San Antonio Spurs
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Mislim da nema navijaca koji se nije nervirao sinoc,ali nam je svakako dobrodosla jedna ovakva tekma....Treba nam malo 'jace' igre,kao sto nam je BOS sinoc priustio...Isto ovako je i MEM igrao u PO prosle godine,s tim sto smo sad bolje pripremljeni za to 

Prečesto nam se ove sezone dešavaju povratci protivničkih ekipa
Inače sve super mnogo smo jaki

Inače sve super mnogo smo jaki

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Od naredne Srijede pocinje 8-dnevno ludilo i bit ce zaniljivo pratiti obje teme na forumu (jer ste treca ekipa po navijacima ovdje), ali sam misljenja da je ovo glup potez NBA lige i da su ove utakmice trebali rasporediti na duzi vremenski period.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
amerosm je napisao/la:Od naredne Srijede pocinje 8-dnevno ludilo i bit ce zaniljivo pratiti obje teme na forumu (jer ste treca ekipa po navijacima ovdje), ali sam misljenja da je ovo glup potez NBA lige i da su ove utakmice trebali rasporediti na duzi vremenski period.
jedva cekam da gledam gazenje

Polako, sparsfan...
Mi nikad nismo bili toliko samouvjereni, pocevsi od Pop-a, preko igraca, pa sve do navijaca...
Mi nikad nismo bili toliko samouvjereni, pocevsi od Pop-a, preko igraca, pa sve do navijaca...

YaSSaL je napisao/la:Polako, sparsfan...
ma zezam se bre... ali mislim da smo daleko kvalitetniji od lakera kada smo kompletni

Meni se sve vise cini da je ovaj sparsfan, nas stari dobri clan
Od kojeg usput receno nisi mogao da zivis ni na jednoj temi

Od kojeg usput receno nisi mogao da zivis ni na jednoj temi

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
mislis ono..neno#4 je napisao/la:Meni se sve vise cini da je ovaj sparsfan, nas stari dobri clan![]()
![]()
![]()
Od kojeg usput receno nisi mogao da zivis ni na jednoj temi![]()

ne znam,ne znam nije bio mamuz prosli put.
strsljenovi btw preslusani,ponovo niko vise od 25 minuta.
10 pobjeda za redom,s porazom OCK smo prvi na zapadu

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sta samo jaka klupa moze uradit. Eto ako niste onim sa ESPN-a kandidati za osvajanje zapada, meni BGM jeste.
Sjajan posao radi vas GM.
Sjajan posao radi vas GM.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Znaci nisam jedini koji je to pomislio.neno#4 je napisao/la:Meni se sve vise cini da je ovaj sparsfan, nas stari dobri clan![]()
![]()
![]()

Statistike su slicne.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
i prvi na zapadu bem ti zivot mozemo ladno igrabe bez prve petorke
au jedva cekam peglanje lakersa

au jedva cekam peglanje lakersa

39-14
Winning Streak: 10
Novi dvocifren niz pobjeda u ovoj sezoni i to u kakvom stilu...
Sta reci vise, a da ne bude suvisno...ne znam, kad nam klupa postigne 82 poena, jednostavno me strah koliko smo dobri...
Winning Streak: 10
Novi dvocifren niz pobjeda u ovoj sezoni i to u kakvom stilu...

Sta reci vise, a da ne bude suvisno...ne znam, kad nam klupa postigne 82 poena, jednostavno me strah koliko smo dobri...

Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 09 apr 2012, 09:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Ubijedjen sam da je to onajRaul_64 je napisao/la:mislis ono..neno#4 je napisao/la:Meni se sve vise cini da je ovaj sparsfan, nas stari dobri clan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne znam,ne znam nije bio mamuz prosli put.
strsljenovi btw preslusani,ponovo niko vise od 25 minuta.
10 pobjeda za redom,s porazom OCK smo prvi na zapadu

Jer vidio sam da je bacio komentar i na dijelu gdje se pricalo o srpskoj kosarci. A cini mi se da i ovaj navija za Zvezdu. Zasto odjednom za Spurse, ko ce ga znati

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- CollegeGunner
- Kontakt:
Jel se to o alfarouqiu prica?
Jedva cekam Grizzlies-Spurs okrsaj u playoffu.

Jedva cekam Grizzlies-Spurs okrsaj u playoffu.

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
ma moze i memphis igracemo protiv njih samo sa rezervama 

a prošla sezona?sparsfan je napisao/la:ma moze i memphis igracemo protiv njih samo sa rezervama
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Carlo je napisao/la:a prošla sezona?sparsfan je napisao/la:ma moze i memphis igracemo protiv njih samo sa rezervama
Moras priznati da smo ove sezone dva puta jaci,samo ako ne bude povreda

a jeste, ali memphis je nezgodan kako god okreneš, pobjediše jučer heat 15 razlike i to u gostima, valjda to nešto govorisparsfan je napisao/la:Carlo je napisao/la:a prošla sezona?sparsfan je napisao/la:ma moze i memphis igracemo protiv njih samo sa rezervama

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
samo da san antonio u plejofu opet ne prdne u cabar ko prosle godine 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Cekaj hoces reci da je heat jak?Carlo je napisao/la:a jeste, ali memphis je nezgodan kako god okreneš, pobjediše jučer heat 15 razlike i to u gostima, valjda to nešto govorisparsfan je napisao/la:Carlo je napisao/la: a prošla sezona?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.