FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AnelZ
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AnelZ » 09 apr 2012, 01:35

dino lj je napisao/la:Ja jedino za cim zalim je sto sam pokisao volio bi vidjeti pokriven jug i to jedino zamjeram svim upravama poslije rata,kod nas gostujuci navijaci uzivaju na sjeveru a nasu djecu ko j..e,pa tvoji su ti navijaci najbitniji,jug se nemoze siriti,nemozez praviti poslovne prostore ispod njega radi zaobilaznice,neka ga urede,postave stolica koliko objektivno moze i pokriju pa ce imati najljepsi i najveci kop u zemlji.Izvinite na duzem postu ali mi dok...ilo vise gledati ono siblje,noge lomiti po raspucalom betonu i kisnuti ipak svog Zelju gledam od 1968 godine.
Ako sam dobro primjetio, stariji si pristalica Željezničara. Jug ima mjesta da prosiri, ali necemo o tome. Naravno da svako želi pokriven jug, ali na neku ruku, kada bi izgradili istok i zapad na uzor sjeveru (sa tim da zapad ima loze, prostore za medije i sl) a ostavili jug onakav kakav jeste, bar na jedan period, po mom misljenju bi grmilo :) A za stolice, ako mene pitas, one su i pomalo unistile vizuelno jug. Jug je prava pravcata, kako se kaze, old-school tribina, i stolice joj nisu potrebne. Treba se ulagati u održavanje i uredjene juga, da ispuni i ona uefine standarde, ali neka u domacim takmicenjima nema stolica, a za krov, polako sa vremenom, jer smatram da je veci prioritet izgraditi istok i zapad na najbolji moguci nacin. Ako vec ima stolice, ja smatram da bi se trebale ukloniti sa B i C sektora, da to bude kop (a vala, mogu i sa cijelog juga skinuti stolice kada se napravi istok i zapad) barem dok se ne izgradi nova tribina (koja bi trebala opet da zadrzi neke elemente ovog trenutnog juga), pa kada budu utakmice koje zahtjevaju stolice, montirati ih za te utakmice. Evo kako mislim to bez stolica u B i C sektoru (takodjer sam dodao stolice na sektor kod reflektora i napravio takav isti sektor kod reflektora blizu zapada):

slika

Neko je pitao koliko ima stolica na Grbavici. Ako slucajno udjes na Sjever, mozes vidjeti jednu tablu, moze se reci slika, na kojoj tacno pise koliko koja tribina ima sjedalica. Sada ne znam tacno koliko koja tribina, ali znam da ukupno Grbavica ima (ali ukupno mislim na cijeli sjever, tj stolice koje su bile na gostujucem dijelu i onaj dio blizu zapada, obije zapadne tribine i jug) 8898 sjedalica. Sa tim da jug ima nesto jace od 3000 (tj, cetiri sektora), sjever nesto jace od 5000 (kao sto sam rekao, podrazumjeva se i dio do zapada kao i gostujuci sektor, tj 'zdenka'), a zapad nekih 500-600 :) kada budem isao jednom na sjever, onako neobavezno, uslikat cu vam i objaviti. Stajanje na jugu, tj od zapada pa sve tamo do istoka (do ograde koja ogradjuje nase od gostujucih navijaca) i onaj mali dio kod reflektora blizu istoka, koji nema stolica, sigurno mogu primiti dodatnih oko 4000-5000 ljudi (ako ne i 6000).

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 apr 2012, 09:04

slika
"REA DO PONEDJELJKA MORA NAĆI SMJEŠTAJ JER VLASNIK JOJ ODLAZI NAŽALOST U BOLNICU ,SVI ZAINTERESIRANI ZA REU MOGU SE JAVITI U PP,MOLIM VAS POŽURITE HITNO JE ,TAKODJE PODJELITE OVAJ POST MOŽDA TAKO DODJEMO DO SVIJESTI LJUDI....KONTAKT BR 061 388 928"

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 215&type=3

Izvinjavam se zbog sadrzaja koji nije namjenjen forumu,ali vlasnik psa je jedan od nas,neki vjerovatno i znaju ko..
ako nista,samo pogledajte,prosirite na svom fb ili cemu vec...vama nista,a mozda covjeku pomogne...
pozz

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 09 apr 2012, 09:05

slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 apr 2012, 10:07

Ljudi zasto mene napadate da sam vjeciti pesimista,ja samo hocu kao stariji navijac da ukazem na neke cinjenice koje se bas sad i desavaju i pogledajte sta sam napiso pred tekmu sa Olimpikom i to se i ostvarilo.Dakle nema lako cemo nema nikakvih divova a sto sam dao prednost Sirokom pa zato jer protiv nas svi ginu protiv njih ne i tom je problem jer sladje je Zelji uzet bod ili dat mu go i prekinut niz nego Sirokom.

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 09 apr 2012, 10:26

Poslije ovih izjava sefa sta drugo reci nego AMAR AMAR OSIM OSIM AMAR AMAR OSIM OSIM
Bekric out Jamak in, a ne znam sto je Kvesu izbacio u drugom poluvremenu,decko je strasno odigrao kao i svaku tekmu do sad.Vasilic out Cutuk ili Kerla in.Svraka out Beslija in.

Borbenoscu za sveti dres momci su dobili na kraju aplauz zato SVI NA GRBAVICU U SRIJEDU
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 09 apr 2012, 10:45

AnelZ je napisao/la: ... i onaj dio blizu zapada, obije zapadne tribine i jug) 8898 sjedalica. Sa tim da jug ima nesto jace od 3000 (tj, cetiri sektora), sjever nesto jace od 5000 (kao sto sam rekao, podrazumjeva se i dio do zapada kao i gostujuci sektor, tj 'zdenka'), a zapad nekih 500-600 :) kada budem isao jednom na sjever, onako neobavezno, uslikat cu vam i objaviti. Stajanje na jugu, tj od zapada pa sve tamo do istoka (do ograde koja ogradjuje nase od gostujucih navijaca) i onaj mali dio kod reflektora blizu istoka, koji nema stolica, sigurno mogu primiti dodatnih oko 4000-5000 ljudi (ako ne i 6000).
:lol: :lol: :lol:

da, naravno a to je upravno onaj dio sto se, inace od svoje velicine ni ne vidi na slikama, pa ni na toj koju si postavio ;) ali, ti si jos i dobar, bilo ih je koji su bubali da bas na taj dio staje 12.000, na stepenice ispod juga 9.000, na istok 6.000, osim kad sarajevo gostuje onda taj popunjeni dio ima 1.000 - 1.5000 ;) itd...

Jedino sto si tacno napisao je da Grbavica sa svim postavljenim stolicama na sjeveru (a kojih nema) bi imala 8.800 sjedecih mjesta. No, posto trenutno fali nekih 1.200 stolica eto ti teme za razmisljanje

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 09 apr 2012, 11:00

Na Čelik bez Zebe

http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/na-celik-bez-zebe" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 09 apr 2012, 11:18

ellaxaz je napisao/la:Na Čelik bez Zebe

http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/na-celik-bez-zebe" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje bas sad bez Zebe jbg...Nece valjda padati kisa u srijedu, kakve su prognoze za vrijeme?
Volim te Zeljo!!!

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 09 apr 2012, 11:41

Šteta što se igra u srijedu a ne za vikend :S
🔵⚪

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 apr 2012, 12:07

MarkoDa je napisao/la:Poslije ovih izjava sefa sta drugo reci nego AMAR AMAR OSIM OSIM AMAR AMAR OSIM OSIM
Bekric out Jamak in, a ne znam sto je Kvesu izbacio u drugom poluvremenu,decko je strasno odigrao kao i svaku tekmu do sad.Vasilic out Cutuk ili Kerla in.Svraka out Beslija in.

Borbenoscu za sveti dres momci su dobili na kraju aplauz zato SVI NA GRBAVICU U SRIJEDU
ne mozes besliju staviti umjesto svrake nikako, ne igraju ljudi istu poziciju uopste, selimovic out colic in, pa da vidimo kako ce to ici protiv celika, ako ne bude tada islo onda bekric out jamak in, i ne znam sto bi vi pravili neke rokade u odbrani, mi 10 utakmica zaredom nismo gola primili, vi bi da mjenjate nekog u odbrani ccc
Za zivot cijeli!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 09 apr 2012, 12:17

0oo0 je napisao/la:Šteta što se igra u srijedu a ne za vikend :S
Ovog proljeća, pored utakmice protiv Borca u kupu, igramo još četiri puta kao domaćini u srijedu (Čelik, GOŠK, Slavija i finale kupa).
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 09 apr 2012, 12:27

MarkoDa je napisao/la:Poslije ovih izjava sefa sta drugo reci nego AMAR AMAR OSIM OSIM AMAR AMAR OSIM OSIM

kvesu je izvadio pred kraj drugog, iz jednog od dva razloga, a vjerujem zbog oba. Prvi je što je kvesić bio povrijeđen, pa šef nije htjeo ništa da rizikuje, a drugi je zbog prekida. Ako bi bio kakav korner ili prekid, Ćutuk je visočiji i može skočiti. Svojevremeno je znao i Alihodžića poslati u napad zadnjih 10ak minuta. Čak je i Slobodi, čini mi se, jedne godine dao go u 90 i nekoj. To je bila ona sezona kad smo u Širokom izgubili titulu. Inače očekujem Čolića umjesto Selimovića, Jamaka umjesto Bekrića, a umjesto Zebe ili Bekrić ili Bešlija, a eventalno i Stanić. Još moguća izmjena je Adilović - Selimović.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 apr 2012, 12:30

Steta sto se utakmica protiv Celika igra u Srijedu i mislim da ce posjeta biti slabija iz razloga sto igraju BVB i Bayern istog dana no mozda se ja i varam.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 apr 2012, 12:53

amerosm je napisao/la:Steta sto se utakmica protiv Celika igra u Srijedu i mislim da ce posjeta biti slabija iz razloga sto igraju BVB i Bayern istog dana no mozda se ja i varam.
ne igraju barca real :mrgreen:
Za zivot cijeli!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 09 apr 2012, 13:00

Zeljo je od 2005-2010 poreznoj upravi uplatio svega 29.737 KM a 2011 je uplaceno 122.840 KM a duzan je i dalje 1.330.057KM.

http://www.****/sport/fudbal/8 ... oreza.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 09 apr 2012, 13:03

amerosm je napisao/la:Steta sto se utakmica protiv Celika igra u Srijedu i mislim da ce posjeta biti slabija iz razloga sto igraju BVB i Bayern istog dana no mozda se ja i varam.
Poserem se ja na te navijace kojima je bitniji taj neki "BVB" i Bayern i bilo koji drugi klub od Zelje. Drkajte na barsu i real i ostale yebali vas oni !
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 apr 2012, 13:24

Direkt je napisao/la:
Poserem se ja na te navijace kojima je bitniji taj neki "BVB" i Bayern i bilo koji drugi klub od Zelje. Drkajte na barsu i real i ostale yebali vas oni !
Ja sam samo konstatovao da ima takvih navijaca, a ja licno cu biti na Grbavici.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 09 apr 2012, 13:35

Navijam i ja za Juve, pa sam neko večer bio na Grbavici, iako su oba tima igrala u istom terminu, tako će biti i u srijedu navečer.

Ako neko iskreno voli Želju doći će on na utakmicu. U ovakvim situacijama se vidi ko je pravi navijač.

Nemojte samo Stanića u prvih 11. :? :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 09 apr 2012, 14:32

Čuj ovih,BvB,Bayern,Juventus :oops:
Draži su mi pljuvači sa sjevera nego ovi što navijaju za neke strane ekipe,čuj BvB,Bayern,Juventus :o
Einigkeit und Recht und Freiheit

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 09 apr 2012, 14:36

domorocki je napisao/la:Čuj ovih,BvB,Bayern,Juventus :oops:
Draži su mi pljuvači sa sjevera nego ovi što navijaju za neke strane ekipe,čuj BvB,Bayern,Juventus :o
Slažem se..ipak navijaju za svoj lokalni klub, za svog Želju..ne vidim ništa loše da svak simpatizira po neki evropski klub, ali odanost, lojalnost, i ljubav treba da iskazuje prema svom klubu, svom gradu..Al eto, njima na dušu.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: almaron, Anpa, Levin, zeljovolimte i 71 gost.