FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 07 apr 2012, 20:37

da ga hoce oj nanooooo....da ga hoce oj naniceeeeeee...da ga hoce zabit Matkooooo ojjj nano naniceeeee.

:D :D :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 apr 2012, 20:54

Kraj

1:1
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 apr 2012, 20:56

Dobar bod....dosta ;)

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 07 apr 2012, 20:59

S obzirom da nismo odavno bod(ove) iz zenice donijeli sasvim zadovoljavajuce al ostace i zal po informacija ftvreportera za najvecom propustenom sansom Matka al opet kazem zadovoljan i sad ici u Bosansku Gradisku fenjerasu i napast za 3bobe 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 07 apr 2012, 21:09

Prvih 10 minuta sam pisao ono, ulazim u dnevni, a ono Matko probija, daje Suljicu, on odlcino sutira, lopta kaci nekog od igraca Celika i GOLLLL! Suljic king.
On slavi, ali ga tada pogadjaju nekim predmetom, navijaci prave porbleme na zapadnoj tiribni, policija ulijece na tribine, Priveden jedan navijac, neko komesanje, 3-4 minute prekinut mec. ali se utakmica nastavlja, posjeta osjetno povecana.
61. minut, odlicna duga lopta za Matka, on proigrava odbrambenog igraca i golmana, i iz nekog neobjasnjivog razloga ne suta, Tek nakon sto su se pridigli i odbrambeni igrac i golman, on suta ali samo korner. Jovicu nije jasno zasto je ovo uradio i psuje, odlican centarsut iz kornera, Krpic glavom ali pored gola.
62. Opet odlican centarsut, Belosevic odlicno glavom, ali nista, odbrana Celika je izgubljena, ali mi to ne koristimo.
64. Vrsimo pritisak, Suljic i dalje odlican, bori se, opet koemsanje na tribinama, ne zna se razlog.
66. Napad Celika, strasna bomba, ali Adilovic brani. I dalje specijalci na tribinama.
72. Igra na sredini, pokoja prilika na obje strane, uglavnom igra Celika dosta pala, ili zbog lose spreme ili zbog gola.
77. I dalje na sredini, bez ozbiljnih prilika.
80. Lijepa prilika za Celik, ali preko gola.
82. Ulazi Obuca. izlazi Suljic, ponajbolji u ekipi Sarajeva, strasni zvizduci sa tribina.
84. Lijepa igra na Bilinom polju sa obje strane, atraktivno.
90. Zadnjih 10 minuta, totalna dominacija Celika, 2 zuta za nas.
91. Scepanovic i Vrsajevic se pogurase, cak dvojica sudija ulaze na teren da ih razdvoje.
93. Obuca prolazi cijeli teren sam, sve do 16-erca, i gubi loptu, Matko se ljuti jer je bio sam.
Kraj, Igraci Celika napadaju sudiju.

Glavas:"Zao mi je sto smo primili gol, kao i protiv Olimpica, ali moram priznati da je Sarajevo spremnije od nas, ja sam to znao, ovo nije neuspjeh mi idemo dalje, spremamo se za Zeljeznicar"

Jovic:"Pa mislim da smo u II poluvremenu bili bolja ekipa, i dali smo pogodak, dominirali smo, i nakon sebicnog postupka Matka ostali bez 3 boda, mislim da se takvom profesionalcu to ne smije desiti, da ga publika isprovocira, ali idemo dalje, cestitam Celiku"

Na kraju krajeva nije lose, ostaje zal za onom sansom Matka, ali mi je drago zbog Suljica :)
Oko za oko, zub za zub!

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 07 apr 2012, 21:10

Nakon gola Sarajeva nekoliko " pitara" se radovalo golu , te je doslo do frke na zapadu :roll: :o

High

Post Postao/la High » 07 apr 2012, 21:10

Bitno je da nismo poraženi, hajde, biće bolje.

P.S

Ivica, kazni naš klub zbog frke na zapadnoj tribini.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 07 apr 2012, 21:11

Adelin je napisao/la:Nakon gola Sarajeva nekoliko " pitara" se radovalo golu , te je doslo do frke na zapadu :roll: :o
Kazu da je komesanje pocelo prije gola, tako rece komentator :/
Oko za oko, zub za zub!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 apr 2012, 21:14

Eh da smo uzeli tu famoznu Gabelu sad bi se svemu mogli nadati,ovako sad stisni guzicu i cuvaj ledja jel ti pusu za vrat i Olimpic i Zrinjski...guravo ce biti za 3-4 mjesto al skroz,vidjet cemo ko ce koga zajebati ali do sada mi sami sebe najvise handrimo,strasno na cemu smo mi padali
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 apr 2012, 21:15

nije los bod mada poslije gola suljica celik pao skroz mogli smo i tricu upisat samo malo vise koncentracije u zavrsnici da smo imali.suljic opet najbolji a dobar i zrnanovic bio,adilovic kikso kod gola .idemo dalje

Deni_Hz
Kontakt:

Post Postao/la Deni_Hz » 07 apr 2012, 21:18

Da nije bili Matkove sebicnosti sad bi imali 3 boda ali i ovako odlican rezultat. Sto se tice Hordi bilo nas je jedno 30 s tim da je jedna grupa prepoznata od strane sprecijalaca i bila odstranjenja sa tribine...... Sve u svemu jos jedno dobro gostovanje....

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 07 apr 2012, 21:24

Stvarno ne mogu da vjerujem da je neko nezadovoljan bodom u Zenici, ispalo je super :)
Mogli smo do tri boda, ali Boze moj. Drago mi je sto Jovic osluskuje navijace, trazili smo Tatomirevica i Haskica u prvoj postavi, dobili smo ih. Samo naprijed, tri boda ne bi trebala biti upitna na sljedecem gostovanju, Svaka cast Hordama koje su otisle na Bilino ;)
Oko za oko, zub za zub!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 07 apr 2012, 21:31

samir825 je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem da je neko nezadovoljan bodom u Zenici, ispalo je super :)
Mogli smo do tri boda, ali Boze moj. Drago mi je sto Jovic osluskuje navijace, trazili smo Tatomirevica i Haskica u prvoj postavi, dobili smo ih. Samo naprijed, tri boda ne bi trebala biti upitna na sljedecem gostovanju, Svaka cast Hordama koje su otisle na Bilino ;)
Ma naravno da smo zadovoljni bodom. Pa mi smo Sarajevo,ne neka ubleha od ekipe. Sta zadovoljni prezadovoljni,pa ovaj bod nakon poraza od GOSK-a je super za nas,ipak je Celik jaci od njih sto je svakako napredak. I mnogo ce nam znaciti u borbi za 4 mjesto,ako ne onda za 5 sigurno.
Ja sam odusevljen,jer mi stvaramo ekipu,tako Irfan kaze. Doveli smo 15 novih igraca i treba vremena da se uigraju,a neki nisu igrali fudbal i po 2 godine,ha ja.
Odlicno kako moze biti....

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 07 apr 2012, 21:32

Čestitam vam na bodu mozda ste bili blizi od nas pobijedi ali ne bi bilo nezasluzeno i da smo mi pobijedili.Sve u svemu borbena utakmica prava prvenstvena,a nerede na zapdnoj tribini necu komentarisati jer ne znam stvarno sta se desilo.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 07 apr 2012, 21:34

Denizmare je napisao/la: Ma naravno da smo zadovoljni bodom. Pa mi smo Sarajevo,ne neka ubleha od ekipe. Sta zadovoljni prezadovoljni,pa ovaj bod nakon poraza od GOSK-a je super za nas,ipak je Celik jaci od njih sto je svakako napredak. I mnogo ce nam znaciti u borbi za 4 mjesto,ako ne onda za 5 sigurno.
Ja sam odusevljen,jer mi stvaramo ekipu,tako Irfan kaze. Doveli smo 15 novih igraca i treba vremena da se uigraju,a neki nisu igrali fudbal i po 2 godine,ha ja.
Odlicno kako moze biti....
Kada smo imali najjacu ekipu, kada smo osvojili ligu, nismo uspjeli uzeti sva tri boda u Zenici, tako je to, a ne sada, kada se jos trazimo u igri, kada imamo finanskijskih problema, kada nemamo nikoga u savezu da nas malo "pripazi", ali opet, ne razumijem sta je problem s tim prvim poluvremenom, uvijek ga slabo odigramo **** mu misa :D
Oko za oko, zub za zub!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 07 apr 2012, 21:35

To je istina sve sto pises. Samo si zaboravio cinjenicu da je Celik nikada slabiji .

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 07 apr 2012, 21:38

Ekipa koja se nalazi tacno na sredini tabele, koja je sa Velezom i Zrinjskim(u gostim) odigrala nerjeseno, koja ima toliko mladih igraca koji se krvnicki bore da se dokazu i uspiju u karijeri, ne bih ja rekao da je to nikad losija ekipa ;)
Oko za oko, zub za zub!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 07 apr 2012, 21:40

Ovaj bod ce dobiti na tezini ako pobjedio u Bos.Gradisci i onda se nadati pobjedi nad leotarom na Kosevu :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

IndependenT
Kontakt:

Post Postao/la IndependenT » 07 apr 2012, 21:42

Svaka cast sto ste nam uzeli bod,mogli ste sve tri ,ali vam je Matko sam pred golom bio i isto da nije htio da uvali gol Celiku ili se varam..Bolje i Vi u Europu vec borac,pa da nas oni nacionalisti predstavljaju...

Sto se zapada tice bio sam na istom i ublizini tih nemili dogadjaja,vidio sam da je nekom Vasem citava faca bila poderana/krvava..Sve ovo kriv komitet za normalizaciju,jer da nema zabrane ovo se nebi desavalo...

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 07 apr 2012, 21:43

samir825 je napisao/la:Ekipa koja se nalazi tacno na sredini tabele, koja je sa Velezom i Zrinjskim(u gostim) odigrala nerjeseno, koja ima toliko mladih igraca koji se krvnicki bore da se dokazu i uspiju u karijeri, ne bih ja rekao da je to nikad losija ekipa ;)
Velež nas dobio u zadnjim minutama 2-1 ;)
i jos samo da vam kazem da ste imali srece kod gola jer nakon suta Suljica lopta je malo okrznula naseg Čovića ali dovoljno da skrene loptu u nebranjeni dio mreze
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”