1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Što se tiče Milanove utakmice : Prvi put mi je drago što sam spušio na kladi.
Što se tiče Juveove utakmice : Bonnuuuuucccccccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
Što se tiče općeg današnjeg dojma : FORZA JUVE!!!
Ja vazda govorim da bi nekad trebali zajedno više igrati Matri i Quagliarela, jedan razlog što me podsjećaju na dvojac Vialli-Ravanelli, a drugi što su, kad god su zajedno igrali uvijek donosili dobro igri u napadu.
Vučko danas na svojoj kvoti toplo-hladno, Estigarribia tamo ''iskopčan'', Marchisio na svojih 70% onoga što može objektivno.
Bolji smo, idemo dalje, privesti ovo kraju laganini aBd, nove tri bobe i preuzimanje prve pozicije u sprintu prema Scudettu.
Sve je do nas... iako je teži raspored imamo ogromnu šansu da se okitimo 30-im Scudetom
Zasluzeni trijumf na uzarenom terenu protiv ekipe koja se uglavnom branila. Svi igracu odigrali odlicno, sve je besprijekorno bilo u ovom duelu. Sad mudro ici utakmicu po utakmicu i pokusati svaku pobijediti, sto u konacnici znaci scudetto...
Jos jedna bitna stvar da Juve nije opet primio gol, odbrana opet na najvisem nivu na celu sa Bonucciem.
Forza Juve!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...