Nema, svi jaci su pali...Admir_Sa je napisao/la:ima li jos koji jaci klub da nije pao pred indianom?![]()
najbolji start jos od 2005 mensecini
Mi smo ih dobili i kuci i u gostima, ali mi ne spadamo u jace...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nema, svi jaci su pali...Admir_Sa je napisao/la:ima li jos koji jaci klub da nije pao pred indianom?![]()
najbolji start jos od 2005 mensecini
a veliki košarkaški stručnjak @kk_bosna misli da Aldridge ne može Gasolu posuti vode za abdestaDonnie Darko je napisao/la:aldridge je na ovom forumu ako nista, blago receno super podcjenjen igrac. lik je ove sezone uz lovea meni daleko najbolji krilni centar u ligi. momak ubija.Carlo je napisao/la:i onda neko kaže aldridge precijenjen igrač
Andy Carrollrio_Ferdy88 je napisao/la: Pogodite ko je u pozadini![]()
Ray Allenova je to skolasparsfan je napisao/la:Moram spomenuti partije Michaela Redda
jasko_juve je napisao/la:igra li Rose veceras protiv NY ?
belajBIHfan je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:igra li Rose veceras protiv NY ?
98% da igra. Na njemu je.
nekoliko poslednjih partija odlican evo i sinoc protiv lakersa za nesto manje od 25 minuta odlicanjasko_juve je napisao/la:igra li Rose veceras protiv NY ?
18+ poena u 10 skokova prosjecno u 5 sezona sa kobeom u ekipi moze samo vrhunski igrac, dok veliki aldridge koji je glavni igrac ima 17+7.Carlo je napisao/la:a veliki košarkaški stručnjak @kk_bosna misli da Aldridge ne može Gasolu posuti vode za abdestaDonnie Darko je napisao/la:aldridge je na ovom forumu ako nista, blago receno super podcjenjen igrac. lik je ove sezone uz lovea meni daleko najbolji krilni centar u ligi. momak ubija.Carlo je napisao/la:i onda neko kaže aldridge precijenjen igrač
Niko ne spori sta je bilo prije , ipak je Gasolu 32 god i prosao je svasta , ove Godine Love i Aldridge prerasli su Gasola i ta razlika moze samo biti veca i veca .....KK_Bosna je napisao/la:
18+ poena u 10 skokova prosjecno u 5 sezona sa kobeom u ekipi moze samo vrhunski igrac, dok veliki aldridge koji je glavni igrac ima 17+7.
o titulama da ne govorim.
love da, ali aldridge treba jos pure jesti da ga se moze spomenuti u istoj recenici sa gasolom.Kobe Bryant je napisao/la:Niko ne spori sta je bilo prije , ipak je Gasolu 32 god i prosao je svasta , ove Godine Love i Aldridge prerasli su Gasola i ta razlika moze samo biti veca i veca .....KK_Bosna je napisao/la:
18+ poena u 10 skokova prosjecno u 5 sezona sa kobeom u ekipi moze samo vrhunski igrac, dok veliki aldridge koji je glavni igrac ima 17+7.
o titulama da ne govorim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.