Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko je stvoren za Njemacke lige , po meni najbolje bi mu dosao Bayern Munchen
,moze i Milan , a ne da ga ovaj Mancini yebe u mozak..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Nek potpali kakvu kucu, il nek se potuce s Yayom koji put...mozda ga i stavi u prvi sastav.
pi.
Kaze Mancini najvjerovatnije cemo prodati Balotelija a naravno i sam zna da idu u paketu to je prosta stvar ne mogu da vjerurem sta taj covjek sam sebi radi ud trenerske karijere prvo se sam na sebe pos... vracajuci Teveza i onda po ko zna koji put Balo mu sjebe utakmicu pa covjece poslije oprostenog starta nad Sagnom (sudac bio pokriven nije vidio ) morao ga j emjenjati pa vidi se da ce dobiti crveni nevjerovatan je covjek koji debil
- NoName
- Kontakt:
Koja budala je ovaj Mancini, to se stvarno graniči sa nenormalnim. Ali, sve ima svoj kraj, a ko će to naslutiti ako ne Guardian:
Za talijanske **** evo jedna talijansko - engleska pjesmica, prije nego ode iz Engleske. Kod kuće će slušati vjerovatno samo talijanske
Naziv je, naravno, na engleskom, i veli: Time to say goodbye.
[youtube][/youtube]
Mančini me strašno podsjeća na Bocellia, obojica su jednako slijepi kada je u pitanju fudbal.
Roberto Mancini may pay high price for wasting £23m on Mario Balotelli
Manchester City's owner, Sheikh Mansour, may not be prepared to give his manager another chance next season
A i ta dječica sa Bluemoon su izgleda shvatila da rezultat nikako ne može donijeti dvojac žabara, priča se totalno okrenula. Do prije par nedelja su ih zakivali u zvijezde, danas su u prašini.Mario Balotelli may have played last Manchester City game – Mancini
Roberto Mancini suggested on Sunday night that Mario Balotelli has played his last game for Manchester City after their 1–0 defeat at Arsenal left his side eight points from the top of the Premier League and effectively curtailed the club's pursuit of a first league title in 44 years.
Za talijanske **** evo jedna talijansko - engleska pjesmica, prije nego ode iz Engleske. Kod kuće će slušati vjerovatno samo talijanske
[youtube][/youtube]
Mančini me strašno podsjeća na Bocellia, obojica su jednako slijepi kada je u pitanju fudbal.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ne mogu vam riječima opisati kako mi je drago što je City izgubio, a Džeko nije igrao.
Pa on pokušava da zadrži mjesto trenra šupljom pričom da je osvojio FA cup, koji je ostalim klubovima samo još jedan pehar u polici, kojeg ostali onako usputno osvajaju. Kako je jadan tip. Neće l' dobit otkaz, nećete naći sretnijeg čovjeka od mene
Pa on pokušava da zadrži mjesto trenra šupljom pričom da je osvojio FA cup, koji je ostalim klubovima samo još jedan pehar u polici, kojeg ostali onako usputno osvajaju. Kako je jadan tip. Neće l' dobit otkaz, nećete naći sretnijeg čovjeka od mene
4.10.2009.
Koliko mi je drago, za sve ovo, toliko i nije! Zato sto ce MAncini vjerovatno preuzeti Inter i dovesti ovog svog Balonju nazad!
ebem mu staru!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- inacefindecko
- Kontakt:
Zbog Mancinija mi se kvari utisak što ću na ekskurziju u Italiju!
Sad ce Mancini brato na biro, a Dzekson ce uz nekog normala trenera ubijati po premiershipu.
Po pisanju fanova sa bluemoona, twittera, i navijaca koji su bili na tekmi, danas je Balo nagrebusio. Neki cak govore da je i u bolnici zavrsio. Kompaniju i Leskotu dozlogrdilo i fizicki su se obracunali sa Balom. A ostali ga i nisu nesto plaho branili.
Isto tako kazu da kad je Balo napustio ranije tekmu (ne znam sad koja je bila) ranije zbog "alergije na travu" da ni to nije bila istina nego da se tada fizicki obracunao sa Ricardsom. Elem kako god okrenete, Bali se dobro ne pise!! Zalosno nekako jer jedino je Mancini imao zivaca da se pegla sa njim a sad je i kod njega upropastio sanse. 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ako se dobro sjecam, i Materazzi je imao fizicki obracun s njim. Mislim da je Zlatan o tome govorio. U glavnom, lik nije normalan. To je jasno vec godinama. Jednostavno ne pokazuje nikakvu dragost na terenu, izgleda kao da mu je posao da kopa u rudniku, a ne da igra fudbal. Bilo je svakakvih budala u nogometu, ali ovaj je prica za sebe. Nije mu sigurno bilo lako bez roditelja i kao crnac u Italiji, ali sve ima svoje granice. Ne cudi me nimalo ako je bilo svega i svacega danas, samo se nadam da se Dzeko nece upetljat u te gluposti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Edina branimo , podrzavamo , pratimo i sve to. Nezasluzeno je lose tretiran mada je imao i svojih gafova (4-5 tekmi sansu kada je igrao bezvoljno).
Sada ce imati mjesec dana narednih sansu svog zivota da se etablira u City-u. Teoretski moguce i da ovo okrenu i pored svega. SAda treba da stisne zube kao nikada i sada je samo do njega .Svojom igrom moze odluciti tko ce da leti iz CIty-a il on il ZABAR.
Ima opet sansu da stekne taj neki pobjednicki mentalitet u teskim momentima , bitno je i za njega a i za nasu repku.
Sada ce imati mjesec dana narednih sansu svog zivota da se etablira u City-u. Teoretski moguce i da ovo okrenu i pored svega. SAda treba da stisne zube kao nikada i sada je samo do njega .Svojom igrom moze odluciti tko ce da leti iz CIty-a il on il ZABAR.
Ima opet sansu da stekne taj neki pobjednicki mentalitet u teskim momentima , bitno je i za njega a i za nasu repku.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ako Balotelli i Tevez napuste klub, mislim da ce ipak ostat Dzeko. Previse im je pustit 3 napadaca u istom tranfer periodu (plus Adebayor i Santa Cruz).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Cincinnatus
- Kontakt:
Gledajte ovo:
[youtube][/youtube]
Hart ljut ko struja
Evo sta kaze:
"that's your fucking fault, that's your boy, well done"
"That's your boy that's your fucking boy idiot"
(To je tvoja steta. To je tvoj momak, svaka cast. To je tvoj momak, idiote jedan.)
Ovo je garant o Zabaru
[youtube][/youtube]
Hart ljut ko struja
Evo sta kaze:
"that's your fucking fault, that's your boy, well done"
"That's your boy that's your fucking boy idiot"
(To je tvoja steta. To je tvoj momak, svaka cast. To je tvoj momak, idiote jedan.)
Ovo je garant o Zabaru
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Hahaha citam forum i stvarno su jadni , sad pricaju kako bi mozda i adebajor trebo nazad oni fakat misle da ce taj covjek ikad vise obuc njihov dres bukvalno je bio istjeran kao i tevez a bio odlican.Uglavnom sad im je baloteli glavni krivac treba da ide sa mancijem bla bla. Nadam se da ce mancini otic a dzeko bi ovo trebao iskorstit i dobro zapet dat koji go i tako se pokusat nametnuti novom treneru ( ukoliko dodje do toga ) , inace oni trebaju prodat ostale napadace baloteli tevez adebajor itd. Santa kruz je ocajan al kad bi ga vratili u formu neku mogu ga imat kao 3 ceg napadaca koji ulazi pred kraj tekme da malo svjezine unese mislim da tako rade sve normalne ekipe na planeti samo oni imaju 6 napadaca , i mislim da ce to svako ko ima vise znanja od mancinija ( a ko nema ) odma i uradit. Jer sigurno da to sve unosi nervozu i napetost u ekipu na kraju krajeva svejedno mi je , navijac sam utd-a ali nije mi ni utd bitan kao dzeko nadam se radi njega da ce se stvari popraviti tamo ili neka on ide...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ima Guidetti koji je na posudbi u Feyenoordu. Momak je bio solidan i na pripremnim utakmicama, ako uzmemo u obzir da ima nepunih 20 godina. A, u holandskoj ligi je progledao i zabija kao na traci. Dakle, sasvim dovoljan pokazatelj novom (
) treneru Cityja o kakvom talentu je riječ. Ok, sigurno da je nezreo za prve postave, ali može ulijetati sa klupe i igrati kup utakmice.
Tevez i Balotelli bi trebali napustiti klub, a za te pare dovesti jednog napadača koji će konkurisati za prvu postavu (zajedno sa Džekom i Aguerom). Santa Cruz i Adebayor su prekriženi, a svakako je Paragvajac završio sa najboljim fudbalskim danima, te ne vidim kako je u stanju pomoći Cityju u borbi za titulu. Adebayor je priča za sebe. Momak igra odlično u Tottenhamu, ali kako su se ljudi ponijeli prema njemu + kako se on snašao u londonskom klubu = velika mogućnost ostanka u 'arryjevom timu. Nema potrebe vraćati se na mjesto gdje si nepoželjan. Vjerujem da je i vlasnicima jasno šta su napravili sa povratkom Teveza, a istu grešku 2x ponoviti u nešto manje od godinu dana se kosi s tim da je City klub koji želi napraviti nešto više.
Dolaskom novog trenera stižu novi (bolji) dani za Edina. Vjerujem da i on to zna, jer teško da može biti gore od ovoga. Naravno, tad će morati krenuti ispočetka i opet se dokazati i pokazati u najboljem svjetlu.
Tevez i Balotelli bi trebali napustiti klub, a za te pare dovesti jednog napadača koji će konkurisati za prvu postavu (zajedno sa Džekom i Aguerom). Santa Cruz i Adebayor su prekriženi, a svakako je Paragvajac završio sa najboljim fudbalskim danima, te ne vidim kako je u stanju pomoći Cityju u borbi za titulu. Adebayor je priča za sebe. Momak igra odlično u Tottenhamu, ali kako su se ljudi ponijeli prema njemu + kako se on snašao u londonskom klubu = velika mogućnost ostanka u 'arryjevom timu. Nema potrebe vraćati se na mjesto gdje si nepoželjan. Vjerujem da je i vlasnicima jasno šta su napravili sa povratkom Teveza, a istu grešku 2x ponoviti u nešto manje od godinu dana se kosi s tim da je City klub koji želi napraviti nešto više.
Dolaskom novog trenera stižu novi (bolji) dani za Edina. Vjerujem da i on to zna, jer teško da može biti gore od ovoga. Naravno, tad će morati krenuti ispočetka i opet se dokazati i pokazati u najboljem svjetlu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zbog tolikog broja napadaca se stanje u M.C i sasralo.Trpaju napadace ko u prici a ne kontaju da nemaju fakticki krila i bekovi su klimavi,savic im stub odbrane-nigdje veze .Ako hoce trofeje,prvo im je to rijesavati.Zato prvi Edin nije mogao doci do izrazaja.Gledam Arsenala i Persu,tip ga pogodi loptom u celenku k'o nacrtano i odmah stativa.
Ako Mancini ostane,onda jednostavno neko tu nije normalan.
Ako Mancini ostane,onda jednostavno neko tu nije normalan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Meni nisu jasni vlasnici kluba (šeici), znaju li oni išta od ove najljepše igre na svijetu ??
Nije Mancini jedini trener na svijetu, trebali su ga otjerati još prije par kola jer i malo dijete je shvatilo da stanje nije dobro i da se Mancini pogubio u tim svojim rotacijama, guranjem Balotelija u tim i još masu nerazumnih poteza.
Iskreno se nadam da će Mancini dobiti (zasluženo) otkaz i da će Edin kod novog trenera dobiti zasluženo mjesto u ekipi, statistika je pokazala koliko ko vrijedi u klubu, a statistika je na Edinovoj strani.
Gospodo Šeici ovo su dva glavna krivca za stanje u klubu i na tabeli

Nije Mancini jedini trener na svijetu, trebali su ga otjerati još prije par kola jer i malo dijete je shvatilo da stanje nije dobro i da se Mancini pogubio u tim svojim rotacijama, guranjem Balotelija u tim i još masu nerazumnih poteza.
Iskreno se nadam da će Mancini dobiti (zasluženo) otkaz i da će Edin kod novog trenera dobiti zasluženo mjesto u ekipi, statistika je pokazala koliko ko vrijedi u klubu, a statistika je na Edinovoj strani.
Gospodo Šeici ovo su dva glavna krivca za stanje u klubu i na tabeli

Znaci vise nema Balonje, sada ce napad ciniti argentinski duo Aguero/Tevez - Dzeko ce ulaziti sa klupe.
Jos jedna u nizu gresaka Mancinija sto je vratio igraca koji nije igrao jako dugo.
Jos jedna u nizu gresaka Mancinija sto je vratio igraca koji nije igrao jako dugo.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 09 apr 2012, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Veliki come back.Mancini vraca na kraju sezone Adebayora. 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Ne vjerujem da će Tevez počinjati utakmice, gotovo sam siguran da će se Manchini vratiti na tandem Aguero-DžEKO
a i dok je igrao sa ovim tandeom najbolje mu je išlo i vjerovatno se sam sad pita što mu je trebalo da ga zamijeni
a i dok je igrao sa ovim tandeom najbolje mu je išlo i vjerovatno se sam sad pita što mu je trebalo da ga zamijeni
🔵⚪
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Drum, Edincapitano, Proximic i 30 gostiju.