AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Titova-Juga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Titova-Juga » 08 apr 2012, 02:05

baresi#6 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Kakav Montolivo, a pogotovo Keita, mi pravog veznjaka osim Clarenca ustvari i nemamo a svi znamo koliko je njemu godina. Treba SIlvio malo iskesirati za sljedecu sezonu ako hoce da napreduju u Europi odnosno drugim rijecima konkurisu Barci i Realu onda im u sredini treba jedna superzvijezda i naravno poneki solidan bek!
šta fali montolivu?

tek sad vidim da je boateng out pa jeboga tito više dokle?

Sto se mene tice prosjek igrac, nije extra klasa koja nam je potrebna.
Recimo kada bi doveli Modrica, (sto je ravno nemogucem), onda bi vec mogao reci da smo nesto napravili u sredini.
Za bekove se vec zna...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 08 apr 2012, 07:21

IlPrincipe je napisao/la:BASTA !

Za sve one koji pišu:"Zbogom Scudetto" - "Scudetto je izgubljen" ili "Juventus je šampion Italije"...

-Idite svi dođavola, jer vi ste sramota svih ROSSONERA!

-Ja sam besan, jer jedina stvar koja me nervira više od poraza Milana su privremeni FANOVI. Muka mi je od vas, vi ste devijacija ovog kluba, skoro ste gori od političara!

-Ako morate da kritikujete Milan, učinite to davajući KONSTRUKTIVNA mišljenja, NE DESTRUKTIVNA!

-Promenite tim za koji navijate, jer takvi kakvi ste niste dostojni ni da izgovorite reč MILAN!

A Juventinima i ostalim DUŠMANIMA poručujem ovo:" Mi smo navijači MILANA, i po karakteru ne odustajemo NIKADA, i verujemo do kraja!

Taj Scudetto MORA ostati na našim dresovima i sledeće sezone. Ko želi da veruje, dobro, a oni koji ne žele da veruju neka ĆUTE i bez KOMENTARA!

Preuzeto sa jednog Milanovog bloga ...
Fino je ovo sve,ali treba malo pogledati realnsot onaj Juventus do kraja neće kiksati,a opet mi ne možemo dobiti 7 utakmica za redom. ;)

Svejedno Forza Milan !
-RIVALDO-

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 08 apr 2012, 10:29

Na osnovu čega neće kiksati? Jesmo mi bili skoro sigurni u bodove sa firencom i cataniom pa šta bi? Jesmo li nedavno prestigli ih kada su imali više bodova i 2x tekme u džepu u faktički 3 kola?
Riječ je o 1 bodu a u igri 21.
Imamo nesrazmjerno lakši raspored i ako tu bodove ne pokupimo, nemamo se šta buniti, čestitat protivniku.
Tekma sa palermom nije Bog zna šta, ekipa bez glave i repa, gledao tekmu, pa mi smo im 4 komada uvalili. Pritisak je na njima sada šta god pojedinci filozofirali, moraju sve do kraja dobiti, praktički kao i mi, pa ko bude bolji do zadnjeg kola. Ovu firencu bi mi od prije mjesec pomeli sa 5 komada, očit je bio umor.
Nadat se da binjo neće više počinjati, cassano treba kretati, zajedno sa faraonom. Odmah je 2x šanse napravio,
Šta je sa mvb, silvom, tengom, kada se vraćaju?

Nama su najvažnije naredna tekma sa chievom vani, onda 7 dana odmora, pa 2x kući. AKo tu osvojimo 9 bodova sve je otvoreno. Ako ne, piši propalo. Niko nije kriv nego mi sami, od medicinskog osoblja, fitnesa pa do maxa.
Tu sve treba čistku napraviti.

Magica kaže starost, pa jesu li teng, aqua.....stari :lol: Nenormalna sezona, takvi pehovi da ne povjeruješ.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 08 apr 2012, 11:24

Titova-Juga je napisao/la:

Recimo kada bi doveli Modrica, (sto je ravno nemogucem), onda bi vec mogao reci da smo nesto napravili u sredini.
Za bekove se vec zna...
modrić extra klasa a montolivo nije? :?
previše ti gledaš EPL. modrić je valjda najprecjenjeniji igrač u historiji fudbala. montolivo je igranjem u reprezentaciji italije gdje ima veoma važnu ulogu pokazao da je spreman za veći domet od fiorentine dok je još mlad. jedno su želje drugo je realnost. i takav montolivo je svemirski brod za većinu veznjaka u milanu.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 apr 2012, 12:03

Danas Galliani u posjeti Milanellu 'očitao lekciju'/porazgovarao sa igračima i trenerom ..

Treba njima batina :twisted: :lol:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 08 apr 2012, 12:15

baresi#6 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:

Za bekove se vec zna...
modrić extra klasa a montolivo nije? :?
previše ti gledaš EPL. modrić je valjda najprecjenjeniji igrač u historiji fudbala. montolivo je igranjem u reprezentaciji italije gdje ima veoma važnu ulogu pokazao da je spreman za veći domet od fiorentine dok je još mlad. jedno su želje drugo je realnost. i takav montolivo je svemirski brod za većinu veznjaka u milanu.

Da budem iskren najmanje EPL gledam od svih liga jer ju je ionako previse na sportklubovima, dojadila je.
Modric je mnogo bolji kreator sa tecnijim/tacnijim pasovima od doticnog.
O precjenjenosti necu ni komentarisati, dovoljno je samo istaci ko ga je sve trazio zimus. Presmijesno dakle..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 08 apr 2012, 12:38

Joj kad bi nam Kaku doveli :mrgreen:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 08 apr 2012, 13:24

http://twitpic.com/96w2ak" onclick="window.open(this.href);return false;

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 08 apr 2012, 13:24

da ce izgubit titulu kad kenjaju ccc
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 apr 2012, 19:29

Čitalac (sudija) iz Poljske: Meč Barca-Milan bi trebalo da se ponovi!

Čitalac portala "Canale Milan" Poljak, Lukasz Wolski, je napisao tekst u kome se vidi da ima vrlo jasno mišljenje o dosuđenom drugom penalu na Camp Nou, koji je verovatno odlučio ko će biti polufinalista.

"Pišem iz Poljske, i veliki sam ljubitelj Italijanskog fudbala, takođe, SUDIJA sam već 6 godina. Gledao sam poslednju utakmicu između Barcelone i Milana i mislim da drugi penal NIJE MOGAO biti dosuđen, jer je igrač Barce pao pre nego što je korner izveden, i lopta nije bila u igri. Na TV-u se sve jasno vidi", rekao je on.

"Iz tog razloga (tehnička greška), utakmica bi trebala da se ponovi, jer sudija NIJE primenio pravila igre (korner je trebao da se ponovi) i mislim da bi Milan trebao da se žali Uefi. U sličnom slučaju, meč između Bahreina i Uzbekistana (Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj) je bio PONOVLJEN", završio je Poljak.

Nažalost, ukoliko bi Milan uputio žalbu Uefi, verujte, meč ne bi bio ponovljen, jer je svima vama odavno postalo jasno da je fudbal postao MONOPOLSKA igra.

Preuzeto sa A.C Milan Serbia
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 08 apr 2012, 23:10

U svom okruženju poznajem dosta simpatizera Milana i mogu reći da nisu lojalni.. svi su nekakvi pesimisti i šta ja znam šta već sve ne..al jedno je sigurno; Alegri je morao ponekad donositi bolje odluke.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 09 apr 2012, 09:53

Mah, Barca je već prežaljena, FIFA i UEFA neće dozvoliti nikakvo ponavljanje i ponovno potezanje na tu temu. Poenta je da se takve stvari više ne događaju, ali šta vrijedi kad se uzalud boriš s vjetrenjačama. :roll:

Ah, umalo ne zaboravih; sretan rođendan, Noćerino! :P

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 09 apr 2012, 11:56

balotelli for sale.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 apr 2012, 12:00

I sta ce nam Balotelli? Obicni balavac i kreten koji svojim glupostima zeli da bude u centru paznje. Koliko god da je kvalitetan, vise je lud. Da rizikujem crveni svaku tekmu? Da strepim sta ce ludjak uradit? Neka hvala. Imamo mi dovoljno budala u sastavu i mimo njega. Mi ako hocemo da napredujemo moramo dovesti 2 beka, centralnog veznog i poluspica. Al ne da ovi igraci budu osrednji vec svjetske klase. Imamo kazu Montoliva dobar posao, volio bih Kaku nazad ili nekog mladog igraca kao recimo Lucas Moura ali njega je zapikao Inter, ili Eriksen iz Ajaxa. To bi bila pojacanja na duge staze.

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 09 apr 2012, 14:17

A_d_0 je napisao/la:I sta ce nam Balotelli? Obicni balavac i kreten koji svojim glupostima zeli da bude u centru paznje. Koliko god da je kvalitetan, vise je lud. Da rizikujem crveni svaku tekmu? Da strepim sta ce ludjak uradit? Neka hvala. Imamo mi dovoljno budala u sastavu i mimo njega. Mi ako hocemo da napredujemo moramo dovesti 2 beka, centralnog veznog i poluspica. Al ne da ovi igraci budu osrednji vec svjetske klase. Imamo kazu Montoliva dobar posao, volio bih Kaku nazad ili nekog mladog igraca kao recimo Lucas Moura ali njega je zapikao Inter, ili Eriksen iz Ajaxa. To bi bila pojacanja na duge staze.
Sjećam se priča prije dolaska Ibre.. "smirit će se on", "i gori od njega su popravili disciplinu u Milanu" itd.. i eto na kraju.. malo malo pa neki ispad, crveni, fajt sa napolitancima..
Kvalitet Maria nije upitan, al neka njega dalje od San Sira, bolje kupiti nekog solidnog veznjaka, nego bacati pare u prazno.. A valjda će Don Silvio pružiti džep i kupiti nekog dostojnog AC Milana.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 09 apr 2012, 14:23

A_d_0 je napisao/la:I sta ce nam Balotelli? Obicni balavac i kreten koji svojim glupostima zeli da bude u centru paznje. Koliko god da je kvalitetan, vise je lud. Da rizikujem crveni svaku tekmu? Da strepim sta ce ludjak uradit? Neka hvala. Imamo mi dovoljno budala u sastavu i mimo njega. Mi ako hocemo da napredujemo moramo dovesti 2 beka, centralnog veznog i poluspica. Al ne da ovi igraci budu osrednji vec svjetske klase. Imamo kazu Montoliva dobar posao, volio bih Kaku nazad ili nekog mladog igraca kao recimo Lucas Moura ali njega je zapikao Inter, ili Eriksen iz Ajaxa. To bi bila pojacanja na duge staze.
+1
Neka njega nek se vrati u Inter.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 09 apr 2012, 14:31

rastafarian je napisao/la:
Sjećam se priča prije dolaska Ibre.. "smirit će se on", "i gori od njega su popravili disciplinu u Milanu" itd.. i eto na kraju.. malo malo pa neki ispad, crveni, fajt sa napolitancima..
Kvalitet Maria nije upitan, al neka njega dalje od San Sira, bolje kupiti nekog solidnog veznjaka, nego bacati pare u prazno.. A valjda će Don Silvio pružiti džep i kupiti nekog dostojnog AC Milana.
Ma burazere Ibra zabija golove asistira,prevaga je na terenu a ovaj niti zabija kako treba golove niti bilo sta samo pizdarije pravi u tome je stvar.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 09 apr 2012, 15:52

ibra i cassano imaju sličan karakter kao balotelli. da ne spominjem sve šta je cassano uradio. znači odrastao na ulici isprobao sve živo, spavao sa preko 700 žena i sam je rekao da nije fudbala da bi vjerovatno dosad bio mrtav jer bi se morao baviti kriminalom jer drugačije ne zna. zatim hoće da se bije sa sudijom u dresu sampdorie dok je bio i ono njegovo čuveno nakon crvenog kartona kad kaže sudiji: tu te čekam! ionako balotelli igra preko qrca u cityu. nije on gore došao što je htio već je htio napustiti inter. u milanu ima dosta starijih igrača koji bi ga smirili. da ne govorim da je daleko najveći talenat na ostrvu. jbg bez rizika nema profita. i cassano je bio rizik, doduše financijski mnoogo manji ali se već dosad isplatio. kako god ja bubreg smijem staviti da će balotelli zaigrati u milanu. sad pitanje je jedino hoćemo li to biti uskoro ili u nekoj daljoj budućnosti. mislim da je tu sve jasno kad se malo razmisli i saberu neke stvari.

BTW sretan rođendan golgeteru nocerinu 8-)

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 apr 2012, 18:02

Evo pozvanih za sutranji mec nema Van Bommela,Abatea i Boatenga

Chievo-Milan: pozvani "Rossoneri"

Golmani: Abbiati, Amelia, Piscitelli

Odbrana: De Sciglio, Mexes, Nesta, Zambrotta, Yepes

Vezni red: Emanuelson, Flamini, Gattuso, Muntari, Nocerino, Seedorf, Strasser (n. 24), Valoti (n. 57)

Napadači: Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Robinho.

Znaci ovako vjerovatno:
------------Abbiati-----------
-Zambrota-Nesta-Mexes-Yepes-
---------------Gattuso---------------
------Nocerino-------Muntari-------
-----------Emanuelson---------------
----------Ibrahimovic-Robinho---------

Zanima me ko ce igrati na LB
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 09 apr 2012, 18:06

Da je neki drugi trener, pa hajd', al' dovoditi u najmanju ruku problematičnog Balotellija dok je Allegri na klupi (koji nema skoro nikakav autoritet u ekipi) je ravno promašaju. Mario bi ga vrtio oko malog prsta, a bojim se da bi situacija čak poprimila i više nego ona s Ibrahimovićem (znamo da ga Max ne smije staviti na klupu, kamoli ga ostaviti na istoj neko vrijeme :roll: ).

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.