Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

nime_tm87
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la nime_tm87 » 08 apr 2012, 18:40

Cudi me da mu ovdje nije pukla noga napola ko grisini
Arteta

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 apr 2012, 18:55

zahvalite se treneru i gosp. Why always me za ispadanje iz trke za prvaka :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 08 apr 2012, 18:58

:oops:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 08 apr 2012, 18:59

Uze vam titulu najodvratniji klub u eng. Dzeksone bjezi iz city a dok ti je vrijeme :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 08 apr 2012, 19:00

Do sada nisam nista rekao protiv Mancinija ali stvarno ne vidim buducnost sa njim.Pogled na svecanu lozu je sve pokazao, od iduce sezone 99 % idemo sa novim trenerom.Uglavnom hvala Mancini za 2011 godinu.Ali 2012 je totalno bila losa.Mislim da se na ljeto treba zahvalit i nekim igracima ali otom potom.Bolje bi bilo da smo danas izgubili sa vise golova razlike jer bi bilo sigurnije da ce se te promjene dogodit.Uglavnom bili zadnji ili prvi i bilo ko igrao za City uvijek cu navijati za njih.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 08 apr 2012, 19:00

pa realno BALONJA je dobio 3 crvena u ovoj utakmici, al nije ni on kriv kad sudije ne rade svoj posao. Kakva konjina od igraca, ne bi ni Barcelona uzela trofej sa ovim debilom...

Zasluzen poraz, bez ispaljenog metka City je pao. Za bolja vremena i razultate City ce se trebati rijesiti Balonje i Mancinija...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 apr 2012, 19:02

Mogu li ja kako dobiti onaj razbijeni Bently od Balonje, nema veze sto je razbijen ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 08 apr 2012, 19:04

Dzeko treba da dobro razmisli o svojoj buducnosti,momak je vise zasluzio mnogo vise,a da neki balonja igra ispred igraca onakve kalse smijesno.City je pokazao da nije zreo za titulu i to je to. ;)
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 apr 2012, 19:04

Ovoj ekipi je potreban samo novi trener + jedan napadač koji će uz Guidettija nadomjestiti odlaske (nadam se) Teveza i Balotellija.
Eh, problem je u tome što će City opet dovesti 4-5 igrača koji će se trpati na pozicijama koje im ne škripe i opet će se ići u krug.
Uglavnom, drago mi je što je danas Arsenal slavio iz više razloga. A, ako ćemo biti iskreni, City danas nije zaslužio ništa. Mogu biti sretni što se vraćaju kući sa samo jednim primljenim golom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 08 apr 2012, 19:10

Dzeko ce ispast najgluplji lik ako ne ode iz ovog cirkusantskog kluba...

Edit: Najezim se sav kad vidim kako je covjeku mogla puci noga :o
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 08 apr 2012, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 apr 2012, 19:10

Imati ekipu od 500. miliona € i igrati ovako slabo ... :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 apr 2012, 19:11

S ovakvim polubunkerom i očajnom igrom, City se nema čemu nadati u nastavku sezone. Ostvarit će plasman u Ligu prvaka, to je sigurno, al' s titulom se mogu i definitivno pozdraviti. Mada, ovo je već bilo gotovo prije nekoliko kola, kiksevima kontra Stokea i Sunderlanda. Kako u svemu lošem ima i nešto dobro, City će biti u prilici krenuti bolje i agresivnije, te povezanije, s novim trenerom, te bez igrača tipa Balonje i Teveza (aBd). Vrijeme je da i šeik na čelu kluba skonta da Mancini više ne može dati Građanima ništa, apsolutno ništa, a da im može uzeti dosta toga. Ovom klubu treba još jedno, dva dobra pojačanja, golgeter i jedan veznjak sličan Silvi (po mogućnosti defanzivni ili centralni), koji će moći odgovoriti izazovima Premier League. Imaju sve preduslove za uspjeh, a opet isti ne ostvaruju. Eto koliko znači ko rukovodi timom s klupe, te koliko neozbiljni pojedinci mogu narušiti atmosferu u klupu. Najviše mi je žao što će Džeko ispaštati (i ispašta) zbog svega ovoga.

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 08 apr 2012, 19:14

Roses are red violets are blue United have 20 but City have 2..
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 apr 2012, 19:14

Bilo bi zanimljivo vidjeti Beniteza u ovoj ekipi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 08 apr 2012, 19:17

Nail for Real je napisao/la:Bilo bi zanimljivo vidjeti Beniteza u ovoj ekipi.
Odličan izbor, čestike što si se sjetio. U potpunosti bih, ako već neće Mancini voditi ovu ekipu, podržavao dolazak maga Beniteza. Samo naprijed :D

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 08 apr 2012, 19:21

Benitez, Hiddink, ili da nece onaj Chelseajev AVB.Ali rano je jos za to ima do ljeta ali mislim da je Mancinija ukopala igra u zadnjim kolima a ne rezultati.Hvala mu za onaj trofej u F.A. cupu i za onih 1:6 ali mislim da je vrijeme za rastanak.Imao je dvije i po sezone da ubjedi sve u svoje sposobnosti ali nisam bas siguran da on moze od Cityja napravit jedan od 5 najboljih klubova u svijetu.Sto je krajnji cilj Cityja.
Zadnja izmjena: tevezito, dana/u 08 apr 2012, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 08 apr 2012, 19:22

MoR je napisao/la:
Odličan izbor, čestike što si se sjetio. U potpunosti bih, ako već neće Mancini voditi ovu ekipu, podržavao dolazak maga Beniteza. Samo naprijed :D
Jest namazan da jos lakse dodjete do titule eee nece moci. :D
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 08 apr 2012, 19:24

SiggiSmallz je napisao/la:
MoR je napisao/la:
Jest namazan da jos lakse dodjete do titule eee nece moci. :D
Slušaj, nemoj prcat', imaš moje postove na ovoj temi i nađi dokaz da sam davao bezrezervnu podršku Manciniju na klupi Citya :mrgreen:

Takođe ne bi mi bilo mrsko vidjeti i Rafu, ako već talijanski megastručnjak mora otići :cry:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 08 apr 2012, 19:31

Kad je City dobio onih 1-6 zasluzeo kad udes na forum mislio sam cijeli svijet navija za City, sad kad je United blizu nove titule i Cityu neide ispade samo tevezito navija za City. Njemu svaka cast i sigurno ce sledcih nekih sezona imati razloga za slavlje a mi navijaci Uniteda ne, ali sve je to fudbal i bas zbog toga ga svi i volimo, nekad si sretan a nekad tuzan a uvijek iznova i iznova ces gledat utakmice jer to je najvaznija sporedna stavr na svijetu. GGMU 20 :D

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 08 apr 2012, 19:33

TRUST je napisao/la:Kad je City dobio onih 1-6 zasluzeo kad udes na forum mislio sam cijeli svijet navija za City, sad kad je United blizu nove titule i Cityu neide ispade samo tevezito navija za City. Njemu svaka cast i sigurno ce sledcih nekih sezona imati razloga za slavlje a mi navijaci Uniteda ne, ali sve je to fudbal i bas zbog toga ga svi i volimo, nekad si sretan a nekad tuzan a uvijek iznova i iznova ces gledat utakmice jer to je najvaznija sporedna stavr na svijetu. GGMU 20 :D
Jaro to ti je uvijek tako kod vecine tih simpatizera/navijaca ili kako ih nazvat cybernavijaca :mrgreen: Nema price mnogo o danasnjoj utakmic vec da je titula izgubljena definitivno a krivaca ima vise.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.