špansko prvenstvo ne sude uefini sudije već domaći......bparena je napisao/la:E EVO UELFALONI SUDIJE STO POMAZU.....
penal za zaragosu je bio ali samo molba da se suti .........
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:špansko prvenstvo ne sude uefini sudije već domaći......bparena je napisao/la:E EVO UELFALONI SUDIJE STO POMAZU.....
ovo je figurativno buducu da su po nekima sudije te koje dovode do prevage Barci ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
bparena je napisao/la:E EVO UELFALONI SUDIJE STO POMAZU.....

jadna barcelona.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Zastani sunce, ne sijaj mu
molim te, danas ne prijaj mu
lijte kise, hladne vode
Murinjo ode,Murinjo ode
To je hit u Madridu
Prosipa li bodove,prosipa
moglo bi se pjevati na kraju godine

lijte kise, hladne vode
Murinjo ode,Murinjo ode

To je hit u Madridu

- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
[quote="FKKrajina"]Zastani sunce, ne sijaj mu
lijte kise, hladne vode
Murinjo ode,Murinjo ode
Sabahudine Sasa Vugdalicu jesi to ti

lijte kise, hladne vode
Murinjo ode,Murinjo ode

Sabahudine Sasa Vugdalicu jesi to ti

...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
ee jbg, gdje ces me sa njim u isti kosIo_Sono_Interista je napisao/la:FKKrajina je napisao/la:Zastani sunce, ne sijaj mu
lijte kise, hladne vode
Murinjo ode,Murinjo ode
Sabahudine Sasa Vugdalicu jesi to ti![]()

- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
trci na OBN uzeli su i LP,trebat ce mu sto vise ovakvih hitovaFKKrajina je napisao/la:ee jbg, gdje ces me sa njim u isti kosIo_Sono_Interista je napisao/la:FKKrajina je napisao/la:Zastani sunce, ne sijaj mu
lijte kise, hladne vode
Murinjo ode,Murinjo ode
Sabahudine Sasa Vugdalicu jesi to ti![]()
![]()

http://www.youtube.com/watch?v=agEr41SA6nE Realu nije svirano 6 penala 

Interista 
Nije valjda da i ti imas kompleks zvani Barca,pa ti smetaju cak i oni koji simaptisu Barcelonu i njenu igru

Nije valjda da i ti imas kompleks zvani Barca,pa ti smetaju cak i oni koji simaptisu Barcelonu i njenu igru

- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
ma imam kompleks sto nemam talenat da se ovako pjesnicki izrazavam
ma vise simpatiziram RM zbog JM i onog sto je donio Interu,al vas maze sudijske odluke u zadnje vrijeme
bit ce gutavo do kraja i sumnjam da ce Clasico da odluci prvaka jer ce sigurno i jedni i drugi da jos negdje kiksaju...

ma vise simpatiziram RM zbog JM i onog sto je donio Interu,al vas maze sudijske odluke u zadnje vrijeme

bit ce gutavo do kraja i sumnjam da ce Clasico da odluci prvaka jer ce sigurno i jedni i drugi da jos negdje kiksaju...
Poceli su i Realovi navijaci da shvataju ovog tipa. Ako niko onda bar AMaria zna od sinoc ovog....

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
jedan od velikih stvari koje volim u blaugrani je gospodski odnos prema onome sto se desava. Doduse nekad ljudski i poludim na to ponasanje ali u globalu odusevljen sam s spoznajom da smo i u ovome bez presedana. Mi kad gubimo bodove ne zelimo da se zalimo na sudzenje. Nedavno smo pokusali da analiziramo svirane i nesvirane penale ali nije pilo vodu. Nastavili smo da sutimo i radimo ono sto najbolje znamo. Virtuoz i ostali vracaju sve na svoje mjesto. I ako ne osvojimo titulu idemo dalje. Yebo ti titulu uz onoliko cvilenje i nekorektnosti onog jarca i njemu slicnih....Sajmerit je napisao/la:nista od titule,real ima preteska gostovanja dok je barci raspored laksi i pustite sudije i pi**e materne ako ne uzmemo bod na nou campu izgubili smo titulu.Dok se nasi redovno zale na sudjenje u barci su sutili dok su gubili bodove na kraju ce izgleda zahladniti pravo sa +10 spast ce tem izgleda i na -2,3
p.s. mi ce mo titulu vratiti, ali onaj destruktivac je urusio ugled Reala. To vide realni i ljudi otvorenih ociju...
Koji si ti smor od čovjeka to nije humano, ja tebe nikako ne mogu da shvatim. To tvoje razmišljanje, šta ti se odvija u toj tvojoj glavi. Fkt ne razumijem. Šta kopiraš svoje postove po svakoj mogućoj temi o barci i realu. Imaš li ti ikakav socijalni život, il' ti je ovaj forum sve u životu što imaš?
Je*ala te tvoja barca više i vaš gospodski odnos. To je samo maska. Fol guardiola gospodin, igrači gospoda. Ma nemam riječi. Volim murinja samo zbog toga što nema dlake na jeziku i nije dvoličan. Kaže sve u lice, i nije ga briga za posljedice. Fol barca se ne žali na sauđenje, haj bolan šta sereš i luposti glupaš. Kad god ste bili zakinuti dizali ste galamu do neba kao i svaki klub što radi. I na kraju ispadne da se vi nikad ne žalite nego ćutite. Boli nas bolan qrac za tvojom barcelonom više smorio si i bog i narod svojom pričom.
Je*ala te tvoja barca više i vaš gospodski odnos. To je samo maska. Fol guardiola gospodin, igrači gospoda. Ma nemam riječi. Volim murinja samo zbog toga što nema dlake na jeziku i nije dvoličan. Kaže sve u lice, i nije ga briga za posljedice. Fol barca se ne žali na sauđenje, haj bolan šta sereš i luposti glupaš. Kad god ste bili zakinuti dizali ste galamu do neba kao i svaki klub što radi. I na kraju ispadne da se vi nikad ne žalite nego ćutite. Boli nas bolan qrac za tvojom barcelonom više smorio si i bog i narod svojom pričom.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Mourinho je najdvolicni trener kojeg znam. Prica pricu koja klubu odgovara.SPY je napisao/la:Volim murinja samo zbog toga što nema dlake na jeziku i nije dvoličan. Kaže sve u lice, i nije ga briga za posljedice.
U Real Madridu kaze da ce gledati Interovo klupsko prvenstvo u Interovom dresu,gledati "svog" Intera kako osvaja svijet,godinu poslije kad ga Barca osvoji kaze da je to nebitan trofej.
U Portu,Chelseau,Interu se zali kako se sudije uvijek navlace vecim klubovima i kako to nema smisla i onda ode u najveci klub na svijetu,i opet se zali ? Osim naravno kad pobjedi Real 2-1,ili 1-0 onda kaze da su protivnici zasluzili bod,a kad eventualno ti protivnici izjednace,osvoje bod,kao Malaga ili Villareal,jel im tad cestita ? Ne,ne,onda su sudije opet krive.
Kaze za Barcu da je osvojila titule preko sudija a zaboravlja Scholesov ponisteni gol,lafo iz ofsajda,ili zaboravlja crveni karton Deportiva nad Decom ?
Ne kazem ja da su Barca i Guardiola nevini,dobro se sjecam kraja utakmice protiv Intera na Nou Campu,ali u Mourinhu vidjeti iskrenu osobu a ne manipulatora je smijesno.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ama ljudi ne budite djeca.
Ne možete sudionike u fudbalu nikako djeliti na dobre i loše(kao osobe), jer to ne postoji...Dobro, možda postoje manje loši i više loši(primjera radi, Raul je way better person od Pepea), ali to su nijanse. Svi oni, a pogotovo treneri(kad kažem svi, mislim ama baš svi) bi guzice dali da dođu do pobjede i do trofeja. Ako treba simulirati, biti dvoličan, vrijeđati i prozivati sudije(kao Jozo) ili pak praviti se nevješt i naivan kao da si s Marsa pao(kao Pep). Zaključak, kada je u pitanju rezultat, tj. njihova guzica, gaziti će i preko mrtvih. Tada nema poštenjačina i svi slijede onu: Cilj opravdava sredstva.
A ona izjava Papeta recimo:"STid bi me bilo tako izboriti SP" ili pak ona Bielse:"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu penalom" su priče za malu djecu i oni to mogu mačku o rep okačiti. Jednostavno, fudbal je vječita survival battle, eat or be eaten, simple as that. 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ohani malo brate, znam i ja Engleski al se ne qrcim ko ti ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- raul-zakon
- Kontakt:
Dushi_Rob je napisao/la:Ohani malo brate, znam i ja Engleski al se ne qrcim ko ti ...

Ako sam zasmetao, ili preĆero ispričavam se...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Guardiola jeste gospodin, bio i ostao.SPY je napisao/la:Koji si ti smor od čovjeka to nije humano, ja tebe nikako ne mogu da shvatim. To tvoje razmišljanje, šta ti se odvija u toj tvojoj glavi. Fkt ne razumijem. Šta kopiraš svoje postove po svakoj mogućoj temi o barci i realu. Imaš li ti ikakav socijalni život, il' ti je ovaj forum sve u životu što imaš?
Ne znaš neke stvari, ocito : dok je Guardiola bio veeeliko fudbalsko ime, kapiten Blaugrane i standardni reprezentativac Španije - tad je taj Jozo ( sa kojim si opcinjen) bio marginalac koji je brao boraniju po Portugalu, anonimus koji nikad nije lopte šutnuo i kojeg je kasnije zapalo nošenje vode igracima Barce na treninzima i prevođenje Robsonu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ma stipu jarane, samo tiraul-zakon je napisao/la:Dushi_Rob je napisao/la:Ohani malo brate, znam i ja Engleski al se ne qrcim ko ti ...Ma nije to brate, nego neke mi stvari zvuče pametnije kad se kažu na stranjskom
![]()
Ako sam zasmetao, ili preĆero ispričavam se...![]()

sve je dobro dok ne pocnes spanski prevodit na google translate i kurcit se ovdje da si spanac kao neki ranije

btw. ako nema ima ovaj legendarni post o kojem govorim castim ga lap dancom prvom prilikom. For real..
Predlazem ti Solaazur i putovanje za dvije osobe na neko pusto ostrvo da se dobro odmoris. Jednu kartu za sebe tako pametnog a drugu za tu seljacinu u sebi pa da zaboravis na sve nepotrebne frustracije.SPY je napisao/la:Koji si ti smor od čovjeka to nije humano, ja tebe nikako ne mogu da shvatim. To tvoje razmišljanje, šta ti se odvija u toj tvojoj glavi. Fkt ne razumijem. Šta kopiraš svoje postove po svakoj mogućoj temi o barci i realu. Imaš li ti ikakav socijalni život, il' ti je ovaj forum sve u životu što imaš?
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 10 apr 2012, 01:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.