Da i to.Ljumani_Banovici je napisao/la:Goražde za 90 minuta, svega jednom prešlo centar... mnogo psovanja, galame.. baš izgledaju kao neka ''čobanska'' ekipa ..neka se niko ne nadje uvrijedjen ali tako je...

Moderator/ica: GracanicaAA
Da i to.Ljumani_Banovici je napisao/la:Goražde za 90 minuta, svega jednom prešlo centar... mnogo psovanja, galame.. baš izgledaju kao neka ''čobanska'' ekipa ..neka se niko ne nadje uvrijedjen ali tako je...
Ljumani_Banovici je napisao/la:Goražde za 90 minuta, svega jednom prešlo centar... mnogo psovanja, galame.. baš izgledaju kao neka ''čobanska'' ekipa ..neka se niko ne nadje uvrijedjen ali tako je...
imas na facebook stranici i piši do mile voljesef_mafije je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Goražde za 90 minuta, svega jednom prešlo centar... mnogo psovanja, galame.. baš izgledaju kao neka ''čobanska'' ekipa ..neka se niko ne nadje uvrijedjen ali tako je...
ja nigdje na fkbuducnost web site ne vidi forum
mozda bi trebali to uvest ha
Ljumani_Banovici je napisao/la:imas na facebook stranici i piši do mile voljesef_mafije je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Goražde za 90 minuta, svega jednom prešlo centar... mnogo psovanja, galame.. baš izgledaju kao neka ''čobanska'' ekipa ..neka se niko ne nadje uvrijedjen ali tako je...
ja nigdje na fkbuducnost web site ne vidi forum
mozda bi trebali to uvest ha
ma znam , vec to je prijedlog bio, i to sto kazes nema ljudi jbg...LjumanM95 je napisao/la:Ma šta će forum zbog nas 4-5. A i da ima sponzor moglo bi se uraditi, ovako teško.
Pa da jbg, eno i danas na stadion slaba posjeta skroz. I prošli put kad smo bili u Premijer ligi bilo je veće interesovanje uvijek makar hiljada ljudi na stadionu, ali sad skroz slabo.sef_mafije je napisao/la:ma znam , vec to je prijedlog bio, i to sto kazes nema ljudi jbg...LjumanM95 je napisao/la:Ma šta će forum zbog nas 4-5. A i da ima sponzor moglo bi se uraditi, ovako teško.
ali kad smo mi drzali ljumani.org bilo je jbg al tad je bila premijer liga ....
pozz za ljumane
extraLjumanM95 je napisao/la:Ne znam da li sta primijetili, ali teren se popravio skroz. Odličan je.
kuman_@mel je napisao/la:Dok ne dodje nova i prava uprava,ja bojkotujem Buducnost... Realno losi smo
Možda si me krivo shvatio, ja sam mislio na igru, a za igru nije Uprava kriva, ne igraju oni. A svi bi mi htjeli da se vrati stara ekipa i da bude situacija kao prije, ali to je sada nemoguće.kuman_@mel je napisao/la:Pa do koga je ako nije do uprave? Dok je bila uprava na celu sa Husom Golacem 4 milje je bila prosjecna posjecenost,igrala se Pl a jedne godine i Evropa,a danas sta danas imamo? jedno veliko NISTA ! ! !
UPRAVA NAPOLJE !!!
kuman_@mel je napisao/la:Pa do koga je ako nije do uprave? Dok je bila uprava na celu sa Husom Golacem 4 milje je bila prosjecna posjecenost,igrala se Pl a jedne godine i Evropa,a danas sta danas imamo? jedno veliko NISTA ! ! !
UPRAVA NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.