@amerosm
nisam ni sumnjao da ces reci za nekog drugog igraca?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bio je pomoćnik D'antoniju, a prije toga je bio trener Hawksa 6 godina i dobio je otkaz nakon što je ispao u polufinalu play-offa protiv Orlanda. Posebno mi je drago što je čovjek psiholog i razgovara s igračima, a i dere se na njih, pravi autoritet.adriano_leite je napisao/la:Novi Thibs hehe. Je li on bio defanzivni koordinator u timu Knicksa?Carlo je napisao/la:
Trener i po
Izgleda isto sto i JaVel McGee, prije par heftijose je napisao/la:Šta li je OJ Mayo jeo ovo veče, da mi je znati:![]()
[youtube][/youtube]
pravo da ti kazem nezna se sta je nesigurnijeLenBias je napisao/la:kakva je realna sansa da veceras dobiju miami, orlando i phila?kontam da bi ovo sve trebalo da bude skroz sigurno ali opet
KK_Bosna je napisao/la:sinoc onaj jadni gasol vodio lakerse do pobjede. eto, cisto da se zna.
Ja ne znam sta 'kolutas' kao da su pogadjali suteve preko ruke,a ne otvorene suteve iz akcija ili trailera...Odbrana MIA ne postoji u 90% situacija...LenBias je napisao/la:james sa zvukom sirene, "samo" 8 zaostatka za miami al kako su krenuli igrat moze se stic ovo, nije bilo normalno kako je boston gadjao sve u prvom poluvremenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.