FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Batistuta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Batistuta » 10 apr 2012, 13:47

BlueTiger je napisao/la:Ovo je savez sigurno nastelio :lol: :lol: Jbg, tako je, kako je, nadam se da ce biti raje ako nista, posto srijedom nismo presli cifru od 4.000. Kao sto neko rece jednom, bolje imati 4.000 vjernih i odahin, nego 8.000 od cega ce pola biti pljuvaca.

FORZAA ZELJOOOO

Evo nasao sam na youtube izvjestaj protiv Olimpica. :D
[youtube][/youtube]
Iz ovog priloga, kao i iz prošlih utakmica Želje koje sam gledao primjetno je da 90 % šansi Željo stvara iz prekida uz tradicionalno veliki broj prekršaja koje sudije sviraju u toj zoni, te nakon individualnih akcija Zebe koji je realno 50 % ekipe Željezničara. Sa druge strane primjetno je da sve ekipe naprave barem po 1, 2 velike prilike na Grbavici koje odlični Gušo u pravilu brani, što dovodi do zaključka da su rezultati mnogo bolji od igre. Imam osjećaj da je Osim jako svjestan te skok igre te se svjesno posebno na Grbavici "ide" na te prekršaje oko šesnesterca. Nema tu realno nekih velikih akcija niti kombinatorike, ali eto to u ligi kakva je naša donosi rezultat tako da je i to velika sposobnost.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 apr 2012, 13:56

Batistuta je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:Ovo je savez sigurno nastelio :lol: :lol: Jbg, tako je, kako je, nadam se da ce biti raje ako nista, posto srijedom nismo presli cifru od 4.000. Kao sto neko rece jednom, bolje imati 4.000 vjernih i odahin, nego 8.000 od cega ce pola biti pljuvaca.

FORZAA ZELJOOOO

Evo nasao sam na youtube izvjestaj protiv Olimpica. :D
[youtube][/youtube]
Iz ovog priloga, kao i iz prošlih utakmica Želje koje sam gledao primjetno je da 90 % šansi Željo stvara iz prekida uz tradicionalno veliki broj prekršaja koje sudije sviraju u toj zoni, te nakon individualnih akcija Zebe koji je realno 50 % ekipe Željezničara. Sa druge strane primjetno je da sve ekipe naprave barem po 1, 2 velike prilike na Grbavici koje odlični Gušo u pravilu brani, što dovodi do zaključka da su rezultati mnogo bolji od igre. Imam osjećaj da je Osim jako svjestan te skok igre te se svjesno posebno na Grbavici "ide" na te prekršaje oko šesnesterca. Nema tu realno nekih velikih akcija niti kombinatorike, ali eto to u ligi kakva je naša donosi rezultat tako da je i to velika sposobnost.
ali nisi primjetio gdje nam stoji zadnja linija i konstantan pritisak, te da su te prilike pretezno iz kontri
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 10 apr 2012, 13:57

@batistuta
Kad budeš dolazio na utakmice i budeš gledao utakmicu 90 minuta, onda piši o igri, akcijama i ostalom.
Čuj iz pregleda vidio kako mi igramo :lol: :lol:
Potpis!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 apr 2012, 14:06

Nesvakidašnji potez trenera Željezničara
Osim poslao svoje igrače da „uče“ na treningu Olimpica

Ove subote je na stadionu Grbavica odigran sarajevski derbi između Željezničara i Olimpica koji je završen nepopularnim rezultatom 0:0. Nakon utakmice trener Željezničara Amar Osim nije bio zadovoljan efikasnošću svojih igrača pa ih je za kaznu odveo na trening fudbalera Olimpica.

Osim je je ovakvim načinom kažnjavanja definitivno napravio nesvakidašnji potez.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 10 apr 2012, 14:12

Aldinn1 je napisao/la:@batistuta
Kad budeš dolazio na utakmice i budeš gledao utakmicu 90 minuta, onda piši o igri, akcijama i ostalom.
Kažem na osnovu prilogu i utakmica koje sam gledao na tv, što je smatram dobar uzorak da možeš nešto ocijeniti. Stvarno ne vidim razlog zašto neki ljudi pišu bez ikakvog smisla i suvislosti u postovima. Pisanje radi pisanja povezujem stvarno sa nekim drugim stvarima.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 apr 2012, 14:15

Batistuta je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:@batistuta
Kažem na osnovu prilogu i utakmica koje sam gledao na tv, što je smatram dobar uzorak da možeš nešto ocijeniti. Stvarno ne vidim razlog zašto neki ljudi pišu bez ikakvog smisla i suvislosti u postovima. Pisanje radi pisanja povezujem stvarno sa nekim drugim stvarima.

ako si gledo utakmice mogo si vidjet da su se sve ekipe branile u 16 i pokusavale na kontre, ne mozes ti vidjet kombinatoriku kad su svi u 16, zato mozes vidjet veliki broj ubacaja u 16 i veliki broj kornera cesce ces vidjet nase stopere u njihovom 16 ercu nego njihove napadace u nasem

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 10 apr 2012, 14:24

Ove subote je na stadionu Grbavica odigran sarajevski derbi između Željezničara i Olimpica koji je završen nepopularnim rezultatom 0:0. Nakon utakmice trener Željezničara Amar Osim nije bio zadovoljan efikasnošću svojih igrača pa ih je za kaznu odveo na trening fudbalera Olimpica.

Osim je je ovakvim načinom kažnjavanja definitivno napravio nesvakidašnji potez. Joj brke kralja
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 10 apr 2012, 14:32

nick je napisao/la:Nesvakidašnji potez trenera Željezničara

Osim je je ovakvim načinom kažnjavanja definitivno napravio nesvakidašnji potez.
I sam Amar je nesvakidašnji. 8-) :idea:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 apr 2012, 14:53

8-)
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

nanek

Post Postao/la nanek » 10 apr 2012, 15:28

bagrcavi je napisao/la:8-)
slika
e upravo istu sliku krenuo da postavim :P

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 10 apr 2012, 15:49

Na neku ruku je dobro što igramo kući prvu utakmicu jer će doći više raje i klub će zaraditi, zamislite da igramo u Širokom prvu i izgubimo, preko 5 hiljada nas sigurno ne bi došlo.

Kao u svim dosadašnjim kup utakmicama najbitnije je kući ne primiti neki gol, a u gostima ćemo jedan sigurno zabiti.

Svu pažnju usmjeriti na sutrašnju ligašku utakmicu protiv Čelika i aBd pobjediti i samim tim napraviti korak bliže ka tituli prvaka. 8-)
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 10 apr 2012, 16:51

kako bi bilo fino da Sirokobrijezani sutra kiksaju..... a ova nasa naredna dva gostovanja me nimalo ne sikiraju
Zvijzda i Sloboda....evo sad kazem da uzimamo 6 bobi iz oba susreta.....vidjet cemo jesam li bio u pravu

Ljubav se zvala i zvat ce se imenom tvojim a robijasi nikad imenom svojim...
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 10 apr 2012, 17:07

Ma Amar vam je zlato, napravite mu ugovor da vodi Zelju koliko god on hoce, necete se pokajati sigurno.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 10 apr 2012, 17:14

nick je napisao/la:Nesvakidašnji potez trenera Željezničara

:lol: :lol: :D šta im Osim radi, majko draga :mrgreen: ovako nešto se i moglo ocekivati od njega.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 10 apr 2012, 17:51

Zamolio bih redakciju sportsport.ba da ukljuce mikrofon sa presice :D :D :D :D

http://sportsport.ba/bh_fudbal/nismo-ne ... lova/78321" onclick="window.open(this.href);return false;
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 apr 2012, 17:57

kaže moramo zabiti ukoliko mislimo pobijediti :roll: :lol:

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 10 apr 2012, 19:12

tm8782 je napisao/la:Zamolio bih redakciju sportsport.ba da ukljuce mikrofon sa presice :D :D :D :D

http://sportsport.ba/bh_fudbal/nismo-ne ... lova/78321" onclick="window.open(this.href);return false;
Taman htio napisat :lol: :lol: :lol: :lol: :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 10 apr 2012, 20:01

slika
Jasmin Ligata - prvi osmjeh Grbavice. : )
(onaj sto nam umanji uvijek 2 milje na Grbavici u svojim izvjestajima)
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 10 apr 2012, 20:18

Crni gavran je napisao/la:Ma Amar vam je zlato, napravite mu ugovor da vodi Zelju koliko god on hoce, necete se pokajati sigurno.
Naravno, sve rekao fino otvoreno, pošteno, realno, bez nekakvog izvrdavanja, bez opravdavanja bilo koga, bez podcjenjivanja bilo koga.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 10 apr 2012, 20:52

Ne znam da li je neko vec pisao ali Zelji je paklen raspored sada sa ovim kupom, i nimalo nece biti lahko drzati sve konce u rukama...

21.april. ZELJEZNICAR - BORAC
25.april. ZELJEZNICAR - SIROKI B. (kup)

pa onda

12.maj. DERBI
15.maj. SIROKI B. - ZELJO uzvratna utaknica finala kupa

u tako jakom tempu nebi imali prava na kiks u sve 4 utakmice, ovako kada se gleda mozda je derbi i najmanje vazna utakmica sto se tice plasmana i razvoja situacije oko titule, ali svi znamo da to nece biti tako, vec ce nam to biti i najvaznija :D , a ako bi birali da kiksamo, koja bi to bila?
BICE PAKLENOOOOOO!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Hansestadt, kogmagie46 i 39 gostiju.