Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Bertrand
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Bertrand » 06 apr 2012, 21:20

Henderson je napisao/la:Što se tiče pojačanja, treba ih potražiti u onim kvalitetnim ekipama koje neće igrati LP naredne sezone kao Marseille, Lyon, Rennes ili Inter, odnosno Awey, Lorris, Mvilla i Snaider.
Četiri igrača i sva četiri pogrešno napisana. :mrgreen:
M'Vila bi bio izvanredan ali dok god je u klubu Comolli glavni u skautingu, ovakvi igrači neće ni čuti za Liverpool. Braća Ayew su interesantni. Vjerovatno misliš na Jordana. Krila su uvijek potrebna u klubu, šta drugo reći. Ako želimo napraviti smjenu na golu, Lloris je savršeno ali baš savršeno rješenje. Po meni, najbolji mladi golman u Europi. Sneijdera bih zaobišao.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 apr 2012, 21:30

Mene zaista čudi kako jedan vrhunski golman (za šta smatram ovog Francuza) i dalje brani za Lyon. Prvenstveno jer je Lyon spao na niske grane. Mada s obzirom u kakvoj se situaciji nalazi Liverpool sumnjam da ga može dovesti. A opet, kad pogledam niti jednom vrhunskom klubu nije potrebno pojačanje na poziciji golmana tako da... . :mrgreen: U bilo koje doba dana i noć bih potpisao prodaju Reine i kupovinu Llorisa ma koliko ona koštala. Momak ima 24/5 godina, što znači da je pred njim još bar decenija igranja na najvećoj razini. 8-)

I od ovih gore još bih volio vidjet' M' Vilu. Strašan je to igrač. Mada ne znam koliko je potreban s obzirom da Liverpool već ima Lucasa al' svakako da bih ga rado vidio u crvenom dresu. :oops:
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 apr 2012, 22:33

Lloris, Bastos, Hoilett, Muniain. Fantastična pojačanja. :)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 apr 2012, 00:01

Sta ovo mnogi portali objavljuju vijesti da Suarez odlazi iz Liverpoola. Ima li tu barem 20% istine??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 07 apr 2012, 00:04

majestic24 je napisao/la:Sta ovo mnogi portali objavljuju vijesti da Suarez odlazi iz Liverpoola. Ima li tu barem 20% istine??
Daj Bože. Uzeti dobru lovu dok se još može i dovesti par kvalitetnih pojačanja.
FK Pjetlovi

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 07 apr 2012, 00:19

Suarez: Liverpool me ne prodaje, a i ja želim ostati

"Razgovarao sam sa čelnicima kluba, oni znaju da želim ostati i da sam sretan u Liverpoolu. Niko u klubu mi nije rekao da me žele prodati, imam važeći ugovor i spreman sam za dugu karijeru u Liverpoolu. Ja i moja porodica sretni smo ovdje", izjavio je Suarez.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 07 apr 2012, 08:04

Zna li ko kako ide Pachacu na posudbi u Roya Vellanco :?: :?: :?:
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 07 apr 2012, 08:46

^Pacheco u Rayu ove sezone i ne blista jer je skupio samo osam nastupa, te nije postigao niti jedan pogodak.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 07 apr 2012, 09:37

Senaid L.F.C je napisao/la:Zna li ko kako ide Pachacu na posudbi u Roya Vellanco :?: :?: :?:
Sad se slobodno može reći propali/uništeni talenat.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 07 apr 2012, 10:24

U Otočkim medijima sam pročitao nešto veoma zanimljivo vezano za Kuyta. Naime, u njegovom ugovoru postoji opcija ako ga LFC proda u narednom prijelaznom roku Dirk bi koštao samo jedan milion funti. Zaista sam se iznenadio kada sam pročitao ovo, a i baš me zanima šta će se desiti sa njim. Ovo je premala cijena za igrača njegovog kalibra, te se nadam kako će na Anfieldu ostat' još dugo.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 07 apr 2012, 10:27

hvala vam na informacija,mislio sam da ce od njega biti nesto ali izgleda da nece
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 07 apr 2012, 10:52

Prijatelji, danas pobjeda ne dolazi u obzir, minimum 3:0. :D :mrgreen:

----------------Doni---------------
Flanno---Skrtel-Agger---Enrique
--------------Spearo---------------
-----Gerrard--------Shelvey------
Downing------Carroll------Suarez

Lloris je odličan golman, ako bi neko trebao zamjeniti Reinu na golu, volio bih upravo da to bude on, mada mi se sviđa i Vorm iz Swansea, te Krul iz Newcastlea. :D :mrgreen:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 07 apr 2012, 11:05

hanniz je napisao/la:Prijatelji, danas pobjeda ne dolazi u obzir, minimum 3:0. :D :mrgreen:

----------------Doni---------------
Flanno---Skrtel-Agger---Enrique
--------------Spearo---------------
-----Gerrard--------Shelvey------
Downing------Carroll------Suarez

Lloris je odličan golman, ako bi neko trebao zamjeniti Reinu na golu, volio bih upravo da to bude on, mada mi se sviđa i Vorm iz Swansea, te Krul iz Newcastlea. :D :mrgreen:
Svidja mi se ova postava,iako me nebi iznenadilo da Kuyt pocne od prve minute umjesto Carrola,a Hendo umjesto Shelveya.
Ma dobar je Reina,neka njega na golu.Imamo mi drugih pozicija koje treba popunit(krila,napad,veza) i onda ce sve funkcionisat puno bolje :)
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 07 apr 2012, 11:08

Očekujem danas ovakav sastav:

--------------Doni-------------
-Flano-Carra-Skrtel-Enriqe-
-----Spearing----Gerard-----
-Kuyt----Suarez---Downing-
------------Carrol------------

Klupa: Jones, Aurelio, Coates, Henderson, Shelvey, Maxi, Bellamy.

S obzirom na velike povrede kod gostiju, očekujem danas pobjedu sa hendikepom i Gerardov 150-ti pogodak u dresu Liverpoola.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 07 apr 2012, 11:22

Form guide:
Liverpool: LWLLL
Aston Villa:DDWLL

Injuries:
Liverpool: Adam, Lucas, Agger, Johnson, Kelly
Aston Villa: Petrov, Bent, N'Zogbia, Hutton, Dunne, Delph

Referee: Michael Oliver

Znači, najveća opasnost će prijetiti od Heskya, s obzirom da nema Benta. :lol:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 apr 2012, 12:41

Neće Agger igrati danas, vjerovatno Skrtel i Carragher mada bih volio vidjeti Coatesa u prvih 11.
Doni - Flanno.Skrtel.Carragher.Enrique - Spearing.Gerrard - Kuyt.Downing - Suarez.Carroll? :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 apr 2012, 13:11

hanniz je napisao/la:Form guide:
Liverpool: LWLLL
Aston Villa:DDWLL

Injuries:
Liverpool: Adam, Lucas, Agger, Johnson, Kelly
Aston Villa: Petrov, Bent, N'Zogbia, Hutton, Dunne, Delph

Referee: Michael Oliver

Znači, najveća opasnost će prijetiti od Heskya, s obzirom da nema Benta. :lol:
možeš se ti smijati, ali vidjećeš da će nam heskey uvaliti koji komad :mrgreen:

treba ganjati igrače kojima ističe ugovor na kraju sezone npr. farfan, hoillet... ima njih puno, ali poznavajući comollija i naše ljude sumnjam da ćemo dovesti ikoga značajnijeg. molim bih rizu statističara na nam izloži igrače kojima ističe ugovor na kraju sezone :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 07 apr 2012, 14:19

Znam da će nekima od vas biti smiješno, ali ja mislim da bi vama Sebastian Larsson legao k'o hodži burek. ;) Realno vama u timu itekako fali ta 10-ka jer ni Adam ni Henderson ne rade ono što se od njih očekivalo, a Gerrardov voz lagano prolazi. Pored toga, ne bi vam škodilo ni jedno dobro a jeftino krilo tipa Farfan, Hoillet ili Sessegnon. Moje mišljenje. ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 apr 2012, 14:25

raul-zakon je napisao/la:Znam da će nekima od vas biti smiješno, ali ja mislim da bi vama Sebastian Larsson legao k'o hodži burek. ;) Realno vama u timu itekako fali ta 10-ka jer ni Adam ni Henderson ne rade ono što se od njih očekivalo, a Gerrardov voz lagano prolazi. Pored toga, ne bi vam škodilo ni jedno dobro a jeftino krilo tipa Farfan, Hoillet ili Sessegnon. Moje mišljenje. ;)
ma nema razloga da se smijemo... smijali smo se kada su nas povezivali sa jelavićem i kada je cisse govorio da bi volio igrati za LFC pa gledaj ih sad, ispostavilo se da su odlični napadači. mi fol ganjamo neke zvijezde, ali ustvari se ispostavilo da su igrači koje smo doveli žešće karne. možda bi se baš larsson snašao kod nas, nikad ne zna. mada sumnjam da će ga King dovesti, a i sunderland bi tražio malo više novca za njega.

zaključak: zaobilaziti igrače iz premiershipa i posvetiti se francuskoj i španskoj ligi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 07 apr 2012, 14:30

Carlo je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:Znam da će nekima od vas biti smiješno, ali ja mislim da bi vama Sebastian Larsson legao k'o hodži burek. ;) Realno vama u timu itekako fali ta 10-ka jer ni Adam ni Henderson ne rade ono što se od njih očekivalo, a Gerrardov voz lagano prolazi. Pored toga, ne bi vam škodilo ni jedno dobro a jeftino krilo tipa Farfan, Hoillet ili Sessegnon. Moje mišljenje. ;)
ma nema razloga da se smijemo... smijali smo se kada su nas povezivali sa jelavićem i kada je cisse govorio da bi volio igrati za LFC pa gledaj ih sad, ispostavilo se da su odlični napadači. mi fol ganjamo neke zvijezde, ali ustvari se ispostavilo da su igrači koje smo doveli žešće karne. možda bi se baš larsson snašao kod nas, nikad ne zna. mada sumnjam da će ga King dovesti, a i sunderland bi tražio malo više novca za njega.

zaključak: zaobilaziti igrače iz premiershipa i posvetiti se francuskoj i španskoj ligi.
Onda tražite negdje dalje...neka nas neko "uputi" u ove isteke ugovora, pa ćemo pričati... :D
Ja sam mislio da Commoli ima para. Kad je Carrola mogao dati 35M onda vala može i za pomenuti Sunderlandov dvojac. ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.