FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gluposti... sjever moze primiti 5500-6000 hiljada, a bio je dobro popunjen... dio sa ŽELJ slovima je bio pun.. O polovicno... strane nisu bile popunjene... na sjeveru je 100% bilo najmanje 2000-2500.. Jug popunjen B i C sektor ..A i D polovicno... na Jugu je opet bilo najmanje 2000-2500 hiljade i dolazimo do cifre od 5000 hiljada 100 %... Zapad takodje popunjen dobro..
Ovi ljudi su smiješni, neko ko ima i malo mozga može reći da je bilo cc 5000 ljudi na utakmici. 

TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
hvala bogu pa živimo u digitalnom dobu i postoje slike i klipovi, pa se svako koga zanima može uvjeriti kako je stvarno bilo.
e ne mogu da svarim ovaj gorku pilulu... cuj 0-0 protiv olimpika...
nisam vjerovao kad su mi javili ovaj rezultat...
ne samo da je statistika narusena nego i fina prednost od 6 bodova na sirokim...
znaci, izgubiti dva boda protiv ekipe protiv koje si uvijek u istoriji pobjedjivao, je sramota!!!
nadat se samo mozemo da ce celik ispastati za sve promasaje nase sinoc!
usput... guso je sada 1043 minute bez primljenog gola, niko to da spomene!!! ni novine niko! sramota!!! rekord koji ce se tesko ikad oboriti niko ne spominje...

nisam vjerovao kad su mi javili ovaj rezultat...
ne samo da je statistika narusena nego i fina prednost od 6 bodova na sirokim...
znaci, izgubiti dva boda protiv ekipe protiv koje si uvijek u istoriji pobjedjivao, je sramota!!!
nadat se samo mozemo da ce celik ispastati za sve promasaje nase sinoc!
usput... guso je sada 1043 minute bez primljenog gola, niko to da spomene!!! ni novine niko! sramota!!! rekord koji ce se tesko ikad oboriti niko ne spominje...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- molotovljev
To je ono o cemu sam pisao prosli put,kada ste shvatili da provociram,a ispostavilo se da sam u pravu.
Mediji kazu 3,vi kazete 5,hajde nek bude 4 milje.
Klub koji jurisa ka osvajanju duple krune,cak neki kazu da je to mozda najbolji Željin tim nakon rata.
Činjenica je da je publike sve manje na stadionu,bez obzira na dobre rezultate...Zasto je to tako?
Pokusao sam da vam skrenem paznju zbog cega je to tako,( izvor,Željini navijaci )međutim,vi smatrate da
vas neko zeli provocirati i da je neko zlonamjeran,sto je totalno losa procjena sa vase strane.
Pozdrav za sve ljude dobre volje.
Klub koji jurisa ka osvajanju duple krune,cak neki kazu da je to mozda najbolji Željin tim nakon rata.
Činjenica je da je publike sve manje na stadionu,bez obzira na dobre rezultate...Zasto je to tako?
Pokusao sam da vam skrenem paznju zbog cega je to tako,( izvor,Željini navijaci )međutim,vi smatrate da
vas neko zeli provocirati i da je neko zlonamjeran,sto je totalno losa procjena sa vase strane.
F.K.SARAJEVO
Hvala tebi puno, al' budi ti dobronamjeran na svojoj temi, i tamo dijeli takve savjete, vama trebaju više nego nama.Ili se zaposli u merhamet pa tamo pomaži ljudima.Šta misliš ?
DRUG NEBI TI PUNCA
ako te stvarno zanima, uključiš vlastiti mozak, pogledaš klipove i ocijeniš sam.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Koliko ono Van Der Sar nije primio gol?
jos uvijek nije poznat termin tekme?
jos uvijek nije poznat termin tekme?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
E nije 4 nego je vise od 5 sigurno... je.biga tako ti je ne bas atraktivan protivnik i lose vrijeme... mozemo traziti razloge ove posjete u tome..realno s obzirom na to navedeno ovo i nije losa posjetamolotovljev je napisao/la:To je ono o cemu sam pisao prosli put,kada ste shvatili da provociram,a ispostavilo se da sam u pravu.
@pintol_TM87
ZELJEZNICAR-celik SRIJEDA 19.00
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/re ... re-se-kraj" onclick="window.open(this.href);return false;
Rekordima Željezničara ne nazire se kraj
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 08 apr 2012, 19:02, ukupno mijenjano 2 puta.
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Na zvaničnoj stranici piše da je utakmicu protiv Čelika u 19:00.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- molotovljev
Dobronamjeran sam gdje god da dođem.U ovom slucaju tema je Željezničar,zar ne?bagrcavi je napisao/la:Hvala tebi puno, al' budi ti dobronamjeran na svojoj temi, i tamo dijeli takve savjete, vama trebaju više nego nama.Ili se zaposli u merhamet pa tamo pomaži ljudima.Šta misliš ?
Iako si inteligentan momak,suvise si mlad i neiskusan da bi shvatio o cemu pricam.Prema tome...

F.K.SARAJEVO
Vi ste treći, borite se za Evropu a protiv Slavije 1.500 u vrh glave.molotovljev je napisao/la:To je ono o cemu sam pisao prosli put,kada ste shvatili da provociram,a ispostavilo se da sam u pravu.
Potpis!

SHARE; SHARE; SHARE
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jbg ali ove sezone smo katastrofa, a vi nikad bolje niste igraliAldinn1 je napisao/la:Vi ste treći, borite se za Evropu a protiv Slavije 1.500 u vrh glave.molotovljev je napisao/la:To je ono o cemu sam pisao prosli put,kada ste shvatili da provociram,a ispostavilo se da sam u pravu.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bilo nas 321 gledalac i zaboli me sta drugi govore,pet stranica nebuloze o posjeti.Aman zaman eto neki klub ima u prosjeku 15.000 gledalaca po utakmicu pa njegovi navijaci sole pamet po temi.Sva posjeta na Grbavicu i Kosevu zadnjih godina svela se od dvije do pet sest hiljada osim derbija a i tu je pala k...u za usi na osam do deset.Pa gdje vi zivite,ljudi jedva prezivljavaju rove kontejnere i non stop strajkuju,jednostavno nemaju za hljeba a vi hocete Engleske posjete.Ko moze dodje ko nema nece na zor i popustite vise.Otvorite brate novu temu na forumu pa tamo razglabajte o tome koliko hocete,uredi je jednom dvaput spomenuti posjetu ali ovo prelazi u dosadu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Sarajlijc@ je napisao/la:Jbg ali ove sezone smo katastrofa, a vi nikad bolje niste igraliAldinn1 je napisao/la:Vi ste treći, borite se za Evropu a protiv Slavije 1.500 u vrh glave.molotovljev je napisao/la:To je ono o cemu sam pisao prosli put,kada ste shvatili da provociram,a ispostavilo se da sam u pravu.
to ste govorili i prosle godine a bogami i pretprosle
http://sportsport.ba/bh_fudbal/guso-nij ... nuta/78205" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel srce na mjestu?
Jel srce na mjestu?
Oko za oko, zub za zub!
Sad se treba na celiku iskaliti. Na Grbavici od pocetka polusezone nismo vidili vise od 2 gola, vakat je.
NO PYRO NO PARTY
Odakle sada to ? Zar nemate prejaku upravu, zar vam nisu doveli extra igrače, a otjerali one što ništa ne valjaju!? Jesu otvorili fan shop i to prvi, pa otvorili i drugi ? Imate najviše navijača na svijetu, a nigdje vas na utakmica. Pa ni nas evropskim, drugi vam klubovi pune Koševo, a vi ?Sarajlijc@ je napisao/la:Jbg ali ove sezone smo katastrofa, a vi nikad bolje niste igraliAldinn1 je napisao/la:Vi ste treći, borite se za Evropu a protiv Slavije 1.500 u vrh glave.molotovljev je napisao/la:To je ono o cemu sam pisao prosli put,kada ste shvatili da provociram,a ispostavilo se da sam u pravu.
Kako to sad nije mi jasno? Derete sve, samo komitet namjestio sve Želji već treču godinu, zašto vas nema po pet hiljada ?
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 08 apr 2012, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis!
samo što taj podatak nije tačan.
ne kažem da neće Gušo prestići i taj rekord, al' rekord drži golman Budućnosti Mujkić 1156 minuta.
http://www.iffhs.de/?b4a390f03be4ac07cd ... aec70aed09" onclick="window.open(this.href);return false;
pogledati 19. mjesto
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.