FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 apr 2012, 20:08

Aldinn1 je napisao/la:
Odakle sada to ? Zar nemate prejaku upravu, zar vam nisu doveli extra igrače, a otjerali one što ništa ne valjaju!? Jesu otvorili fan shop i to prvi, pa otvorili i drugi ? Imate najviše navijača na svijetu, a nigdje vas na utakmica. Pa ni nas evropskim, drugi vam klubovi pune Koševo, a vi ?
Kako to sad nije mi jasno? Derete sve, samo komitet namjestio sve Želji već treču godinu, zašto vas nema po pet hiljada ?
Mislio sam na igru i rezultate ;) Ko nam to puni Kosevo u evropskim tekmama? :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 08 apr 2012, 20:08

Pasha je napisao/la:
samir825 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/guso-nij ... nuta/78205

Jel srce na mjestu?
samo što taj podatak nije tačan.

ne kažem da neće Gušo prestići i taj rekord, al' rekord drži golman Budućnosti Mujkić 1156 minuta.

http://www.iffhs.de/?b4a390f03be4ac07cd ... aec70aed09" onclick="window.open(this.href);return false;

pogledati 19. mjesto
Da upravu si majstore. A napisao sam i ja tamo da isprave to jer podatak nije tačan. Mada je izvjesno da će Gušo oboriti i Mujkićev rekord, treba poštovati i ono što je Mujkić ostvario. :)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 08 apr 2012, 20:15

Sarajlijc@ je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:
Odakle sada to ? Zar nemate prejaku upravu, zar vam nisu doveli extra igrače, a otjerali one što ništa ne valjaju!? Jesu otvorili fan shop i to prvi, pa otvorili i drugi ? Imate najviše navijača na svijetu, a nigdje vas na utakmica. Pa ni nas evropskim, drugi vam klubovi pune Koševo, a vi ?
Kako to sad nije mi jasno? Derete sve, samo komitet namjestio sve Želji već treču godinu, zašto vas nema po pet hiljada ?
Mislio sam na igru i rezultate ;) Ko nam to puni Kosevo u evropskim tekmama? :lol: :lol:
Pa osim repreprezentacije zna se koje napunio Koševo nekih 40.000 :)
Potpis!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 08 apr 2012, 20:21

mma_hz je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:Evo malo gledano izmedju nas i Sirokog ko ima laksi put do kraja...

Zeljeznicar - Celik
Siroki Brijeg - Velez

Zvijezda - Zeljeznicar
Slavija - Siroki Brijeg

Zeljeznicar - Borac
Siroki Brijeg - Sarajevo

Kozara - Siroki Brijeg
Sloboda - Zeljeznicar

Zeljeznicar - Gosk
Siroki Brijeg - Leotar

Velez - Zeljeznicar
Celik - Siroki Brijeg

Zeljeznicar - Slavija
Rudar Prijedor - Siroki Brijeg

Siroki Brijeg - Travnik
Sarajevo - Zeljeznicar

Zeljeznicar - Kozara
Zrinjski - Siroki Brijeg

Leotar - Zeljeznicar
Siroki Brijeg - Olimpic

Bice ovdje jos vatre, i iznenadjenja, ali po meni imamo laksi raspored do kraja prvenstva i uz 4 boda prednosti sigurno mozemo do kraja zavrsiti na prvom mjestu...
Bgm,nisam pratio ovo do sada,al mogu slobodno reci da vam ovaj remi nije trebao...
po meni Siroki ima dosta laksi raspored, ide slabijm ekipama u goste..dok vi idete na tradicionalno vrlo neugodna gostovanja(Sloboda,Zvijezda.Leotar,velez)..ugl mislim da ce derbi na Kosevu odluciti prvaka..ukoliko izgubite nema sanse da osvojite ,a ukoliko dobijete uzmate titulu 100 posto.. ;)
Vjeruj ti meni da ce Sirokom biti teze odigrati s Slavijom nego nama sa Slobodom. Slavija je pokazala kvalitet i protiv Sarajeva, i ne vjerujem da ce titulu odluciti derby... A uostalom Sarajevo ide Sirokom, kao i Olimpic koji je svoje zube i karakter pokazao upravo sinoc na grbavici, disciplinovanom igrom i strasnom kontrom... Sada koliko se moze reci da ce Zrinjski pustiti Sirokom, jako je tesko jer je i Zrinjski u opciji za Evropu i svi bodovi su mu jako bitni. Ne kazem da je sve gotovo i da smo jako blizu tituli, ali po ovom rasporedu ne sto sam navijac Zeljeznicara, nego objektivno gledajuci vise sansi dajem Zelji. Evidentno je da je Zelju sustigao i umor, od konstantnih utakmica subota srijeda, sto se moze a i ne mora odraziti i na rezultat. Vidjet cemo sta ce biti vec nakon narednog kola kada nam u goste dolazi Celik a Sirokom neugodni Velez.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 08 apr 2012, 20:23

Veleža smo pobijedili 2 puta usred Vrapčića, zašto bi nam bili neugodan protivnik
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 08 apr 2012, 20:30

SirAlexFerguson je napisao/la:Veleža smo pobijedili 2 puta usred Vrapčića, zašto bi nam bili neugodan protivnik
Mi smo Olimpica pobijedili 1736291 puta u isto toliko utakmica, pa smo sinoć kiksali...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 08 apr 2012, 20:31

SirAlexFerguson je napisao/la:Veleža smo pobijedili 2 puta usred Vrapčića, zašto bi nam bili neugodan protivnik
Zato sto vas je Velez u kupu zgazio u sred Sirokog Brijega, a vi se pukom srecom dosli do pobjede od 1-0. I druga stvar pobjedili ste desetkovanu ekipu veleza, jer pola vaznih igraca nije imalo pravo nastupa u kup utakmici zato sto su igrali vec za neke druge premierligase... Kup je kup, a liga je liga. Vidjet cemo :) I mi Velez redovno dobijamo u Vrapcicima, i pored nase strasne forme se ne mogu usuditi i predvidjeti pobjedu opet.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 08 apr 2012, 20:43

zaboljisportuBiH je napisao/la: Ja ne znam čemu stalno priča o tome koliko je gledalaca bilo. Evo Aco bacio kosku i odmah se zakuhalo. Aco je dobar izvor informacija ali realno nekad napiše tako iznenađujuće loš post da me iznenadi (pratim i po drugim temama). Eto Aco ako si pri klubu blizak sa Amarom i ostalima pitaj koliko ima tačno stolica (valjda neko u klubu to zna). SInoć (bio sam na jugu) kad bi se svi sa juga poredali na stolice bila bi puna tri sektora sa stolicama a na onom četvrtom bi bilo 100-njak ljudi. Sigurno je da je malo više od pola stolica na sjeveru bilo puno, a tu je nekih 300 ljudi na zapadu. Izračunaj na osnovu ovoga a ne po 21000 KM jer ima i ljudi sa godišnjim itd. Također mislim da je više raje za jug kupilo kartu nego za sjever jer su raja na sjeveru uglavnom sa godišnjim (ali može se i za ovo pitati u klubu).
Iskreno mene ovi mediji i novinari najviše nerviraju jer bi oni to trebali ispitati i znati, a toliko je nesrazmjerno njihovo izvještavanje da je to sramota (o novinarima ne treba trošiti riječi jer su katastroooooofa). Samo ću vam reći jedan podatak a to je da su spisak košarkaških reprezentativaca koji sam ja postavio na ovome forumu komplet prenijeli u printanom izdanju sport centra. Znam da je prepisan jer su u potpunosti ista imena i poredana po pozicijama identično kao što sam ja to uradio, a neki igrači mogu igrati podjednako dobro na više njih.

Što se tekme tiče moram priznati da otkako je @boccacio tu i nemam šta da pišem. Naravno, bude par sitnica u kojima se ne slažem ali to je to uglavnom a sitnice su subjektivne. Zato hvala ti buraz što mi štediš vrijeme i izdrži kao što ti je već jedan forumaš napisao (nisam mu zapamtio nik).

Aco samo mi reci molim te (pošto nisi odgovorio prošli put) šta je sa kampom u Butmiru? Također, šta je sa Drakulom i Baljićem jer dugo nema novih informacija o njima?

Drago mi je i da raja sada objektivno gleda na ovaj remi (jbg i Barsa i Real koji imaju veću razliku nego mi u odnosu na ostale klubove u ligi izgube i odigraju nerješeno), a do kraja prvenstva će i Široki kiksati jer nije više ni Slavija bezveze a ni ostali kojima idu i koji se bore za opstanak.

Pozdrav svima
Nije da branim novinara al nije to nista cudno da se broj gledalaca pise po broju prodatih karti. Al u ovom slucaju taj podatak nije relevantan jer se ne uzima od svih klubova taj podatak neko se kod nekih broji "ofrlje".
Evo recimo primjer kako kod Ajaxa broje gledaoce, utakmica nije ni pocela kako treba a oni vec imaju podatak o broju gledalaca :mrgreen: Kako? Pa tako sto saberu broj godisnjih karti i broj prodatih karti. Gledao sam jednu utakmicu na kojoj je stadion bio polu prazan, znaci nije bilo vise od 20ak hiljada, a na internet portalima podatci o 47.000 gledalaca :lol: Znaci da je skoro 30.000 sezonskih gledalaca gledalu utakmicu preko tv-a al eto racuna se da su bili na stadionu :mrgreen:
Tako i u ovom slucaju, novinar dobio podatak o broju prodatih ulaznica ne uzimajuci u obzir to da su neki usli bez karte i sl.
010 ISN'T JUST A CODE

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 08 apr 2012, 20:46

spielführer_21 je napisao/la:
Mi smo Olimpica pobijedili 1736291 puta u isto toliko utakmica, pa smo sinoć kiksali...

Potpuno se slažem, ali sve se promijeni. Evo sada ni Željo zadnje dvije utakmice nije pobijedio Olimpic. To jeste nategnuto ali je istina. Uglavnom u pravu si kada kažeš da su kiksevi jednostvno mogući.

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 08 apr 2012, 21:03

Mujkić je postigao rekord one sezone kad je Budućnost igrala zaredom ne znam koliko utakmica kući dok je kod Adnana drugačija situacija. Iskreno po meni naš najbolji igrač i najzaslužniji za ove rezultate je upravo Gušo koji je donio mir u odbranu svojim intervencijama i zaključavanejm mreže.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 08 apr 2012, 21:12

bambur je napisao/la:Mujkić je postigao rekord one sezone kad je Budućnost igrala zaredom ne znam koliko utakmica kući dok je kod Adnana drugačija situacija. Iskreno po meni naš najbolji igrač i najzaslužniji za ove rezultate je upravo Gušo koji je donio mir u odbranu svojim intervencijama i zaključavanejm mreže.
Igrali smo tada naizmjenično kuća/gosti, tako da je u ligi igrao 5 u Banovićima i 4 u gostima nije bilo zaredom utakmica u Banovićima tako da ti to pada u vodu. Imaš još tekmi tu, samo ne znam gdje sve nije branio, nije branio protiv Želje u 18. kolu, a primio gol nije od 13. kola još od Čelika, pa sad pošto smo primili u još nekim utamkicama gol za predpostaviti je da u tim tekmama nije branio. ;) Bio je i on naš najzaslužniji igrač što smo bili viceprvaci i predstavnik BiH u Kup UEFA, iako smo trebali biti i prvaci, ali šta ćeš ne mogu dati gol "normalno" pa moraju rukom.

P.S. Nemojte ovo shvatiti kao nikakvo provociranje niti osporavanje Gušinog usjeha samo želim reći pravu istinu.
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 08 apr 2012, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 08 apr 2012, 22:04

LjumanM95 je napisao/la:
bambur je napisao/la:Mujkić je postigao rekord one sezone kad je Budućnost igrala zaredom ne znam koliko utakmica kući dok je kod Adnana drugačija situacija. Iskreno po meni naš najbolji igrač i najzaslužniji za ove rezultate je upravo Gušo koji je donio mir u odbranu svojim intervencijama i zaključavanejm mreže.
Igrali smo tada naizmjenično kuća/gosti, tako da je u ligi igrao 5 u Banovićima i 4 u gostima nije bilo zaredom utakmica u Banovićima tako da ti to pada u vodu. ;) Bio je i on naš najzaslužniji igrač što smo bili viceprvaci i predstavnik BiH u Kup UEFA, iako smo trebali biti i prvaci, ali šta ćeš ne mogu dati gol "normalno" pa moraju rukom.

P.S. Nemojte ovo shvatiti kao nikakvo provociranje niti osporavanje Gušinog usjeha samo želim reći pravu istinu.
jel mujkic branio u utakmici sa zeljom 4.3.2000.? ako jeste onda on ne posjeduje rekord...

jel branio protiv celika i krajine u maju 2000. godine? ako slucajno imas informaciju za to... javi :)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 08 apr 2012, 22:20

Momci, u koliko je BHT-Sport? Hvala

EDIT: Evo poceo je snimak na TV Vogosca :D :D
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 08 apr 2012, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 08 apr 2012, 22:20

Za 10 minuta. :D
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 08 apr 2012, 22:23

BlueTiger je napisao/la:Momci, u koliko je BHT-Sport? Hvala
u 23 i 15
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 apr 2012, 22:24

GaetanoScirea je napisao/la:Za 10 minuta. :D
Dobra ti matematika ado :mrgreen: :mrgreen: U 23:15 ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 08 apr 2012, 22:25

tm84 je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:
Igrali smo tada naizmjenično kuća/gosti, tako da je u ligi igrao 5 u Banovićima i 4 u gostima nije bilo zaredom utakmica u Banovićima tako da ti to pada u vodu. ;) Bio je i on naš najzaslužniji igrač što smo bili viceprvaci i predstavnik BiH u Kup UEFA, iako smo trebali biti i prvaci, ali šta ćeš ne mogu dati gol "normalno" pa moraju rukom.

jel mujkic branio u utakmici sa zeljom 4.3.2000.? ako jeste onda on ne posjeduje rekord...

jel branio protiv celika i krajine u maju 2000. godine? ako slucajno imas informaciju za to... javi :)

Protiv Želje je branio u 18. kolu, datum tačan ne znam i tu smo izgubili 1-0 na Grbavici i nakon toga kreće ta serija bez primljenog gola sve do utakmice na Bilinom Polju gdje je bilo 1-1 (28. kolo). Eh sad tu imaju i Kup utakmice samo što nemam podatke o tim utakmicama, jbg teško je to naći.

Uglavnom nije primio gol 1.156 minuta tj. od novembra 1999. do maja 2000. Ali ja mislim da će to Gušo prestići u naredne 2 utakmice. ;)

EDIT: Ipak on nije branio protiv Želje tada. Dakle od 13. kola protiv Čelika nije primio gol. Eh haj ti sad nađi podatke u kojoj još nije branio utakmici. :lol:
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 08 apr 2012, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 08 apr 2012, 22:30

Sarajlijc@ je napisao/la:
GaetanoScirea je napisao/la:Za 10 minuta. :D
Dobra ti matematika ado :mrgreen: :mrgreen: U 23:15 ;)
A znam da je ona emisija Premier lige u pola 11, samo sam promašio dan. :lol:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 08 apr 2012, 22:35

slika

SVI SVI SVI !
1921

nanek

Post Postao/la nanek » 09 apr 2012, 00:43

Jel ima na youtube od Bht-a izvjestaj sa tekme ? :) Ja evo trazim al mi nesto slabo ide :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, TM OLOVO i 30 gostiju.