NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Zeljovac_1921
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 04 apr 2012, 23:39

Joe Flacco rek'o da je najbolji QB u NFL-u :lol: :lol:
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 04 apr 2012, 23:41

Zeljovac_1921 je napisao/la:Joe Flacco rek'o da je najbolji QB u NFL-u :lol: :lol:
fura se na E. Manninga kada je izjavio da spada u elitu samo sto je to E. Manning i dokazao :D a ovaj nije jos, a cisto sumnjam i da ce :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 04 apr 2012, 23:44

CLS je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la:Joe Flacco rek'o da je najbolji QB u NFL-u :lol: :lol:
fura se na E. Manninga kada je izjavio da spada u elitu samo sto je to E. Manning i dokazao :D a ovaj nije jos, a cisto sumnjam i da ce :D
Jest, Eli je potvrdio
Ja sam rek'o da je Eli top 5 qb bio prosle sezone u ligi, prije PO, kad sam se raspravljo ovdje. :) Ali Flacco nije bio ni u top 10 ni po cemu :lol:
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 05 apr 2012, 00:06

Chargersi vratili castilla ja zadovoljan nije spektatkularan, ali ako bude zdrav kazu da je prosle godine imao strasan offseason ali ga je povreda unistila. Ako bude zdrav ove sezone trebao bi biti dobar plus prosli smo jeftino.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 05 apr 2012, 15:20

hahahah kako mi je jak ovaj klip
[youtube][/youtube]
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 apr 2012, 05:58

Bears sign CBs Hayden, Wilhite to boost secondary depth

Hayden bi nam mogao valjat ..on i Jennings ponovo skupa :)..u Coltsima su protiv nas igrali i uzeli super bowl :)...Hayden je cak i napravio INT TD u ovoj utkamici i mozda donjeo i pobjedu COltsima protiv Bearsa :(

Kakav je ovaj Wilhite igrao je za Patriotse..startao je u 11 utakmica ?...prepostavljam da nije nesto specijalno, jer vi kuburite na tim pozicijama kao i mi :)...a bolji je od Bowmana sigurno kod nas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 06 apr 2012, 19:06

SaltCityAttack je napisao/la:Bears sign CBs Hayden, Wilhite to boost secondary depth

Hayden bi nam mogao valjat ..on i Jennings ponovo skupa :)..u Coltsima su protiv nas igrali i uzeli super bowl :)...Hayden je cak i napravio INT TD u ovoj utkamici i mozda donjeo i pobjedu COltsima protiv Bearsa :(

Kakav je ovaj Wilhite igrao je za Patriotse..startao je u 11 utakmica ?...prepostavljam da nije nesto specijalno, jer vi kuburite na tim pozicijama kao i mi :)...a bolji je od Bowmana sigurno kod nas
Wilhite ne moze igrati za Patriotse. Mislim da sam ti sve rekao. :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 apr 2012, 20:48

Po forumu Patriotsa kruzi ovaj raspored:
Week 1 vs 49ers
Week 2 vs jets sunday night
Week 3 @ dolphins
Week 4 vs texans
Week 5 @ seattle
Week 6 vs bills monday night
Week 7 vs miami
Week 8 @ rams
Week 9 bye
Week 10 @ ravens
Week 11 @ jaguars
Week 12 @ titans thursday night
Week 13 vs broncos
Week 14 vs colts
Week 15 vs cardinals
Week 16 @ bills
Week 17 @ jets
Meni se licno nikako ne svidja jer dvije posljednje utakmice igramo u gostima, iako sam misljenja da cemo do tada obezbjediti PO i bye week ukoliko ne bude povreda, ali mozda utakmice budu kljucne za prednost domaceg terena u PO.

Sto se ostaliih ekipa tice na forumima kruzi ovaj raspored:

http://eaglesstats2012.****/201 ... edule.html

Dakle Manning prvu po svemu sudeci igra protiv Texansa i odmah mozemo vidjeti kako ce se nositi s jednom od najacih odbrana lige.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 07 apr 2012, 09:21

Meni se svidjaju ekipe protiv kojih igramo,Jetsi nisu vise tolika prijetnja,Coltsi takodje,ove lijeve ekipe da i ne brojim.Jedino sto ima SF,BAL i HOU od kojih mozemo izgubiti..I ne svidja mi se to sto sa SF igramo prvu,opasni su i jaki,moglo bi doci do neke povrede..Ovo ostalo manje vise odgovara..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 07 apr 2012, 23:33

SaltCityAttack je napisao/la:Bears sign CBs Hayden, Wilhite to boost secondary depth

:lol:

Haydn je valj'o 6 godina ago... Sad je sporiji od Tilmana, vi ste puni penzioneru u secondary, i malo ozbiljniji QB ce vas unistit ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 apr 2012, 01:46

ma on i ne moze igrat pored Jenningsa koji je imao dosta dobru sezonu....a vi se brinite za sebe i vidis cim on nije vas vama ne valja vise :)...nama treba samo da nedo bog kakve povrede :)..Jennings je brz pravo, a i on je bio vas i to je bio zamjena Haydenu...Jennings dosao i iskoristio priliku pokazao se dosta dobro..kad se samo sjetim one situacije kad Turner RB prodje nam odbranu sa 10 yardi na njihovoj polovci, a Jennings ga stize i spasi TD :)..imamo mi tih brzh nesikiraj se ti... de se vi malo stabilizujte :)..nego kako ce tebi biti gledati Coltse bez Manninga iskreno ?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 apr 2012, 09:41

Jay Cutler chuckled when he was asked if he expects the pass protection to improve with Mike Tice now directing the Bears' offense.

"Hope so," the quarterback said when he was finished laughing. "It's going to. It will. We're headed in the right direction. I know that." :) :D :lol: :mrgreen:

There was nothing funny about the protection over the last two seasons as the Bears led the NFL with 105 sacks allowed. :roll: :shock:

Ebote 105 sucks za 2 godine i kazu nije povredjen folira :)...nije qurac lomili su ga preproslee sezone,a ove je bilo puno bolje i ako su nam nedostajali Carimi i Williams
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 apr 2012, 13:54

SaltCityAttack je napisao/la:nego kako ce tebi biti gledati Coltse bez Manninga iskreno ?
Isto kako mi je bilo ove sezone...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 apr 2012, 17:45

Edin TM87 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:nego kako ce tebi biti gledati Coltse bez Manninga iskreno ?
Isto kako mi je bilo ove sezone...
A kako ti je bilo ove sezone :mrgreen:

Dobro proslu sezonu nisi znao 'oce li se Peyton vratiti u Coltse ili nece, a sada znas ;) tako da bi trebalo biti "malo" drugacije :mrgreen:, a imas i da se nadas Srecku i gledas kako ce on da se prilagodi NFL-u i donekle pokusava nadomjestiti nenadomjestivo ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 apr 2012, 17:54

Luck ≠ Painter.

Al' problem je u tome sto ovo nije samo mijenjanje QB-a nego totalni re-building, a to znaci da smo izgubili pola linije (Diem, Saturday), 2 mlada resivera (Gonzales, Garcon) + gomilu ne toliko bitnih igraca posebno iz odbrane...

A vala i slabo dovodimo neke igrace, jedino sto je McKinley dos'o iz Ravensa sa Paganom, jak DT, uz Freneeya i Mathisa pojacanje za silovanje protivnickih QB :) To mi se svidja, glavna stvar u odbrani ce nam bit linija... Takodjer smo potpisali ovog resivera Averya, koji je im'o neke operacije, vidjet cemo kakav ce on bit...

Uglavnom, draft ce biti nase najjace oruzje, nadam se finim izborima...

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 08 apr 2012, 19:24

Edin TM87 je napisao/la:Luck ≠ Painter.

Al' problem je u tome sto ovo nije samo mijenjanje QB-a nego totalni re-building, a to znaci da smo izgubili pola linije (Diem, Saturday), 2 mlada resivera (Gonzales, Garcon) + gomilu ne toliko bitnih igraca posebno iz odbrane...

A vala i slabo dovodimo neke igrace, jedino sto je McKinley dos'o iz Ravensa sa Paganom, jak DT, uz Freneeya i Mathisa pojacanje za silovanje protivnickih QB :) To mi se svidja, glavna stvar u odbrani ce nam bit linija... Takodjer smo potpisali ovog resivera Averya, koji je im'o neke operacije, vidjet cemo kakav ce on bit...

Uglavnom, draft ce biti nase najjace oruzje, nadam se finim izborima...
Ma kakva odbrana coltsa to ne postoji to bi moglo za tr 4 sezone kroz draft zasad nista .

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 apr 2012, 10:30

bear grylls je napisao/la:Ma kakva odbrana coltsa to ne postoji to bi moglo za tr 4 sezone kroz draft zasad nista .
Sto svi citate izmedju redova?

Kazem linija nam je jaka DLLLLLLLLLLLLLLLLLL, mozda i najjaca u NFL, ostatak odbrane je ****

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 09 apr 2012, 20:09

" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest nenormalan, *ebo sve svoje. :lol: :lol: :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 apr 2012, 20:19

randy_moss je napisao/la:
Jest nenormalan, *ebo sve svoje. :lol: :lol: :lol:
Kada lik razbije Vince Lombardy trophy kada osvojimo. :lol: :lol: :lol: Bas se pitam koliko BB ulaze napora da ovu budalu smiri.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 apr 2012, 20:46

Iako mi navijaci Patsa nemamo pravo da bilo sta kazemo o skandalu Saintsa, ali stvarno treba cestitati Goodellu koji je danas odbio zalbu Saintsa i kazna ostaje ista.

Bas me interesuje sta ce uraditi Saintsi. Hoce li traziti privremeno rjesenje na trenerskoj poziciji ili ce nogirati Peytona i traziti dugorocno rjesenje.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.