FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U okviru 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Sarajeva će gostovati kod Kozare. Na put za Bosansku Gradišku bordo momčad krenut će danas u 12:00 sati, a trener Dragan Jović vjeruje da njegovi izabranici mogu trijumfovati.
"Nekih bitnijih promjena u sastavu neće biti. Pred nama je jako važna utakmica i svjesni smo toga. Imamo kvalitet da dođemo do pobjede", istakao je šef stručnog štaba Bordo momčadi, Dragan Jović.
"U momčadi vlada dobro raspoloženje i to me raduje. I za Kozaru je ova utakmica od velikog značaja i siguran sam da će izabranici Vlade Jagodića dati svoj maksimum. Međutim, sve je do nas, a mnogo toga zavisit će od našeg pristupa igri", dodao je Jović.
Nesto mi suhveli u ovoj izjavi, nema tu Kozara dobra, mi MORAMO ovo dobiti!
"Nekih bitnijih promjena u sastavu neće biti. Pred nama je jako važna utakmica i svjesni smo toga. Imamo kvalitet da dođemo do pobjede", istakao je šef stručnog štaba Bordo momčadi, Dragan Jović.
"U momčadi vlada dobro raspoloženje i to me raduje. I za Kozaru je ova utakmica od velikog značaja i siguran sam da će izabranici Vlade Jagodića dati svoj maksimum. Međutim, sve je do nas, a mnogo toga zavisit će od našeg pristupa igri", dodao je Jović.
Nesto mi suhveli u ovoj izjavi, nema tu Kozara dobra, mi MORAMO ovo dobiti!
Oko za oko, zub za zub!
zna li neko,da li su sve utakmice 22.kola u subotu?
Ne, 22. kolo se igra 14. i 15. aprila, znaci i subota i nedeljaqraf187 je napisao/la:zna li neko,da li su sve utakmice 22.kola u subotu?

Bar tako pise u programu, e sad, mozda nisu racunali Vaskrs

Oko za oko, zub za zub!
hvala..............ma pitam jer mi kuci igramo nedjeljom,ali je i mene Vaskrs zbunio.............sumnjam da ce Leotar igrati za praznik 

Ma kad` god budu igrali, oni ce primiti 3 komadaqraf187 je napisao/la:hvala..............ma pitam jer mi kuci igramo nedjeljom,ali je i mene Vaskrs zbunio.............sumnjam da ce Leotar igrati za praznik

Oko za oko, zub za zub!
aBd.............mora negdje procepiti
........jedva cekam

aBd, malo akcije napraviti, 6-7 hiljada da dodje, pa da zaigramo pravi fudbal 

Oko za oko, zub za zub!
zavisi puno od sutrasnje utakmice........ako dobijemo,ne sumnjam da ce biti najmanje 5000.............ako budu igrali kao drugo poluvrijeme u Zenici,mozemo do dvije vezane pobjede.......... 

I tu se slazemo, ali ja stvarno en sumnjam u sutrasnju pobjedu, ljudi zadnjih 10 utakmica nisu zabiljezili pobjedu, pa **** misa nece valjda na nama zabiljeziti tu prvu pobjedu 
Brine me to prvo poluvrijeme, jer smo vuijek slabi u prvom poluvremenu, ali ako izguramo prvo, 3 boda ne ginu

Brine me to prvo poluvrijeme, jer smo vuijek slabi u prvom poluvremenu, ali ako izguramo prvo, 3 boda ne ginu

Oko za oko, zub za zub!
Papiri za Saida Husejnovica stigli, prije nekih sat vremena
Znaci, protiv Kozare imamo jos jedno pojacanje.

Oko za oko, zub za zub!
Pitanje je možel' on igrat ?! Jel' se vratio u formu, kakvu-takvu ?!samir825 je napisao/la:Papiri za Saida Husejnovica stigli, prije nekih sat vremena![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Mislim da nece igrat svih 90 minuta mislim da je i on sam negdje izjavio da nije 100% spreman al za 30 minuta sigurno jest i nadam se sutra bodovima jer domacin je takav da se moze igrat nema nekog krkanskog pritiska ,teren kolko po slikama mogu vidjet solidan prema tome sve je na nasim igracima i nadam se da nece nam ponovo upravu izbacivat zbog slavlja gola jer onda bi NSBiH morao stavit zabranu i upravama da gostuju

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Nije on spreman za svih 90 minuta, u vrh glave može odigrati 45 minuta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moze sigurno odigrat 30-35 minuta
Nadam se da ce i Diatta dobiti priliku sutra.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Evo slika, momcina se pravo ugojio 

Ali valjda moze jedno poluvrijeme izvuci, nek povuce 4-5 napada i iz toga padne bar jedan gol, nama dosta

Ali valjda moze jedno poluvrijeme izvuci, nek povuce 4-5 napada i iz toga padne bar jedan gol, nama dosta

Oko za oko, zub za zub!
[quote="samir825"]Evo slika, momcina se pravo ugojio 

Allahu dragi sta je ovo ?! Neki Bilder ili cak sumohrvac ! Pa realno ovaj je i Pehlica za ....SVASTA !!!

Allahu dragi sta je ovo ?! Neki Bilder ili cak sumohrvac ! Pa realno ovaj je i Pehlica za ....SVASTA !!!
Said k'o Bob Sapp. 

samir825 je napisao/la:Evo slika, momcina se pravo ugojio

šta je ovo Bogte ? ali i ovakav Said može odigrati dobro protiv Kozare.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma on nije izgubio na brzini i tehnici samo je pitanje za koliko ce se umoriti.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
[quote="samir825"]Evo slika, momcina se pravo ugojio 

Kakva seljačina,ovaj je zajebao i Krupinca
Samo imate osjećaj za papke mora se priznati

Kakva seljačina,ovaj je zajebao i Krupinca

Samo imate osjećaj za papke mora se priznati

Einigkeit und Recht und Freiheit
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Hajdeee, Vanja8, Zuzinho i 77 gostiju.