Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Liverpool8
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Nema Hendersona nesto, mora da baca sad drkicu. 

Carrol za sve njegove fanove 
Ne znam čemu čuđenje pa ne pričamo o Torresu. Pričamo o igraču koji je u 22 starta za Liverpool dao 9 golova.

Ne znam čemu čuđenje pa ne pričamo o Torresu. Pričamo o igraču koji je u 22 starta za Liverpool dao 9 golova.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ovo treba Liverpoolu, igra bez predavanja dok sudija ne odsvira kraj. Ne mogu da vjerujem da se nisu predali i da su uspjeli postići pobjedonosni gol i to ni manje ni više Caroll.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Pravo se fino covjek snasao, nek` ga neko pohvali majka mu stara nije red da Unitedovac to odradi. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Henry je napisao/la:Evo kazu nasli lijek za sidu.

To miii, idemo na titulu

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
LONG LIVE THE KING KENNY! KEEP THE FAITH!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Mogu misliti Bertranda sada ( psuje sve po spisku ), pokopaše ga njegova dva najdraža čovjeka na planeti: King i Carrol
Nema Gerarda u timu, efikasno i učinkovito

treba izdvojiti par imena kod veceras. flanagan naravno na prvom mjestu jer on je ovo sve omogucio
doni i jones... doni zbog crvenog a jones jer je odbranio penal pa kasnije pomogao malo blackburnu da dođe do drugog penala. shelvey jer je odigrao fantasticno a maxi i carroll jer su postigli golove
kod domacih niko pojma nema jer da ima ne bi im mi uzeli 3 boda

kod domacih niko pojma nema jer da ima ne bi im mi uzeli 3 boda

ne zna se ko je gori on ako mrzi kinga ili ti sto pljujes po gerrarduHenderson je napisao/la:Mogu misliti Bertranda sada ( psuje sve po spisku ), pokopaše ga njegova dva najdraža čovjeka na planeti: King i Carrol![]()

You are someone else I am still right here
Nevjerovatno. E ko mene ukopa minutu do kraja.
Jedino ako ovo znači da će proraditi do kraja sezone, tada ću razmisliti o oproštanju.
Konačno utakmica uz koju sam uspio ostati budan do kraja. Ne znam, pomiješane emocije.
Uglavno, tim sastavljen većinom od rezervi pet puta bolji od standardnih 11.
@Rizo
Nit me je Kenny pokopao (jedino ako je prebacivanje Hendersona na desnu stranu potez koji je odlučio utakmicu), nit mi čovjek spada u "najdraže" ljude na planeti. Volim ga ali i dalje tvrdim da nije za trenera na duže staze.
Carroll uredu.

Jedino ako ovo znači da će proraditi do kraja sezone, tada ću razmisliti o oproštanju.
Konačno utakmica uz koju sam uspio ostati budan do kraja. Ne znam, pomiješane emocije.

Uglavno, tim sastavljen većinom od rezervi pet puta bolji od standardnih 11.
@Rizo
Nit me je Kenny pokopao (jedino ako je prebacivanje Hendersona na desnu stranu potez koji je odlučio utakmicu), nit mi čovjek spada u "najdraže" ljude na planeti. Volim ga ali i dalje tvrdim da nije za trenera na duže staze.
Carroll uredu.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Daj se pojedi više od te mržnje, stvarno je bilo efikasno i učinkovito.Henderson je napisao/la:Mogu misliti Bertranda sada ( psuje sve po spisku ), pokopaše ga njegova dva najdraža čovjeka na planeti: King i Carrol![]()
Ajde da je i drvo odlučilo neku utakmicu.

Sad će Caroll vjerojatno bit novi Torres
Hoce kod carla ili rize na plejstejsnu, amaterski nivoRosicky je napisao/la:Sad će Caroll vjerojatno bit novi Torres

nema potpisa
Draze bi mi bilo da nismo pobjedili a da makar Doni moze braniti protiv Evertona, ovako ce onaj debil stati na gol
Skrtel kapitenski

Skrtel kapitenski

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Beginner.Admir_Sa je napisao/la:Hoce kod carla ili rize na plejstejsnu, amaterski nivoRosicky je napisao/la:Sad će Caroll vjerojatno bit novi Torres
Roger Federer the greatest of all time!
- Paraglajder
- Kontakt:
Konstantno me nerviraš, ne budi glup više k'o Boga te molim!Henderson je napisao/la:Mogu misliti Bertranda sada ( psuje sve po spisku ), pokopaše ga njegova dva najdraža čovjeka na planeti: King i Carrol![]()
YNWA
Treba pohvaliti sve igrače, taman da je ostalo i 2-2, svi su dali svoj maksimum, to se moglo vidjeti. Treba posebno pohvaliti Shelveyja i Hendersona koji se popravlja iz utakmice u utakmicu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ja sam mislio zbog kladionice, mislio sam da čekaš samo 1x za pare@Rizo
Carroll uredu.

Hendo još samo na go nije stao

Što brže ovo noćas zaboraviti, vratiti Gulascija sa posudbe iz Hulla kako bi imali drugog golmana makar na klupi i polahko čekati Everton sada kada su skoro svi na okupu ( Agger i Glen ).
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
cestitke on the pobjedi 

Pusti ba to, čestitaj Carrollu što je zabio.QUARESMA 18<<< je napisao/la:cestitke on the pobjedi

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.