Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Džeko opet ima više šansi da igra u prvom timu sada kada nema Balotellija, kasno je već za neke ispravke ali moglo je biti jasno kakav je karakter dotični kad je bio većinom kriv za nepotreban crvendać prošle godine protiv Kieva.
Više minuta za Edina i logično nada da će i koja ući do kraja prvenstva. Sretno Big Ed
Više minuta za Edina i logično nada da će i koja ući do kraja prvenstva. Sretno Big Ed
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Tacno,plus nema vise pritiska.Tako da bi do kraja moglo to da ide ko podmazano.ramiral je napisao/la:Džeko opet ima više šansi da igra u prvom timu sada kada nema Balotellija, kasno je već za neke ispravke ali moglo je biti jasno kakav je karakter dotični kad je bio većinom kriv za nepotreban crvendać prošle godine protiv Kieva.
Samo ima jedan problem,ako Dzeko bude zabijao,vjerovatno ce i pobjedjivati.
A to znaci spasavanje guza Manciniju.Sto Dzeki ni u kom slucaju ne pase.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mancini što je spašavao zicagu - spašavao... nadobudni arapi neće više trpjeti uloženi novac bez titule... sve ok ali njima je uspjeh jedino mjerilo, a uspjeh se ogleda u titulama...
Šanse da Mancini ostane su 50%, a da ne ostane 95%
Ma seik se zaljubio u ovoga,druge nema.ramiral je napisao/la:Mancini što je spašavao zicagu - spašavao... nadobudni arapi neće više trpjeti uloženi novac bez titule... sve ok ali njima je uspjeh jedino mjerilo, a uspjeh se ogleda u titulama...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Šeik Al Nastran
Ma samo neka Edin igra više i neka pokoja završi iza leđa protivničkog gomana pa da se čuje ono : OOOOOOO EDIN DŽEKOO OOOO
Ma samo neka Edin igra više i neka pokoja završi iza leđa protivničkog gomana pa da se čuje ono : OOOOOOO EDIN DŽEKOO OOOO
Dobro, u Holandiji su i igracine poput Kezmana, Afonso Alvesa i Kuyta imali golova skoro kao utakmica. Tako da ne bi na to previse obracao paznju.Monolog je napisao/la:Ima Guidetti koji je na posudbi u Feyenoordu. Momak je bio solidan i na pripremnim utakmicama, ako uzmemo u obzir da ima nepunih 20 godina. A, u holandskoj ligi je progledao i zabija kao na traci. Dakle, sasvim dovoljan pokazatelj novom () treneru Cityja o kakvom talentu je riječ. Ok, sigurno da je nezreo za prve postave, ali može ulijetati sa klupe i igrati kup utakmice.
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zar je bitno hoce li igrati vise,bolje da nece ,odnosno da ima vece razloge za odlazak...
edin je fino rekao, da ce na kraju sezone sve biti jasno...tako da ostaju 4 solucije:
1. mancini odlazi - dzeko ostaje..................60% (vrlo moguca opcija jer svaki novi bi ga pozelio)
2. mancini ostaje - dzeko odlazi..................25% (manje moguce, ali nije iskljuceno)
3. mancini ostaje - dzeko na posudbu.........10% (skoro pa nemoguce - al nikad se ne zna)
4. mancini odlazi - dzeko na posudbu...........5% (za ovo moraju zaposliti veceg kloca od mance, al to su arapi...)
1. mancini odlazi - dzeko ostaje..................60% (vrlo moguca opcija jer svaki novi bi ga pozelio)
2. mancini ostaje - dzeko odlazi..................25% (manje moguce, ali nije iskljuceno)
3. mancini ostaje - dzeko na posudbu.........10% (skoro pa nemoguce - al nikad se ne zna)
4. mancini odlazi - dzeko na posudbu...........5% (za ovo moraju zaposliti veceg kloca od mance, al to su arapi...)
Ovaj Guidetti je izvikan pravo , mislim cak da je i Edin dobro brzi od njegaCartman je napisao/la:Dobro, u Holandiji su i igracine poput Kezmana, Afonso Alvesa i Kuyta imali golova skoro kao utakmica. Tako da ne bi na to previse obracao paznju.Monolog je napisao/la:Ima Guidetti koji je na posudbi u Feyenoordu. Momak je bio solidan i na pripremnim utakmicama, ako uzmemo u obzir da ima nepunih 20 godina. A, u holandskoj ligi je progledao i zabija kao na traci. Dakle, sasvim dovoljan pokazatelj novom () treneru Cityja o kakvom talentu je riječ. Ok, sigurno da je nezreo za prve postave, ali može ulijetati sa klupe i igrati kup utakmice.
![]()
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Gdje ti je Mancini odlazi, Dzeko odlazi?hz1987 je napisao/la:edin je fino rekao, da ce na kraju sezone sve biti jasno...tako da ostaju 4 solucije:
(da preziziram, pukao film i seicima i Edinu)
Kolko god mi mislili da Aguero je sebican prema Dzeki, to nije tacno. Bas sam neki dan gledao klipove na CityTV i Dzeko i Aguero se pravo druze, zagrljeni nekad izlaze sa treninga. Napocetku jest bio sebican jer se dokazivao Aguero al u zadnje vrijeme odlicno su suradjivali. Cim je Zabar prestao koristit njih dvojicu u napadu i jedan i drugi su nestali. Nekako sam siguran da je Mancini forsirao tendem Dzeko- Aguero da bi bili isad u utrci za titulu, ali mora on za svog Balu naci mjesta.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ma dobar je Aguero, nema problema sa njim. Problem je sa Balonjom i Zabaru.BIHfan je napisao/la:Kolko god mi mislili da Aguero je sebican prema Dzeki, to nije tacno. Bas sam neki dan gledao klipove na CityTV i Dzeko i Aguero se pravo druze, zagrljeni nekad izlaze sa treninga. Napocetku jest bio sebican jer se dokazivao Aguero al u zadnje vrijeme odlicno su suradjivali. Cim je Zabar prestao koristit njih dvojicu u napadu i jedan i drugi su nestali. Nekako sam siguran da je Mancini forsirao tendem Dzeko- Aguero da bi bili isad u utrci za titulu, ali mora on za svog Balu naci mjesta.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Aguero je u par navrata imao priliku da doda dzeki koji bi sigurno poentirao ali nije , da je sebican i nije bas ali da mogu dosta bolje funkcionisat na terenu mogu. Ali to sam mancinijem nije moguce jer ageuro igra sa tevezom pa balotelijem pa dzekom itd...
Koliko su ludi ovi šeici ,najprije će biti Džeko odlazi, Mancini na posudbu.levat je napisao/la:Gdje ti je Mancini odlazi, Dzeko odlazi?hz1987 je napisao/la:edin je fino rekao, da ce na kraju sezone sve biti jasno...tako da ostaju 4 solucije:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Da ga BiH-repka posudi za kvalifikacije? Blizu mu je Medjugorje, igra mu ljubimac Dzeko i to. Ibricic moze uzet ulogu Balotellia.Arnelinho je napisao/la:Koliko su ludi ovi šeici ,najprije će biti Džeko odlazi, Mancini na posudbu.levat je napisao/la:Gdje ti je Mancini odlazi, Dzeko odlazi?hz1987 je napisao/la:edin je fino rekao, da ce na kraju sezone sve biti jasno...tako da ostaju 4 solucije:
Tvrdi Daily Express.Roberto Mancini will stage a summer clear-out at Manchester City if he can keep hold of his job. Mario Balotelli, Carlos Tevez, Edin Dzeko, Nigel de Jong and Kolo Toure will all be shown the door.
- Cautinho
- Kontakt:
Neboj se,neće on ljeta dočekat...Cartman je napisao/la:Tvrdi Daily Express.Roberto Mancini will stage a summer clear-out at Manchester City if he can keep hold of his job. Mario Balotelli, Carlos Tevez, Edin Dzeko, Nigel de Jong and Kolo Toure will all be shown the door.
Keep walking.
-
GeneralBlancos
- Kontakt:
Henry je napisao/la:Veliki come back.Mancini vraca na kraju sezone Adebayora.
Dzeko kupi prnje ako nije lovaMancini je uvijek mislio da je upravu. Tevez je glavni igrač, kapiten. Kada se on požali, onda ne može sve biti uredu. Mi imamo neke veoma karakterne i neke veoma dobre igrače. Međutim, trening nikada nije bio jak i dovoljno dobro organizovan. Ponekad bi prestajali trenirati nakon 20 minuta, a zatim bi oni koji nisu bili u prvoj postavi ostalih 45 minuta samo posmatrali. To nikada nisam u životu prije vidio, ni u Monaku, ni u Arsenalu, a ni sada u Real Madridu. U tim klubovima bez obzira da li igraš ili ne, ti treniraš. Međutim, u Cityju ponekad igrači koji će biti na klupi ne treniraju. Počeo sam da mislim da nisam dobar fudbaler. Kad god sam došao na trening bio sam u lošem raspoloženju, nisam želio trenirati. Moje samopouzdanje je palo. U Cityju nisam postojao.“
Ciro: "6-0 je veliki rezultat ali to se još da izdržati ali 7-0 je posebna blamaža".
Six in the City JUTARNJI.Hr -Židak-novinar
U listopadu u muzeju, u travnju drugi put besmrtnik. Nakon utakmice, u jednom pubu pokraj Old Trafforda i stari je magarac poput mene zaronio u euforiju, impresioniran 6-1 pobjedom Cityja nad Unitedom. Ništa od 20. titule, Sir Alex, govorilo se za susjednim stolom, a idućeg jutra naslovne su stranice vrištale: “Six in the City”, itd. Na fotografijama je dominirao troublemaker Mario Balotelli i njegova majica - zašto uvijek ja? Proglasili su ga jednim od trojice najvećih igrača svijeta, Messi, Ronaldo, Balotelli. Alex Ferguson bio je u šoku i mrmljao: “Ovo je najgori dan u mojoj karijeri! Ali vratit ću se ja, u siječnju ćemo biti OK.” Mislili su da bunca i da ga je dohvatilo staračko ludilo. Samo iz poštovanja nisu pozvali liječnika.
‘Odj... u Bosnu’
Tih dana u engleskim novinama bio je vrlo popularan vic. “Žena budi Alexa Fergusona. Diži se, već je sedam? Trener Uniteda skače iz kreveta, trlja oči i pita - kad su zabili sedmi?” Danas, kada je United osam bodova ispred Cityja, opet je žena budilica. Ovaj put budi Mancinija. “Diži se, već je osam...”
Roberto Mancini se proslavio, ne samo taktič- kim postavkama, komponiranjem momčadi, već i grubim izjavama. U jednom času poručio je Edinu Džeki, kojega je City za 27,000.000 funti kupio iz Bundeslige: “**** u Bosnu...” Nekoliko mjeseci kasnije Roberto Mancini došao je u Međugorje, tražeći pomoć Majke Božje.
Junačio se na Tevezu
Vjerojatno je nekoliko Zdravomarija izmolio i za pobjedu nad Unitedom. Kako ga je ispratio ovdašnji narod, koji nikad ne zaboravlja klizeće startove? “**** iz Bosne...”
Gary Lineker, slavni engleski centarfor, najbolji strijelac svjetskog prvenstva 1986. godine u Meksiku i najbolji TV komentator od svih bivših igrača, izvukao je ključne pogreške Manci- nija, koji je potrošio 200 milijuna funti i nije osvojio ništa, osim plasmana u Ligu prvaka. Najveći Mancinijev grijeh je sukob s Tevezom. Njegove metode discipliniranja kontroverznog Argentinca nanijele su ogromnu štetu klubu usred bitke za naslov prvaka. Ali, dok se odricao Teveza, Mancini se osjećao jakim...
Preotvorena kritika
“Ne znam što se događalo u svlačionici, ali znam da igrači više vole kritiku saslušati iza zatvorenih vrata svlačionice nego kritiku pročitati u novinama”, govori Lineker i iz vlastitog iskustva.
Nejasno je što se dogodilo s Davidom Silvom, koji je do 22. siječnja i utakmice s Tottenhamom bio najbolji igrač Premiershipa, a nakon toga njegov učinak glasi - nula golova, nula asistencija. Objašnjenje da je “prirodno biti umoran nakon sedam mjeseci vrhunskog nogometa” ne zvuči uvjerljivo. A kao zadnji adut protiv Mancinija Lineker vadi i neprepoznatljivost Yaya Tourea nakon povratka s Afričkog kupa nacija.
Ipak, za najsmješnijom metodom destabiliziranja Uniteda posegnuo je Patrick Vieira, direktor sportskog sektora Cityja. Rekao je: “Povratak Paula Scolesa iz muzeja u prvu momčad očiti je znak slabosti Manchester Uniteda”. U nedjelju, na Uskrs, Paul Scholes prekrasnim je pogotkom zapečatio 20. naslov Uniteda, definitivno porazio City, a utakmicu gradskih suparnika za prevlast u svijetu i gradu 30. travnja na Etihadu učinio sasvim nevažnom. A Vieiri je s užitkom kontrirao i poznati otočki kolumnist Alan Hansen: “U Premiershipu se može pobijediti s dečkima iz muzeja, ali nikako s - djecom”.
Arapska ćudljivost
Mancini, Balotelli, Tevez, tri su pogreške šeika Mansoura, koji je 200 milijuna funti bacio u vjetar. Poznavajući arapsku ćudljivost, ponovi li se još jedna ovakva sezona - 200 milijuna ni za što - Manchester City čeka sudbina Leeds Uniteda. I izvori nafte imaju dno, šeik neće plaćati gubitnička druga mjesta i trpjeti podsmijeh, da su se njihovim milijunima narugala trojica “muppeta”, tri starčića - Ferguson, Scholes i Giggs. I šest kola prije kraja Premiershipa uz čaj u pet pričaju viceve. “Već je osam...”
U listopadu u muzeju, u travnju drugi put besmrtnik. Nakon utakmice, u jednom pubu pokraj Old Trafforda i stari je magarac poput mene zaronio u euforiju, impresioniran 6-1 pobjedom Cityja nad Unitedom. Ništa od 20. titule, Sir Alex, govorilo se za susjednim stolom, a idućeg jutra naslovne su stranice vrištale: “Six in the City”, itd. Na fotografijama je dominirao troublemaker Mario Balotelli i njegova majica - zašto uvijek ja? Proglasili su ga jednim od trojice najvećih igrača svijeta, Messi, Ronaldo, Balotelli. Alex Ferguson bio je u šoku i mrmljao: “Ovo je najgori dan u mojoj karijeri! Ali vratit ću se ja, u siječnju ćemo biti OK.” Mislili su da bunca i da ga je dohvatilo staračko ludilo. Samo iz poštovanja nisu pozvali liječnika.
‘Odj... u Bosnu’
Tih dana u engleskim novinama bio je vrlo popularan vic. “Žena budi Alexa Fergusona. Diži se, već je sedam? Trener Uniteda skače iz kreveta, trlja oči i pita - kad su zabili sedmi?” Danas, kada je United osam bodova ispred Cityja, opet je žena budilica. Ovaj put budi Mancinija. “Diži se, već je osam...”
Roberto Mancini se proslavio, ne samo taktič- kim postavkama, komponiranjem momčadi, već i grubim izjavama. U jednom času poručio je Edinu Džeki, kojega je City za 27,000.000 funti kupio iz Bundeslige: “**** u Bosnu...” Nekoliko mjeseci kasnije Roberto Mancini došao je u Međugorje, tražeći pomoć Majke Božje.
Junačio se na Tevezu
Vjerojatno je nekoliko Zdravomarija izmolio i za pobjedu nad Unitedom. Kako ga je ispratio ovdašnji narod, koji nikad ne zaboravlja klizeće startove? “**** iz Bosne...”
Gary Lineker, slavni engleski centarfor, najbolji strijelac svjetskog prvenstva 1986. godine u Meksiku i najbolji TV komentator od svih bivših igrača, izvukao je ključne pogreške Manci- nija, koji je potrošio 200 milijuna funti i nije osvojio ništa, osim plasmana u Ligu prvaka. Najveći Mancinijev grijeh je sukob s Tevezom. Njegove metode discipliniranja kontroverznog Argentinca nanijele su ogromnu štetu klubu usred bitke za naslov prvaka. Ali, dok se odricao Teveza, Mancini se osjećao jakim...
Preotvorena kritika
“Ne znam što se događalo u svlačionici, ali znam da igrači više vole kritiku saslušati iza zatvorenih vrata svlačionice nego kritiku pročitati u novinama”, govori Lineker i iz vlastitog iskustva.
Nejasno je što se dogodilo s Davidom Silvom, koji je do 22. siječnja i utakmice s Tottenhamom bio najbolji igrač Premiershipa, a nakon toga njegov učinak glasi - nula golova, nula asistencija. Objašnjenje da je “prirodno biti umoran nakon sedam mjeseci vrhunskog nogometa” ne zvuči uvjerljivo. A kao zadnji adut protiv Mancinija Lineker vadi i neprepoznatljivost Yaya Tourea nakon povratka s Afričkog kupa nacija.
Ipak, za najsmješnijom metodom destabiliziranja Uniteda posegnuo je Patrick Vieira, direktor sportskog sektora Cityja. Rekao je: “Povratak Paula Scolesa iz muzeja u prvu momčad očiti je znak slabosti Manchester Uniteda”. U nedjelju, na Uskrs, Paul Scholes prekrasnim je pogotkom zapečatio 20. naslov Uniteda, definitivno porazio City, a utakmicu gradskih suparnika za prevlast u svijetu i gradu 30. travnja na Etihadu učinio sasvim nevažnom. A Vieiri je s užitkom kontrirao i poznati otočki kolumnist Alan Hansen: “U Premiershipu se može pobijediti s dečkima iz muzeja, ali nikako s - djecom”.
Arapska ćudljivost
Mancini, Balotelli, Tevez, tri su pogreške šeika Mansoura, koji je 200 milijuna funti bacio u vjetar. Poznavajući arapsku ćudljivost, ponovi li se još jedna ovakva sezona - 200 milijuna ni za što - Manchester City čeka sudbina Leeds Uniteda. I izvori nafte imaju dno, šeik neće plaćati gubitnička druga mjesta i trpjeti podsmijeh, da su se njihovim milijunima narugala trojica “muppeta”, tri starčića - Ferguson, Scholes i Giggs. I šest kola prije kraja Premiershipa uz čaj u pet pričaju viceve. “Već je osam...”
- IlPrincipe
- Kontakt:
Tevez, Balotelli nama
Bili smo veoma blizu Tevezu sad u januaru, Galliani je čak bio na sastanku s Tevezom i njegovim menadžerom gdje su se bili dogovorili oko transfera i u zadnjem trenutku se Milan odlučio za Maxi Lopeza ... Vjerovatno će Tevez kod nas ... Balotelli će kad-tad igrati u Milanu u to sam siguran jer je iskreni i pravi navijač Milana, a napravio bi s time i veliki BUM zbog navijača Intera ...
Neki dan sam čitao da je Milan najozbiljniji kandidat i za De Jonga
Bili smo veoma blizu Tevezu sad u januaru, Galliani je čak bio na sastanku s Tevezom i njegovim menadžerom gdje su se bili dogovorili oko transfera i u zadnjem trenutku se Milan odlučio za Maxi Lopeza ... Vjerovatno će Tevez kod nas ... Balotelli će kad-tad igrati u Milanu u to sam siguran jer je iskreni i pravi navijač Milana, a napravio bi s time i veliki BUM zbog navijača Intera ...
Neki dan sam čitao da je Milan najozbiljniji kandidat i za De Jonga
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !