FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jesu ali niko klip nije objavio.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- theprodigy
- Kontakt:
zaboravio si obucu i scepanovica, koji cesto znaju biti tamosamir825 je napisao/la:hehehe nisam odavno bio u Premiumu, znaci tuda se krece?
Sada imamo 3 igraca koji lumpuju po Ilidzi (Torlak, Suljic i Said)![]()
Ne sikirajte se necu im ja dati subotom navecer da se opijaju pa da nam mahmurni dolaze na utakmice(Suljic ne pije)

Kod nas nemoze Suljic premrsav,nemoze ovaj predebeo ...taman jednog na jedno krilo drugog na drugo i imacemo savrsen balans
Kako god nemoze biti sporiji od Krpica na krilu da hebe rak raka(nikad Jovica necu shvatiti i njegovo vidjenje krilnog igraca kad Krpica gura tamo a decko nema ni jedno osobinu krilnog igraca)

Kako god nemoze biti sporiji od Krpica na krilu da hebe rak raka(nikad Jovica necu shvatiti i njegovo vidjenje krilnog igraca kad Krpica gura tamo a decko nema ni jedno osobinu krilnog igraca)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kod Jovica igra na desnoj strani...ocito covjek vidi neku svrhu toga(ja licno uopste nevidim) kad sigurno najsporijeg igraca koristi na mjestu gdje se treba probijati bek i na neku brzinu i kerefeke uzimati i probijati stranu,a momak ubio se za klasicnog centarfora jel je bas ko beton i ima kolko sam vidio dobru skok igru,nesto je sad poceo rotirati u Zenici su igrali normalno tj sa dva brza igraca sa strane Matkom i Suljicem pa cu povjerovati da je i Jovic provalio da za krila trebaju brzi igraci 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MirzaGunner
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sutra Obuca ne putuje u Gradisku, umjesto njega Diatta, mozda je i bolje tako jer je Emir katastrofa u zadnje vrijeme.
" onclick="window.open(this.href);return false;
SARAJEVO ZIVOTE MOJ!!
SARAJEVO ZIVOTE MOJ!!

- GaetanoScirea
- Kontakt:
Fakat koliki je
Na prvi pogled čovjek bi rekao da je ova slika rađena u photoshopu.

Na prvi pogled čovjek bi rekao da je ova slika rađena u photoshopu.

Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ama ljudi jel vidite da nosi neku bas debelu majicu ispod dresa
Cim nosi tako debelu majicu, znaci da je bilo hladno, to znaci da je slikano prije nekih 10-tak, 15 dana, tako da je on sad dobar, ne sikirajte se
(tjesim se
)
Puno srece sutra, idemo po tri boda
I da jesam ja jos jedini koji se nada tituli ove godine?
Ne znam zasto, ali bas mislim da ce Zeljo kiksati sad opasno, i da cemo se mi i Siroki boriti za titulu

Cim nosi tako debelu majicu, znaci da je bilo hladno, to znaci da je slikano prije nekih 10-tak, 15 dana, tako da je on sad dobar, ne sikirajte se

(tjesim se

Puno srece sutra, idemo po tri boda

I da jesam ja jos jedini koji se nada tituli ove godine?

Ne znam zasto, ali bas mislim da ce Zeljo kiksati sad opasno, i da cemo se mi i Siroki boriti za titulu

Oko za oko, zub za zub!
theprodigy je napisao/la:zaboravio si obucu i scepanovica, koji cesto znaju biti tamosamir825 je napisao/la:hehehe nisam odavno bio u Premiumu, znaci tuda se krece?
Sada imamo 3 igraca koji lumpuju po Ilidzi (Torlak, Suljic i Said)![]()
Ne sikirajte se necu im ja dati subotom navecer da se opijaju pa da nam mahmurni dolaze na utakmice(Suljic ne pije)

Jagodić se već pomirio sa porazom.
Možda želi navući Jovića nekom pričom o predaji, ili šta već, ali eto. Nisam neki optimista za sutrašnju utakmicu, poslije onog kiksa protiv GOŠK-a, nemam pravo do kraja ove sezone reći da ćemo pobijediti nekoga 100 %. Valjda se Matko opametio, valjda će se iskupiti zbog one gluposti u Zenici.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Said je u Gradisci znaci da je u konkurenciji za mec. Vjerovatan sutrasnji sastav:

Torlak umjesto Zrnanovića, a Husić umjesto Sesara/Čomora najvjerovatnije 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
dzenan01 je napisao/la:Torlak umjesto Zrnanovića, a Husić umjesto Sesara/Čomora najvjerovatnije
Torlak bi trebao biti umjesto Dupovca, nikako umjesto Zrnanovica koji je odigrao zadnja dva susreta jako dobro.
Zrnanovic je povrijedjen.Vamos je napisao/la:dzenan01 je napisao/la:Torlak umjesto Zrnanovića, a Husić umjesto Sesara/Čomora najvjerovatnije
Torlak bi trebao biti umjesto Dupovca, nikako umjesto Zrnanovica koji je odigrao zadnja dva susreta jako dobro.
- Giallorossi
- Kontakt:
Prva ljubavi najveca radosti, pobjedu daj nam ti.

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Šta ćeš. Ne mogu svi biti urbani kao Mirsad Bešlija.domorocki je napisao/la:samir825 je napisao/la:Evo slika, momcina se pravo ugojio
Kakva seljačina,ovaj je zajebao i Krupinca![]()
Samo imate osjećaj za papke mora se priznati
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
Nemoj dirati Besliju. On je primjer ovim momcima u Premijer ligi.prigoda je napisao/la:Šta ćeš. Ne mogu svi biti urbani kao Mirsad Bešlija.domorocki je napisao/la:samir825 je napisao/la:Evo slika, momcina se pravo ugojio
Kakva seljačina,ovaj je zajebao i Krupinca![]()
Samo imate osjećaj za papke mora se priznati

A on je primjer kako se ne treba ponasati,primjer seljakluka

Momak ima dux ispod na slici,zato ovoliki izgleda

- MirzaGunner
- Kontakt:
Vidjcemo na terenu kako ce se pokazati aBd.
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dadox, ErosViverosViv, MaroonBjelave, Napapijri, OzmoodPinglewood, riki46, robertkosar, said, Sanchez87hz, supervizor i 70 gostiju.