Druga Liga - grupa Jug
- badblueboylivno
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
troglav dere sve 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nemamo konkurenciju. I dalje žalim za bodovima iz Tomislavgrada, koji je, po prikazanom u Livnu u prijateljskoj, u punom sastavu, dosta lošiji od Troglava.
Slijede dva prelomna trenutka, doma Sloga pa vani Brotnjo. Ako se tu uzmu četiri boda (3+1) - prvenstvo riješeno, i spremamo se za Prvu ligu.
Slijede dva prelomna trenutka, doma Sloga pa vani Brotnjo. Ako se tu uzmu četiri boda (3+1) - prvenstvo riješeno, i spremamo se za Prvu ligu.
Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
- slogauskoplje
- Kontakt:
- benfica1923
- Kontakt:
Stolac-Turbina 1:1............tezak teren kao i vrijeme,puno zutih kartona,sudac Proleta katastrofa,tko ono gura stvarno.....Bilo prilika sa obadvije strane,gosti prijetili iz kontra napada...najjjrealnije je zavrsilo.......Lijepa posjeta 200-tinjak ljudi.....slogauskoplje je napisao/la:Sloga 2-2![]()
iduće deremo troglava![]()
- slogauskoplje
- Kontakt:
sta se desi stocu,pa zar oni mogu prosuti bodove na svom santiago bernabeu,kako je raguz igrobenfica1923 je napisao/la:Stolac-Turbina 1:1............tezak teren kao i vrijeme,puno zutih kartona,sudac Proleta katastrofa,tko ono gura stvarno.....Bilo prilika sa obadvije strane,gosti prijetili iz kontra napada...najjjrealnije je zavrsilo.......Lijepa posjeta 200-tinjak ljudi.....slogauskoplje je napisao/la:Sloga 2-2![]()
iduće deremo troglava![]()
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- slogauskoplje
- Kontakt:
Klis - Troglav 1:4Klis-Troglav 2 (ovi su tako loši da nema šanse da bude išta drugo osim 2)
Sloga Ljubuški-Brotnjo x2 (ako ljubušaci zapnu možda x, teško. brotnjo je zasigurno bolje)
Tomislav-Posušje 1 (posušje neugodno iznenadilo prošlo kolo, tomislav dobar)
Kamešnica -Lokomotiva 1 (sigurni domaćini)
Kupres-Višići 1 (još jedna pobjeda domaćina, ne baš uvjerljiva)
Stolac-Turbina 1x (turbina neloša ekipa, mogli pi ovdje iznenaditi stolac)
Grude-Bigeste 1 ( vjerujem da ovo grude dobijaju bez većih problema)
Sloga -Igman 1x (iako smo sigurno kvaklitetniji, jedan kiks kao protiv turbine može zakomplicirati utakmicu)
Sloga Ljubuški - Brotnjo 0:3
Tomislav - Posušje 2:0
Kamešnica - Lokomotiva 4:0
Kupres - Višići 4:0
Stolac - Turbina 1:1
Grude - Bigeste 7:1
Sloga - Igman 2:2
Sloga Uskoplje
- benfica1923
- Kontakt:
Ljudi sve sam pogodioo osim utakmice u stocu,mozda bi i dobili da je bilo ljepse vrijeme i neki drugi sudija...ovaj proleta,ne isplati se pisati velikim slovima,stvarno nije za ovoga posla....i premier ligu samo jednu utakmicu sam promasio..............benfica1923 je napisao/la:19.kolo.Prognoza........
Klis-Troglav 2
Sloga Ljubuški-Brotnjo 2
Tomislav-Posušje 1
Kamešnica -Lokomotiva 1
Kupres-Višići 1
Stolac-Turbina 1
Grude-Bigeste 1
Sloga -Igman 1
Katastrofa u Kupresu, najteži poraz ove sezone (a gostovali smo i u Čitluku i u Livnu), iako je domaćinima ušlo sve što su opalili prema golu. Mi svaku utakmicu promašimo po dva-tri zicera, to nam se uvijek vrati. A naravno, moram napomenuti da nisu imali 3 mlađa igrača i da je tu još bilo 2-3 igrača koji su igrali na tuđu registraciju. Ono njihovo standardno. Marčinko začudo vrlo solidno sudio, ali Podrum nas je ubio sa podizanjem i nepodizanjem zaleđa, barem dva gola su pala iz zaleđa. A najjača situacija se zbila u prvom poluvremenu, kada naš igrač prolazi dva igrača Kupresa i gura sam sebi loptu u for i Podrum mu diže zaleđe, dakle naš igrač je sam sebi dobacio loptu u zaleđe.
A dobro, sve osim toga, zaslužena pobjeda Kupresa. 

www.facebook.com/hnkvisici
-
- Kontakt:
To što Kupres radi u ovoj ligi nema veze sa zdravom pameću i kad se mi protiv tog zla borimo vi svi odreda ste protiv,a kad se Vama to dešava onda plačete.Što se tiče utakmice u Ljubuškom ona je dogovorena ranije i to je jako žalosno al to Vam tvrdim odgovorno da je tako,čak predsjednik kluba od sramote nije bio na utakmici.Žao mi je da je Tomislavgrad otpao ovako rano ud utrke,a mogu Vam rećida sam gledao Kamešnicu po jako lošem vremenu kako je pregazila slabu Lokomotivu,djeluju jako moćno.
Pa onda Kupresa treba izbacit iz lige i oduzet svima bodove koje su dobili protiv njih, a vi Livnjaci da ste dobili tu utakmicu ne bi se zalili sigurno i nema opravdanja za vas poraz, glumite daleko najjacu ekipu a ne mozete Kupresa dobiti pa se vi postenja uhvatili, bilo kako bilo, po prikazanom na terenu vi ste trebali biti 2. trenutno (najbolja vam je ekipa u ligi, to se mora priznat, ali se ne mogu otet dojmu da vam je poklonjeno 6 bodova). I kako te nije stid rec da je utakmica u Ljubuskom namjestena kad nije, ja odgovorno tvrdim da nije, cim Brotnjo dobije na strani odmah namjesteno, nego jucer u Sloge nije igralo pola igraca sto je igralo protiv vas i to se vidilo, trebalo je zavrsiti i s vecom razlikom, 3-4 promasena zicera i par sviranih zaledja koji to nisu bili, a vjerujem i da ce forumas iz Ljubuskog potvrditi da nije namjestena utakmica.plavobijeli je napisao/la:To što Kupres radi u ovoj ligi nema veze sa zdravom pameću i kad se mi protiv tog zla borimo vi svi odreda ste protiv,a kad se Vama to dešava onda plačete.Što se tiče utakmice u Ljubuškom ona je dogovorena ranije i to je jako žalosno al to Vam tvrdim odgovorno da je tako,čak predsjednik kluba od sramote nije bio na utakmici.Žao mi je da je Tomislavgrad otpao ovako rano ud utrke,a mogu Vam rećida sam gledao Kamešnicu po jako lošem vremenu kako je pregazila slabu Lokomotivu,djeluju jako moćno.
-
- Kontakt:
ko o cemu navijaci troglava o postenju, jedino ste vi kupili bodove za zelenim stolom, a utakmica sloga-brotnjo nije namjestena ma kolko god ti tvrdio da je, kupujete bodove za zelenim stolom jer ne znate drugacije,ali za 2 tjedna vam niko pomoci neceplavobijeli je napisao/la:To što Kupres radi u ovoj ligi nema veze sa zdravom pameću i kad se mi protiv tog zla borimo vi svi odreda ste protiv,a kad se Vama to dešava onda plačete.Što se tiče utakmice u Ljubuškom ona je dogovorena ranije i to je jako žalosno al to Vam tvrdim odgovorno da je tako,čak predsjednik kluba od sramote nije bio na utakmici.Žao mi je da je Tomislavgrad otpao ovako rano ud utrke,a mogu Vam rećida sam gledao Kamešnicu po jako lošem vremenu kako je pregazila slabu Lokomotivu,djeluju jako moćno.

1950 <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Šizofreno se ponašate, o kakvoj kupnji bodova pričate, koji vam je više ku.rac? Ajde, nek se Višići žale na to i dobit će bodove, jer je općepoznato da Kupres KRŠI PRAVILA.
Najbolje je šutit kad te se je.be, i tvoji te prokidaju kad šutiš, a kad netko nešto napravi, se.re se po tome, a klub koji se buni, koji konačno ima ljude koji su se skroz dali u klub i borit će se za interese kluba, se naziva lopovski.
A za dva tjedna ćete biti tako išamarani da ćete misliti da igrate protiv Bayerna, a ne protiv Troglava. I kad se to desi, opet će savez bit kriv.
P.S. Ekipi s ovog podforuma sretan Uskrs.
Najbolje je šutit kad te se je.be, i tvoji te prokidaju kad šutiš, a kad netko nešto napravi, se.re se po tome, a klub koji se buni, koji konačno ima ljude koji su se skroz dali u klub i borit će se za interese kluba, se naziva lopovski.
A za dva tjedna ćete biti tako išamarani da ćete misliti da igrate protiv Bayerna, a ne protiv Troglava. I kad se to desi, opet će savez bit kriv.
Hayley <3
-
- Kontakt:
lopovi iz livna nas dinamo nije dobio na barama ,a bgm necete ni vi, mozete nas dobiti jedino ako savezu dadnete plavu kovertu pa da registrira 3-0 za vasbadblueboylivno je napisao/la:Šizofreno se ponašate, o kakvoj kupnji bodova pričate, koji vam je više ku.rac? Ajde, nek se Višići žale na to i dobit će bodove, jer je općepoznato da Kupres KRŠI PRAVILA.

1950 <3
Ne nazivam vas ja lopovima, nisi me razumio, vi ste vjerovatno upravu, ali da ste dobili (A NISTE) ne bi se zalili onda, imate najbolju ekipu, smijesno je o tome pricati, ali opet ste izgubili te 2 utakmice, bez obzira je li smio taj neki Jurina nastupat, nije Messi jebote obican je igrac, i jesu li u Kupresa bilo 3 igraca mladja ili nisu, nije to bitno, niste dobili tu utakmicu na terenu, pa jos bolje sto nisu bila 3 mladja u Kupresu, sve djuturumi, i niste ih pobijedili, volio bi samo da vam nisu dali te bodove da bude zanimljivije prvenstvo, i citam vam komentare, kao vi imate ekipu i za Premier ligu, daj ne zanosite se, bit cete domacinska ekipa u Prvoj ligi a s vana necete donositi bodove, jer ste se mucili i u ovoj ligi na nekim mjestima i gubili, a ne u vecem rangu, mada i tamo ima ekipa koje nisu nista bolje od Brotnja, Tomislava, Turbine, Igmana ili Sloge ...badblueboylivno je napisao/la:Šizofreno se ponašate, o kakvoj kupnji bodova pričate, koji vam je više ku.rac? Ajde, nek se Višići žale na to i dobit će bodove, jer je općepoznato da Kupres KRŠI PRAVILA.
-
- Kontakt:
Ma Vi ste upravu sigurno,mi smo domaćinska ekipa i to je sigurno,volimo igrati lopte i ko to sa nama radi loše prođe.Drago mi je da smo pošli igrati i na strani i pobjeđivati,a to što smo Kupresu napravili to su sve ekipe napravile,pa Vas nebi pravili majmunima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.