Evo i ja sam pregledao raspored,trebali bi dobiti Netse sva tri puta koliko igramo sa njima,uzeti Toronto,Clevland i Detroit,siguran je poraz od OKC i jedan od IND,dok ih u drugoj tekmi mozemo uzet.I nek izgubimo od Orlanda,i MIL mislim da nam je PO osiguran,u slucaju nekog/nekih neocekivanih poraza,glavna ce tekma biti sa MIL,ona predzadnja...Manuel je napisao/la:Znaci ne mogu da vjerujem sta smo sebi dopustili da se sada moramo boriti i za sami ulazak u play off a veci dio sezone smo bili na 3 mjestu,ali evo maloprije sam gledao raspored imamo poprilicno lagan raspored tako da se nadam da bi trebali izboriti play off,samo da ne bude opet sa MajamijemSlatinash_7 je napisao/la:Kako je krenulo Philla ce od 4.mjesta spasti na 9. :S znaci ne mogu da dobiju niti jednu ekipu iz PO,osim eto Atlante prije 2-3 kola..Holiday i Williams previse forsiraju,Iggy se nesto izgubio,ovo mi sve mirise na jos jednu sezonu gdje cemo max biti 8. a sve su sanse da cemo dobiti i taj lottery pick...
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ova philla se raspada nisam ocekivao tako lose partije od phille ove sezone,koj im qrac 

ne kazem ja nista samo kazem da jos mora da radi kako bi dostigao to cluch, po meni za igraca cluch moze se reci da su to kobe, durant i po meni prvi na toj listi je svakako Carmelo sto je i dokazao sinocSaltCityAttack je napisao/la:pa mnogo je utakmica on odlucio na taj nacin i mnogo manje izgubio..ja ne mogu reci da je njegova greska, jer i Deng je profulao obadva, zatim Noah jedno i td..svi su u tome sudjelovali...ali da je Rose bio los u prvom poluvremenu jeste vise nego lossparsfan je napisao/la:Zeljovac_1921 je napisao/la:
Rose nije uopste u formi, liku je prva tekma da igra nakon povrede i nakon sto je propustio 12 (20 i nesto ukupno ove sezone). Sto se dalo i vidjeti, cim se vrati u shape, bit' ce to onaj clutch Rose
zeljovac i ti ga pretera clutch rose![]()
stvarno gotivim momka ali clutch da kazzes za njega nikako ne ide...
naravno da ce on odlucvati dosta meceva odlican je to igrac ali mora jos raditi jos mu sut daleko od standarda tipa evo pogledaj westbrooka isto maestrala igrac ali covek nema sut konstantan...

kad kazem clutch podrazumjevam game winnere a ne buzzer beatere u 1. 2. cetvrtini, Durant i nekako al kolko ih je Antony imo... recimo ove sezone
jel to zelis reci da Carmelo nije clutch kao recimo Brayant ?armin dju je napisao/la:kad kazem clutch podrazumjevam game winnere a ne buzzer beatere u 1. 2. cetvrtini, Durant i nekako al kolko ih je Antony imo... recimo ove sezone

ove godine ? 4,5 vako znam iz glave.
Melo je najbolji clutcher u ligi vec duze vrijeme.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
jest bio je dok je igro u denveruRaul_64 je napisao/la:jel to zelis reci da Carmelo nije clutch kao recimo Brayant ?armin dju je napisao/la:kad kazem clutch podrazumjevam game winnere a ne buzzer beatere u 1. 2. cetvrtini, Durant i nekako al kolko ih je Antony imo... recimo ove sezone
ove godine ? 4,5 vako znam iz glave.
Melo je najbolji clutcher u ligi vec duze vrijeme.

sinoc za produzetak i onda za pobjedu, eto kolko veze nemasarmin dju je napisao/la:kad kazem clutch podrazumjevam game winnere a ne buzzer beatere u 1. 2. cetvrtini, Durant i nekako al kolko ih je Antony imo... recimo ove sezone
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
kome bi dao loptu u zadnjem napadu za pobjedu: melu, kobeu, pierceu, parkeru, roseu, durantu, lebronu (ovo je sala naravno) ...?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
vjerovatno kobeu al njega mrzim pa bi prije izgubio ono, od ostalih navedenih melu i wadeu kojeg si ti kao vjerovatno jedan veliki kosarkaski znalac zaboravio 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Neki izgleda prate Nba od sinoc,LenBias je napisao/la:sinoc za produzetak i onda za pobjedu, eto kolko veze nemasarmin dju je napisao/la:kad kazem clutch podrazumjevam game winnere a ne buzzer beatere u 1. 2. cetvrtini, Durant i nekako al kolko ih je Antony imo... recimo ove sezone
@ KK bosna zaboravio si the TRUTH-a

ma namjerno sam ga izostavio, nikako zaboravio, zato sam namjerno stavio lebronaLenBias je napisao/la:vjerovatno kobeu al njega mrzim pa bi prije izgubio ono, od ostalih navedenih melu i wadeu kojeg si ti kao vjerovatno jedan veliki kosarkaski znalac zaboravio

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
armin dju je napisao/la:@ KK bosna zaboravio si the TRUTH-a,
KK_Bosna je napisao/la:kome bi dao loptu u zadnjem napadu za pobjedu: melu, kobeu, pierceu, parkeru, roseu, durantu, lebronu (ovo je sala naravno) ...?

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bryantu, Billupsu i Stackhouseu. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
hahhaaa oprosti vidjoh 2 put parkeraKK_Bosna je napisao/la:armin dju je napisao/la:@ KK bosna zaboravio si the TRUTH-a,
KK_Bosna je napisao/la:kome bi dao loptu u zadnjem napadu za pobjedu: melu, kobeu, pierceu, parkeru, roseu, durantu, lebronu (ovo je sala naravno) ...?

U ovoj sezoni:armin dju je napisao/la:kad kazem clutch podrazumjevam game winnere a ne buzzer beatere u 1. 2. cetvrtini, Durant i nekako al kolko ih je Antony imo... recimo ove sezone
slobodna bacanja protiv bostona, trica protiv washingtona i jučer za produžetak i pobjedu. dakle, 4 puta koliko se mogu sjetiti, a vjerovatno je imao i više...
From Elias: Carmelo Anthony tied the game with a 3-pointer with 11 seconds left in regulation and then put the Knicks up for good with a 3-pointer with 8 seconds remaining in overtime. According to the Elias Sports Bureau, Anthony has gone 24-52 from the field in game-tying or go-ahead situations in the last 15 seconds of 4th quarter/OT over the last 10 seasons. Among players that have taken at least 20 field goal attempts over that span, Anthony ranks first in field goal percentage (46.2). His 24 field goals are second to Kobe Bryant's 26.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Goes in-and-out

Just goes in

Bananko-banana

Rekorderi sinoc
Koševi: Carmelo Anthony (43)
Asistencije: Rajon Rondo (15)
Skokovi: Tim Duncan (16)
Ukradene lopte: James Jones (4)
Blokade: Serge Ibaka (5)
Odlican opis stanja 76ersa
Ako pogledamo skupinu koju Sixersi imaju na okupu vidimo sastav čiji se proklamirani osnovni kotačići stilom igre i jakim stranama preklapaju u igri i međusobno si oduzimaju prostor koji bi značio kontinuitet dobre igre u napadu (obrana ovoj ekipi nije problem). To se prvenstveno odnosi na sadašnju vanjsku startnu liniju Holiday - Turner - Igoudala. Sva trojica trebaju loptu da bi bili od koristi u napadu, sva trojica se demokratski izmjenjuju u organizaciji igre, ali na dosadašnjem uzorku pobjeda i poraza je jasno kako je ova šema istrošena i pročitana. Niti jedan nije šuter koji bi konstantno ugrožavao obranu, a alternative u Meeksu i Wiliamsu nisu materijal za startere. S druge strane, Elton Brand, igrač koji je do prošle sezone koliko-toliko mogao nositi igru pod košem na konstantnoj razini, ove sezone ima samo povremene bljeskove i nije u godinama kada može pružiti išta više od korektne igre u postu.
Collins je uspio sklopiti radničko-ratničku momčad od gomile djelova koji se nužno nisu poklapali i taj sastav je očito dosegnuo svoj vrhunac u prvom dijelu sezone iskoristivši vlastitu uigranost spram ostatka lige (sastav je minimalno mijenjan poslije lockouta) i lagan raspored s puno domaćih utakmica. Taj nagli start je zavarao i promatrače i navijače tako što je dao lažnu nadu da je ova momčad više nego što ona istinski jest. Ako se samo prisjetimo kraja prošle sezone, Sixersi su s 50% učinka upali u playoff odakle su instant sprašeni od strane Heata.

Just goes in

Bananko-banana

Rekorderi sinoc

Koševi: Carmelo Anthony (43)
Asistencije: Rajon Rondo (15)
Skokovi: Tim Duncan (16)
Ukradene lopte: James Jones (4)
Blokade: Serge Ibaka (5)
Odlican opis stanja 76ersa

Ako pogledamo skupinu koju Sixersi imaju na okupu vidimo sastav čiji se proklamirani osnovni kotačići stilom igre i jakim stranama preklapaju u igri i međusobno si oduzimaju prostor koji bi značio kontinuitet dobre igre u napadu (obrana ovoj ekipi nije problem). To se prvenstveno odnosi na sadašnju vanjsku startnu liniju Holiday - Turner - Igoudala. Sva trojica trebaju loptu da bi bili od koristi u napadu, sva trojica se demokratski izmjenjuju u organizaciji igre, ali na dosadašnjem uzorku pobjeda i poraza je jasno kako je ova šema istrošena i pročitana. Niti jedan nije šuter koji bi konstantno ugrožavao obranu, a alternative u Meeksu i Wiliamsu nisu materijal za startere. S druge strane, Elton Brand, igrač koji je do prošle sezone koliko-toliko mogao nositi igru pod košem na konstantnoj razini, ove sezone ima samo povremene bljeskove i nije u godinama kada može pružiti išta više od korektne igre u postu.
Collins je uspio sklopiti radničko-ratničku momčad od gomile djelova koji se nužno nisu poklapali i taj sastav je očito dosegnuo svoj vrhunac u prvom dijelu sezone iskoristivši vlastitu uigranost spram ostatka lige (sastav je minimalno mijenjan poslije lockouta) i lagan raspored s puno domaćih utakmica. Taj nagli start je zavarao i promatrače i navijače tako što je dao lažnu nadu da je ova momčad više nego što ona istinski jest. Ako se samo prisjetimo kraja prošle sezone, Sixersi su s 50% učinka upali u playoff odakle su instant sprašeni od strane Heata.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Oni će vjerovatno završiti deveti ako ovako nastave, a Knicksi i Bucksi su u strašnoj formi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Melo je kao sto Raul rece godinama jedan od najboljih clutch igraca, ja opet kazem zavisi kako ko gleda i smatra clutch igraca. I sve zavisi od situacija, ja recimo gledam cijelu cetvrtu cetvrtinu ili zadnjih 5 minuta (sve zavisi kad ga krene), da je tu kad najvise treba ekipi, da ponese ekipu na ledjima, i onda da dobije/zavrsi tekmu (uglavnom da bude igrac koji odluci utakmicu). Nekad ode do zadnjeg suta a nekad rijese prije. **** ga ni najbolji clutch igrac ne moze vazda pogoditi game winning shot. Po meni najbolji danas su Kobe, Durant, Melo, Nowitzki (u PO se najbolji vidi), Wade, CP3armin dju je napisao/la:kad kazem clutch podrazumjevam game winnere a ne buzzer beatere u 1. 2. cetvrtini, Durant i nekako al kolko ih je Antony imo... recimo ove sezone
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.