FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ova danjasnja utakmica bar za mene je licno potvrdila ono sto sam oduvijek govorio. Bolje je imati 2000 vatrenih navijaca koji ce svim srcem navijati za Zelju i podrzavati igrace, nego 10000 od kojih ce 8000 biti tzv. derbi navijaci, odnosno pljuvaci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
kakav bi bekric bio u spicu umjesto adilovica a zeba iza njega
,bekric je dobar trkac i dobar je sa loptom ako selimovic moze igrat napadaca moze i bekric ,nisam amar niti pametujem nesto samo iznosim ideju na sta bi ovo licilo ,realno bez adilovica ovaj zeljo je puno opasnija ekipa na grbavici jer statican je i ceka samo skok tako da ga je lagano zatvoriti a nasoj veznoj liniji stvara pritisak gostujucih igraca skoncentrisanih na svojoj polovini ,protiv sirokog i borca smo igrali puno bolje iako je teren io uzasan nego protiv travnika i olimpika gdje smo moze se reci izvukli ova 4 boda ,volio bi da vidim kako bi ovo izgledalo guso kvesic kerla bogicevic colic nyema jamak colic e beslija zeba bekric

-
- Kontakt:
to mogu samo reci djeca vjeruj mi, zar je bolje vidjeti 2000 ljudi ili pun stadion, mislim ovo drugo ipak, a i ako nesto vec pricas na racun vecerasnje utakmice ja jug odavno nisam vidio ljepsi i bolji, pocevsi od koreografije,bakljade, pjesmica novih nekih.. siroki je morao dobiti danas to je jasno filijala im je dala bodove, ali imaju u ovom proljetnom dijelu dvije gostujuce zaredom, gledao sam slobodu danas protiv rudara ono je sve samo ne fudbal, rudar je mogao dati 10 golova, ali najgore je sto cemo ici ekipama koje gube sad na svom terenu pa ce kasnije biti guravnoamerosm je napisao/la:Ova danjasnja utakmica bar za mene je licno potvrdila ono sto sam oduvijek govorio. Bolje je imati 2000 vatrenih navijaca koji ce svim srcem navijati za Zelju i podrzavati igrace, nego 10000 od kojih ce 8000 biti tzv. derbi navijaci, odnosno pljuvaci.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
- Kontakt:
ne zelim vam drzat predavanje al zeljo ima trenutno najboju ekipu sa dobrim trenerom al nemogu shvatiti zbog cega igrate toliko tvrdo i defanzivno,gledao sam 3-4 utakmice zelje u drugoj polusezoni i sve ste dobili na misice na silu a imate igrace i ekipu da igrate puno leprsavije i efikasnije
Za ovo si upravu pogotovo ove domace tekme gdje evo ovu drugu polusezonu ne mozemo nikako da zabijemo gol u prvom poluvremenu. A kad ne zabijes u prvom, drugo poluvrijeme si pod pritiskom i momci puno teze igraju u grcu nekom ali za nadati se da ce se i to popraviti.bordobijeli je napisao/la:ne zelim vam drzat predavanje al zeljo ima trenutno najboju ekipu sa dobrim trenerom al nemogu shvatiti zbog cega igrate toliko tvrdo i defanzivno,gledao sam 3-4 utakmice zelje u drugoj polusezoni i sve ste dobili na misice na silu a imate igrace i ekipu da igrate puno leprsavije i efikasnije
Edit: Ustvari zabili smo protiv sirokog u 43 minuti al opet to ide tesko nekako.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Nema veze,generalno solidna utakmica,nije nam se dalo da lopta bar jednom uleti u mrezu protivnika,a bilo je mogucnosti za to.Mogli smo i primiti,pa eto,bar je to ispalo dobro za nas pa nismo.Sta da se radi,Olimpic je izdrzao,odnio nam dva boda na koja smo racunali.Imamo mi kao ekipa mnogo stresa,trebalo je izboriti finale kupa u teskim i fizicki i psihicki jos tezim utakmicama.Ima i umora malo u odnosu na danasnjeg protivnika koji je imao vise vremena za regeneraciju preko ove sedmice.I teren je postao tezak i klizav u drugom poluvremenu,kada napadas ispadne teze,lopta bude brza,nepredvidljivija.Generalan pritisak na igrace od nas koji od njih ocekujemo da mozda i nerealno bez problema dobijaju svaku utakmicu.Utice to sve na mozak tih igraca,na njihovu psihu,tereti ih,pa onda se nekada desi i da se okliznemo.Nisam nimalo ljut osim na par igraca koji su danas igrali kriminalno.Da su oni bili bar u prosjeku,napravili bi potrebnu prevagu.Iako jesmo pravili pritisak osjetio se nedostatak dobre igre kod par igraca.
Ovo je moje misljenje,moj utisak o igracima danas,pa da to bude kao napomena...
Guso,kralj medju stativama.Pravovremene reakcije,iskusan,odise sigurnoscu i ne prestaje pricati i kontrolisati postavljanje odbrane.Bio siguran i stvarno se stice dojam da je neprocjenjiv za ovu ekipu.
B.Colic- borben,ima motoriku,dobar radijus kretanja,izlazi u rizicne izlete prema naprijed,ali rezultat je katastrofalan centarsut.On mora poraditi individualno na tome.Mlad je,moze dosta napredovati,defanzivno jako dobro,ali centarsut je balon.Inace njegove duge lopte su nekvalitetne.Na tome se radi,moze se to popraviti.Njegovi baloni dugo putuju,a neprecizni su inace.U varijanti gdje trci u ofanzivu i dobija loptu koja je idealna,tacno ga gledam i vidim kako je njegov pogled na zemlji,odnosno na lopti,u trenutku nema predstave o postavci nasih igraca u napadu,on udara po lopti ne dizuci pogled,izgleda u namjeri da samo odradi to sto bolje...naravno,u jednom slucaju,lopta odlazi iza gola,a u drugom slucaju u sesnaestercu nema nikoga i centarsut je ispao totalno nepotreban.Druga je stvar sto je tu neko trebao biti,ali Cola ne gleda nego ide logicki.U toj varijanti kada je normalno mogao da vidi da nema nikoga,onda i ne ide centarsut,nego neko probijanje ili da pokusa povratnom loptom,da neko naleti...on mora imati individualne treninge po tom pitanju,ako hoce da napreduje.
Kvesic- Sve sto sam napisao za Colica,samo suprotno sto se tice centarsuta.Ovaj to ima.Podignut pogled,skolovan,izrazen rezantan centarsut u punom trku,gdje gleda i cilja igraca.Nekada ne uspije,ali radi to pravilno,skolovano.I sto je najvaznije nikada to ne radi napamet za razliku od Colica.Izuzetan mladi igrac.Nadam se njegovoj uspjesnoj karijeri.Jedan od boljih bekova u zadnje vrijeme.Pa i ne sjecam se da je iza Adzema bio ovako jedan kvalitetan bek na lijevoj strani,iako smo imali solidnih.
Bogicevic i Vasilic - Standardni obojica.Dobro se slazu u paru i veceras je bilo tako.Bogi dominira i koriguje,skok duel,igra glavom,pametan,dobro postavljen..Vasilic uz male nesigurnosti i jednu poprilicno veliku gresku,ipak solidan.
Svraka- Po meni bez ikakve sumnjive ubjedljivo najgori igrac utakmice.Potukao je rekord u ovoj utakmici u besmislenom trcanju.Nijema je poginuo zbog njega.Na terenu gdje se treba Svraka pozicionirati,velika je rupa.Veceras nije znao ni je li lijevo ili je desno,treba li naprijed ili nazad.A vidio sam samo jedno smisleno dodavanje na lijevu stranu,gdje je ispao dobar napad za nas.Mozda je dobio poneki duel na sredini,ali evo ja se ne sjecam,jos sam gledao i na vogosci da se uvjerim,pa opet nisam vidio.Svraka je odigrao par dobrih utakmica u zadnje vrijeme,pa se nadam da je ovo bio trenutak slabosti.Potez utakmice je bio kada je on zamijenjen.Ovo je moje misljenje,ne znaci da sam u pravu,mozda je nekome bio i dobar.
Nijema - Igrac utakmice.Pretrcao je evropsku kilometrazu,ali sto je najvaznije odlicno pozicioniran.Zatvarao Svraku kako je znao i umio.Poginuo,u prvom poluvremenu jedini igrac koji je imao zaprljan sorc i dres.Dobio 90 % duela,i imao dva suta na gol,stigao je i to,zamalo da bude strijelac nakon skoka i suta glavom.Odlican.Fenomenalan,za mene cista desetka.Sreca za Svraku sto je ovaj bio raspolozen,tako da se manje vidi Svrakina ogromna rupa u igri.Ovaj je poklapao nevidjeno.
Zeba - Standardan.O njemu se nema sta pisati.Daje znanje,daje srce.Najbolji igrac nase ekipe koji je zrtvovan na poziciji koja objektivno nije njegova.Zrtvovan zbog Bekrica.O tome cu pisati u nekom od narednih postova.O tom odnosu njih dvojice u igri i sta mislim o tome.Zeba standardno dobar.
Bekric - pa nista...nema ga u igri,ima trku,ali nema ga u igri.On treba da bude taj centralni oko kojeg se vrti igra i da oslobodi presing protivnickih igraca na Zebu,ali i dalje je sve na Zebi.Bekricu to za sada ne uspijeva.Fali mu hrabrosti,nema izborenih situacija da uputi pravi sut na gol,sto ga je nekad posebno krasilo,izgleda mi prepadnuto,kao da mu nedostaje hrabrosti.Kao da je s neba pao u ovu nasu ekipu.Nadam se njegovom boljem angazmanu,ovakav nije nista vise od cistog prosjeka,ne pravi nikakvu razliku na terenu,mada ima trku.Sto je najcudnije ima dobru pozadinu u Nijemi.To znaci da ne mora previse da se bavi igranjem u oba pravca,rasterecen je u tom smislu,ali on to uopste nista ne koristi.Ima poneko dodavanje,ali se ne upusta u malo hrabrije i kreativnije stvari koje se od njega ocekuju.Potpuno rezervisan u tom smislu.
Selimovic - Imam osjecaj da vise moze pruziti u vrhu napada,tada mi djeluje opasnije.Ali generalno veceras,onako,nit smrdi niti mirise,poneko dobro primanje,borben je i vidi se da zna igrati lopte,ali lagan je i lako ga neko odnese u duelu.A to je bitno za njegovu poziciju.Ako ne moze da se izbori sa duelom,onda to nije to.
Adilovic--- uhhhh...gledam bas na Vogosci da se ponovo uvjerim.Pa ga gledam i vidim da je visok momak preko 190cm,jak onako,izgleda korpulentno...a ja sam izbrojao da je dobio svega dva duela za 90 minuta.I taj jedan je poslije opucao,ako se to moze tako nazvati,blago receno dodao golmanu u ruke.A drugi duel sto je dobio je pravilno dodao Selimovicu,pa je to propalo u nastavku.Ovo ostalo od naseg glavnog centarfora je bilo ispod svakog nivoa.Osim kretanja,koje je bilo eto onako,zna da se malo izvuce,da udje u igru ali nista posebno.lik vecinu lopti prima vanjskim dijelom stopala.Nigdje veze.Skok igra ravna nuli kada se uzme njegova korpulentnost.On uopste ne zna da procijeni kada treba da skoci.Uvijek skoci ranije i lopta kada dolazi do njega,on je vec sa svojim skokom u silaznoj putanji.I naravno,onda izgubi duel.Udaraju njega,svjestan sam ja da njemu nije lako.Ali mora on mnogo vise.Predaja lopte kriminalna,u pet kratkih dodavanja,on jednom dodakako treba.Tako je bilo veceras.Najbolji strijelac nase lige.Pa dobro.Ja bi volio kada bi prevarili nekoga pa ga solidno prodali,a da Amar malo i pogleda konacno nekog dobrog napadaca i da ga dovede,pogotovo za evropu,jer evo i ovaj ovakav igrac je prvi strijelac lige.
Jamak i Beslija- unijeli malo pritiska u igru nakon sto su usli.Pozitivan momenat nakon izlaska Bekrica i Svrake.
Idemo dalje.Vjerujem da mozemo biti uspjesni,protiv Celika bez Zebe,prilika Bekricu,ako je uopste i dobije,da proba da dominira,a prilika ekipi da ovaj nesretni dan pretvore opet u nesto lijepo.Trudili su se danas,ali ne moze se svaki put pobijediti.Mozda je i dobro da osjetimo kao ekipa kako jos mozemo biti ugrozeni za prvo mjesto.
Ovo je moje misljenje,moj utisak o igracima danas,pa da to bude kao napomena...
Guso,kralj medju stativama.Pravovremene reakcije,iskusan,odise sigurnoscu i ne prestaje pricati i kontrolisati postavljanje odbrane.Bio siguran i stvarno se stice dojam da je neprocjenjiv za ovu ekipu.
B.Colic- borben,ima motoriku,dobar radijus kretanja,izlazi u rizicne izlete prema naprijed,ali rezultat je katastrofalan centarsut.On mora poraditi individualno na tome.Mlad je,moze dosta napredovati,defanzivno jako dobro,ali centarsut je balon.Inace njegove duge lopte su nekvalitetne.Na tome se radi,moze se to popraviti.Njegovi baloni dugo putuju,a neprecizni su inace.U varijanti gdje trci u ofanzivu i dobija loptu koja je idealna,tacno ga gledam i vidim kako je njegov pogled na zemlji,odnosno na lopti,u trenutku nema predstave o postavci nasih igraca u napadu,on udara po lopti ne dizuci pogled,izgleda u namjeri da samo odradi to sto bolje...naravno,u jednom slucaju,lopta odlazi iza gola,a u drugom slucaju u sesnaestercu nema nikoga i centarsut je ispao totalno nepotreban.Druga je stvar sto je tu neko trebao biti,ali Cola ne gleda nego ide logicki.U toj varijanti kada je normalno mogao da vidi da nema nikoga,onda i ne ide centarsut,nego neko probijanje ili da pokusa povratnom loptom,da neko naleti...on mora imati individualne treninge po tom pitanju,ako hoce da napreduje.
Kvesic- Sve sto sam napisao za Colica,samo suprotno sto se tice centarsuta.Ovaj to ima.Podignut pogled,skolovan,izrazen rezantan centarsut u punom trku,gdje gleda i cilja igraca.Nekada ne uspije,ali radi to pravilno,skolovano.I sto je najvaznije nikada to ne radi napamet za razliku od Colica.Izuzetan mladi igrac.Nadam se njegovoj uspjesnoj karijeri.Jedan od boljih bekova u zadnje vrijeme.Pa i ne sjecam se da je iza Adzema bio ovako jedan kvalitetan bek na lijevoj strani,iako smo imali solidnih.
Bogicevic i Vasilic - Standardni obojica.Dobro se slazu u paru i veceras je bilo tako.Bogi dominira i koriguje,skok duel,igra glavom,pametan,dobro postavljen..Vasilic uz male nesigurnosti i jednu poprilicno veliku gresku,ipak solidan.
Svraka- Po meni bez ikakve sumnjive ubjedljivo najgori igrac utakmice.Potukao je rekord u ovoj utakmici u besmislenom trcanju.Nijema je poginuo zbog njega.Na terenu gdje se treba Svraka pozicionirati,velika je rupa.Veceras nije znao ni je li lijevo ili je desno,treba li naprijed ili nazad.A vidio sam samo jedno smisleno dodavanje na lijevu stranu,gdje je ispao dobar napad za nas.Mozda je dobio poneki duel na sredini,ali evo ja se ne sjecam,jos sam gledao i na vogosci da se uvjerim,pa opet nisam vidio.Svraka je odigrao par dobrih utakmica u zadnje vrijeme,pa se nadam da je ovo bio trenutak slabosti.Potez utakmice je bio kada je on zamijenjen.Ovo je moje misljenje,ne znaci da sam u pravu,mozda je nekome bio i dobar.
Nijema - Igrac utakmice.Pretrcao je evropsku kilometrazu,ali sto je najvaznije odlicno pozicioniran.Zatvarao Svraku kako je znao i umio.Poginuo,u prvom poluvremenu jedini igrac koji je imao zaprljan sorc i dres.Dobio 90 % duela,i imao dva suta na gol,stigao je i to,zamalo da bude strijelac nakon skoka i suta glavom.Odlican.Fenomenalan,za mene cista desetka.Sreca za Svraku sto je ovaj bio raspolozen,tako da se manje vidi Svrakina ogromna rupa u igri.Ovaj je poklapao nevidjeno.
Zeba - Standardan.O njemu se nema sta pisati.Daje znanje,daje srce.Najbolji igrac nase ekipe koji je zrtvovan na poziciji koja objektivno nije njegova.Zrtvovan zbog Bekrica.O tome cu pisati u nekom od narednih postova.O tom odnosu njih dvojice u igri i sta mislim o tome.Zeba standardno dobar.
Bekric - pa nista...nema ga u igri,ima trku,ali nema ga u igri.On treba da bude taj centralni oko kojeg se vrti igra i da oslobodi presing protivnickih igraca na Zebu,ali i dalje je sve na Zebi.Bekricu to za sada ne uspijeva.Fali mu hrabrosti,nema izborenih situacija da uputi pravi sut na gol,sto ga je nekad posebno krasilo,izgleda mi prepadnuto,kao da mu nedostaje hrabrosti.Kao da je s neba pao u ovu nasu ekipu.Nadam se njegovom boljem angazmanu,ovakav nije nista vise od cistog prosjeka,ne pravi nikakvu razliku na terenu,mada ima trku.Sto je najcudnije ima dobru pozadinu u Nijemi.To znaci da ne mora previse da se bavi igranjem u oba pravca,rasterecen je u tom smislu,ali on to uopste nista ne koristi.Ima poneko dodavanje,ali se ne upusta u malo hrabrije i kreativnije stvari koje se od njega ocekuju.Potpuno rezervisan u tom smislu.
Selimovic - Imam osjecaj da vise moze pruziti u vrhu napada,tada mi djeluje opasnije.Ali generalno veceras,onako,nit smrdi niti mirise,poneko dobro primanje,borben je i vidi se da zna igrati lopte,ali lagan je i lako ga neko odnese u duelu.A to je bitno za njegovu poziciju.Ako ne moze da se izbori sa duelom,onda to nije to.
Adilovic--- uhhhh...gledam bas na Vogosci da se ponovo uvjerim.Pa ga gledam i vidim da je visok momak preko 190cm,jak onako,izgleda korpulentno...a ja sam izbrojao da je dobio svega dva duela za 90 minuta.I taj jedan je poslije opucao,ako se to moze tako nazvati,blago receno dodao golmanu u ruke.A drugi duel sto je dobio je pravilno dodao Selimovicu,pa je to propalo u nastavku.Ovo ostalo od naseg glavnog centarfora je bilo ispod svakog nivoa.Osim kretanja,koje je bilo eto onako,zna da se malo izvuce,da udje u igru ali nista posebno.lik vecinu lopti prima vanjskim dijelom stopala.Nigdje veze.Skok igra ravna nuli kada se uzme njegova korpulentnost.On uopste ne zna da procijeni kada treba da skoci.Uvijek skoci ranije i lopta kada dolazi do njega,on je vec sa svojim skokom u silaznoj putanji.I naravno,onda izgubi duel.Udaraju njega,svjestan sam ja da njemu nije lako.Ali mora on mnogo vise.Predaja lopte kriminalna,u pet kratkih dodavanja,on jednom dodakako treba.Tako je bilo veceras.Najbolji strijelac nase lige.Pa dobro.Ja bi volio kada bi prevarili nekoga pa ga solidno prodali,a da Amar malo i pogleda konacno nekog dobrog napadaca i da ga dovede,pogotovo za evropu,jer evo i ovaj ovakav igrac je prvi strijelac lige.
Jamak i Beslija- unijeli malo pritiska u igru nakon sto su usli.Pozitivan momenat nakon izlaska Bekrica i Svrake.
Idemo dalje.Vjerujem da mozemo biti uspjesni,protiv Celika bez Zebe,prilika Bekricu,ako je uopste i dobije,da proba da dominira,a prilika ekipi da ovaj nesretni dan pretvore opet u nesto lijepo.Trudili su se danas,ali ne moze se svaki put pobijediti.Mozda je i dobro da osjetimo kao ekipa kako jos mozemo biti ugrozeni za prvo mjesto.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
meni su starke bile potpuno mokre i glOva. Cak sam probao "metnuti" sal preko glave da ublazim ali nista to... Zato sam morao napustiti u 80. min. Ma gore sam pokisao dok sam od tramvajske do stana dosaoSarajlijaTM je napisao/la:ne znam kako vi,al ja sam jos mokar ko cep,bude li ko picio putem podhrastova,ponesite sal da se lakse raspoznamo.

Nije mi zao.
@dino lj - dobar post.
@alipasino - vjeciti pesimista !

Osim - drugo ime za Želju !
-
- Kontakt:
obila nam se o glavu nasa umisljenost da smo ne znam ti kolko bolji od svih ostalih ekipa u ligi i da smo barcelona u bih , mi i siroki smo samo za jednu malu nijansu sa sirom klupom u odnosu na ostale i to nam daje prednost a ne neki kvalitet ne znam ti kakav , Zeljo mora maximum iz svake tekme izvlacit da bi se titula osigurala , nadam se da ce se momci dici psihicki i uzeti 3 boda protiv Celika a onda o5 dalje tekma po tekma , nista ovdje nije gotovo bice jako uzbudljivo do zadnjeg kola
@boccaccio
Postoje neke stvari koje apsolutno sruse stereotipe. Npr.jedan od mojih da ne gubim vrijeme na velike forumske postove ili komentare slicnog tipa jer uvijek upadnem u zamku gdje ocekujem mnogo a dobijem nulu. Kada vidim da je iza jednog takvog posta potpis tebe, uvijek, ali bas uvijek ga procitam do kraja i ne pozalim za dragocjenih par minuta. Drago mi je da si uvijek tu, da pises i da komentarises. Drago mi je da "ne dižeš nos" nakon što te tu i tamo prozovu i spočitaju ti nešto pogrešno. Npr. nekad su kao ti konkretni i zanimljivi bili likovi poput Seye, čamca itd. Ali oni nemaju živaca "nabilavati" se sa djecom. Brzo se naljute i isključe pa znaju proći i mjeseci da ih ne čujemo. Uvijek je bilo i uvijek će biti provokatora, cinika i u tuđim i našim redovima koji će dolaziti ovdje i prosipati pamet, ali to nije razlog da se ispari neko. Nisam ja jedini, ima nas mnogo koji izuzetno cijenimo pisanje vas starijih forumasa, i glupo je kad tek tako odete "u mirovinu".
Postoje neke stvari koje apsolutno sruse stereotipe. Npr.jedan od mojih da ne gubim vrijeme na velike forumske postove ili komentare slicnog tipa jer uvijek upadnem u zamku gdje ocekujem mnogo a dobijem nulu. Kada vidim da je iza jednog takvog posta potpis tebe, uvijek, ali bas uvijek ga procitam do kraja i ne pozalim za dragocjenih par minuta. Drago mi je da si uvijek tu, da pises i da komentarises. Drago mi je da "ne dižeš nos" nakon što te tu i tamo prozovu i spočitaju ti nešto pogrešno. Npr. nekad su kao ti konkretni i zanimljivi bili likovi poput Seye, čamca itd. Ali oni nemaju živaca "nabilavati" se sa djecom. Brzo se naljute i isključe pa znaju proći i mjeseci da ih ne čujemo. Uvijek je bilo i uvijek će biti provokatora, cinika i u tuđim i našim redovima koji će dolaziti ovdje i prosipati pamet, ali to nije razlog da se ispari neko. Nisam ja jedini, ima nas mnogo koji izuzetno cijenimo pisanje vas starijih forumasa, i glupo je kad tek tako odete "u mirovinu".
Osim - drugo ime za Želju !
-
- Kontakt:
Nije losa bila utakmica, manjak srece ali sta je tu je, okrenuti se Celiku i uzeti tri boda, jer nemamo vise pravo na kiks Siroki je vec na 4 boda.Sto se tice utakmice prvo poluvrijeme slabo koja prilika i to je sve, dok u drugom poluvremenu dosta otvorenija igra, vise napada i suteva na gol, ali opet lopta nije htjela u gol, nadam se da ce Celiku makar dva komada uvalit.
i ja mislim da siroki ima vece sanse sta je to 5 bodova vise.....ej moj Alipasa koji si ti negativacAlipasino je napisao/la:Ko sto sam i reko bice tesko i ispade tako.Vrlo tesko do titule a znate li zasto.E pa zato sto gostujemo Zvijezdi,Slobodi i komsijama a oni ce da ginu na terenu protiv nas kao danas Olimpik tim istim i ostalim kada dodje Siroki nije toliko ni bitno osim komsijama tako da ce se titula ako je bude slavit tek u predzadnjem ili zadnjem kolu
ali tesko i radi ovih navedenih cinjenica mislim da nakon ovog kiksa Siroki ima vece sanse za osvajanje titule.

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
pustit cemo vam mi u gradaccu da osvojite rahat titulu 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Hajmo svi da damo po 1 KM, da pomognemo Manijacima koji ne mogu da izdvoje 3 KM sedmicno da odu na utakmicu
@likusa
Naravno da je finansijski nemoguce kada se dolazi s autom, pa se kupi karta, pa se kupi piva prije utakmice, dzoja, i izletis 30 KM, i sto je najzalosnije bas ti naprave belaj neki. Ne znam koliko je cjena karata, ali kod nas je 5 KM ili 3KM(za sjever), i ne mogu da vjerujem da neko ne moze skupiti 5 KM za sedmicu, dvije, kada znam da ce utakmica ne odigram 5 puta kladionicu, jer znam da cu i onako pasti, i eto ih, nemoj kupiti Drinu Jedinu, Auru, kupi 5 dana obicnu i eto ti para za utakmicu. Koristi gradski prijevoz, malo prosetaj gradom s rajom, nemoj pusiti ono ****, vec uzivaj u fudbalu, bar se ne mozemo zaliti na cijene karata.

@likusa
Naravno da je finansijski nemoguce kada se dolazi s autom, pa se kupi karta, pa se kupi piva prije utakmice, dzoja, i izletis 30 KM, i sto je najzalosnije bas ti naprave belaj neki. Ne znam koliko je cjena karata, ali kod nas je 5 KM ili 3KM(za sjever), i ne mogu da vjerujem da neko ne moze skupiti 5 KM za sedmicu, dvije, kada znam da ce utakmica ne odigram 5 puta kladionicu, jer znam da cu i onako pasti, i eto ih, nemoj kupiti Drinu Jedinu, Auru, kupi 5 dana obicnu i eto ti para za utakmicu. Koristi gradski prijevoz, malo prosetaj gradom s rajom, nemoj pusiti ono ****, vec uzivaj u fudbalu, bar se ne mozemo zaliti na cijene karata.
Oko za oko, zub za zub!
izbrisa ja post da se ne prepiremsamir825 je napisao/la:Hajmo svi da damo po 1 KM, da pomognemo Manijacima koji ne mogu da izdvoje 3 KM sedmicno da odu na utakmicu![]()
@likusa

P.S Ja kako sam cula u vas je curama besplatan ulaz ili ? znam da je bilo jedno vrijeme
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 08 apr 2012, 09:04, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
Ma nije belaj ako si iz drugog grada, da dodju samo Manijaci iz Sarajeva napunila bi se Grbavica
To se slazem da je vecina srednjoskolaca i studenata, ali bila je subota, 19 sati fenomenalan termin. Pored ovakvih rezultata mislim da stvarno nije uredu slaba posjeta.
A jeste izlaz im je besplatan
A Bgm ulaz placaju kao i svi ostali, a bilo je tako ali za utakmice Liga Evrope

To se slazem da je vecina srednjoskolaca i studenata, ali bila je subota, 19 sati fenomenalan termin. Pored ovakvih rezultata mislim da stvarno nije uredu slaba posjeta.
A jeste izlaz im je besplatan

Oko za oko, zub za zub!
Pa nece raja hoce izlaz ovo ono,a na jugu su radi furke ponekad i nije to samo slucaj kod nas nego i u vas !Mislim glupo je napuni se za derbi sljedeca tekma ispuhalosamir825 je napisao/la:Ma nije belaj ako si iz drugog grada, da dodju samo Manijaci iz Sarajeva napunila bi se Grbavica![]()
A jeste izlaz im je besplatan![]()

A znam da sam negdje procitala pa kontala uvijek besplatan ulaz
A znam slucaj momci pitali da idu gledat protiv borca na tv reko im profa daj ba djeco navijajte za neki strani klub ako vec gledate

Željeznicar za život cijeli !
Kud ces ljepsi izlaz nego sa svojom djevojkom sjedis na stadionu i gledas svoj omiljeni tim 
Drugo, sto se skole tice, slazem se, skola je najpreca, zbog skole se moze i propustiti utakmica, bit ce vremena da se ide na utakmicu, ali skola ako se propusti, gotovo je.
Nista se ne sikirajte, protiv Celika imate jos jednog navijaca
Taj sam, i mislim da ce doci pitara i hordi, da vas podrzimo da unistite one ljubomore iz Zenice 

Drugo, sto se skole tice, slazem se, skola je najpreca, zbog skole se moze i propustiti utakmica, bit ce vremena da se ide na utakmicu, ali skola ako se propusti, gotovo je.
Nista se ne sikirajte, protiv Celika imate jos jednog navijaca

Oko za oko, zub za zub!
Nemogu da vjerujem kako neki od naših portala mrze BH fudbal.Niko nije napisao nikakvu pohvalu za navijače sinoć jer su cijelo drugo poluvrijeme kisnuli,i još pišu da je bilo 3.000 gledalaca,kako ih nije stid,samo na sjeveru je bilo 3.000 ljudi.Konstantno pišu samo neke crne stvari,Premijer Liga ide uzlaznom putanjom,a oni jedva čekaju da sve ocrne.Željo je u jednom momentu imao najduži niz pobjeda u evropi(dobro znamo da je teško zabilježit tri pobjede uzastopno u BiH),duži i od Barcelone,Reala,City-a itd. i samo jedna vijest o tome.A uprava FK Sarajeva(max. 10 ljudi)izbačeno iz lože o tome se napišu tri,četiri vijesti.Gdje je vijest da Gušo nije primio gol 1000 i nešto minuta,što je više od 16 sati.Naslov na ovom portalu "ubijmo fudbal ispraznimo tribine",a jesu li se sjetili slikat,snimat ili barem napisat Manijake kada su pozivali raju na tekmu,o tome pišu neki strani mediji a naši ništa.Pojedini novinari STIDITE SE!
Imao sam namjeru napisati nešto o sinoćnjoj tekmi,ali boccacio je to uradio kako treba...
Imao sam namjeru napisati nešto o sinoćnjoj tekmi,ali boccacio je to uradio kako treba...
Zadnja izmjena: ipetm, dana/u 08 apr 2012, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
mi koji smo bili na utakmici znamo koliko je bilo raje i neznam zasto ova ekipa iz firme kupikartu ili kako se vec zovu, ne objavi rezultate posjete jer imaju tacne podatke gdje se sabiraju i godisnje i polugodisnje i uz to dodajte barem 50 onih bez karte pa cemo svi znati koliko je doslo ljudi na neku utakmicu, i samo da dodam sramotno je ovo sto se u Zenici i Banjaluci dogadja jer to su ipak veliki gradovi ali sa previse onih kojima nije mjesto u gradu vec negdje daleko u prasumi
26.05.2010-TITULA
ipetm je napisao/la:Nemogu da vjerujem kako neki od naših portala mrze BH fudbal.Niko nije napisao nikakvu pohvalu za navijače sinoć jer su cijelo drugo poluvrijeme kisnuli,i još pišu da je bilo 3.000 gledalaca,kako ih nije stid,samo na sjeveru je bilo 3.000 ljudi.Konstantno pišu samo neke crne stvari,Premijer Liga ide uzlaznom putanjom,a oni jedva čekaju da sve ocrne.Željo je u jednom momentu imao najduži niz pobjeda u evropi(dobro znamo da je teško zabilježit tri pobjede uzastopno u BiH),duži i od Barcelone,Reala,City-a itd. i samo jedna vijest o tome.A uprava FK Sarajeva(max. 10 ljudi)izbačeno iz lože o tome se napišu tri,četiri vijesti.Gdje je vijest da Gušo nije primio gol 1000 i nešto minuta,što je više od 16 sati.Naslov na ovom portalu "ubijmo fudbal ispraznimo tribine",a jesu li se sjetili slikat,snimat ili barem napisat Manijake kada su pozivali raju na tekmu,o tome pišu neki strani mediji a naši ništa.Pojedini novinari STIDITE SE!

Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!