FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 09 apr 2012, 14:51

Šta vam je ljudi ? Nek' navijaju za bilo koga (osim za njanjajevo) i dobrodošli su na stadion, jer će platiti kartu i tako će klub više zaraditi.Zna se na kojoj tribini i gdje stoje oni najvjerniji koji bi i dušu prodali za jednu Željinu pobjedu.Njih će uvijek biti, ali nama treba simpatizera, ljudi koji će doći da pogledaju utakmicu, da plate kartu, svrate u fan shop potroše pare, a kad se vrate kući nek navijaju za Albacete zaboli me :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 09 apr 2012, 14:53

bagrcavi je napisao/la:Šta vam je ljudi ? Nek' navijaju za bilo koga (osim za njanjajevo) i dobrodošli su na stadion, jer će platiti kartu i tako će klub više zaraditi.Zna se na kojoj tribini i gdje stoje oni najvjerniji koji bi i dušu prodali za jednu Željinu pobjedu.Njih će uvijek biti, ali nama treba simpatizera, ljudi koji će doći da pogledaju utakmicu, da plate kartu, svrate u fan shop potroše pare, a kad se vrate kući nek navijaju za Albacete zaboli me :mrgreen:
Znaci ja srijedu nisam dobrodosao na Grbavicu da pogledam Zelju, jer navijam za "njanjajevo" od kad sam se rodio?
Oko za oko, zub za zub!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 apr 2012, 14:56

samir825 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Šta vam je ljudi ? Nek' navijaju za bilo koga (osim za njanjajevo) i dobrodošli su na stadion, jer će platiti kartu i tako će klub više zaraditi.Zna se na kojoj tribini i gdje stoje oni najvjerniji koji bi i dušu prodali za jednu Željinu pobjedu.Njih će uvijek biti, ali nama treba simpatizera, ljudi koji će doći da pogledaju utakmicu, da plate kartu, svrate u fan shop potroše pare, a kad se vrate kući nek navijaju za Albacete zaboli me :mrgreen:
Znaci ja srijedu nisam dobrodosao na Grbavicu da pogledam Zelju, jer navijam za "njanjajevo" od kad sam se rodio?
e moj simke samke ti više na našoj temi nego na fks, ali eto haj dobro.
Slobodno ti dođi, ako ćeš platiti kartu, još usput svrati i u fan shop pa kupi nekome od svojih nešto lijepo.Obraduj najmilije ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 09 apr 2012, 15:01

bagrcavi je napisao/la: e moj simke samke ti više na našoj temi nego na fks, ali eto haj dobro.
Slobodno ti dođi, ako ćeš platiti kartu, još usput svrati i u fan shop pa kupi nekome od svojih nešto lijepo.Obraduj najmilije ;)
Ma jok uci cu bez karte :D
Naravno da cu platiti kartu, sjesti ko` covjek, da vidim tog famoznog prvaka :)
A sto se tice fanshopa, nemam potrebe, u uzoj familiji vecina su pitari, samo je stara negdje naograjisala na kljukusu, pa navija za zelju, al` sta cu njoj kupovati (mada sam cuo da imate sampona nekih u ponudi, pa sam to mogo uzeti, mozda i svratim :lol: ), cura mi navija za Sarajevo, tako da stvarno nemam potrebe, mozda nekad drugi put ;)
A sto se tice mog vremena provedenog na temi, pa ispitujem situaciju za srijedu, ne bih da dodjem i ostanem bez zuba :D
Puno pozdrava i naravno srece :)
Oko za oko, zub za zub!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 apr 2012, 15:26

Evo kako ce biti po mom predvidjanju... Guso na golu u odrani Bogi i Vasa na bekovima B.Cola i Kvesa... gore iznad njih ide Nyema i Svraka desno E.Colic ...Bekric i Jamak Adil.. ako nesto ne bude islo po planu u drugom poluvremenu ulazi Mirsad ...standardno
Bas me zanima da vidim kako ce to izgledati bez Zebe
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 09 apr 2012, 16:24, ukupno mijenjano 2 puta.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 09 apr 2012, 15:34

nime_tm87 je napisao/la:Evo kako ce vam biti po mom predvidjanju... Guso na golu u odrani Bogi i Vasa na bekovima B.Cola i Kvesa... gore iznad njih ide Nyema i Svraka desno E.Colic ...Bekric i Jamak Adil.. ako nest ne bude islo po planu u drugom poluvremenu ulazi Mirsad ...standardno
Bas me zanima da vidim kako ce to izgledati bez Zebe
U ovoj formaciji će Bekrić pokazati da je igračina i da Zeba i on ne mogu igrati zajedno, kako nam je pisao aco ovdje i ubjeđivao nas.
Potpis!

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 09 apr 2012, 16:18

domorocki je napisao/la:Čuj ovih,BvB,Bayern,Juventus :oops:
Draži su mi pljuvači sa sjevera nego ovi što navijaju za neke strane ekipe,čuj BvB,Bayern,Juventus :o
Pametno rečeno ! Kakvo je zadovoljstvo navijati za tamo "neke" kad ih gledaš svako 7 dana preko TV-a, je.bo njihove milione. Ovako fino odeš na Sjever/Jug navijaš ko "budala", i svaka sitnica, svaki go' te čini sretnim.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 09 apr 2012, 17:18

samir825 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la: e moj simke samke ti više na našoj temi nego na fks, ali eto haj dobro.
A sto se tice fanshopa, nemam potrebe, u uzoj familiji vecina su pitari, samo je stara negdje naograjisala na kljukusu, pa navija za zelju, al` sta cu njoj kupovati (mada sam cuo da imate sampona nekih u ponudi, pa sam to mogo uzeti, mozda i svratim :lol: ), cura mi navija za Sarajevo, tako da stvarno nemam potrebe, mozda nekad drugi put ;)
A sto se tice mog vremena provedenog na temi, pa ispitujem situaciju za srijedu, ne bih da dodjem i ostanem bez zuba :D
Znaš ti ironija, al' famozni je Željo prvak to stoji, kao i uvjek, kad prestaneš uzimati teške možda se i ti okreneš.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 apr 2012, 17:32

England je napisao/la:
samir825 je napisao/la:
Znaš ti ironija, al' famozni je Željo prvak to stoji, kao i uvjek, kad prestaneš uzimati teške možda se i ti okreneš.
meni se cini da nije ironican, da u njemu vri plava krv i sada izlazi na vidjelo, bujrum u srijedu na jug i povedi jos svojih jarana nek gledaju pravi tim, nek uzivaju za tih 5 km, ono gore na hadisonu patnja prava, mucis i sebe i druge oko sebe
Za zivot cijeli!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 09 apr 2012, 17:38

Frka sa parama. Ima li ko da bi kupio majcu. OPIS: VELIČINA L,PLAVA BOJA,DUGI RUKAV.Majca s natpisom Manijaci i ispod toga Željezničar.I da naglasim da je jako dobro očuvana. Ko je zainteresovan neka se javi na PP :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 09 apr 2012, 17:50

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: meni se cini da nije ironican, da u njemu vri plava krv i sada izlazi na vidjelo, bujrum u srijedu na jug i povedi jos svojih jarana nek gledaju pravi tim, nek uzivaju za tih 5 km, ono gore na hadisonu patnja prava, mucis i sebe i druge oko sebe
Za prvaka, nisam bio ironican, to je cinjenica :)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kada sam se rodio, prvo sto sam pogledao bio je stadion Kosevo :D Tada je pocela ljubav, koja traje do dan danas, necu ici na jug, idem na zapad, i mozda povedem rodjaka malog (nikad nije bio na Grbavici).
Znam da si se ponadao, ali nista od toga da ostavim Sarajevo i navijam za Zelju, u srijedu sam, kao i svaki put, sem kada igrate protiv Sarajeva i Olimpica :) Puno srece ;)
Oko za oko, zub za zub!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 09 apr 2012, 18:04

Ma Beslija mora od prve minute da u prvom zabijemo gol i dva na foru i u drugom lagano da kuliramo, sto vise utakmica bude odmicala a bude X ili nedo Bog dvica to ce Zenicani biti napaljeniji i davati 150% od sebe tako da ulazak Mirse u 60-70 minuti nece imati nek iveci efekat.

Guso - Cola, Bogi, Vasa, Kvesic - Nyema, Svraka, Bekric, Mirso - Selimovic i Adilovic (4-4-2) vjerovatno nece biti ni blizu ali eto :D
Mes Que Un Club

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 09 apr 2012, 18:15

samir825 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: meni se cini da nije ironican, da u njemu vri plava krv i sada izlazi na vidjelo, bujrum u srijedu na jug i povedi jos svojih jarana nek gledaju pravi tim, nek uzivaju za tih 5 km, ono gore na hadisonu patnja prava, mucis i sebe i druge oko sebe
Za prvaka, nisam bio ironican, to je cinjenica :)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kada sam se rodio, prvo sto sam pogledao bio je stadion Kosevo :D Tada je pocela ljubav, koja traje do dan danas, necu ici na jug, idem na zapad, i mozda povedem rodjaka malog (nikad nije bio na Grbavici).
Znam da si se ponadao, ali nista od toga da ostavim Sarajevo i navijam za Zelju, u srijedu sam, kao i svaki put, sem kada igrate protiv Sarajeva i Olimpica :) Puno srece ;)
Ako si iskren svaka cast ! ;)
Željeznicar za život cijeli !

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 09 apr 2012, 18:30

likusa je napisao/la:
Jel vi stvarno ozbiljno shvatate ovu omladinu(da ne kazem djecu)?
Koji ce normalan Hordas navijati za Siroki, kada igra Zeljo - Siroki?
Kako ce neki normalan Hordas moci zaboraviti onaj izlazak na ulicu Manijaka, nakon smrti Vedrana?
Pa svaki dan sa Manijacima pijem kafu, zezamo se.
Naravno da mi je drag Beslija, Guso, koji su toliko dali za moju Bosnu(reprezentaciju).
Naravno da mi je draze da Zeljo igra u Evropi, pa da mi se na Kosevu pjeva Jedna si Jedina, nego da veliki timovi dolaze u Siroki, Banjaluku i sl.
Kako mi necet biti dragi kada vam na Evropskim utakmicama uvijek pise Zeljeznicar Sarajevo :D
I najzalosnije mi je kada vidim Manijake i Horde kako se tuku :(
Navijacka previranja, prepucavanja, sve je to OK i to je oduvjek bilo u Sarajevu, ali sam apsolutno protiv nasilja.
Naravno prvo mi ide Sarajevo, pa jedna svjetlosna godina, pa Zeljo, Velez, Olimpic.
Puno srece, i vidimo se na derbiju kada cemo zajedno da pjevamo Jedna si Jedina ;)
Oko za oko, zub za zub!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 apr 2012, 18:36

samir825 je napisao/la:
likusa je napisao/la:
Kako ce neki normalan Hordas moci zaboraviti onaj izlazak na ulicu Manijaka, nakon smrti Vedrana?
Naravno da mi je drag Beslija, Guso, koji su toliko dali za moju Bosnu(reprezentaciju).
Naravno da mi je draze da Zeljo igra u Evropi, pa da mi se na Kosevu pjeva Jedna si Jedina, nego da veliki timovi dolaze u Siroki, Banjaluku i sl.
Kako mi necet biti dragi kada vam na Evropskim utakmicama uvijek pise Zeljeznicar Sarajevo :D
Navijacka previranja, prepucavanja, sve je to OK i to je oduvjek bilo u Sarajevu, ali sam apsolutno protiv nasilja.
Naravno prvo mi ide Sarajevo, pa jedna svjetlosna godina, pa Zeljo, Velez, Olimpic.
Puno srece, i vidimo se na derbiju kada cemo zajedno da pjevamo Jedna si Jedina ;)
Prvo svaka cast na misljenju druze!!! Mislim i sam sam takav,u redu je zezancija i podbadanje,ali to je to ;)

ali varas se u par stvari,ev npr,meni je 30g,znam par likova mojih godina sto su otvoreno navijali za siroki i borac...elem svaki klub koji igra protiv zelje.
nazalost,dosta danasnjih se fura na neke ultra fazone,mada nit znaju sta to znaci niti sta vise. a mi koji bi popili par pivara pred tekmu kao kondicione pripreme,pa malo na skakanje i navijanje,pa poslje tekme sa kojim hordasem da se zajebavamo izgleda ispadamo iz fazona
uglavnom,lijepo je cuti da nisam sam takvog misljenja,zivio :mrgreen:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 09 apr 2012, 19:39

samir825 je napisao/la:
likusa je napisao/la:
Sto ne bi bio iskren nekad je sve ovo bilo normalno i provokacije i zajebancije su bile,ali u granicama normale i finog raspolozenja,a ne kao danas,kad mnogi,ograniceni ko balkon,namecu svoje standarde i zakone.
Mozete cuti na tone primjera,tipa kad je igrala tekma Zeljo -Videoton,jaran od mog starog mrtvi pitar,kazu kad spomene ime Zeljo muka ,ospe se ,povraca.Zajedno sa mojim starim navijao na tekmi,maltretirali Madjare,ludnica bila.Medjutim nazaost sad je puno vise idola tipa Isovic ,koji kaze da je najveca utakmica navijaca Sarajeva Zeljo -Videoton.Divovski nema sta.Ima takvih i kod nas,ali eto.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 09 apr 2012, 20:37

Đe Alabacete nađe? hahah :D

Ma pustite mi se ovih evropskih timova i tekmi, kad je Zeljo svjetska ekipa !!! Eh sad cemo vidjeti Bekriju sta je i gdje je :mrgreen:
Osim - drugo ime za Želju !

maknadi
Kontakt:

Post Postao/la maknadi » 09 apr 2012, 20:47

Gledam nesto,ove sezone bi Newcastle mogao u kvalifikacije za LP,tamam...Osveta... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 09 apr 2012, 20:49

Željezničar – Čelik (Radosav Vukasović) dobar, dobar :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 09 apr 2012, 20:51

maknadi je napisao/la:Gledam nesto,ove sezone bi Newcastle mogao u kvalifikacije za LP,tamam...Osveta... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ja mislim da bi to bila dobra utakmica :o

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Levin i 25 gostiju.