Ma ne treba nama Jelavić, kloc je to...Narin je napisao/la:Jelavic nije neka extra klasa,ali za cijenu od 6M funti je odlicno pojacanje i tu je everton uradio odlican posao..
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Paraglajder
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
YNWA
- reds_forever
- Kontakt:
ovaj je vrh za prethodni...hvalamighty_reds je napisao/la:reds_forever je napisao/la:ima li neko normalan link
http://www.firstrowsports.eu/watch/1174 ... villa.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nije neki kvalitet ali eto

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- mighty_reds
- Kontakt:
ma kakav Jelavić ne zna on "nije priviknut na engleski fudbal", "Škotska liga je kao Championship". etcParaglajder je napisao/la:Ma ne treba nama Jelavić, kloc je to...Narin je napisao/la:Jelavic nije neka extra klasa,ali za cijenu od 6M funti je odlicno pojacanje i tu je everton uradio odlican posao..
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
- majestic24
- Kontakt:
Izgubite li od aston vile,mogao bi to biti kraj za Kennyja
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jeli Jelavic vec prestigao po broju pogodaka onoga kosonju sa repicem u Liverpoolu?!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
gubili su i od gorih, pa je ostaomajestic24 je napisao/la:Izgubite li od aston vile,mogao bi to biti kraj za Kennyja
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 07 apr 2012, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
ja ne znam koju ti utakmicu gledaš, a čovjek je dirao loptu čisto rukom da nije mogao čistije.mighty_reds je napisao/la:ovo nikada nije penal ne znam šta govorite. Ono dal je bio gol ili ne ne vidi se dobro na snimcima vjerovatno će poslije biti bolji snimak.
Očajna igra zasad.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- mighty_reds
- Kontakt:
ono nikada nije penal vidi se da je ruka u neprirodnom položaju, i napucana je lopta sa manje od 2 metra.Carlo je napisao/la:ja ne znam koju ti utakmicu gledaš, a čovjek je dirao loptu čisto rukom da nije mogao čistije.mighty_reds je napisao/la:ovo nikada nije penal ne znam šta govorite. Ono dal je bio gol ili ne ne vidi se dobro na snimcima vjerovatno će poslije biti bolji snimak.
Očajna igra zasad.
Sudija nije izgovor što ne možemo meda protiv ekipe kao što je Aston Villa.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
- Bill Shankly
- Paraglajder
- Kontakt:
Čovjek je rukom zaustavio ubačaj Suareza i to je penal, ko te pita za neprirodan položaj ruke, nema potrebe da filozofiraš. Čist penal ko suza.mighty_reds je napisao/la:ono nikada nije penal vidi se da je ruka u neprirodnom položaju, i napucana je lopta sa manje od 2 metra.Carlo je napisao/la:ja ne znam koju ti utakmicu gledaš, a čovjek je dirao loptu čisto rukom da nije mogao čistije.mighty_reds je napisao/la:ovo nikada nije penal ne znam šta govorite. Ono dal je bio gol ili ne ne vidi se dobro na snimcima vjerovatno će poslije biti bolji snimak.
Očajna igra zasad.
YNWA
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Oj promasaja 

- reds_forever
- Kontakt:
Al zato zna promasit citav gol kao pojedincimoj uzor-S.G je napisao/la:Kuyt je i dalje masina za pojedince
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
jao Kuyta 

ma čist penal ko suza, da je svirao penal niko se ne bi bunio što imamo 65% lopte u nogama i što vodimo i naravno niko ne bi govorio o lošoj igri.mighty_reds je napisao/la:ono nikada nije penal vidi se da je ruka u neprirodnom položaju, i napucana je lopta sa manje od 2 metra.Carlo je napisao/la:ja ne znam koju ti utakmicu gledaš, a čovjek je dirao loptu čisto rukom da nije mogao čistije.mighty_reds je napisao/la:ovo nikada nije penal ne znam šta govorite. Ono dal je bio gol ili ne ne vidi se dobro na snimcima vjerovatno će poslije biti bolji snimak.
Očajna igra zasad.
Kako su bijedni pa to je nevjerovatno.

Zadnjih 5 minuta nisam ni gledao, fakat nemam snage. Nego čuh' dere se komentator na SK-u, ja pogledam kad imam šta vidjet'... . Kuyt dominira.
Samo nek' nastave ovako, na kraju sezone će završiti pri dnu.
Bra'o !

Zadnjih 5 minuta nisam ni gledao, fakat nemam snage. Nego čuh' dere se komentator na SK-u, ja pogledam kad imam šta vidjet'... . Kuyt dominira.
Samo nek' nastave ovako, na kraju sezone će završiti pri dnu.
Bra'o !
FK Pjetlovi
- reds_forever
- Kontakt:
Od 45 minuta, dobro su odigrali u zadnje 3 minute. To je sjajan uspjeh za ove igrace. Njihove mogucnosti su na vrhuncu 

Jao @Carlo, ti i tvoje izvlakuše. Da je bilo ovo, da je bilo ono, bla bla... Kako ti više ne dosadi, u pm? Zar je tako teško priznati da smo očajni? Očaj, teški očaj.
KENNY OUT!
KENNY OUT!
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- the scouser
- Kontakt:
Haj' Kenny ubaci sad Maxija, pa da igramo dok se boje ne rastope.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
ma kakve izvlakuše molim te? fino kažem kako bi biloBertrand je napisao/la:Jao @Carlo, ti i tvoje izvlakuše. Da je bilo ovo, da je bilo ono, bla bla... Kako ti više ne dosadi, u pm? Zar je tako teško priznati da smo očajni? Očaj, teški očaj.
KENNY OUT!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.