FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
mislim da cemo mi "ŽELJEZNICAR" da damo ovoj slobodi na tusnju vise nego sto smo dali ovoj ekipi protiv koji oni sad gube

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kod nas u ovoj odbrani danas ni jedan igrac ne igra na svojoj prirodnoj poziciji... jedino Salihovic ostalo sve igraju jer moraju...citava nam je haman odbrana van stroja ebigaTM87doboj je napisao/la:mislim da cemo mi "ŽELJEZNICAR" da damo ovoj slobodi na tusnju vise nego sto smo dali ovoj ekipi protiv koji oni sad gube![]()
![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Mene samo zanima hoce li ova tribina kad se zavrsi biti ispunjena na utakmicama Slobode, ne znam kakva vam je treunuta posjeta ali nesto sam misljenja da je ovo propali projekat. Jedino ako se nesto u buducnosti dogodi pa se Sloboda vrati u vrh tabele.
P.S. Da li se intezivno radi na tribin ili stoje radovi ?
ma na toj tribini ce svakako da budu Fukare smjestene...s obzirom da ce tad brojnost te navijacke skupine ponovo porasti bez obzira na rezultate.....ovo je svakako sezona za zaborav ispast necemo i ako ovu tekmu vjerovatno gubimo
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja zivim od Tuzle nekih 50tak km i imam drugara koji navijaju za slobodu i koji idu na tekme. Slobaoda nikako da napravi neki korak naprijed iako klub doazi iz grada koji spada medju 5 najvecih u drzavi.SaltCityAttack je napisao/la:kod nas u ovoj odbrani danas ni jedan igrac ne igra na svojoj prirodnoj poziciji... jedino Salihovic ostalo sve igraju jer moraju...citava nam je haman odbrana van stroja ebigaTM87doboj je napisao/la:mislim da cemo mi "ŽELJEZNICAR" da damo ovoj slobodi na tusnju vise nego sto smo dali ovoj ekipi protiv koji oni sad gube![]()
![]()
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
slaba sloboda drama
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Dobro te baRosas7 je napisao/la:slaba sloboda drama

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
eno Fukare pozvali igrace na razgovor
...ma ebo poraz ni malo me ne zabrinjava ne mozemo mi ni dole ni gore, ali u najmanju ruku sad je ovo malo zakompliciralo se sad

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
"Denise, Denise, pa ti si kapiten, reci im!"SaltCityAttack je napisao/la:eno Fukare pozvali igrace na razgovor...ma ebo poraz ni malo me ne zabrinjava ne mozemo mi ni dole ni gore, ali u najmanju ruku sad je ovo malo zakompliciralo se sad

Vama je najvaznije da ostanete u premije ligi, a trebat ce jos puno vremena da se vratite u vrh.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Čestitke Rudaru, nadigrali su nas, ubili nas, dobro smo prošli.
Mišljenja sam da su naši momci sabotirali tekmu ..govor tijela nekih igrača jednostavno nije bio dobar.
Nas ni Sarajevo nije ovako nadigralo, a Rudar nam je mogao uvaliti 5-6 komada laganice.
Mogu reći samo da je Alen zaslužio "prolaznu"ocjenu, čovijek sa 35-36 godina, trči više od ostalih.
Sramota je ovo ..čestitke Rudaru još jednom, ali da nas oni nadigraju ovako, ne može ni da se zamisli, a da je sve u redu.
I kod šanse J.Mešanovića, nabacuje Džafi, a golman lagano hvata ..baš mu je dodao loptu u ruke.
Sabotaža, ništa drugo ..
P.S. Sreća pa Kozara, Leotar, GOŠK, Travnik, igraju za nas ..inače 2 liga.
Mišljenja sam da su naši momci sabotirali tekmu ..govor tijela nekih igrača jednostavno nije bio dobar.
Nas ni Sarajevo nije ovako nadigralo, a Rudar nam je mogao uvaliti 5-6 komada laganice.
Mogu reći samo da je Alen zaslužio "prolaznu"ocjenu, čovijek sa 35-36 godina, trči više od ostalih.
Sramota je ovo ..čestitke Rudaru još jednom, ali da nas oni nadigraju ovako, ne može ni da se zamisli, a da je sve u redu.
I kod šanse J.Mešanovića, nabacuje Džafi, a golman lagano hvata ..baš mu je dodao loptu u ruke.
Sabotaža, ništa drugo ..
P.S. Sreća pa Kozara, Leotar, GOŠK, Travnik, igraju za nas ..inače 2 liga.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
12. SLOBODA 20 6 2 12 20 (utakmica vise)SaltCityAttack je napisao/la:eno Fukare pozvali igrace na razgovor...ma ebo poraz ni malo me ne zabrinjava ne mozemo mi ni dole ni gore, ali u najmanju ruku sad je ovo malo zakompliciralo se sad
13. TRAVNIK 19 5 4 10 19
14. LEOTAR 19 4 5 10 17
15. KOZARA 19 3 7 9 16
16. SLAVIJA 19 4 1 14 13
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije nam ovaj poraz nikako trebao, ali lagan pristup utakmici je uzrok gubitka vrlo vazna tri boda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zasluzena pobijeda Rudara.
I kaze idi na utakmice,kada nas jedan Rudar dobije
sramota !!!

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Respect

Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- Probisvjet
- Kontakt:
PROBLEM JE STO U OVOM MOMENTU SLOBODA NIJE NICIJA. KO SIROCE. A' KADA JE KO O SIROCETU BRINUO?!
JEDINO NEKA FUKARA KOJA NI SAMA SEBI NE MOZE POMOCI.
PRVI I JEDINI KRIVAC JE OPSTINA, VLAST U OPSTINI, JER SLOBODA JE IPAK TUZLANSKA!
JEDINO NEKA FUKARA KOJA NI SAMA SEBI NE MOZE POMOCI.
PRVI I JEDINI KRIVAC JE OPSTINA, VLAST U OPSTINI, JER SLOBODA JE IPAK TUZLANSKA!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Daleko će te dogurati i kao grupa i kao klub ako budete tako razmišljaliharry_90 je napisao/la:I kaze idi na utakmice,kada nas jedan Rudar dobijesramota !!!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
A sta druze uradit ? Sta? Jedino su Fukare ostale vjerne svetom grbu, svi su nas ostali izdali... cemu se nadati vise?Lik je napisao/la:Daleko će te dogurati i kao grupa i kao klub ako budete tako razmišljaliharry_90 je napisao/la:I kaze idi na utakmice,kada nas jedan Rudar dobijesramota !!!
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 1 gost.