem :D )
Oko za oko, zub za zub!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 10 apr 2012, 21:25

samir825 je napisao/la:Bolje vam je ne spremajte se za derbi, bezveze cete previse paznje posvetiti derbiju, pa zijaniti od Sirokog, a mi cemo vas i onako dobiti na Kosevu :lol: (kakav bi komsija bio, da vas malo ne zezam i na muku vam pristajem :D )
Dao Bog da nam uvijek ovakve muke budu da "deveramo" hocemol uzet jedan il oba trofeja :D
svoj ti pos'o !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 apr 2012, 23:08

Batistuta je napisao/la:Iz ovog priloga, kao i iz prošlih utakmica Želje koje sam gledao primjetno je da 90 % šansi Željo stvara iz prekida uz tradicionalno veliki broj prekršaja koje sudije sviraju u toj zoni, te nakon individualnih akcija Zebe koji je realno 50 % ekipe Željezničara. Sa druge strane primjetno je da sve ekipe naprave barem po 1, 2 velike prilike na Grbavici koje odlični Gušo u pravilu brani, što dovodi do zaključka da su rezultati mnogo bolji od igre. Imam osjećaj da je Osim jako svjestan te skok igre te se svjesno posebno na Grbavici "ide" na te prekršaje oko šesnesterca. Nema tu realno nekih velikih akcija niti kombinatorike, ali eto to u ligi kakva je naša donosi rezultat tako da je i to velika sposobnost.
2 gola Rudaru:
" onclick="window.open(this.href);return false;
1 go Travniku:
1 go Čeliku:
1 go Borcu:
3 gola Slobodi:
2 gola Veležu:
3 gola Slaviji:
1 go Sarajevu (jeste autogol ali je iz akcije):
1 go Kozari (i prvi go nije bilo klasicno nabacivanje iz prekida):
2 gola Leotaru:
1 go Širokom:
4 gola Rudaru:
1 go Travniku:

23 od 40 golova iz akcija pa sam izracunaj koliko je to u procentima. Na snimcima se mozes uvjeriti da je bilo jos najmanje 3 puta vise dobrih akcija iz kojih nisu uspjeli dati go.

P.S. Ako treba jos koji kratki pregled, samo reci ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 11 apr 2012, 00:01

Sto ga naruzi Stole hahahah :lol:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 11 apr 2012, 00:11

Koliko kosta karta za Sjever?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 11 apr 2012, 00:23

8 KM, a ako kupuješ dvije 16. :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 11 apr 2012, 00:28

GaetanoScirea je napisao/la:8 KM, a ako kupuješ dvije 16. :mrgreen:
:lol: :lol:

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 11 apr 2012, 00:28

Hvala drug.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

nanek

Post Postao/la nanek » 11 apr 2012, 01:04

bogy_tm87 je napisao/la:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 11 apr 2012, 04:22

Batistuta je napisao/la:Iz ovog priloga, kao i iz prošlih utakmica Želje koje sam gledao primjetno je da 90 % šansi Željo stvara iz prekida uz tradicionalno veliki broj prekršaja koje sudije sviraju u toj zoni, te nakon individualnih akcija Zebe koji je realno 50 % ekipe Željezničara. Sa druge strane primjetno je da sve ekipe naprave barem po 1, 2 velike prilike na Grbavici koje odlični Gušo u pravilu brani, što dovodi do zaključka da su rezultati mnogo bolji od igre. Imam osjećaj da je Osim jako svjestan te skok igre te se svjesno posebno na Grbavici "ide" na te prekršaje oko šesnesterca. Nema tu realno nekih velikih akcija niti kombinatorike, ali eto to u ligi kakva je naša donosi rezultat tako da je i to velika sposobnost.
E sad kontaj koliko je jadan klub za koji ti navijaš da morate pokrasti Slaviju, poništen im čist gol + nedosuđen penal, uz opasku da je Slavija faktički pokradena, da bi ih jedva dobili na Koševu. Jedini sudija koji je dobio negativnu ocjenu u tom kolu je bio taj vaš pa sada sudi derbi između Moštra i Konjuha. Jelde da ste patetični i da ste iskompleksirani Željom :mrgreen:

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 11 apr 2012, 08:22

slika slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 11 apr 2012, 08:50

Inkognito je napisao/la:
E sad kontaj koliko je jadan klub za koji ti navijaš da morate pokrasti Slaviju, poništen im čist gol + nedosuđen penal, uz opasku da je Slavija faktički pokradena, da bi ih jedva dobili na Koševu. Jedini sudija koji je dobio negativnu ocjenu u tom kolu je bio taj vaš pa sada sudi derbi između Moštra i Konjuha. Jelde da ste patetični i da ste iskompleksirani Željom :mrgreen:
Ma nema tu neke velike priče iaoko je želiš, ja kažem na osnovu ovoga što je momak postavio, ja pogledao, imam neki uvid od prije i to je to. Kada pričamo o krađama pričao bi sa tobom i o tome, ali vjerovatno ligu pratiš od prije dvije godine kada je Želji krenulo pa nisi upoznat sa prošlošću i činjenicom koji je klub najviše kraden i to sistemski, tako da sa tom vrstom "navijača" ne bi o tome. Željo trenutno ima dobru ekipu, još boljeg trenera i sve će štimati dok je on tu, ako nekim slučajem ode predviđam još veću krizu Želje od one koju je imao 6,7 godina u kontinuitetu jer smo takva država željna tuđeg neuspijeha i puno je lešinara koji ne spavaju iaoko se tako čini. Sa druge strane spomenuo si moj klub, i ja ti mogu reći da sam otprilike trenutno zadovoljan, ako uzmem u obzir da i pored svih kriza rezultati toliko ne trpe i svake godine igramo Evropu (i to jako dobro),od kraja rata nikad nismo bili ispod 3,4 mjesta, te uz ovakav rad i ove ljude koji su sad tu siguran sam u još veći napredak.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 apr 2012, 09:17

Batistuta je napisao/la: Ma nema tu neke velike priče iaoko je želiš, ja kažem na osnovu ovoga što je momak postavio, ja pogledao, imam neki uvid od prije i to je to. Kada pričamo o krađama pričao bi sa tobom i o tome, ali vjerovatno ligu pratiš od prije dvije godine kada je Želji krenulo pa nisi upoznat sa prošlošću i činjenicom koji je klub najviše kraden i to sistemski, tako da sa tom vrstom "navijača" ne bi o tome. Željo trenutno ima dobru ekipu, još boljeg trenera i sve će štimati dok je on tu, ako nekim slučajem ode predviđam još veću krizu Želje od one koju je imao 6,7 godina u kontinuitetu jer smo takva država željna tuđeg neuspijeha i puno je lešinara koji ne spavaju iaoko se tako čini. Sa druge strane spomenuo si moj klub, i ja ti mogu reći da sam otprilike trenutno zadovoljan, ako uzmem u obzir da i pored svih kriza rezultati toliko ne trpe i svake godine igramo Evropu (i to jako dobro),od kraja rata nikad nismo bili ispod 3,4 mjesta, te uz ovakav rad i ove ljude koji su sad tu siguran sam u još veći napredak.
Iz tvojih rijeci se moze zakljuciti standardna zelja svakog pitara,a to je da amaru vide ledja,cak si i sam priznao indirektno.
a to o kradjama sto pricas,ne mislis da je malo smjesno da ste vi vazda u nekoj teoriji zavjere,pokradeni,svi su protiv vas,svi vas mrze i tako dalje.problem je u tome sto na kosevu nema amara koji ce reci "nismo igrali dobro i tacka",nego se krivica prebacuje na nekog treceg,al to je taj mentalitet i sta se tu moze,ja vas ne mislim mjenjati,samo se nasmijem ponekad
ali znao si nama dodati koju godinu neuspjeha i kazes da covjek iznad prati zelju od prije 3 godine,a ti ocigledno od prosle godine cim kazes da niste bili ispod 3-4mj.predprosla godina sarajevo 5 mj :mrgreen: ,2007/2008 5mj i da ne idem dalje... elem samo ste 4 sezone od 1998/1999 bili prije nas,pa onda opet razmisli o tih 6-7g
a i pogledaj malo one klipove opet :lol: nisi izgleda skontao iz prve sta ti se hoce reci
i za kraj,amara ce te gledati jos dugo dugo godina... :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 apr 2012, 09:55

Pitari: "Mi smo najjaci tim u drazvi ali svi su protiv nas" :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 11 apr 2012, 10:12

Elegant je napisao/la:Pitari: "Mi smo najjaci tim u drazvi ali svi su protiv nas" :roll:
Nemate vi tu vrstu odanosti, teško vam je razumjeti neke stvari a to je da rezultati nisu mjerilo ljubavi i odanosti, a bezbroje je primjera kako ste vi kao navijači suprotnost sami sebi i duhu ovog grada.

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 11 apr 2012, 10:18

hajd ba batistuta bavite se kozarom i jadnim Jovicem koji nema pojma u kakav je mlin upao, a pusti nas da se bavimo titulama..
AMAR AMAR OSIM OSIM

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 apr 2012, 10:25

Batistuta je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Pitari: "Mi smo najjaci tim u drazvi ali svi su protiv nas" :roll:
Nemate vi tu vrstu odanosti, teško vam je razumjeti neke stvari a to je da rezultati nisu mjerilo ljubavi i odanosti, a bezbroje je primjera kako ste vi kao navijači suprotnost sami sebi i duhu ovog grada.
samo sto tebe nece nikako ti primjeri,iznosis tvrdnje bez argumenata,kad te ljudi poklope istim,presaltavas se na drugu temu

evo da ti olaksam,sta predstavlja tvoja odanost klubu?jel to sto ste lomili stadion,pa zaradili suspenzije i konstantna steta koju nanosite svom "voljenom klubu",da ne nabrajam i da ti pojasnim,zbog vasih gluposti klub koji je ionako u krizi s parama placa penale
ili je mozda odanost klubu kad zeljo uz utakmicu manje ima najveci broj gledalaca po utakmici i to je na par utakmica bila otvorena samo jedna tribina ili mozda u sezoni kad se kaze da se ide u rekonstrukciju kluba,planu sve godisnje karte,pa klub stane na noge i osvoji titulu

hajde ba ne provaljuj se vise,posveti se kako ti fino rekose jovicu i kozari,da li said ima kila viska il nema... :lol: :lol: :lol:

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 11 apr 2012, 10:33

SarajlijaTM je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:
samo sto tebe nece nikako ti primjeri,iznosis tvrdnje bez argumenata,kad te ljudi poklope istim,presaltavas se na drugu temu

evo da ti olaksam,sta predstavlja tvoja odanost klubu?jel to sto ste lomili stadion,pa zaradili suspenzije i konstantna steta koju nanosite svom "voljenom klubu",da ne nabrajam i da ti pojasnim,zbog vasih gluposti klub koji je ionako u krizi s parama placa penale
ili je mozda odanost klubu kad zeljo uz utakmicu manje ima najveci broj gledalaca po utakmici i to je na par utakmica bila otvorena samo jedna tribina ili mozda u sezoni kad se kaze da se ide u rekonstrukciju kluba,planu sve godisnje karte,pa klub stane na noge i osvoji titulu

hajde ba ne provaljuj se vise,posveti se kako ti fino rekose jovicu i kozari,da li said ima kila viska il nema... :lol: :lol: :lol:
Odanost-zašto se navijači Željezničara nikada nisu oglasili sa željom da se ukine zabrana po kojoj navijači ne mogu ići na gostovanja, da li je to zbog slabog interesa za iste.
Kako je moguće da polufinale kupa između Želje i š brijega prati slovom i brojem 20 "vjernih manijaka", kako je moguće da utakimicu u trebinju, banovićima itd. itd. prati 9 navijača :lol: kako je moguće da se navijačima Sarajeva opstruiura dolazak na Grbavicu nakon neviđene blamaže Željinih navijača i navijačkog debakla u posljednjem normalnom derbiju na Grbavici. Kako je moguće da navijači Željezničara kopiraju koreografije i pjesme navijača svog najvećeg rivala (neviđeni blamovi). :lol: :lol: Dovoljno je živi bili

MaNiJaK 1312 acab
Kontakt:

Post Postao/la MaNiJaK 1312 acab » 11 apr 2012, 10:43

slika , ne valjaj gluposti istina je da vas je bilo vise u banovicima i trebinju ali brojke od 9 i 20 su smijesne :lol: nemoj se pravit budalom ovdje haj sto nemas argumenata nego si apsolutno ne informisan kako o želji a bgm i o sarajevu , haj sad opet promijeni temu jer ni u ovoj prici nisi naveo niti jedan validan argument , najbolje ti je da se odes raspravljat o kilazi onog debeljka odnosno kako vi kazete hulk :lol: .... :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Orvel, Pablo11, ristagrad i 36 gostiju.