FK Novi Pazar

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Vamos
Kontakt:

Re: FK Novi Pazar

Post Postao/la Vamos » 08 apr 2012, 20:05

Zasto na ovoj novoj tribini iza gola donji desni cosak nije isao do kraja? Puno puno bi ljepse izgledala tribina.

U svakom slucaju svaka cast pazarcima, nevjerovatno brzo grade svoj stadion. Jos ovu jednu tribinu iza drugog gola i FENOMENALNO!!! ;)

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 08 apr 2012, 22:40

Ocel bit kapacitet tog stadiona 15 000 - 20 000 :?:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 apr 2012, 23:41

Kolko ste gradili ovu tribinu vremenski?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tokmak
Kontakt:

Post Postao/la tokmak » 08 apr 2012, 23:46

Svake godine idem dole.. 2009. njihov stadion je izgledao gore nego bivsa Otoka. Bravo za ovaj sada stadion, funkcionalniji nego svi stadioni u BiH.

Jankauskas
Kontakt:

Post Postao/la Jankauskas » 09 apr 2012, 15:53

Vamos je napisao/la:Zasto na ovoj novoj tribini iza gola donji desni cosak nije isao do kraja? Puno puno bi ljepse izgledala tribina.

U svakom slucaju svaka cast pazarcima, nevjerovatno brzo grade svoj stadion. Jos ovu jednu tribinu iza drugog gola i FENOMENALNO!!! ;)
Zbog boljeg pogleda sa istoka,
slika

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 09 apr 2012, 15:57

Sarajlijc@ je napisao/la:Kolko ste gradili ovu tribinu vremenski?
30-ak dana

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 09 apr 2012, 16:04

Fudbaleri Novog Pazara sa novim trenerom, Draguljubom Bekvalac uspeli su da zabeleže prvu pobedu na strani ove sezone.

Novi Pazar je od samog početka ušao u utakmicu mnogo ozbiljnije, pretili su preko Bogunovića, a Milojevića je dva puta matirao Vusljanin na asistenciju Ademovića.

Borac je u nastavku meča bio veoma nemoćan, Zočević je pogodio stativu u nastavku, ali osim te prilike nisu imali neke zrele šanse.

U finišu utakmice stigla je overa, Vusljanin je još jednom golom postavio konačnih 2:0. Novi Pazar trenutno ima 20 bodova, dva više od Čačana kojima je prepustio predposlednje mesto.

Očigledno da je Bekvalac donio promene u klubu i bolju igru Novog Pazara, Pazarce u Subotu očekuje još jedna veoma teška utakmica u goste Pazarcima dolazi klub iz Beograda Crvena Zvezda.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 09 apr 2012, 17:12

Stvarno svaka cast, neverovatno brzo se gradi ovo sve...Bio sam u Pazaru oba puta ove sezone kada je igrao Partizan, prvi put nije bio cak ni krov na zapadu, pre mesec dana nije bilo nista iza ovog gola na severnoj strani...

Jankauskas
Kontakt:

Post Postao/la Jankauskas » 09 apr 2012, 19:49

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

Stigla su i sedista za strucni stab i rezervne igrace koje ce biti postavljene do utakmice sa Zvezdom. :)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 apr 2012, 20:14

Strasan stadion realno, jos kad bi krov legao na sve 3 tribine prelijep bi bio.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 09 apr 2012, 20:19

Svaka čast Pazarci za brzinu gradnje stadiona. Uz to stadion izgleda pravo fino i za naše uslove je odličan. Kad se samo sjetim kakav je bio do skoro, a gle sada je to jedan pravo fin stadion. Još da na vrijeme izborite opstanak i sezone se može smatrati uspješnom.

Nego, je li sad ovi najvatreniji navijači (Torcida, Extremi) i ko sve još ima, nisam baš upućen idu na tu novu sjevernu tribinu?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 apr 2012, 23:33

Na ovu tribinu ce da idu gosti koliko sam ja cuo.A izasao je danas clanak u kome se kaze da ce u narednih godinu dana da se postavi novi teren,juzna tribina i reflektori. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 10 apr 2012, 12:17

Devil je napisao/la:Na ovu tribinu ce da idu gosti koliko sam ja cuo.A izasao je danas clanak u kome se kaze da ce u narednih godinu dana da se postavi novi teren,juzna tribina i reflektori. ;)
Hvala na odgovoru. Bio sam malo zbunjen pošto sam negdje čitao nešto tipa "Kad zagrmimo sa sjevera" i slične priče.

A za južnu tribinu i reflektore me ne bi čudilo kad bi i do kraja godine uspjeli napraviti.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 10 apr 2012, 15:30

LjumanM95 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Na ovu tribinu ce da idu gosti koliko sam ja cuo.A izasao je danas clanak u kome se kaze da ce u narednih godinu dana da se postavi novi teren,juzna tribina i reflektori. ;)
Hvala na odgovoru. Bio sam malo zbunjen pošto sam negdje čitao nešto tipa "Kad zagrmimo sa sjevera" i slične priče.

A za južnu tribinu i reflektore me ne bi čudilo kad bi i do kraja godine uspjeli napraviti.
pazarski navijaci ce biti na novoj sjevernoj tribini dok ne bude izgradjen jug,u pocetku je i zamisljeno da gosti tamo budu ali je pao dogovor sa upravom ,razlog je audiovizuelni :D

Jankauskas
Kontakt:

Post Postao/la Jankauskas » 10 apr 2012, 19:17

slika

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 10 apr 2012, 23:51

Ovaj cosak koji nedostaje na ovoj novoj tribini mi se bas ne svidja, isto k'o tribina sa nekom mini amputacijom :mrgreen: . Ali dobro hajd', sve drugo je prava sminka.

Na ovoj novoj tribini ce biti gostujuci navijaci, tu se ne planira ni postavlajti stolice???????

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 11 apr 2012, 17:17

Vamos je napisao/la:Ovaj cosak koji nedostaje na ovoj novoj tribini mi se bas ne svidja, isto k'o tribina sa nekom mini amputacijom :mrgreen: . Ali dobro hajd', sve drugo je prava sminka.

Na ovoj novoj tribini ce biti gostujuci navijaci, tu se ne planira ni postavlajti stolice???????
Imaš gore iznad, @pazzarac kaže da će tu biti navijači Novog Pazara, dok se ne izgradi jug.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 apr 2012, 01:25

Danas i zvanicno otvoren stadion u Novom Pazaru.
Renovirani Gradski stadion u Novom Pazaru svečano je otvoren danas, nakon što su u rekordnom roku završeni radovi na izgradnji severne i zapadne tribine.

Sredstva za rekonstrukciju stadiona zajednički su izdvojili Vlada Srbije, Fudbalski savez Srbije i lokalna samouprava.

Ministar u Vladi Srbije Oliver Dulić rekao je da Novi Pazar zaslužuje da ima moderan fudbalski stadion i da je država izdvajanjem sredstava samo vratila novac stanovnicima ovog kraja.

„Ovo je vaš novac i mi smo ga samo vratili. Zaslužujete mnogo više, i siguran sam da će se ovaj grad i ovaj region još više razvijati. Danas su stvoreni uslovi da deca osete šsta je to lepota sporta“, istakao je Dulić.

On je dodao da će Vlada Srbije uvek pomagati ljudima iz Novog Pazara, posebno kada imaju ovako dobre ideje.

„Novi Pazar je pokazao da je izuzetno ozbiljan i uveren sam da ćemo još mnogo toga zajedno izgraditi. Želim vam da svakom ko dođe ovde da igra budete respektibilan protivnik. I naravno, da uvek pobedi sport, da ne bude nasilja, loših reči i politike, samo sporta“, poručio je Dulić.

Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović rekao je da su radovi završeni u rekordnom roku i najavio nastavak rekonstrukcije.

„Ovo je dobar dokaz saradnje sa Vladom Srbije, Fudbalskim savezom Srbije i drugim prijateljima. Garantujem da ćemo u narednom periodu završiti i južnu tribinu, kao i da ćemo od maja naredne godine imati reflektore. A pošto ispunjavamo sve standarde UEFA uveren sam da će se ovde uskoro igrati i utakmice reprezentacije, nadam se i evropske utakmice Novog Pazara“, poručio je Mahmutović.

Predsednik Upravnog odbora Novog Pazara Tarik Imamović rekao je da je ponosan što je klub za manje od godinu dana dobio ovo velelepno zdanje.

„Zahvaljujemo se Vladi Srbije i ministru Duliću, rukovodiocima Fudbalskog saveza Srbije, a posebno našem predsedniku, ministru Rasimu LJajiću. On je ispunio svoju dečacku želju, ostvario san mnogih generacija i stvorio uslove da se mlađe generacije bave fudbalom. Ispunio je obećanja koja je dao kada je preuzimao klub, renoviran je stadion i ušli smo u Superligu“, rekao je Imamović.

Delegaciju Fudbalskog saveza Srbije predvodili su potpredsednik Dragoljub Vukadinović i generalni sekretar Zoran Laković.

„Želim da se na ovom stadionu igra dobar fudbal, a da se na tribinama sportski navija. Pre četiri godine FSS je pokrenuo inicijativu ulaganja u infrastrukturu, zajedno sa ministarstvom i lokalnim zajednicima. Uspeli smo u Nišu, Jagodini, Milanovcu, Novom Pazaru, sutra ćemo u Subotici i drugim gradovima, a izgradili smo i Kuću fudbala u Staroj Pazovi“, rekao je Vukadinović.

Gradski stadion u Novom Pazaru trenutno ima kapacitet od 9.000 gledalaca, a po završetku svih radova moći će da primi između 12.000 i 15.000 gledalaca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.