Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 07 apr 2012, 23:39

druze ovaj tim bi tesko i na football manageru napravio bez varanja.
You are someone else I am still right here

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 07 apr 2012, 23:44

fera je napisao/la:druze ovaj tim bi tesko i na football manageru napravio bez varanja.
Teško da će Sneijder doći, ali možda M'Villa ili čak Barton. Ovo ostalo je realno, i moguća pojačanja Liverpoola, većinom sam stavio igrače koji se povezuju s Liverpoolom (sem' Sneijdera). :D :mrgreen:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 08 apr 2012, 00:03

Brate Huntelaara, poredjenja radi, Švabe ti sad nece pustiti ispod 25+ miliončića ;)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 08 apr 2012, 00:20

Prošli put je bio umor ,sada je nešto drugo i tako to biva.

Uglavnom,Kenny sigurno neće dobiti otkaz do ljeta ;)
You'll never walk alone.

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 08 apr 2012, 00:24

"Nije mi jasno kakvo je opravdanje imao sudac da ne dosudi penal kod situacije s Kuytom. Uz to, Suarezov žuti karton je smiješan. Pa protivnik ga je oborio gotovo mu slomivši nogu. Mi smo do kraja utakmice pokazali karakter i vratili se iz rezultatskog minusa. Kako je susret odmicao bili smo sve bolji i zasluženo smo izjednačil", rekao je Dalglish

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 08 apr 2012, 00:24

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kako smo loši. :roll: Šta je Kenny izjavio?
"Nije mi jasno kakvo je opravdanje imao sudac da ne dosudi penal kod situacije s Kuytom. Uz to, Suarezov žuti karton je smiješan. Pa protivnik ga je oborio gotovo mu slomivši nogu. Mi smo do kraja utakmice pokazali karakter i vratili se iz rezultatskog minusa. Kako je susret odmicao bili smo sve bolji i zasluženo smo izjednačil", rekao je Dalglish.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 apr 2012, 00:28

hanniz je napisao/la: Dakle, ovakav sastav bih volio vidjet' naredne sezone:

---------------Lloris---------------
Glen---Skrtel---Agger---Enrique
---------------Lucas---------------
--------Gerrard----Sneijder------
Sessegnon-----------------Hoillet
---------------Bent-----------------

Klupa: Doni, Carragher, Kelly, Adam, Downing, Bellamy, De Jong.

Rješiti se slijedećih igrača: Kuyt (5m), Aquilani (6m), Joe Cole (3m), Pacheco (3m), Suarez (30m), Reina (22m), Aurelio (0m). Sve ukupno: 69m

Dovesti slijedeće: Lloris (22m), Sneijder (25-30m), Hoillet (0m), Sessegnon (10-15m), Bent (20m), De Jong (10m), Cissokho (6m). Sve ukupno: 95m

Toliko od mene. :D :mrgreen:
a gdje ti je u toj baladi golgeter kerol, nije valjda da si ga u peMziju poslao :roll:
nema potpisa

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 apr 2012, 01:28

Lloris, Bastos, Hoilett, Sessegnon, Pedro, Muniain, Cavani.
4 od ovih 7 momčina su nam potrebni. :| :mrgreen:

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 08 apr 2012, 02:48

Pricaj te vi sta hocete, al kad Stevie digne trofej FA cupa svi cete hvalit Kenny-a.
Slijedece godine ce ostat, jer koji je trener to dobio otkaz zbog samo 2 trofeja na kraju sezone :lol: :lol: :lol:
A zna se sta nam fali :
- rezervni lijevi bek
- desno krilo
- 2 vezna
- napadac
Nadam se da ce mo slijedece sezone gledat puno boljeg Downinga (negdje sam procito da je to igrac koji je stvorio najvise neiskoristenih sansi u ligama petice ove sezone) i da cemo dovest to kvalitetno krilo o kojem svi pricamo ;) ;)
Walk on, with hope in your hearts.

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 08 apr 2012, 09:06

Čitam u prethodnim postovima o eventualnim pojačanjima za narednu sezonu. Naime, iskren da budem ja lično jedva čekam kraj ove sezone u kojoj smo imali velike ambicije, al' nažalost nakon nekoliko kola sve je to palo u vodu.

Pa da počnem. :mrgreen:

U posljednjih nekoliko mjeseci dovodimo se u kontekst sa mnogo igrača, a ja se nadam kako ćemo se u ljetnom prijelaznom roku i riješiti nekolicine igrača (Reina, Jones, Maxi, Cole, Kuyt, Pacheco & Downing/Carroll). Što se tiče pojačanja u ljetnom prijelaznom roku ja se iskreno nadam kako će Kenny biti mnogo pametniji nego u prošloj sezoni, te da će napokon na Anfield stići "pravi" igrači.
U našem rosteru potrebni su sljedeći igrači:
- vratar
- desno krilo
- 2 vezna
- napadač
Lloris, Hoilett, Sessegnon, Pedro & Soldado/Cavani. Mišljenja sam da su ovo idealni igrači za Redse.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 08 apr 2012, 10:21

Ne kontam ljude koji žele Pedra u ekipi. Čisti timski igrač koji bez suigrača ne može prdnuti.

Lloris, Sessegnon, Hoillett, Soldado, sve pet. Fakat su kvalitetni i efikasni igrači. Sessegnon jeste stariji ali ako se može ugrabiti za cijenu do 6-7m funti, zašto ne? Al' Pedro je stvoren za klupu Barce, i samo Barce.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 08 apr 2012, 10:45

^Cijenim tvoje mišljenje, ali u ovom trenutku Pedro je mnogo bolja opcija od Downinga, zar ne?

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 08 apr 2012, 10:49

StevieG je napisao/la:^Cijenim tvoje mišljenje, ali u ovom trenutku Pedro je mnogo bolja opcija od Downinga, zar ne?
Puno igrača je bolja opcija od Downinga, pa ne mora da znači da su svi dovoljno dobri za Liverpool.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 apr 2012, 10:57

Zamislite samo koliko nesposoban moraš biti da za Reinu izdvojiš 22 miliona Eura. :mrgreen: Mislim da su takvi likovi samo zaduženi za transfere Liverpoola (Comolli i Co.), te da takvih nema u ostalim klubovima liga petice. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 08 apr 2012, 10:58

A šta da ti kažem...

Downing i nije toliko loš u zadnjih nekoliko utakmica. Ili sam se ja već privikao pa i ne obraćam toliku pažnju. :mrgreen: Mislim, statistika je okrutna. Dvije nule, u najvažnijim segmentima. Ali kada igra na desnoj strani, zna, onako, lijepo ući u šesnaesterac i onda lijevom šutirati. Mislim da smo i zabili par golova nakon što je protivnički golman branio takve udarce. Pa i jučer je na samom početku imao onaj prodor, tačnije pretrčavanje Huttona te fin prizemni centaršut u sredinu nakon kojeg Kuyt šuta a Given brani na gol-liniji. Naravno, problem je što takvih prodora treba biti još barem 4-5 po utakmici. Onih vrlo dobrih. Nekom logikom, i napadači bi trebali jedan od tih ubačaja iskoristiti te bi se cjelokupna situacija mogla promijeniti.

Pedro mi je opet igrač koji najviše sliči Kuytu. Zna pogoditi i to bi bilo to. Ne bi bio ništa bolji od trenutnog Downinga.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 08 apr 2012, 11:00

Puno igrača je bolja opcija od Downinga, pa ne mora da znači da su svi dovoljno dobri za Liverpool.
Hmm, ima i toga. :mrgreen:

Kada već spominjemo eventualno pojačanje (krilo), šta Vi mislite o Clintu Dempseyu koji u Fulhamu briljira u posljednjih nekoliko sezona? Naime, navedeni krilni igrač jedna je od glavnih uzdanica menadžera Martina Jola. Prema stranici Transfermarkt.com, tržišna vrijednost Dempseya iznosi 13 miliona Eura. Možda jeste mnogo, al' Fulham bi možda i smanjio njegovu cifru.

Također jedan od igrača koji bi nam vrlo dobro mogao poslužiti jeste krilni igrač QPR-a, Adel Taarabt kojeg pratim već par sezona u Championshipu, al' i ove sezone u Premiershipu. Istina, ove sezone ne briljira zbog ozljede i neslaganja sa menadžerom i upravom kluba. Prema Transfermarkt.com stranici, tržišna vrijednost iznosi 6.5 miliona Eura.
Zamislite samo koliko nesposoban moraš biti da za Reinu izdvojiš 22 miliona Eura. Mislim da su takvi likovi samo zaduženi za transfere Liverpoola (Comolli i Co.), te da takvih nema u ostalim klubovima liga petice.
Reina je vrlo dobar vratar, ali godine ga polako stižu. Mišljenja sam kako bi teško jedan klub iz Premiershipa il' neke druge Top-lige ponudio ovu cifru. Možda bi ovakvu enormnu ponudu Redsi mogli dobiti od Malage il' Anžija.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 apr 2012, 11:07

ma kakve godine pa on je golman oni su obicno sa godinama sve bolji samo nas reina sve gori i gori. meni je ovaj doni los golman al za razliku od reine i on ulijeva sigurnost.
mislim da kod reine godine nemaju nikakve veze sa tim sto je on izgubio motivaciju.
You are someone else I am still right here

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 08 apr 2012, 11:14

vedofeelgood je napisao/la:Brate Huntelaara, poredjenja radi, Švabe ti sad nece pustiti ispod 25+ miliončića ;)
Naveo sam Huntelara kao jednog od potencijalnih pojačanja, dakle on ili Bent, ili samo jedan odlični napadač, a ne oboje.
Admir_Sa je napisao/la:
hanniz je napisao/la: Dakle, ovakav sastav bih volio vidjet' naredne sezone:

---------------Lloris---------------
Glen---Skrtel---Agger---Enrique
---------------Lucas---------------
--------Gerrard----Sneijder------
Sessegnon-----------------Hoillet
---------------Bent-----------------

Klupa: Doni, Carragher, Kelly, Adam, Downing, Bellamy, De Jong.

Rješiti se slijedećih igrača: Kuyt (5m), Aquilani (6m), Joe Cole (3m), Pacheco (3m), Suarez (30m), Reina (22m), Aurelio (0m). Sve ukupno: 69m

Dovesti slijedeće: Lloris (22m), Sneijder (25-30m), Hoillet (0m), Sessegnon (10-15m), Bent (20m), De Jong (10m), Cissokho (6m). Sve ukupno: 95m

Toliko od mene. :D :mrgreen:
a gdje ti je u toj baladi golgeter kerol, nije valjda da si ga u peMziju poslao :roll:
Nisam ni razmišljao o Carrollu, kada sam pisao ovaj sastav, tako da bi izbacio De Jong, dakle 10m manje, ubacio Carrolla, te u igračima, kojih bi se trebali rješiti, stavio bih još Hendersona (5-10m) i Maxia (0).
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 apr 2012, 11:21

Za Suareza 30 mill i reinu 22 mill mozete samo sanjati
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 08 apr 2012, 11:27

News: Talijanski mediji pisu da je Liverpool zapoceo prvu fazu pregovora sa Fioreontinom oko Juana Manuela Vargasa.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.