Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- CrvenIspod
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ja samo znam da klub nikad više nije trebao podršku svih nas koji ga volimo. LET'S STICK ALL TOGETHER BEHIND THE GREATEST CLUB IN THE WORLD!!!
YNWA!!!
YNWA!!!
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne bijah u prilici da gledam utakmicu, ima li neki link da se fino pregleda, u miru? 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
"Nema Gerarda u timu, efikasno i učinkovito"
Ali dobro ,treba igrati protiv Evertona ,on je protiv njih posebno nadahnut i igra dosta bolje nego u ovim ostalim utakmicama.Opet se po ko zna koji put pokazalo da bez njega igramo daleko ljepše ,ali i ne toliko učinkovitije.
E moj @Bertrandu ,ukopa me Andy ,samo bi sutra čekao Dortmund i Real na 130KM
Ali dobro ,treba igrati protiv Evertona ,on je protiv njih posebno nadahnut i igra dosta bolje nego u ovim ostalim utakmicama.Opet se po ko zna koji put pokazalo da bez njega igramo daleko ljepše ,ali i ne toliko učinkovitije.
E moj @Bertrandu ,ukopa me Andy ,samo bi sutra čekao Dortmund i Real na 130KM

You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Evo snašao sam se za link, pregledao nekih 6-7 minuta ukratko i recimo da je trebalo očekivati ovakvu utakmicu. Mnogo mi je drago zbog Carrolla, ali i Maxi je dosta učinkovit kada igra. On je taj koji maksimalno koristi priliku koja mu se ukaže. Kupuje lagano fanove. 

- mighty_reds
- Kontakt:
Maxi bi po meni trebao svaku utakmicu nastupiti ako išta ulaziti sa klupa. Čovjek ima odlično pozicioniranje i već nekoliko puta ove sezone pogađa sa par metara tako da može pokupiti neki odbijanac kada se ganja rezultat.
Teška utakmica za gledat ali eto neka i jedne pobjede i ovih mizernih par sedmica.
Teška utakmica za gledat ali eto neka i jedne pobjede i ovih mizernih par sedmica.

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
-
- Kontakt:
covjece, hoce suze na oci 
nebitna pobjeda, ali ima ono nesto (Carroll, Jones, Maxi)
boba je falila da nam enrique brani protiv 3. kluba iz Liverpoola
EDIT: ovo je tek druga pobjeda ove sezone da smo odlucili pogotkom u zadnjim minutama (zadnja Chelsea)
)

nebitna pobjeda, ali ima ono nesto (Carroll, Jones, Maxi)
boba je falila da nam enrique brani protiv 3. kluba iz Liverpoola
EDIT: ovo je tek druga pobjeda ove sezone da smo odlucili pogotkom u zadnjim minutama (zadnja Chelsea)

Walk on, with hope in your hearts.
Pa zar je moguće da i mi pobjedimo u zadnjim minutama?
Jones je imao dobar debi u EPL, sve do one greške, mada je ipak odbranio penal, Liverpool pobjedio, tako da mu je sve oprošteno. Za Donia nemam šta da kažem, šta je bilo, bilo je.
Skrtel, najbolji igrač ove sezone, potvrđuje svoju kvalitetu, svaka mu čast, lavovski se bori za klub. Flanagan najlošiji sinoć, iako je odigrao vrlo malo. Nekako nemam neko povjerenje u njemu, te ne smatram da će izrasti veliki igrač od njega. Loš je u napadu, nema neku snagu, nije brz, odbrana solidno...
Glen je odigrao loše sinoć, no bitno je da će biti spreman za Everton.
Stvarno sam se tek sad sjetio Coatesa, nisam ga primjetio sinoć, isto važi i za Spearinga.
Shelvey je odigrao vjerovatno najbolju utakmicu u dresu L'poola.
Henderson je odigrao sasvim dobro, protiv Ville takođe nije bio loš, al danas dosta bolji.
Bellamy je pokazao da zaslužuje veću minutažu od tamo nekog' Downinga... Takođe isto važi i za Maxia, kad god igra, postiže pogodke, nekako me podsjeća na Chicarita/Inzaghia, a lijepo je imati takvog' igrača.
Carroll je odigrao za deset, zbog pogodka.

Jones je imao dobar debi u EPL, sve do one greške, mada je ipak odbranio penal, Liverpool pobjedio, tako da mu je sve oprošteno. Za Donia nemam šta da kažem, šta je bilo, bilo je.
Skrtel, najbolji igrač ove sezone, potvrđuje svoju kvalitetu, svaka mu čast, lavovski se bori za klub. Flanagan najlošiji sinoć, iako je odigrao vrlo malo. Nekako nemam neko povjerenje u njemu, te ne smatram da će izrasti veliki igrač od njega. Loš je u napadu, nema neku snagu, nije brz, odbrana solidno...
Glen je odigrao loše sinoć, no bitno je da će biti spreman za Everton.
Stvarno sam se tek sad sjetio Coatesa, nisam ga primjetio sinoć, isto važi i za Spearinga.

Shelvey je odigrao vjerovatno najbolju utakmicu u dresu L'poola.
Henderson je odigrao sasvim dobro, protiv Ville takođe nije bio loš, al danas dosta bolji.
Bellamy je pokazao da zaslužuje veću minutažu od tamo nekog' Downinga... Takođe isto važi i za Maxia, kad god igra, postiže pogodke, nekako me podsjeća na Chicarita/Inzaghia, a lijepo je imati takvog' igrača.

Carroll je odigrao za deset, zbog pogodka.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- peppo_owen
- Kontakt:
Vrijeme je bilo da i mi pobjedimo.Utakmica je bila zanimljiva,puna borbe.Jbt kako je Shelvey odigrao,malac se bori lavovski,ide u svaki duel,trudi se za razliku od Hendersona(sinoc nije bio los).Jedino sto mi se sinoc svidjelo je to sto u pocetnih 11 su bila 3-4 mlada igraca(Flano,Seb,Coates,Shelvey).Takodje se vidjelo kakko nam odbrana slabo reaguje na prekide,i to se mora popravit podhitno.Nisam se odavno onako radovao kad LFc zabije gol, kao sinoc kad je Carrol zabio(koji se odlicno snasao).Msm da bi ova utakmica mogla motivisat igrace koji bi trebali oderat Everton u kupu.Jedino problem moze predstavljat golman,iskreno Jones mi ne uljeva neko samopouzdanje(odbranio penal,odnosno dodavanje Yakubua).
Sve u svemu ,3 boda upisana,igra se mora popravit.Vidim niko se ne zali na sudiju,sto je logicno jer smo pobijedli,a sudija je dobro sudio po meni,cak je trebao pokazati Flani crveni kod onog starta(ja mu za ono nebi progledao kroz prste da mi je sin).
Za vikend nam slijedi pravi ispit,i tu ce junaci da se poznaju.Ovaj tim ima potencijala,kvaliteta da uzme Evertona,i nadam se da ce tako i biti.A nama preostaje da sa nestrpljenjem iscekujemo tekmu i nadamo se najboljem ishodu..
YNWA
Sve u svemu ,3 boda upisana,igra se mora popravit.Vidim niko se ne zali na sudiju,sto je logicno jer smo pobijedli,a sudija je dobro sudio po meni,cak je trebao pokazati Flani crveni kod onog starta(ja mu za ono nebi progledao kroz prste da mi je sin).
Za vikend nam slijedi pravi ispit,i tu ce junaci da se poznaju.Ovaj tim ima potencijala,kvaliteta da uzme Evertona,i nadam se da ce tako i biti.A nama preostaje da sa nestrpljenjem iscekujemo tekmu i nadamo se najboljem ishodu..
YNWA
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
ne brinem se ja nesto previse zbog jonesa pa i doni je los golman tako da njegov izostanak ne bi trebao biti neki veci problem. ni reina nije bas pouzdan tako da manje vise nama je svejedno ko brani
gulacsija treba vratiti ako je moguce ikako jer bolji je od donija i jonesa.

gulacsija treba vratiti ako je moguce ikako jer bolji je od donija i jonesa.
You are someone else I am still right here
Jones je trenutno heroj Liverpoola i vise je nego dobra zamjena za Reinu 

Zaista ne razumijem zašto Maxi Rodriguez ne dobije veću minutažu jer u zadnje vrijeme kada je god dobio priliku dao je gol (sinoć dva). Možda postoji neki razlog koji mi ne znamo ali znaju igrači i Kenny.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nije previše plaćen, zato. 

tako to ide... dalglish kad je tek dosao dao je sansu mladim igracima i nije se bojao eksperimentisati sa formacijom i taktikom od kad su ulozene malo vece pare u pravljenje tima odma su porasla i ocekivanja i pritisak i onda su poceli da se forsiraju neki igraci koji i ne zasluzuju to, mladi slabo dobijaju prilike itd...
jos kad trci ko juce onda je fantastican. mene dosta podsjecca na gerrarda samo malo manje pokretljiv ponekad...Carlo je napisao/la:shelvey je majstor samo takav
evo izgleda da bi se stvarno gulasci mogao vratiti u liverpool.
polako, nakon jednog kiksa ce opet biti kloc. heroj je malo prevelika rijec al drago mi je da se i ovom covjeko pocinju desavati lijepe stvari nakon svih onih sr.anja koja je prosao.RA. je napisao/la:Jones je trenutno heroj Liverpoola i vise je nego dobra zamjena za Reinu
Maxi je bio povrijeđen mjesec i po do dva mjeseca zato ga nije bilo uopšte među 18 igrača.Haris1991 je napisao/la:Zaista ne razumijem zašto Maxi Rodriguez ne dobije veću minutažu jer u zadnje vrijeme kada je god dobio priliku dao je gol (sinoć dva). Možda postoji neki razlog koji mi ne znamo ali znaju igrači i Kenny.
Liverpool je ove sezone postigao 40 ligaška gola, čak 30 ih je postigao kada je Carrol bo na terenu.
- Liverpool8
- Kontakt:
Koliko ih je postigao kad je Reina bio na terenu?Henderson je napisao/la:Maxi je bio povrijeđen mjesec i po do dva mjeseca zato ga nije bilo uopšte među 18 igrača.Haris1991 je napisao/la:Zaista ne razumijem zašto Maxi Rodriguez ne dobije veću minutažu jer u zadnje vrijeme kada je god dobio priliku dao je gol (sinoć dva). Možda postoji neki razlog koji mi ne znamo ali znaju igrači i Kenny.
Liverpool je ove sezone postigao 40 ligaška gola, čak 30 ih je postigao kada je Carrol bo na terenu.
Liverpool8 3 u prosjeku ako računamo da Gerarda nema na terenu a za Reinu ne znam.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 1547_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Slika za svako poštovanje.
Gulasci je dobro branio u Hullu, u 15 utakmica je uspio 4 puta sačuvati mrežu. Međutim, povrijedio je koljeno u decembru prošle godine i od tada nije branio
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 1547_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Slika za svako poštovanje.
Gulasci je dobro branio u Hullu, u 15 utakmica je uspio 4 puta sačuvati mrežu. Međutim, povrijedio je koljeno u decembru prošle godine i od tada nije branio

Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 11 apr 2012, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.