VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: VFL Wolfsburg
Sta je sa Salihamidzicem?
Nista,vrijeme za penzije.Ili da igra onako vise rekreativno.Polo je napisao/la:Sta je sa Salihamidzicem?
Nego kako se Felixu vracaju oni baluni ili medicinke,brdo patnje,handrenje na treningu.
Put u euro ligu mu se vrlo vjerovatno smijesi.
Ko zna,zna,yeb'ga.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
pogotovo to njegovo ''handrenje'' po treninzima bi se trebalo iskristalizirati sada na kraju sezone, kada je ''fizika'' jedan od najbitnijih faktora
Agieren statt reagieren
Zato bi volio da Magonja dovede jos po kojeg BIH reprezentativca da ga uskopi
Visca ili Stevanovic bi sjeli k'o budali samara.
Braco je nazalost svoju kilometrazu pa skoro zavrsio a i nije vise reprezentativac.

Braco je nazalost svoju kilometrazu pa skoro zavrsio a i nije vise reprezentativac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
po tom pitanju treba se obratiti scoutingu Vukova, a koliko se sjećam nedavno su Magonji svezali ruke kad su u pitanju transferi za budućnost, tako da teško da će se njegove molbe uslišiti...harishp je napisao/la:Zato bi volio da Magonja dovede jos po kojeg BIH reprezentativca da ga uskopiVisca ili Stevanovic bi sjeli k'o budali samara.
al bilo bi odlično da nam još pokojeg reprezentativca dotegne što se fizike tiče, fali nam takvih u reprezentaciji
Agieren statt reagieren
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Magath denkt an Dzeko-Rückkehr!
Bei Quali zur Europa League kommen Top-Stars
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nema od te ljubavi nista.FRANK RIBERY je napisao/la:Magath denkt an Dzeko-Rückkehr!
Ma sta znas,lud je Magath. Isto sam ja govorio kad sam cuo da je u pregovorima sa Raulom i Huntom,pa eto dodjose obojica. Sve je moguce po pitanju Magath-a!!!Polo je napisao/la:Nema od te ljubavi nista.FRANK RIBERY je napisao/la:Magath denkt an Dzeko-Rückkehr!
E sad da vam malo pruzimo podrske mi Bavarci u susretu sa "aktuelnim sampionima",ajde uvalite im koji go. Mandzo i Helmes bi to mogli odradit za nas!
hehhe

Stern des Südens
Za ovo aktuelnim šampionima ti ne trebaju navodni znakovi, jer to nije navodno tako neg' je takoproFCB je napisao/la: E sad da vam malo pruzimo podrske mi Bavarci u susretu sa "aktuelnim sampionima",ajde uvalite im koji go. Mandzo i Helmes bi to mogli odradit za nas!
hehhe

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
U odbrani Wolfsburga se ne zna ko je gori, koliko su samo grešaka napravili pa to je nevjerovatno a igrači BvB su to znali iskoristiti.Mandžukić se u nekoliko navrata propisno obrukao kao i Helmes koji je napravio promašaj kola sa 3 m ispred gola šalje loptu na tribine. 

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 07 apr 2012, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- kraljttbvb
- Kontakt:
Odakle dovedose onog sa perikom?
Onaj neki felipe ili lopez, neko je spansko prezime...

Onaj neki felipe ili lopez, neko je spansko prezime...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
^Ricardo Rodriguez došao u zimskom prijelaznom roku iz redova Zuricha.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
Navodno Magat zeli vratiti Diega slijedece sezone, haman da stara-budala ipak nije bas budala
To je po meni za Bundesku extra potez !

- Omerbavarac
- Kontakt:
Nadam se da mu je doslo iz zadnjice u glavu. Diego je taman usao u odlicnu formu, a siguran sam da je uzrok njegovog potencijalnog povratka medju Vukove ona tekma sa Hannoverom.HzBvB je napisao/la:Navodno Magat zeli vratiti Diega slijedece sezone, haman da stara-budala ipak nije bas budala![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sumnjam da će Diego htjeti napustiti Jorgandžije i vratiti se u grad automobila.
Ipak, Brazilac je prosvanuo igrajući u redovima Atletico Madrida, polako se vraća u nekadašnju formu iz Werdera, odlično igra u tandemu sa Falcaom, Ardom, Salviom i ostatkom tima, tako da ne vjerujem da će ovakvu ponudu uopće razmatrati ukoliko se Vukovi ne plasiraju u, ako ništa, Evropsku ligu. Međutim, ne pita se samo on, igra na posudbi na Vicente Calderonu, tako da je sve do dvaju klubova.
Bez obzira na sve, sumnjam da će ga se njegov sadašnji klub (onaj na kojem igra kao posuđen igrač, da ne bi bilo zabune
) tako lako pustiti nazad. Siguran sam da će željeti otkupiti ugovor veoma dobrog Ribasa.

Bez obzira na sve, sumnjam da će ga se njegov sadašnji klub (onaj na kojem igra kao posuđen igrač, da ne bi bilo zabune

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Izjava Diega prije 10 dana da nema ništa protiv povratka u Wolfsburg nagovještava njegovu novu mladost u vučijem gradu.Kao da se nešto pitao Kroos kad je vraćen sa posudbe iako je imao odličnu sezonu u Bayeru.On je profesionalac i tako će se i ponašati.Claus je napisao/la:Sumnjam da će Diego htjeti napustiti Jorgandžije i vratiti se u grad automobila.Ipak, Brazilac je prosvanuo igrajući u redovima Atletico Madrida, polako se vraća u nekadašnju formu iz Werdera, odlično igra u tandemu sa Falcaom, Ardom, Salviom i ostatkom tima, tako da ne vjerujem da će ovakvu ponudu uopće razmatrati ukoliko se Vukovi ne plasiraju u, ako ništa, Evropsku ligu. Međutim, ne pita se samo on, igra na posudbi na Vicente Calderonu, tako da je sve do dvaju klubova.
Bez obzira na sve, sumnjam da će ga se njegov sadašnji klub (onaj na kojem igra kao posuđen igrač, da ne bi bilo zabune) tako lako pustiti nazad. Siguran sam da će željeti otkupiti ugovor veoma dobrog Ribasa.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Koji ce im djavo,opet ce sranje napraviti k'o da vidim.A poznajuci Magatha,s tim bi i zavrsio u BL.FRANK RIBERY je napisao/la:Izjava Diega prije 10 dana da nema ništa protiv povratka u Wolfsburg nagovještava njegovu novu mladost u vučijem gradu.Kao da se nešto pitao Kroos kad je vraćen sa posudbe iako je imao odličnu sezonu u Bayeru.On je profesionalac i tako će se i ponašati.Claus je napisao/la:Sumnjam da će Diego htjeti napustiti Jorgandžije i vratiti se u grad automobila.Ipak, Brazilac je prosvanuo igrajući u redovima Atletico Madrida, polako se vraća u nekadašnju formu iz Werdera, odlično igra u tandemu sa Falcaom, Ardom, Salviom i ostatkom tima, tako da ne vjerujem da će ovakvu ponudu uopće razmatrati ukoliko se Vukovi ne plasiraju u, ako ništa, Evropsku ligu. Međutim, ne pita se samo on, igra na posudbi na Vicente Calderonu, tako da je sve do dvaju klubova.
Bez obzira na sve, sumnjam da će ga se njegov sadašnji klub (onaj na kojem igra kao posuđen igrač, da ne bi bilo zabune) tako lako pustiti nazad. Siguran sam da će željeti otkupiti ugovor veoma dobrog Ribasa.
Diego nakon Werdera nije vise onaj stari igrac niti ce biti.Ma koliko se kontalo da jeste.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
BAs Dost trebao bi biti novo pojačanje Wolfsburga.NAvodno postoji usmeni dogovor i sad se klubovi trebaju dogovoriti oko obeštećenja.RAdi se o momku koji je ove godine postizao skoro gol po utakmici (35 utakmica 34 gola) , a ujedno je i najbolji strelac holandskog Eredivisie-a.Inače igrom poprilično podsjeća na Edina Dzeku.Visko je 192 cm.
-
- Kontakt:
i još se spominje Douglas iz Twentea kao vjerovatno pojačanje... Super dva transfera vukova, naravno ako se obistine
Agieren statt reagieren
Douglas je dobar defanzivac pravi brzina jacina a ima i tehnike, Dost dobar za Holandsku ligu ne znam dali bi se snaso u Bundesligi.
Douglas inace je dobio Nizozemsko drzavljanstvo i zeli ici na EP ukoliko se sve regulise sto govori o tome da je provjeren i dobar igrac.
Douglas inace je dobio Nizozemsko drzavljanstvo i zeli ici na EP ukoliko se sve regulise sto govori o tome da je provjeren i dobar igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.