FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nisu bili studenti
Torlak provocirao navijace na zapadu
Loza provocirala navijace ispod njih
Trebalo ih je sve zgaziti kao sto oni isto to radi u domovima na bjelavama i nedzaricima
Torlak provocirao navijace na zapadu
Loza provocirala navijace ispod njih
Trebalo ih je sve zgaziti kao sto oni isto to radi u domovima na bjelavama i nedzaricima
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- eliminator
- Kontakt:
ma mi smo stoka treba nam sve zabranit ja ne znam cemu ovolika mrznja, cuj ne smije slavit go svoje ekipe pa nije bio na jugu, trebamo se svi malo opametit izgleda da tragicni slucajevi Anera i Vedrana nas nisu nista naucili
Znas pisati pa pretpostavljam da znas i citati,procitaj moj post i vidi gdje sam te vrijedjao pa napisi. A onda procitaj koje si ti rijeci nicim izazvan koristio u odgovoru meni (seres,preseravas,hebo te,dosadan si,kakiti). Nisam pisao s namjerom da bilo koga isprovociram niti da bi ti meni odgovarao na post,vec sam rekao svoje misljenje.Druga stvar taj prijedlog da se nadjemo i ,,posvadjamo,, je djecija prica mangupa na baterije, a u jednom filmu ima super recenica : ,,obrisi nos i idi da se igras,,. Pozdrav...mma_hz je napisao/la:ccc@denzimare,nema potrebe da se palis i da vrijedzas...ti jedno misis,ja drugo..to sto ti mene pokusavas nesto isprovocirati je nigdje veze..mislim nije problem ako hoces i da se nadzemo i da se malo "posvadzamo"..al da se ovako vrijedzamo je bas bezze.zar nije tako...
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Aco, jedno pitanje. Sto se ne smije govoriti ovdje o navijacima a portal sportsport.ba konstantno potice na te stvari. Npr u grupi na fejsu naslov kaze: "(FOTO) Fotosi sa utakmice i fizički obračun navijača pogledajte sada na našem portalu". I kako sad da se mi ne raspravljamo?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
evo mogu ti i ja odgovoriti.zlaya_tm87 je napisao/la:Aco, jedno pitanje. Sto se ne smije govoriti ovdje o navijacima a portal sportsport.ba konstantno potice na te stvari. Npr u grupi na fejsu naslov kaze: "(FOTO) Fotosi sa utakmice i fizički obračun navijača pogledajte sada na našem portalu". I kako sad da se mi ne raspravljamo?
pravila foruma su takva. iako je isti vlasnik, pravila za portal i forum su drugačija. svih nas korisnika je da poštujemo pravila foruma. ako se kome ne sviđa, može da portaži drugi forum. jedostavno tako je kako je. nekad je bilo dozvoljeno pisanje o navijačima, al' sad više nemože....
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
¸aj nbt,sve si upravu..nemam ja vremena da gubim u nadmudrivanju s tobom..pozz Sarulju.. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Denizmare, ti ni sam ne znaš šta pišeš. Kao pokušavaš biti pametan. I mene boli kita za svaku upravu, ali ti si zlonamjeran, i to jako. Kažeš da dugo pratiš Satrajevo, ja ga pratim sigurno duplo duže nego ti. Vidim pojedinim poručuješ da sline obrišu, hoćeš li da se ja i ti upoznamo, pa da neko nekome sline obriše?
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
Vjerovatno zato,jer njih dosta ne znaju pisati bez provokacija,omalovazovanja suprotnih klubova i navijaca.Pasha je napisao/la:evo mogu ti i ja odgovoriti.zlaya_tm87 je napisao/la:Aco, jedno pitanje. Sto se ne smije govoriti ovdje o navijacima a portal sportsport.ba konstantno potice na te stvari. Npr u grupi na fejsu naslov kaze: "(FOTO) Fotosi sa utakmice i fizički obračun navijača pogledajte sada na našem portalu". I kako sad da se mi ne raspravljamo?
pravila foruma su takva. iako je isti vlasnik, pravila za portal i forum su drugačija. svih nas korisnika je da poštujemo pravila foruma. ako se kome ne sviđa, može da portaži drugi forum. jedostavno tako je kako je. nekad je bilo dozvoljeno pisanje o navijačima, al' sad više nemože....
I onda dolazi do svega,ali najmanje do drzanja teme.
Upravo tako postoje pravila,moderatori koji ce i uopozoriti ali ne do vijeka.
Kome ne pase,siroko mu i ravno polje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Podrska za Matiju!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Podrska za Matka definitivno.
Ne treba se loziti na one provokacije, ali iskreno se nadam da ga nece nesto ovi sa istoka zajebavati.
Ne treba se loziti na one provokacije, ali iskreno se nadam da ga nece nesto ovi sa istoka zajebavati.
Oko za oko, zub za zub!
Izdrzi Matija! Ignorisi neandertalce!
Svoj braci po boji katolicke vjeroispovjesti sretan Uskrs, sve najbolje, puno zajednickog hordanja na sjeveru 

Oko za oko, zub za zub!
Ljut zbog novog gubitka bodova ali sta da se radi... matko je morao biti pametniji 

To nije smio uraditi, ali hajde podrzavam ga opet idemo po 3 boda sad u Gradisku nema tu prava na kiks!UPS je napisao/la:Ljut zbog novog gubitka bodova ali sta da se radi... matko je morao biti pametniji
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
Pridruzujem se cestitkama.samir825 je napisao/la:Svoj braci po boji katolicke vjeroispovjesti sretan Uskrs, sve najbolje, puno zajednickog hordanja na sjeveru

FK Sarajevo <3<3
Podržavate Matiju a kada je igrao u Zvijezdi i pucao po vama nako datog gola, tad' ste mu svi psovali.
TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
Koji si sad ti?MEGABASS je napisao/la:Podržavate Matiju a kada je igrao u Zvijezdi i pucao po vama nako datog gola, tad' ste mu svi psovali.
Oko za oko, zub za zub!
Novi stari član ovoga foruma !samir825 je napisao/la:Koji si sad ti?MEGABASS je napisao/la:Podržavate Matiju a kada je igrao u Zvijezdi i pucao po vama nako datog gola, tad' ste mu svi psovali.

TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
Lažeš ja sam bio na utakmici malo si fulio ćak nije dao saigračima da mu priđu da proslavi gool svaka mu čast a malo si pobrko lončiće pucao je na Grbavici i dobro došao stari ćlanMEGABASS je napisao/la:Podržavate Matiju a kada je igrao u Zvijezdi i pucao po vama nako datog gola, tad' ste mu svi psovali.

Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MaroonBjelave, napoleon72, PapakIzSa i 46 gostiju.