sasagmp je napisao/la:Cuj razliciti arsini....ajmo onda sve kaznjavati,skandirate i vi Sipcima,protiv nas pominjete dzamije,Franju....vecito bi stadioni bili prazni....Usput prozivka je usmerena ka jednom Firmasu,a ne akteru na terenu(opet nije opravdavdanje,ali cinjenica je da je to na Srpskim terenima deo standardnog folklora).Poenta cele price-manite se laznog moralisanja,lepo su vam Radovci napisali jednu parolu povodom toga.Nema cvecki i smatram da je kazna za Radnicki glupa jer je to vec vidjano i mnoge vece stvari su se drugima oprastale.
I pored svega toga smatram da nije ukusno skandirati to,da se ja nesto pitam pevalo bi se 90 minuta samo svom klubu,ali jbga toga nema nigde cak ni na zapadu.Prozivki je uvek bilo i bice
Kakve veze Radovci imaju sa ovom temom,a jos ponajmanje sto bi se ja nasao u toj prozivci UF-a ?
Procitaj sta sam napisao u dva prethodna posta,cak sam u drugom i napisao da se i nije kaznio Partizan ne bi bio problem.
Dakle,ako se klubovi kaznjavaju po istoj osnovi,ne ulazeci u to da li je ona zasluzena ili ne zasluzena kazna nikako ne moze da bude razlicita.
Ako cemo gledati prethodne kazne ove dve svakako jesu smesne,jer su dobijene za glupost,ali ja jesam za to da se kaznjava svako ciji navijaci krenu sa pogrdnim pesmama,bez obzira bile to Delije,Grobari,UF,Djavoli.Naravno pod pogrdnim smatram one tipa "Ubij siptara" i tako taj repertoar,pa nakon par kazni videli bi da to nigde ne vodi i prestali bi sa pevanjem.Sa druge strane pesme tipa ove sada Grobara,ili one nase "Ponos ste siptara...." i tako na tu foru mislim da one ne bi trebale biti predmet rasprave,dio standardnog navijackog folklora po meni ne vredja nikoga direktno.Po meni to je rangu stare navijacke posvecenoj sudiji "Sudija ****...." da ne govorim nastavak.
Opet Radnicki je ovde glupo nastradao,mi smo novcano kaznjeni par puta a skoro svaki mec se skandira Siptarima.Torca se par puta provukla,par puta nastradala ali sasvim opravdano.Partizan se kamaru puta izvukao,pogotovo ako uporedimo mec protiv Novog Pazara na JNA i uslovnu kannu sa ovim,ovo deluje izuzetno glupo zaradjeno,istina nastradali su i oni par puta ali su se bgm vise puta i provukli...
p.s. Kome je posvecena tacno ova pesma.Ja sam bio ubedjen da je liku sa inicijalima S.K ali rece mi frend danas da je ipak to lik sa inicijalima T.K ?
p.s 2.
Grujic suspendovan do daljnjeg.Na dusu mu se uzima svirani penal te sto je medjunarodni sudija a ima profil na drustvenoj mrezi i pri tome clan navijacke grupe.Iskreno nisam znao da UEFA strogo zabranjuje sudijama sa medjunarodnom licencom da imaju profil na drustvenoj mrezi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))