Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
"That's your boy that's your fucking boy idiot", Hart dok je Balo izlazio sa terena.
Mancini opet ista priča, on je fantastičan, ali mora se uozbiljiti ...
Raspad sistema.
Mancini opet ista priča, on je fantastičan, ali mora se uozbiljiti ...
Raspad sistema.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Meni je Mancini najjaci kad kaze i da ne osvojimo titulu bit cu zadovoljan.
Pa kako mozes biti zadovoljan,prosle godine si osvojio barem 1 trofej,ove godine si potrosio toliko para i na kraju jos gore si prosao nego prosle..
Pa kako mozes biti zadovoljan,prosle godine si osvojio barem 1 trofej,ove godine si potrosio toliko para i na kraju jos gore si prosao nego prosle..
fera je napisao/la:po meni u manchesteru uopste nije bio los. u city jedno vrijeme bio alfa i omega tako da to tvoje nije uspio tesko moze proci...nick je napisao/la:ispade da si odma po defaultu glup ako navijas za liverpool...
mancinia treba otjerati odma a to bi odma znacilo i da ce balo napustiti klub... tevez uz pravog trenera moze biti odlican igrac po meni.
nije uspio kod fergusona ni kod mancinija
pa evo i baloteli je uspio non stop standardan ima bolji CV od pola igraca, moze on sutat loptu do zore ako nije sa glavom dobar samo je teret ekipi i timskom sportu... ne kazem j da je los igrac nego da nesto ne stima sa njegovom glavom
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
[youtube][/youtube]tevezito je napisao/la:Danas mec protiv Cityjeve filijale u narodu poznate pod imenom Arsenal.S obzirom da im je ugrozena 3 pozicija a Cityjeve sanse za titulu su male mozda bi bilo dobro da im se pusti ovaj mec.Jer ne bi City zelio da mu buduci igraci ostanu bez LP.Odlicna prilika za Van Persia da odigra dobro pred svojim buducim poslodavcima.
Arsenalov prvi tim dans koštao 45 miliona funti, a samo Sitijeve zamjene 115 i Arsenal ih izdominira kao da igra sa Vukovima sa Olimpica a ne sa ekipom koja pretendira na titulu. Pretendiraju oni na qurac, a ne na titulu. Oj kako su jadni danas bili, jednom izašli sa svoje polovice hahahaha.
Balo kreten, vid što ga raja provocira a on retard fata se ko štuka na trapist.

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Kad neko ulozi 210 miliona eura a za to dobije kompletan sipak.
Ili kad taj novac trpa u napadace,da sami sebi smetaju a u odbranu kupuje recimo Savica.Ili da bukvalno nemaju krila koji zna nabaciti loptu u sesnaesterac.
Tu nema ni kluba,ni napredka ni uspjeha.
Ili kad taj novac trpa u napadace,da sami sebi smetaju a u odbranu kupuje recimo Savica.Ili da bukvalno nemaju krila koji zna nabaciti loptu u sesnaesterac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Šta drugo reći na ovo danas, like i said before (
), this is futbol 

Ti si napisao 14702 posta na ss.ba pa opet ne znaš pravopis bosanskog jezikaharishp je napisao/la:Kad neko ulozi 210 miliona eura a za to dobije kompletan sipak.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Razbacana, razbijena vojska, smušena, bez lidera na terenu , a i bez komandanta pravog tamo gdje bi trebalo biti mjesto trenera, e to je kratki opis kako je City izgledao danas....Trčanje često u prazno, bez ikakve organizacije, gdje, ko, šta pokriva, bez ikakve preciznosti prema naprijed, totalno bezvoljno i jadno....To je izdanje Cityja, a u ovom slučaju najveća odgovornost pada na Manchinija koji niti ima ikakav autoritet, niti ima pojma o taktici....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nema veze,tjesim se kad vidim na primjer tvoju opasku na pravopis.Henderson je napisao/la:Ti si napisao 14702 posta na ss.ba pa opet ne znaš pravopis bosanskog jezikaharishp je napisao/la:Kad neko ulozi 210 miliona eura a za to dobije kompletan sipak.
Nigdje zareza ti u recenici,Bosanskog pises malim slovom.Ma prekrasno,u pravu je @fera

@handraX prijavljujes citiranje nekog ,i jos se covjek slaze sa tim.A ti to k'o biva nazivas vrijedjanjem.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 apr 2012, 20:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mancini kaže da Balotelli neće odigrati niti jedan meč do kraja sezone te da će ići na transfer listu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Dajte izvore ljudi, mogu i ja sad reći da šeik želi dovesti Sušića kao zamjenu za Mancinija. 

pridjevi se pisu malim slovom, osim ako nije pocetno slove recenice. Tako da se bosanskog pise malim slovimaharishp je napisao/la:Nema veze,tjesim se kad vidim na primjer tvoju opasku na pravopis.Henderson je napisao/la:Ti si napisao 14702 posta na ss.ba pa opet ne znaš pravopis bosanskog jezikaharishp je napisao/la:Kad neko ulozi 210 miliona eura a za to dobije kompletan sipak.
Nigdje zareza ti u recenici,Bosanskog pises malim slovom.Ma prekrasno,u pravu je @fera
@handraX prijavljujes citiranje nekog ,i jos se covjek slaze sa tim.A ti to k'o biva nazivas vrijedjanjem.

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Oxygen je napisao/la:Mancini kaže da Balotelli neće odigrati niti jedan meč do kraja sezone te da će ići na transfer listu.

@CLS sta je onda sa zarezom,progledati mu kroz prste?

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ima li ko pristup bluemoonu izgleda da je balo dobio batine
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Rece @ferafera je napisao/la: da si odma po defaultu glup ako navijas za liverpool...
.

@nick, ko je batin'o Balu?

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
valjda kompani, procitah na sarajevo x forumuharishp je napisao/la:Rece @ferafera je napisao/la: da si odma po defaultu glup ako navijas za liverpool...
.![]()
@nick, ko je batin'o Balu?.
Vidi se koliko ti je jako stalo da te ne banuju, razumijem te, ipak ti je ovaj forum život. 0-24h...harishp je napisao/la:Rece @ferafera je napisao/la: da si odma po defaultu glup ako navijas za liverpool...
.![]()
Zašto ne kopiraš čitavu rečenicu koju je napisao momak?
Veoma bitno @poklopac, ovo je potpuno druga rečenica, i potpuno drugi smisao ima od te što si ti kopirao.ispade da si odma po defaultu glup ako navijas za liverpool...
Na bluemoon-u su neodlucni,neko kaze Hart(koji ga je nazvao idiotom),Kompany ili Micah.nick je napisao/la:valjda kompani, procitah na sarajevo x forumuharishp je napisao/la:Rece @ferafera je napisao/la: da si odma po defaultu glup ako navijas za liverpool...
.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.