FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 apr 2012, 01:49

Sarajlijc@ je napisao/la:Evo odoh komsija nemoj ba vazda biti ljut, raspravljaj,podjebaji... ponekad :)

Kod: Označi sve

We Love you, We Love you, We Love you,

and where you go we follow, we follow, we follow,

'cos we support the Palace, the Palace, the Palace,

and that's the way we like it, we like it, we like it,

oooooooooooooooh, oooooooooooooooooooh.
;) ;)
ako hoces iskreno, nemam se ja sta raspravljat sa djetetom od 12-13 godina, ali eto ucinit cu ti uslugu, pa cu ti odgovoriti, normalno da nije licno nase, tekst jest naravno, melodija je uzeta od te strane pjesme, ali danas svi kopiraju, neki od engleza, neki od argentinaca, neki od sviju pomalo, nije fazon da ti dolazis na ovu temu kao sa normalnom zajebancijom, a tamo na drugim temama pricas kako ti mrzis zelju, kako navijas za borac protiv nas i tako to, to jednostavno nije normalno, eto ucinio sam ti uslugu, odgovorio sam ti, budi normalan u nekoj blizoj buducnosti
Za zivot cijeli!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 apr 2012, 01:53

Opet lupas :roll: Jarane u cemu je problem da zelim zelji da gubi ( eto ti volis kad Sarajevo pobjedjuje :roll:
) I po cemu nije normalno ? I ti vjecno provociras sa par likova na temi FKS,a kad vas se dodje podjebavat onda ste ko uvrijedjene mlade i sve u fazonu sjasite vise,dosadni ste, mrzite zelju vise nego sto volite Sarajevo bla bla bla :lol: :lol: :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 apr 2012, 02:05

Sarajlijc@ je napisao/la:Opet lupas :roll: Jarane u cemu je problem da zelim zelji da gubi ( eto ti volis kad Sarajevo pobjedjuje :roll:
) I po cemu nije normalno ? I ti vjecno provociras sa par likova na temi FKS,a kad vas se dodje podjebavat onda ste ko uvrijedjene mlade i sve u fazonu sjasite vise,dosadni ste, mrzite zelju vise nego sto volite Sarajevo bla bla bla :lol: :lol: :roll:
haj dobro upravu si
Za zivot cijeli!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 10 apr 2012, 02:10

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
rossoner je napisao/la:
nanek je napisao/la:i naprijed
i naprijed
i naprijed
da slavimo
daj go, daj go, daj go
i nek se baklje pale
kad padne
da plane
i trpaj te levate
i dalje, i dalje
oooooooooooooooooooooooooooooooooo 8-) 8-) 8-) 8-)
Meni jedna od boljih pjesama u posljednjih nekoliko godina. Melodicna je za tribine dušu dala :D
Da je više ovakvih stvari da svima postavljamo zadaće u originalnosti i kvalitetu podrške NAJVOLJENIJEM KLUBU !!!
kako je jug grmio u subotu sa ovom pjesmom to je cudo, ovakve pjesme se trebaju pjevati, a ne šalalala

Ako Bog da, grmit' će i u srijedu. Ovaj pitarčić nije zaslužio da ga citiram pa ću ovdje samo dodati: Nisam ni rekao da je melodija originalna, vec sam mislio na tekst. Skoro svaka navijačka pjesma je neka melodija. Rijetko koja se baš izmisli a bude pravo popularna. To svi znamo. Ali ovaj tekst na ovu melodiju smo uboli pravo. Sad ima da cijeli JUG pjeva, ne samo cop.
Osim - drugo ime za Želju !

Hamulani
Kontakt:

Post Postao/la Hamulani » 10 apr 2012, 02:26

ma ne daj nikome ni bod jer ti si zivot moj jer ti si zivot moj
ma svjedok mi je samo Bog da zauvijek sam tvoj da zauvijek sam tvoj!!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 10 apr 2012, 07:49

Sarajlijc@ je napisao/la:Opet lupas :roll: Jarane u cemu je problem da zelim zelji da gubi ( eto ti volis kad Sarajevo pobjedjuje :roll:
Hajde brate nemoj zezati, da ti je draze da dobije Celik, ljudi koji onoliko psuju Matku, pitarima itd. Nego da dobije Zeljo, i da ti se raduje pola familije. Zar ti nije draze kad brat tvog golmana zabije gol, nego da ga zabiju tamo neka djeca koja po facebook profilima negiraju BiH i svasta objavljuju. Nemoj biti takav, cemu tolika mrznja?

Da se odmah razumijemo i ja sam protiv komiteta za (ne)normalizaciju, pa tako ako vidite da pisem protiv komiteta, nemoj da bude da sam dvolican, da ovdje pisem jedno, a tamo drugo. A samo zbog vase blesave ideje, da kada neko prica porotiv komiteta, prica protiv Zelje. A protiv komiteta cu biti dok god budem imao osjecaj da se radi protiv voljenog mi kluba :)
Oko za oko, zub za zub!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 10 apr 2012, 08:46

Osvrt na rad!

Ponukan Ramićevom izjavom u kojoj kaže da će se odužiti gospodinu Osimu, a i vedrim raspoloženjem ovog jutra nekako sam razmišljao o tim mladim igračima FK Željezničara. Odem na utakmicu, vidim kako se momci bore, kako rade na zagrijavanju, na treninzima, kakvi su učenici i sinovi svojim roditeljima i.t.d.

To su pravi momci, odgojeni, vaspitani, željni napretka i sa jasnim ciljevima u životu. Pravi primjer mladog čovjeka koji će 99% ostvariti, kakav takav uspijeh u životu. Da počnem od Čolića sada već pouzdanog desnog beka, momka koji na ispitima kondicije uvijek postiže maksimalne rezultate, momka koji je stekao veliko povjerenje i navijača i trenera. Čega je to pokazatelj? To je pokazatelj rada, rada, i samo rada uz nepotrebno ukazivanje na disciplinu. Takvim momcima ne morate dva puta reći šta da rade, oni znaju šta je njihov posao i sve što je u okviru toga rade bez pogovora. Svaka čast Čoliću!

Zolotić, momak je protiv Travnika odigrao bezprijekorno, na poziciji koja je najdeficitarnija u našoj reprezentaciji, gdje morate staviti pravog "Generala" koji će odraditi lavovski dio posla, a pri tom ne remetiti ritam ekipe. Sudeći po godinama starosti mladog Zolotića, onakva igra me bukvano čini ponosnim na klub za koji navijam i na ljude koji rade na afirmaciji takvih igrača. Zolotića hvale na svakom koraku, a momak je skroman i nikada nisam primjetio da se nešto mangupiše niti da se ponaša na način koji ne dolikuje osobi koju zna cijela javnost. Čestitam Zolotiću, njegovim roditeljima, Bosni i Hercegovini i nama Željinim tifozima što imamo takvog igrača u svojim redovima. Svaka čast Zolotiću!

Mladi Ramić, posjeduje taj osječaj zahvalnosti, koji nije proizišao iz neke kurtoazije nego iz kvalitetnog rada. Mladi ljudi dobro znaju šta im paše i ako nečiji metodi rada nisu po njihovoj mjeri, nikada tim metodima neće biti zahvalni niti će imati motiva za rad. Ramić posjeduje tu zahvalnost, skromnost ali i onaj inat gdje se primjeti želja za napretkom i želja da bude najbolji. Neka vala, i treba tako! Svaka čast Ramiću!

Ima tu još omladine, samo ova trojica su mi nekako sinonim za uspješan rad Željine uprave. Svi oni u budućnosti mogu postati Džeko, Štilić, Bešlija, Višća, Stanić i da ne nabrajam više.

Zaista imamo Čime da se ponosimo!

"Evo, evo titule! Evo, evo Evrope! Vadi, vadi psaoše, za sve ti hvala Amare!"
(ne smijemo zaboraviti i babuku)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 10 apr 2012, 09:38

Sarajlijc@ je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:To da li ste najbolji reci ce Evropa ;)
nek pokusa tabela...
Trenutno jeste i svaka cast na tome, ali price pojedinaca da se prerasli ovu ligu cemo vidjet u evropi kad opet naleti neki makabi,hapoel ili slicno ;)

Zivio.
Šta pričaš gluposti? Vas GOŠK na Koševu namlati. I tu Vukasović i Osim imaju upetljane prste?

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 10 apr 2012, 10:49

Jesu dosadni ovi pitići jbt, ovaj Sarajlic vise visi na nasoj temi nego na svojoj sve ga zanima od Željinih finansija, izgradnje stadiona, Amarove taktike, cijene karata, tribine, broju Manijaka, izgledu kopa itd. itd. pa imal kraja !? :?
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 10 apr 2012, 10:57

Pa mora jadničak kad zna ko mu je napravio klub jadni li nisu da nije bilo 9 najboljih igrača Želje nikad nebi igrali ligu kako treba,koje su predhodno oteli znaš kako je kad te neko napravi i stvori te onda ti je on i otac i majka,pa im ne treba zamjeriti ipak su to naša djeca taj klub ili oni koji su neposredno naši kako se kaže kukavičja jaja.

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 10 apr 2012, 11:21

Prva utakmica finala kupa BiH igra se na Grbavici, 25.aprila.
Uzvratni susret zakazan je za 16.maj.
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 10 apr 2012, 11:27

Malo mi je **** da se opet prva igra u Dolini, a revanš tamo.. Al eto, šta je tu je, takva je odluka.. Dati bezrezervnu podršku u prvoj tekmi, oni ostaviti srce na terenu, i na neki način riješiti pitanje osvajača. A onda revanš pred škriparima gdje će biti svega i svašta... A vjerovatno, pošto će biti zabrana, trebao bi se organizovati doček ispred Grbavice. 8-)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 10 apr 2012, 11:41

Ovo je savez sigurno nastelio :lol: :lol: Jbg, tako je, kako je, nadam se da ce biti raje ako nista, posto srijedom nismo presli cifru od 4.000. Kao sto neko rece jednom, bolje imati 4.000 vjernih i odahin, nego 8.000 od cega ce pola biti pljuvaca.

FORZAA ZELJOOOO

Evo nasao sam na youtube izvjestaj protiv Olimpica. :D
[youtube][/youtube]
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 10 apr 2012, 12:56

po mom mišljenju dobro je što prvu igramo ovdje, al samo ako zapnemo maksimalno i u prvoj utakmici riješimo pitanje pobjednika kupa (2-0, 3-0). To će bit teško, al mi smo Željo, to možemo!
ne bih volio da se tamo odlučuje..

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 10 apr 2012, 13:10

Ocigledno mora siroki uzet kup ali nema vezze,bitna je prva tekma pobjediti 2 razlike da smo tamo mirni 8-)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 apr 2012, 13:11

znači ako se na Grbavici igra prva onda to znači da Široki MORA uzeti kup... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jesul to neke nove teorije.. :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 10 apr 2012, 13:12

Ado1921 je napisao/la:Ocigledno mora siroki uzet kup ali nema vezze,bitna je prva tekma pobjediti 2 razlike da smo tamo mirni 8-)
ma ako mora široki uzeti, može se i druga na grbavici igrat, uzet će je Široki..
ja samo molim Boga da to nisu namjestili, da će sve regularno bit..

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 apr 2012, 13:18

Daj ba više s tim teorijama, nervirate nije malo. Pa pretprošle smo godine zijanili KUP na Grbavici, prošle osvojili u Zenici. Okanite se više tih ''mora ove godine dobit ovaj ili onaj''. Po meni, kada su ove dvije ekipe u pitanju, domaćinstvo ne igra nikakvu ulogu. KUP će osvojiti ekipa koja se u datom momentu pokaže boljom, spremnijom i sretnijom. Do 20. maja se može svašta desiti, jer sam ubijeđen da se u prvoj utakmici neće ništa riješiti. Mogu samo priželjkivati onako navijački 2-0 za nas. :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 apr 2012, 13:22

Kevin je napisao/la:znači ako se na Grbavici igra prva onda to znači da Široki MORA uzeti kup... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jesul to neke nove teorije.. :roll:
Realno to su velike gluposti, ako budemo bolji osvojićemo kup, ako Široki bude bolji osvojiće kup i kraj priče.Obje utakmice će biti na TV tako da nema mjesta glupim teorijama zavjere.
DRUG NEBI TI PUNCA

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 10 apr 2012, 13:44

Ado1921 je napisao/la:Ocigledno mora siroki uzet kup ali nema vezze,bitna je prva tekma pobjediti 2 razlike da smo tamo mirni 8-)
Kakve to veze ima Boga ti. Možeš prvu igrati tamo primiti dva komada ili tri i onda možes kući mahati ušima samo. I obrnuto naravno, sve je to isto. Ako budemo bili u formi ne mogu s nama.
Potpis!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.