Probali su da zadrze Mascha i Alonsa, pa opet nista...Ne vrijedi moliti pascad, nego naci adekvatne zamjene, a problem je sto mi to ocito nismo u stanju.Ma koliko malo Jovanovic igrao za LFC, moram priznati da je upravu. Nekada mi se Real cinio kao klub koji upropastava igrace, a, realno, ni mi u zadnje vrijeme nismo nista bolji. Suarez, Downing, Adam, Henderson, Carroll - nijedan od njih nije pokazao nista posebno, ali, pitam se da li uopste neki novi igrac moze pokazati kvalitet u Liverpoolu, jer se odavno nije desilo da svi dovedeni igraci razocaraju... Cak vise i ne vjerujem da mozemo privuci neka znacajnija imena. Kad vidim da pisete o tome da vodimo pregovore za neke igrace, smuci mi se, ja to smatram naucnom fantastikom. Mozda je to od mene pesimisticno, ali, znajuci nasu transfer politiku, da Bogdo mi u junu pocnemo voditi te pregovore, kako se to neefikasno radi...fera je napisao/la: a nasi su od sjajne sredine terena napravili vezni red pun bezidejnih i nedoraslih igraca al su se zato rijesili aquilanija i meirelesa... onda torres je za suareza i carrolla doktor fudbala
e sad kod nas uvijek kad se proda neki igrac ispadne da je on podnio zahtjev za transfer da nas je izdao itd... e sad se postavlja pitanje zar se nije mogao napraviti neki napor da se ti igraci zadrze ? i modric je htio iz tottenhama i mnogi drugi igraci su htjeli napustiti svoje ekipe pa su ostali.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Aj valja , konto sam da ce se vratiti pred utakmicu sa Chelsea pa zato govorim aj valja ..Carlo je napisao/la:biće spreman za sljedeću sezonuANTIFA ! je napisao/la:Kad vam se vraca Lucas ?

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- majestic24
- Kontakt:
fera je napisao/la:ja ti kazem ni na managaru ovo ne mozes bez varanja uraditi. po meni reina ne spada u 10 najboljih golmana u engleskoj ligi a da ne govorim sire...majestic24 je napisao/la:Za Suareza 30 mill i reinu 22 mill mozete samo sanjati
Ma odlican je Reina golman...ima on kikseva,al kojih ih golman nema. Ali 22 mill...nema sanse. Objektivno,12-15 mill je njegova cijena. Pa u augustu on ce imati punih 30 godina.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ma nisam mislio da ih zadrze tako sto ce ih natjerati da ostanu nego da pokusaju da poprave situaciju da se igraci osjecaju bolje i da su u klubu koji napreduje... kod nas ni navijaci nemaju taj utisak a ne igraci.reds_forever je napisao/la:Probali su da zadrze Mascha i Alonsa, pa opet nista...Ne vrijedi moliti pascad, nego naci adekvatne zamjene, a problem je sto mi to ocito nismo u stanju.Ma koliko malo Jovanovic igrao za LFC, moram priznati da je upravu. Nekada mi se Real cinio kao klub koji upropastava igrace, a, realno, ni mi u zadnje vrijeme nismo nista bolji. Suarez, Downing, Adam, Henderson, Carroll - nijedan od njih nije pokazao nista posebno, ali, pitam se da li uopste neki novi igrac moze pokazati kvalitet u Liverpoolu, jer se odavno nije desilo da svi dovedeni igraci razocaraju... Cak vise i ne vjerujem da mozemo privuci neka znacajnija imena. Kad vidim da pisete o tome da vodimo pregovore za neke igrace, smuci mi se, ja to smatram naucnom fantastikom. Mozda je to od mene pesimisticno, ali, znajuci nasu transfer politiku, da Bogdo mi u junu pocnemo voditi te pregovore, kako se to neefikasno radi...fera je napisao/la: a nasi su od sjajne sredine terena napravili vezni red pun bezidejnih i nedoraslih igraca al su se zato rijesili aquilanija i meirelesa... onda torres je za suareza i carrolla doktor fudbala
e sad kod nas uvijek kad se proda neki igrac ispadne da je on podnio zahtjev za transfer da nas je izdao itd... e sad se postavlja pitanje zar se nije mogao napraviti neki napor da se ti igraci zadrze ? i modric je htio iz tottenhama i mnogi drugi igraci su htjeli napustiti svoje ekipe pa su ostali.
sto se drugog dijela tice to sam i sam spominjao kod nas skoro svi podbace... nije mala lista takvih igraca u proslih pet godina a da ne pricamo duze. al cudne se stvari desavaju svako ko je gledao adama prosle sezone nece moci vjerovati kako je covjek izgubio sposobnost da izvodi prekide... hajd da je to nesto gdje te neko blokira ili vrsi pritisak na tebe nego samo ti i lopta... hajd kad se ne uklopis u kretnje i sistem igre novog tima al kad iz penala promasis citav stadion i kad ti skoro svaki ubacaj iz kornera jedva do prve stative dobaci to ne mogu shvatiti. jos je covjek imao odican pocetak sezone i onda nestao...
You are someone else I am still right here
koliko se sjecam imao je samo jedan kako treba dugi pas, prema Kuytu, ostalo je sve okretanja strane i pasovi prema bekovima, tako da od tih pasova nije bilo neke prevelike koristi...Senaid L.F.C je napisao/la:Jucer je Henderson napravio 19 dugih pasova od koga je cak 17 bilo tocnih,imam osjecaj da ce krenuti na bolje sa njim i Downingom.
a inace Hendo meni nije uopste los, on je igrac koji ce u 9 od 10 slucajeva uraditi ono sto od njega trazi trener, i to mnogima smeta, navijaci ne vole takve igrace, ali polahko sa njim, mlad je, dosao je u klub sa velikim ocekivanjima, odmah proglasen novim Gerrardom, morao je veci dio sezone igrati na poziciji koja mu ne odgovara a sigurno mu nije pomogla ni losa sezona Liverpoola, on sigurno ima mjesto u Liverpoolu, samo treba sto vise igrati na svojoj poziciji...
A Reinu ne bi dao ni za jednog drugog golmana, on je mnogo vise od obicnog golmana u Liverpolu, i na terenu i van njega

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja mislim da ce Livepool i dalje lose igrati, sve do utakmice sa Chelsiem, kad ce ih laganini pobjeditiANTIFA ! je napisao/la:Aj valja , konto sam da ce se vratiti pred utakmicu sa Chelsea pa zato govorim aj valja ..Carlo je napisao/la:biće spreman za sljedeću sezonuANTIFA ! je napisao/la:Kad vam se vraca Lucas ?
1) Liverpool je u pregovorima sa Bolognom oko Ramireza i Fiorentinom oko Vargasa.
2) King će vjerovatno biti otpušten na kaju sezone.
3) Sretan rođendan Fowleru.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
kasnis rizo to su stare vijesi...Henderson je napisao/la:1) Liverpool je u pregovorima sa Bolognom oko Ramireza i Fiorentinom oko Vargasa.
citam rekao suarez ako ode dalglish ode i on

Mislim da je to Suarez rekao iz razloga što ga je King branio kada mu je bilo teško, mislim na optužbe za rasizam i za simuliranje.citam rekao suarez ako ode dalglish ode i ondalglisha smo skoro svi i onako zamisljali kao neko prelazno rjesnje a na ljeto bi moglo biti dobrih trenera na trzistu pa zasto ne iskoristiti priliku i dovesti neko veliko ime na klupu... il naravno ako nikog ne bude tu je uvijek rafa on nece naci nikakav posao svakako
Za mene King nikad nije bio niti će biti prelazno rješenje, on je za mene sve u Liverpoolu što valja. Čitam jedan komentar u kojem jedan kopites kaže: Svi oni koji perfektno pišu i pričaju engleski jezik su naravno za ostanak Kinga na čelu Liverpoola, dok su svi oni koji nabadaju engleski ili oni mlađi od 20 godina za njegov odlazak. Naravno kada klikneš na profil tog momka na fb, vidiš da se njemu sviđa Barcelona i Messi, Real i Ronaldo, Milan i Ibrahimovic ... Ne, naravno da nisam za odlazak Kinga. Bio je tu kada je nama bilo teško i sada sam ja tu kada je njemu teško kao i ostali dio Kopa.
Ima tu naravno kandidata: Benitez, AVB, Cappelo, Deschamp ... ali kad bi se vratio Benitez ja bih napustio ovu temu i otvorio Liverpool reserves gdje bi nas prešlo nekoliko forumaša

dalglish je definitivno jedan od najvecih svih vremena ali da je on jedino sto valja u liverpoolu ne mogu se sloziti... liverpool je bio veliki klub i prije i poslije dalglisha i prije i poslije gerrarda itd... pa nije nova stvar kad procitas success has many fathers. ja volim dalglisha al ne navijam za njega nego za liverpool, kao trener sada nije ispunio moja ocekivanja, siguran sam da nije ni tvoja al ti volis ovako nekad da "glumis" na forumima 
a to da li neko govori ili pise engleski savrseno po meni nema nikakve veze sa tim koliko je dobar navijac, sad da djeca ne cijene dalglisha u glavnom je tako jer jednostavno nisu dovoljno upoznati sa historijom kluba i ne znaju ko je ko al polako naucice svi i ja kad sam poceo navijati za liverpool znao sam samo za fowlera, owena, mcmannama itd.
taj komentar neciji sto si ti stavio je cak pomalo i ksenofobican.

a to da li neko govori ili pise engleski savrseno po meni nema nikakve veze sa tim koliko je dobar navijac, sad da djeca ne cijene dalglisha u glavnom je tako jer jednostavno nisu dovoljno upoznati sa historijom kluba i ne znaju ko je ko al polako naucice svi i ja kad sam poceo navijati za liverpool znao sam samo za fowlera, owena, mcmannama itd.
taj komentar neciji sto si ti stavio je cak pomalo i ksenofobican.
Kada pogledaš kakvi su ostali ( ponašanje, izjave, špekulacije, odnos prema dresu i klubu općenito, predanost, rad ... ) meni je King najbolji. Naravno pričam o sada a ne o cjelokupnoj historiji.
Naravno da nisam zadovoljan ligaškim rezultatima, ali ako je napravljen trogodišnji plan onda sam zadovoljan. Meni su dosadile tolike promjene iz godine u godinu, neka malo odmore. Treba ga pustiti još jednu sezonu. Kada sam mogao trpiti budalaštinje od we will improve mogu i Kingove suze
Ma znaš i sam koliko su englezi samoljubivi i ljubomoran narod, tako da me ta izjava nije iznendila
Naravno da nisam zadovoljan ligaškim rezultatima, ali ako je napravljen trogodišnji plan onda sam zadovoljan. Meni su dosadile tolike promjene iz godine u godinu, neka malo odmore. Treba ga pustiti još jednu sezonu. Kada sam mogao trpiti budalaštinje od we will improve mogu i Kingove suze

Ma znaš i sam koliko su englezi samoljubivi i ljubomoran narod, tako da me ta izjava nije iznendila
ma jest to razmisljao sam i ja o tom kako ce novi trener dovesti nove igrace, rastjerati ove kennyeve itd... neko ce reci nije steta al preceste promjene trenera i klupske politike su prilicno lose. ja nisam zadovoljan ligom dok u kupovima odavno nismo bili bolji e sad stvar koja meni smeta je taj trogodisnji plan po kojem se trebao praviti tim za buducnost a ja to nisam primjetio, skoro ni jedan mladi igrac nije dobio priliku. evo sutra igramo protiv blackburna i morali bi igrati sa rezervnim sastavom jer nas 14. ceka najvaznija utakmica u sezoni ali ja vise ne ocekujem da cu u tom sastavu vidjeti nase mlade igrace prije da ce kuyt, carra, maxi i kompanija dobiti sansu. to mi smeta i vise od losih rezultata u ligi.Henderson je napisao/la:Kada pogledaš kakvi su ostali ( ponašanje, izjave, špekulacije, odnos prema dresu i klubu općenito, predanost, rad ... ) meni je King najbolji. Naravno pričam o sada a ne o cjelokupnoj historiji.
Naravno da nisam zadovoljan ligaškim rezultatima, ali ako je napravljen trogodišnji plan onda sam zadovoljan. Meni su dosadile tolike promjene iz godine u godinu, neka malo odmore. Treba ga pustiti još jednu sezonu. Kada sam mogao trpiti budalaštinje od we will improve mogu i Kingove suze![]()
Pa dobro Fera, ali sve zavisi na koju poziciju na terenu gledaš. Bogme u odbrani su se naigrali naši madi igrači, mislim tu na Kellyija, Coatesa, Flanagana. Nešto slično se dešava i u vezi gdje su Spearing, Shelvey i Hendo dobili svoju šansu. Tu je problem samo sa krilima i u napadu jer smo tu preopterećeni sa igračima koji su istruhli. Maxi i Kuyt moraju igrati do kraja sezone da bi ih prodali na kraju sezone.ma jest to razmisljao sam i ja o tom kako ce novi trener dovesti nove igrace, rastjerati ove kennyeve itd... neko ce reci nije steta al preceste promjene trenera i klupske politike su prilicno lose. ja nisam zadovoljan ligom dok u kupovima odavno nismo bili bolji e sad stvar koja meni smeta je taj trogodisnji plan po kojem se trebao praviti tim za buducnost a ja to nisam primjetio, skoro ni jedan mladi igrac nije dobio priliku. evo sutra igramo protiv blackburna i morali bi igrati sa rezervnim sastavom jer nas 14. ceka najvaznija utakmica u sezoni ali ja vise ne ocekujem da cu u tom sastavu vidjeti nase mlade igrace prije da ce kuyt, carra, maxi i kompanija dobiti sansu. to mi smeta i vise od losih rezultata u ligi.
Baš je i Owen izjavio da je upravo zbog toga što je prerano počeo da igra na profesionalnom nivou sada pati njegovo tijelo i ima problema sa povreda i fizičkom spremom. Ima tu i istine ali i njegove želje da opravda staklene noge.
Kakav je Benitez bio po tom pitanju, King je zlatan. Eh kad bi mogli kako kombinovati Houllierovu želju za mladim igračima i prepoznavanje talenta, Benitezovu taktiku i fizičku spremu te Kingovu ozbiljnost, imali bi pravog trenera.
Reheem Sterling 1
Jack Robinson 5
Coates 9
Wilson 9
Flanagan 14
Shelvey 31
Henderson 40
Kelly 45
Spearing 47
ja mislim da cak Dalglish ni ne smije izvesti nekog juniora bez veceg opravdanja jer se svaka utakmica Premiershipa mora igrati sa najjacom postavom 

Walk on, with hope in your hearts.
malo je to sve posebno ako gledas minutazu koju su imali i razlog zasto su zaigrali... i sam si pisao kako je shelvey trebao vise igrati, hendo je isforsiran maksimalno sto je opet losa stvar, wilson se vjerovatno nece ni vracati kod nas a nije los igrac ovi ostali iz odbrane su igrali najvise zahvaljujuci cestim povredama aggera, glena i ostalih s tim da je coates morao imati bar 15 utakmica ove sezone. spearing je nasih godina nije on vise tako mlad.Henderson je napisao/la:Pa dobro Fera, ali sve zavisi na koju poziciju na terenu gledaš. Bogme u odbrani su se naigrali naši madi igrači, mislim tu na Kellyija, Coatesa, Flanagana. Nešto slično se dešava i u vezi gdje su Spearing, Shelvey i Hendo dobili svoju šansu. Tu je problem samo sa krilima i u napadu jer smo tu preopterećeni sa igračima koji su istruhli. Maxi i Kuyt moraju igrati do kraja sezone da bi ih prodali na kraju sezone.ma jest to razmisljao sam i ja o tom kako ce novi trener dovesti nove igrace, rastjerati ove kennyeve itd... neko ce reci nije steta al preceste promjene trenera i klupske politike su prilicno lose. ja nisam zadovoljan ligom dok u kupovima odavno nismo bili bolji e sad stvar koja meni smeta je taj trogodisnji plan po kojem se trebao praviti tim za buducnost a ja to nisam primjetio, skoro ni jedan mladi igrac nije dobio priliku. evo sutra igramo protiv blackburna i morali bi igrati sa rezervnim sastavom jer nas 14. ceka najvaznija utakmica u sezoni ali ja vise ne ocekujem da cu u tom sastavu vidjeti nase mlade igrace prije da ce kuyt, carra, maxi i kompanija dobiti sansu. to mi smeta i vise od losih rezultata u ligi.
Baš je i Owen izjavio da je upravo zbog toga što je prerano počeo da igra na profesionalnom nivou sada pati njegovo tijelo i ima problema sa povreda i fizičkom spremom. Ima tu i istine ali i njegove želje da opravda staklene noge.
Kakav je Benitez bio po tom pitanju, King je zlatan. Eh kad bi mogli kako kombinovati Houllierovu želju za mladim igračima i prepoznavanje talenta, Benitezovu taktiku i fizičku spremu te Kingovu ozbiljnost, imali bi pravog trenera.
Reheem Sterling 1
Jack Robinson 5
Coates 9
Wilson 9
Flanagan 14
Shelvey 31
Henderson 40
Kelly 45
Spearing 47
Ovdje se apsolutno slažem sa tobom, osim ovog dijela za Wilsona. Mislim da će vlasnici ali i trener pokušati da uštede pare na lijevom beku naredne sezone i da će Enriqe biti prvi izbor naravno, dok će Jack biti zamjena kao i Wilson. Vidim da je skoro svaku utakmicu u Blackpoolu odigrao na poziciji lijevog beka. Možda je to King tražio kako bi ga afirmisao za poziciju lijevog beka naredne sezone.malo je to sve posebno ako gledas minutazu koju su imali i razlog zasto su zaigrali... i sam si pisao kako je shelvey trebao vise igrati, hendo je isforsiran maksimalno sto je opet losa stvar, wilson se vjerovatno nece ni vracati kod nas a nije los igrac ovi ostali iz odbrane su igrali najvise zahvaljujuci cestim povredama aggera, glena i ostalih s tim da je coates morao imati bar 15 utakmica ove sezone. spearing je nasih godina nije on vise tako mlad.
nisam ga ja pratio u blackpoolu al ako je to u pitanju onda je dobar posao napravljen sa tom posudbom. i sam je wilson govorio kako po potrebi moze uskociti na poziciju lijevog beka a meni je i onako fizicki preslab za stopera tako da i mi i on bi bili na dobitku tom njegovom tranzicijom na poziciju beka.Henderson je napisao/la:Ovdje se apsolutno slažem sa tobom, osim ovog dijela za Wilsona. Mislim da će vlasnici ali i trener pokušati da uštede pare na lijevom beku naredne sezone i da će Enriqe biti prvi izbor naravno, dok će Jack biti zamjena kao i Wilson. Vidim da je skoro svaku utakmicu u Blackpoolu odigrao na poziciji lijevog beka. Možda je to King tražio kako bi ga afirmisao za poziciju lijevog beka naredne sezone.malo je to sve posebno ako gledas minutazu koju su imali i razlog zasto su zaigrali... i sam si pisao kako je shelvey trebao vise igrati, hendo je isforsiran maksimalno sto je opet losa stvar, wilson se vjerovatno nece ni vracati kod nas a nije los igrac ovi ostali iz odbrane su igrali najvise zahvaljujuci cestim povredama aggera, glena i ostalih s tim da je coates morao imati bar 15 utakmica ove sezone. spearing je nasih godina nije on vise tako mlad.
steta sto je robinsonu povreda unistila ovu sezonu.
Čitam kako se LFC interesira za Vargasa, ali sam mišljenja kako on nije idealan igrač za Redse. Naime, prije nekoliko sezona navedeni igrač je smatran jednim od najboljih krila u Calciu, al' nakon toga Vargas je u potpunosti stagnirao. On bi po mome mišljenju bio promašena investicija, al' naravno ne odlučujem ja.
Također LFC je pokazao interes i za još jednim igračem iz Calcia, a u pitanju je Gastón Ramírez. Trenutno nastupa u Bologni, te je 100% njihov glavni igrač. Pratim Calcio vrlo često i u Gazzeti je mnogo puta spominjan kao jedan od najboljih veznih igrača u Serie A. Mišljenja sam kako bi on bio idealan igrač za naše momčadi. Naravno, osim toga vrlo važna informacija jeste ta što je u pitanju veoma mlad i talentovan igrač (1990.) što bi značilo da ulažemo u budućnost kluba.
Također LFC je pokazao interes i za još jednim igračem iz Calcia, a u pitanju je Gastón Ramírez. Trenutno nastupa u Bologni, te je 100% njihov glavni igrač. Pratim Calcio vrlo često i u Gazzeti je mnogo puta spominjan kao jedan od najboljih veznih igrača u Serie A. Mišljenja sam kako bi on bio idealan igrač za naše momčadi. Naravno, osim toga vrlo važna informacija jeste ta što je u pitanju veoma mlad i talentovan igrač (1990.) što bi značilo da ulažemo u budućnost kluba.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
- Liverpool8
- Kontakt:
Ok.Carlo je napisao/la:Ostaje King i sljedeće sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.