FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
zepce.
Gdje si ti učio pravopis???bekicamir je napisao/la:Koji je ono tim "posteni" Zeljeznicar pustio u zadnjem kolu da ga pobjedi na Grbavici pa je zbog toga Borac ispao u Prvu Ligu Republike Srbske?!
-
robijasi zenica
- Kontakt:
ma da vas oce izbacit iz lige 
- spielführer_21
- Kontakt:
A što ne igraju? Kartoni, povrede?vidovitadjemila je napisao/la:U B.Luci danas igra tim Travnika bez 7 standardnih igraca prve ekipe.Prosjek godina tima koji igra je ja mislim realno 19.Kompletna odbrana Varupa-Ribic-Oruc-Misic i mali Nermin Varupa ispred ne igraju.Nema ni Popovica u napadu a ni Curic ne igra u sredini.Igraju 3 igraca koji dosada nisu ni igrali od pocetka nikako.Huseinspahic-Batovanja- Stosic.
Fakticki im je ovo prva tekma u Premijer ligi.Hajde bas da vidimo kako ce ova djeca odigrati u tekmi koja je vec otpisana i dali ce pokazati da im je mjesto u ekipi...Meni je drago sto ih podcjenjuju ....
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- vidovitadjemila
Misic povrjedjen ostali zbog kartona...U proslim kolima na Piroti i ja sam na tribinama dobio dva zuta i vatrogascima na stadionu su dodjeljivani cak je i vozac hitne pomoci dobio jedan...spielführer_21 je napisao/la:A što ne igraju? Kartoni, povrede?vidovitadjemila je napisao/la:U B.Luci danas igra tim Travnika bez 7 standardnih igraca prve ekipe.Prosjek godina tima koji igra je ja mislim realno 19.Kompletna odbrana Varupa-Ribic-Oruc-Misic i mali Nermin Varupa ispred ne igraju.Nema ni Popovica u napadu a ni Curic ne igra u sredini.Igraju 3 igraca koji dosada nisu ni igrali od pocetka nikako.Huseinspahic-Batovanja- Stosic.
Fakticki im je ovo prva tekma u Premijer ligi.Hajde bas da vidimo kako ce ova djeca odigrati u tekmi koja je vec otpisana i dali ce pokazati da im je mjesto u ekipi...Meni je drago sto ih podcjenjuju ....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
[youtube][/youtube]
promasivalo se nemoguce
promasivalo se nemoguce
- benfica1923
- Kontakt:
Jel Borac kompletan u srijedu dolazi u Mo????Ima li ozbiljniji izostanaka???pozzzz
Nema Bilbije, Kajkuta, Stupara i Markovica. 4 iz prvih 11 moglo bi se reci.benfica1923 je napisao/la:Jel Borac kompletan u srijedu dolazi u Mo????Ima li ozbiljniji izostanaka???pozzzz
Nema Bilbije, Kajkuta, Stupara i Markovica. 4 iz prvih 11 moglo bi se reci.[/quobraoolyo je napisao/la:benfica1923 je napisao/la:Jel Borac kompletan u srijedu dolazi u Mo????Ima li ozbiljniji izostanaka???pozzzz
Nema ni Zrinji Aničića,Markića,Stojkića ( dva stopera i lijevi bočni iz prvih 11).Dobro vam je Valjić odradio posao u Gradačcu
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Dobar vam ovaj Grahovac.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Budi sam na ulici
I ja sam u ovih nekoliko prijenosa primjetio da taj mali igra fantasticno,ne samo danas. Definitivno jedan od najboljih igraca lige.
Koliko ima godina?
Koliko ima godina?
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
On moze i mora puno bolje. Usput, nema punih 20 godina.Budi sam na ulici je napisao/la:I ja sam u ovih nekoliko prijenosa primjetio da taj mali igra fantasticno,ne samo danas. Definitivno jedan od najboljih igraca lige.
Koliko ima godina?
- Budi sam na ulici
Uzecete jako velike novce za njega jer u Evropi su na velikoj cijeni igraci sa takvim pregledom igre,a jos tako mlad.On moze i mora puno bolje. Usput, nema punih 20 godina.
Antolovic mi izgleda mnogo nesigurniji nego u HNL,ne znam gdje je taj decko zastao u razvoju.Bio je najveca nada i svi su mislili da ce biti prvi golman repke kad sa scene odu Vedran Runje i Stipe Pletikosa.
Zadnja izmjena: Budi sam na ulici, dana/u 12 apr 2012, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
antolovic je u hnl-u bio jedan od najboljih golamana,neznam sta mu je sadBudi sam na ulici je napisao/la:Uzecete jako velike novce za njega jer u Evropi su na velikoj cijeni igraci sa takvim pregledom igre,a jos tako mlad.On moze i mora puno bolje. Usput, nema punih 20 godina.
Antolovic mi izgleda mnogo nesigurniji nego u HNL,ne znam gdje je taj decko zastao u razvoju.Bio je najveca nada i svi su mislili da ce biti prvi golman repke kad sa scene odu Vedran Ruje i Stipe Pletikosa.
taj mali je ekstra igrac,samo nek nastavi bit ce nesto,
uglavnom borac dobra ste ekipa,zizovic i krunic glavni motori,samo vam fali napadac
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
j.ebiga borac ima 4 napadaca kajkuta bilbiju stajica i kunica.s tim da stajic rijetko kad bude u spicu igra na desnom krilu juce mu je prvi put od ko zna kad da je sam u spicu bio.znaci u prvih 11 bilbija kajkut i stajic.prva dvojica nisu igrali juce.kunic nije ni na klupi bio igrao neki juniorski kup sta ja znam.prema tome dobro smo jos i odigrali ja sam mislio da cemo izgubiti jos vecom razlikom.kad se tome svemu doda izostanak markovica stopera koji je bog u odrbani i stupar kao bek poraz je i ocekivan bio.bice teska borba za evropu nece se do zadnjeg trenutka znati
napadac slavisa dugic u pregovorima s borcem
Danas jedna lagana pobjeda,čisto nek crknu dušmani... 
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Kao što rekoh,lagano,s pola snage...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.