FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma znam brate ali jbg momku je bila prva utakmica i izgorio je u zelji da se dokaze, ipak borio se poprilicno i na toj utakmici.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Cesto kada sam u gradu svratim da pogledam trening, i uvjek sam bio srece da dodjem da gledam B tim(dok je Diatta bio u B timu), i vec tada sam vidio da nije Bog zna sta, iskreno me iznenadilo kada su ga pozvali za prvi tim, svaka cast momak moze trcati strasno puno, vrijedan je, jer koji sam god trening pratio on je bio tu, ali iskreno fali talenta, dobije loptu, ne zna sta ce sa njom. A sto se tice fizicke spreme i truda, tu se slazemo 

Oko za oko, zub za zub!
haj napravte kakav streemsamir825 je napisao/la:Ebo vas Thompson, nije los kao covjek, nije tipicni "ustasa", covjek se bori za svoje, brani svoje i ima pravo.
Nama je veca briga kako danas drmnuti Zenicani, i uzeti im tri boda!

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- Bordostrik
Definitivno imamo vaznijih tema od Thompsona... Sarajevo nedaj nam se i obraduj nas 

Neka frka, a?!
- Alen Škoro
- Kontakt:
- zlatniljiljan
- Kontakt:
hoce li biti kakav stream
Dali je tehnicki izvodljivo da neko ko ima Moja Tv prebaci signal sa TV na racunar i baci stream???
Dali neko zna moze li se to kako prebaciti kakvim ludim kablovima pa da neko to proba....???
Dali neko zna moze li se to kako prebaciti kakvim ludim kablovima pa da neko to proba....???
[quote="ado-hz"]Dali je tehnicki izvodljivo da neko ko ima Moja Tv prebaci signal sa TV na racunar i baci stream???
Dali neko zna moze li se to kako prebaciti kakvim ludim kablovima pa da neko to proba....???[/quot
ovaj me post podsjeca kad smo mi igrali protiv Zrinjskog pa na nasem forumu svaki dr post je ovako izgledao i na kraju nista ne bi
Dali neko zna moze li se to kako prebaciti kakvim ludim kablovima pa da neko to proba....???[/quot
ovaj me post podsjeca kad smo mi igrali protiv Zrinjskog pa na nasem forumu svaki dr post je ovako izgledao i na kraju nista ne bi
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Mouguce ali ne i lagano, treba ti:ado-hz je napisao/la:Dali je tehnicki izvodljivo da neko ko ima Moja Tv prebaci signal sa TV na racunar i baci stream???
1. PC-TV (DVB) karica + kablovi
2. program preko kojeg ces slik sa TV prebaciti na stream
3. za stream ti treba brzina uploda 2 MB
Ili ako hoces ono seljacki da neko ko ima web-kemeru snima svoj TV.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Raja ja imam moju tv, pratit cu utakmicu, dobit cete objektivan i detaljan pregled, a ako mogu pomoci kako i sa tim streamom, rado bih, ali nemam tu katricu :/
Oko za oko, zub za zub!
Ma nije ti ovo bas lagano samo iz razloga sto je internet u BiH jako spor za stream, lag bi bio nepodnjosljiv, zaledjena slika.samir825 je napisao/la:Raja ja imam moju tv, pratit cu utakmicu, dobit cete objektivan i detaljan pregled, a ako mogu pomoci kako i sa tim streamom, rado bih, ali nemam tu katricu :/
Mada ni ta kartica nije bas jeftina + kablovi, a i TV mora da ti bude malo moderniji da se sve to moze prikljucit.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 07 apr 2012, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ja mislim da ne može ni sa tom karticom, jer su se valjda ovi iz telecoma osigurali od ovakvih situacija.Elegant je napisao/la:Mouguce ali ne i lagano, treba ti:ado-hz je napisao/la:Dali je tehnicki izvodljivo da neko ko ima Moja Tv prebaci signal sa TV na racunar i baci stream???
1. PC-TV (DVB) karica + kablovi
2. program preko kojeg ces slik sa TV prebaciti na stream
3. za stream ti treba brzina uploda 2 MB
Ili ako hoces ono seljacki da neko ko ima web-kemeru snima svoj TV.ali to bi bilo lose jer internet u BiH nije bas za streamove i te stvari.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pa bolje vam je i tako "seljacki" da okrenete cameru prema tvu i streamate!Nego da nikako ne pratite, uopste nije toliko loshe koliko si ga ti predstavio samo treba malo strpljenja i truda!
Najbolji način je da neko ko ima moju tv snima kamerom i preko skypa signal šalje nekome u inostranstvu pošto su tamo mnogo bolje brzine za stream. Protiv Slobode je tako odlično ferceralo. 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Evolution87
- Kontakt:
bas, bolje da imamo nesta nego nista. Da sam ja u mogucnosti ja bi napravio stream. i molim nekog da pokusa ovako streamovati. Hvalananek je napisao/la:Pa bolje vam je i tako "seljacki" da okrenete cameru prema tvu i streamate!Nego da nikako ne pratite, uopste nije toliko loshe koliko si ga ti predstavio samo treba malo strpljenja i truda!

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
st smo slali salli smo, vidi koliko je sati...jbg sad trebali smo ranije ensto skontati ako ima neko ko se bas dobro razumije a evo komsinice su nam dale kako moze samo je kao sto kaze jako tesko...jbg evo neka nam brat pise barem svakih 5-10min po koju rijec...SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Evolution87
- Kontakt:
Šef stručnog štaba Dragan Jović odlučio se za sljedećih jedanaest igrača: Adilović, Tatomirović, Belošević, Dupovac, Zrnanović, Čomor, Šćepanović, Sesar, Matko, Suljić i Haskić.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- dr.van nostrand
- Kontakt:
nema ni radio prenos?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Samire sto ne zoves na tekmu?samir825 je napisao/la:Raja ja imam moju tv, pratit cu utakmicu, dobit cete objektivan i detaljan pregled, a ako mogu pomoci kako i sa tim streamom, rado bih, ali nemam tu katricu :/

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, ErosViverosViv, Hajdeee, Imamkarbarum, mire971, nedimmmm1337, sekac, Vanja8 i 56 gostiju.