KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 sep 2009, 12:35

MT87TM je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Prikljucio se Mahalbasic jucer.. :) Sinoc odradio prvi trening. :)
Taj Mahalbasic je sila momak samo od njega Vlada ima cudo da uuradi

znači super pojačanje
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 05 sep 2009, 12:36

Pa sigurno da jest bio izabran je u najbolju petorku prvenstva u makedoniju znaci da spada u sami vrh talenata
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

yoda
Kontakt:

Post Postao/la yoda » 07 sep 2009, 00:18

amerosm je napisao/la:Mislim da bi KK Bosna nakon ovog ponizenja koje je dozivjela od uprave KSC Skenderija, zajedno s RK Bosnom trebala krenuti u izgradnju nove dovrane. Ima dosta lokacija ali meni bi najidealnije bilo preko puta Omipijskog bazena na onoj livadi. Dvorana slicna kao u Zadru koja bi imala 10 - 12 hiljada sjedecih mjesta, jer KK Bsona u Zetri je po mom misljenju osudjena na propast. Finansiranje te dvorane moglo bi se izvesti da se nadje neki sponzor koji ce nositi ime te cije ce ime nositi dvorana, u periodu od 10 do 25 godina kao sto je slucaj s Nokia Arenom u Tel-Avivu.Dalje Zetra je izvan grada (moze se slobodno reci), nema nista interesantno gdje bi raja popila kafu prije ili poslje utakmice da je in u onoj okolini, i broj gledaoca ce biti sveden na minimum, to je moje misljenje u kojem se nadam da cu pogrijesiti ali cisto sumnjam.
izvini, olimpijski bazen na alipasinom (ako sam te dobro razumio) nije van grada, dok je zetra, koja je deset minuta laganog hoda od predsjednistva, van grada? mozda je do mene, ali gdje ti zivis?
sto se tice vlastite dvorane, bilo bi super kad bi bosna dobila svoju dvoranu, ali nema sanse. preskupa je to investicija

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 sep 2009, 00:41

MT87TM je napisao/la:Pa sigurno da jest bio izabran je u najbolju petorku prvenstva u makedoniju znaci da spada u sami vrh talenata

Momak igra pravo dobro i mislim da W od njega napraviti velikog igrača.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 07 sep 2009, 08:15

yoda je napisao/la:izvini, olimpijski bazen na alipasinom (ako sam te dobro razumio) nije van grada, dok je zetra, koja je deset minuta laganog hoda od predsjednistva, van grada? mozda je do mene, ali gdje ti zivis?
sto se tice vlastite dvorane, bilo bi super kad bi bosna dobila svoju dvoranu, ali nema sanse. preskupa je to investicija
ni meni bas nije jasno ovo za Zetru....ne moze bit bolja lokacija kako god pogledas....a onaj ko hoce da gleda bosnu doci ce i u zetru i u hadzice ako treba, tako da je sva prica oko lokacije igranja suvisna....ja bas nesto mislim da bi zetra mogla biti nova baza dobrih rezultata koje ce kk bosna ostvariti u novoj sezoni...
I feel devotion!!

ndbosna
Kontakt:

Post Postao/la ndbosna » 08 sep 2009, 14:59

Meni licno ne smeta zetra, ali se bojim da ce posjeta biti manja. Takav je nas narod.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 08 sep 2009, 15:57

vala nismo se bas mogli pohvaliti posjetom ni u skenderiji u prosloj sezoni....a da moze bit i gore, moze...al ako nista izbjegli smo u novoj sezoni selidbu i peglanje po maloj dvorani kad god je velika dvorana zauzeta.... :)..i to obicno pred bitne susrete lige za prvaka...
I feel devotion!!

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 08 sep 2009, 16:03

ipsa je napisao/la:vala nismo se bas mogli pohvaliti posjetom ni u skenderiji u prosloj sezoni....a da moze bit i gore, moze...al ako nista izbjegli smo u novoj sezoni selidbu i peglanje po maloj dvorani kad god je velika dvorana zauzeta.... :)..i to obicno pred bitne susrete lige za prvaka...
Ma nije bitno ja mislim gdje se igra nego Bosna treba napravit rezultate publika ce sama doci.I sama uprava Bosne je rekla da zeli da publiku vrati i nadam se da ce uspjeti
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 08 sep 2009, 16:44

ipsa je napisao/la:vala nismo se bas mogli pohvaliti posjetom ni u skenderiji u prosloj sezoni....a da moze bit i gore, moze...al ako nista izbjegli smo u novoj sezoni selidbu i peglanje po maloj dvorani kad god je velika dvorana zauzeta.... :)..i to obicno pred bitne susrete lige za prvaka...
I kad se igra kontra Širokog :D :D :D
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 08 sep 2009, 22:39

kksiroki je napisao/la:
pa vidis da je Dzindo kriv.....zato sada i igramo u Zetri :)....a kad je Siroki u pitanju, od ove sezone nema vise izvlacenja na fazonu izgubili smo jer se igralo u maloj neuslovnoj dvorani.... ;)....od ove sezone vas deremo u olimpijskoj dvorani Zetra :lol:....
I feel devotion!!

yoda
Kontakt:

Post Postao/la yoda » 08 sep 2009, 23:54

ode nam siroki na olimpijadu :)

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 09 sep 2009, 11:51

ama nebi vam pomogla ni dvorana velicine allianz arene

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 09 sep 2009, 11:52

ipsa je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
pa vidis da je Dzindo kriv.....zato sada i igramo u Zetri :)....a kad je Siroki u pitanju, od ove sezone nema vise izvlacenja na fazonu izgubili smo jer se igralo u maloj neuslovnoj dvorani.... ;)....od ove sezone vas deremo u olimpijskoj dvorani Zetra :lol:....
I to što kažeš dosta smo se i mi više izvlačili ;) , sad više neću morati gledati utakmice iz onog ćorsokaka (niti vidim semafor ni rezultat ) nego ću konačno kao čovjek sjesti na tribinu i gledati utakmicu kako je gledaju navijači Bosne kad dođu u Široki.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 09 sep 2009, 13:33

kksiroki je napisao/la: I to što kažeš dosta smo se i mi više izvlačili ;) , sad više neću morati gledati utakmice iz onog ćorsokaka (niti vidim semafor ni rezultat ) nego ću konačno kao čovjek sjesti na tribinu i gledati utakmicu kako je gledaju navijači Bosne kad dođu u Široki.

Tako je .... 8-)

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 09 sep 2009, 17:41

@kk siroki,
sta gledat, moze se cak i navijat :)....imaces potpun ugodjaj kakav i prilici olimpijskim dvoranama.. ;)..
I feel devotion!!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 09 sep 2009, 18:00

kako se moze otic na probu u KK Bosni a da nemas stelu :D :D
Volim te Zeljo!!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 09 sep 2009, 18:07

zlatandr je napisao/la:kako se moze otic na probu u KK Bosni a da nemas stelu :D :D

Hahah :D pitaj nenu on ce ti najbolje to objasniti :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 sep 2009, 11:59

brijeg široki je napisao/la:ama nebi vam pomogla ni dvorana velicine allianz arene
lakse malo sa vrijedjanjima
You are someone else I am still right here

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 10 sep 2009, 12:08

ipsa je napisao/la:@kk siroki,
sta gledat, moze se cak i navijat :)....imaces potpun ugodjaj kakav i prilici olimpijskim dvoranama.. ;)..
Ma "navijao" sam ja i u maloj ali u Zetri bi jedino ako bi me ti ili neki veliki fan tipa neno i sl. ugostili a inače nisam ti ja baš prehrabar 8-) da bi riskirao da mi djeca ostanu bez tate ili pola tate . A sad ozbiljno misliš li da bi to što igra u Zetri moglo biti dobro ili loše za Bosnu , jer kako vidim po slikama za sad izgleda malo hladno e sad kad se postave reklamni panoi i ostalo možda i bude malo ljepše . Vidim dobili ste Budućnost , kako su se uklopili novo pridošli igrači Zlaja,Matija,Bajić oće li konačno Zima eksplodirati ove sezone , daj koju info evo kao sivonja svaki dan listam po netu i o Bosni ni dvije riječi vv ih krije kao zmija noge .

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 10 sep 2009, 13:02

kksiroki je napisao/la:
ipsa je napisao/la:@kk siroki,
Ma "navijao" sam ja i u maloj ali u Zetri bi jedino ako bi me ti ili neki veliki fan tipa neno i sl. ugostili a inače nisam ti ja baš prehrabar 8-) da bi riskirao da mi djeca ostanu bez tate ili pola tate . A sad ozbiljno misliš li da bi to što igra u Zetri moglo biti dobro ili loše za Bosnu , jer kako vidim po slikama za sad izgleda malo hladno e sad kad se postave reklamni panoi i ostalo možda i bude malo ljepše . Vidim dobili ste Budućnost , kako su se uklopili novo pridošli igrači Zlaja,Matija,Bajić oće li konačno Zima eksplodirati ove sezone , daj koju info evo kao sivonja svaki dan listam po netu i o Bosni ni dvije riječi vv ih krije kao zmija noge .
ja sam te zvao i u prosloj sezoni da gledamo tekmu zajedno pa si rekao posto je mala dvorana da ipak to ostane za drugu priliku...evo opet te pozivam kad bude tekma da se vidimo na kafi i odemo zajedno pogledati...ja namjeravam opet doc u siroki svakako tako da ces imati priliku revansirati mi se :)...to za zetru ne znam, ja licno sam veliki fan zetre inace, al bez obzira mislim da ce u njoj biti i dobar ambijent (naravno ukoliko se navijaci vrate u dvoranu) i da ce se igrati dobra kosarka..usudicu se reci da mislim da je to mozda i bolje varijanta od skenderije...al opet to je moje misljenje...kako ce biti ostaje da se vidi...sto se tice sastava nisam imao priliku gledati bosnu tako da ti nista ne mogu reci...al mislim da vlada zna sta radi i u svakom slucaju cemo imati jedan respektabilan sastav ciji je cilj dupla kruna i uleb cup...vidim da je i siroki napravio dobru ekipu stoga nas ocekuje jos jedna zanimljiva sezona definitivno...smatram da bosni jos jedno pojacanje ne bi bilo na odmet..vjerovatno neno ima dosta informacija vezanih za sastav posto se on krece u tim krugovima bliskim kk bosni :)..nadam se da ce ih uskoro i podijeliti sa forumasima....
I feel devotion!!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: TETRAPAK i 3 gosta.