Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Paraglajder
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ali ovaj prvi gol je kopija onog protiv chelzija u fa cupu :DD
Ne leti pred rudu, Maxi je bio povrijeđen više od mjesec dana.Paraglajder je napisao/la:Pa nek' se zapita Kenny što Maxi grije klupu konstantno...
Mijenjati Flanu pod hitno. Kako Hendo i Shelvey lete po terenu

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Blago vama pa imate ovog Maxi-a. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
E ovo nam nije trebalo 

joj Flano pa sta nam uradi 
JONS

JONS
Zadnja izmjena: anfield, dana/u 10 apr 2012, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
flanno show
nastrada doni bezveze al evo prilike za jonesa. doni i onako ne valja da vidimo kakav je ovaj. kako je krenulo do kraja sezone ce se svi golmani izmijenjati
evo jones vec sjajan

evo jones vec sjajan

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
- reds_forever
- Kontakt:
Odlican pocetak za Jonesa 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Op, op. Crveni za Donia. Znači bez Reine i Donia (baš mu se ne da). Flanagan najveći krivac.
Flanagan izašao, Jones unutra i uhvati mu živu loptu (Yakubu-u iz penala
). 
Come on reds !
Flanagan izašao, Jones unutra i uhvati mu živu loptu (Yakubu-u iz penala

Come on reds !

Zadnja izmjena: reds, dana/u 10 apr 2012, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
Auuuuuuuuuuu, ostasmo i bez drugog golmana. Sada Jones brani naredne dvije utakmice. Dobro je počeo, nadam se da će proći bez primljenog gola. Jao Flanagana 

Bravo Jones! Zasluzio je ovo.
Pokopa nas LFC u polufinalu kupaHenderson je napisao/la:Auuuuuuuuuuu, ostasmo i bez drugog golmana. Sada Jones brani naredne dvije utakmice. Dobro je počeo, nadam se da će proći bez primljenog gola. Jao Flanagana

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- reds_forever
- Kontakt:
Bezveze gol...Boze sacuvaj utakmice...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- vedofeelgood
- Kontakt:
Što vas guzi Yakubu...Ne vadi ga 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Evo QPR-a evo ludila 

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
tako ti je rizo kad ne napravis taktiku sa igracem manje zbog toga i francuzi izgubise 2006 a evo mogli bi i miHenderson je napisao/la:Evo QPR-a evo ludila

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Yakubu je ispao smješan, onako penal ne bih ni ja opuc'o.
Nadam se vašoj pobjedi u ovoj utakmici, uključio sam se na isključenje Donia (nisam vidio zbog čega). I nadam se da ova tekma neće umoriti igrače previše.
Ako dobro vidim, KD je izvadio Flanagana, po meni je treb'o Carolla. Visok napadač ne može baš puno pomoći, kada se braniš, a ovo bi Flani moglo ubiti samopuzdanje ,bar na neki period, a ja i dalje tvrdim kako je Flanagan najtalentovaniji engleski bek i ima sve predispozicije biti novi Neville (za Englesku repku)- dugoročno riješenje. Da sam ja trener Liverpoola ,ja bih ga maksimalno isforsir'o, jer je po meni ispred Kelly, po talentu. On, pa Kelly, možda Shelvey, ostali me ne impresioniraju previše.

Nadam se vašoj pobjedi u ovoj utakmici, uključio sam se na isključenje Donia (nisam vidio zbog čega). I nadam se da ova tekma neće umoriti igrače previše.
Ako dobro vidim, KD je izvadio Flanagana, po meni je treb'o Carolla. Visok napadač ne može baš puno pomoći, kada se braniš, a ovo bi Flani moglo ubiti samopuzdanje ,bar na neki period, a ja i dalje tvrdim kako je Flanagan najtalentovaniji engleski bek i ima sve predispozicije biti novi Neville (za Englesku repku)- dugoročno riješenje. Da sam ja trener Liverpoola ,ja bih ga maksimalno isforsir'o, jer je po meni ispred Kelly, po talentu. On, pa Kelly, možda Shelvey, ostali me ne impresioniraju previše.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
trebao si pogledati zbog cega je flanagan iskljucen i sta je uradio prije toga pa onda pricati o odluci trenera.Arnelinho je napisao/la:Yakubu je ispao smješan, onako penal ne bih ni ja opuc'o.![]()
You are someone else I am still right here
Dobar je Flanno, nadam se da ćemo sačuvati prednost, ne treba ga kriviti, mlad je još.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.