Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kazu da je komesanje pocelo prije gola, tako rece komentator :/Adelin je napisao/la:Nakon gola Sarajeva nekoliko " pitara" se radovalo golu , te je doslo do frke na zapadu![]()
Ma naravno da smo zadovoljni bodom. Pa mi smo Sarajevo,ne neka ubleha od ekipe. Sta zadovoljni prezadovoljni,pa ovaj bod nakon poraza od GOSK-a je super za nas,ipak je Celik jaci od njih sto je svakako napredak. I mnogo ce nam znaciti u borbi za 4 mjesto,ako ne onda za 5 sigurno.samir825 je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem da je neko nezadovoljan bodom u Zenici, ispalo je super
Mogli smo do tri boda, ali Boze moj. Drago mi je sto Jovic osluskuje navijace, trazili smo Tatomirevica i Haskica u prvoj postavi, dobili smo ih. Samo naprijed, tri boda ne bi trebala biti upitna na sljedecem gostovanju, Svaka cast Hordama koje su otisle na Bilino
Kada smo imali najjacu ekipu, kada smo osvojili ligu, nismo uspjeli uzeti sva tri boda u Zenici, tako je to, a ne sada, kada se jos trazimo u igri, kada imamo finanskijskih problema, kada nemamo nikoga u savezu da nas malo "pripazi", ali opet, ne razumijem sta je problem s tim prvim poluvremenom, uvijek ga slabo odigramo **** mu misaDenizmare je napisao/la: Ma naravno da smo zadovoljni bodom. Pa mi smo Sarajevo,ne neka ubleha od ekipe. Sta zadovoljni prezadovoljni,pa ovaj bod nakon poraza od GOSK-a je super za nas,ipak je Celik jaci od njih sto je svakako napredak. I mnogo ce nam znaciti u borbi za 4 mjesto,ako ne onda za 5 sigurno.
Ja sam odusevljen,jer mi stvaramo ekipu,tako Irfan kaze. Doveli smo 15 novih igraca i treba vremena da se uigraju,a neki nisu igrali fudbal i po 2 godine,ha ja.
Odlicno kako moze biti....
Velež nas dobio u zadnjim minutama 2-1samir825 je napisao/la:Ekipa koja se nalazi tacno na sredini tabele, koja je sa Velezom i Zrinjskim(u gostim) odigrala nerjeseno, koja ima toliko mladih igraca koji se krvnicki bore da se dokazu i uspiju u karijeri, ne bih ja rekao da je to nikad losija ekipa
Trenutno korisnika/ca: Dobrinja12345, gh0stHZ, Haksss, jurisicduska, Lavcina, mire971, misstianopenaldo, NazorUso, PAPE3, riki46, tajsamja, THEC i 80 gostiju.